PlayStation Move

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چند روزی هست که move تهیه کردم :) واقعا فوق العاده اس ... b-)

حقیقتا توی بازی Sports champions می تونید به صورت سه بعدی حرکت انجام بدید جالب ترین قسمتش قدرت تشخیص قدرت و شدت ضربه هست ... حقیقتا فوق العاده اس b-):x

منم خریدم و باید بگم شاهکاره فقط تنها ایرادی که داره این سریشه که نمیدونم شیشیه ایه چیه یه خورده حساسه بخوره اینور اونور کارش تمومه ولی همه چیزش در کل توپه توپه

منم خریدم و باید بگم شاهکاره فقط تنها ایرادی که داره این سریشه که نمیدونم شیشیه ایه چیه یه خورده حساسه بخوره اینور اونور کارش تمومه ولی همه چیزش در کل توپه توپه
داداش مطمئنی از بخوره جایی میشکنه سرش؟؟
آخه دوستان میگفتن حالت ارتجاعی داره و به همین دلیل نباید بشکنه

داداش مطمئنی از بخوره جایی میشکنه سرش؟؟
آخه دوستان میگفتن حالت ارتجاعی داره و به همین دلیل نباید بشکنه
نمیدونم والا قیافش که میخوره شکستنی و اسیب پذیر باشه ولی من نزدم جایی امتحان کنم:d ولی هر چی هست یه کم باید مراقبش بود

دوستان واسه استفاده از موو تو منوها شنیدم باید به بالاتر از 3.41 آپ کنیم قابلیت خوبیه ولی هک میپره.
همین الانم با نگه داشتن Triger میشه تو منوها و XMB ازش استفاده کرد.
آقا حساس نیست. من اتفاقی حواسم نبود یکی دوباری خورد به اینور اونور ، مقاوم تر از این حرفاست. شکستنی که به هیچ عنوان نیست و کاملا نرم و ارتجاعیه. فقط میتونه پاره بشه که اونم خیلی بعیده.

من دیشب یه دونه استارتر پک دیگه هم خریدم. واقعا با 2تا move خیلی حال میده بازی کردن. SP که فوق العاده میشه با 2 تا move.

راستی کسی از Heavy Rain خبر داره که میشه ورژن move رو دانلود کرد یا نه. آخه من معمولیش رو دارم.
اگه نمیشه بریم بخریم.

از قیمت خبر دارین ؟ راستی بازی که 100% navigation بخواد اومده ؟؟

در ضمن یه سوال دیگه این تفنگ که میگن واسه move اومده و قیمتش 60 تومن هست فقط یه نوع داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or