اون اولی فعلا تو ایران نیمده ولی میاد !واسه همیشه نمیاد یا بعدا من شدیدا این وسیلرو میخوام
به نظرتون Move ارزش خریدنو داره؟
آقا علیرضا اگر اینارو بخریم که بدردمون نمیخوره . مگه نباید جفتشون باهم + ps eye باشن تا کار کنه ؟؟ الان عکس این پک هایی که انداختی فقط همو کنترلر توشه دیگه ؟؟ راستی اگرم کسی از هزکدوم از پکاش قیمت داره قیمتشو بگه ممنون میشیم .اگه منظورت این عکسه پایینه که نمیده البته تو ایران !
ولی اگه منظورت اینه اومده !
اون پایینیه که باید تکی بگیری چون فقط همین الان هست از کنترلش و پک نداره !آقا علیرضا اگر اینارو بخریم که بدردمون نمیخوره . مگه نباید جفتشون باهم + ps eye باشن تا کار کنه ؟؟ الان عکس این پک هایی که انداختی فقط همو کنترلر توشه دیگه ؟؟ راستی اگرم کسی از هزکدوم از پکاش قیمت داره قیمتشو بگه ممنون میشیم .
من یه قیمتی کردم تو پاساژ لبافآقا علیرضا اگر اینارو بخریم که بدردمون نمیخوره . مگه نباید جفتشون باهم + ps eye باشن تا کار کنه ؟؟ الان عکس این پک هایی که انداختی فقط همو کنترلر توشه دیگه ؟؟ راستی اگرم کسی از هزکدوم از پکاش قیمت داره قیمتشو بگه ممنون میشیم .
اگه صبر داری ، صبر اگه نه ، با یکی که PS3 داره برو 2تا بگیر با تخفیف !من یه قیمتی کردم تو پاساژ لباف
EYE + MOVE + KUNG FU RIDER = 135
EYE + MOVE + SPORT CHAMPION = 145
گرونه
نه متاسفانه !قیمتا مناسبه الان واسه خرید؟