داداش مطمئنی از بخوره جایی میشکنه سرش؟؟منم خریدم و باید بگم شاهکاره فقط تنها ایرادی که داره این سریشه که نمیدونم شیشیه ایه چیه یه خورده حساسه بخوره اینور اونور کارش تمومه ولی همه چیزش در کل توپه توپه
نمیدونم والا قیافش که میخوره شکستنی و اسیب پذیر باشه ولی من نزدم جایی امتحان کنم:d ولی هر چی هست یه کم باید مراقبش بودداداش مطمئنی از بخوره جایی میشکنه سرش؟؟
آخه دوستان میگفتن حالت ارتجاعی داره و به همین دلیل نباید بشکنه
همین الانم با نگه داشتن Triger میشه تو منوها و XMB ازش استفاده کرد.دوستان واسه استفاده از موو تو منوها شنیدم باید به بالاتر از 3.41 آپ کنیم قابلیت خوبیه ولی هک میپره.
آقا حساس نیست. من اتفاقی حواسم نبود یکی دوباری خورد به اینور اونور ، مقاوم تر از این حرفاست. شکستنی که به هیچ عنوان نیست و کاملا نرم و ارتجاعیه. فقط میتونه پاره بشه که اونم خیلی بعیده.منم خریدم و باید بگم شاهکاره فقط تنها ایرادی که داره این سریشه که نمیدونم شیشیه ایه چیه یه خورده حساسه بخوره اینور اونور کارش تمومه ولی همه چیزش در کل توپه توپه
مبارک باشه میگم نویگیشن فعلا تو چه گیمی به کار میاد در ضمن چنده قیمتش تو ایران؟مرسیسلام بچه ها منم امروز رفتم یه استارت پک و بازی اسپرت چامپیون و نگیویشن خریدم خیلی توپه
مبارک باشه میگم نویگیشن فعلا تو چه گیمی به کار میاد در ضمن چنده قیمتش تو ایران؟مرسی
حامد جان dlc هست یا پچه؟ الان من هنوز گیم رو نخریدم اکانت امریکا ساختم اگه گیم رو ریجن 2 بگیرم کار میکنه رو بازیم؟میشه دانلود کرد نزدیک 2 گیگه