PlayStation Move

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از قیمت خبر دارین ؟ راستی بازی که 100% navigation بخواد اومده ؟؟

در ضمن یه سوال دیگه این تفنگ که میگن واسه move اومده و قیمتش 60 تومن هست فقط یه نوع داره ؟
Heavy rain ,دسته ی Navigation رو لازم داره با R.U.S.E. دیگه نمیدونم چه بازی هایی هست !
اون تفنگه هم که 60 تومنه همون مدل موجوده و عکس هم صفحات قبل بود !

نمیدونستم دیگه این عکس ها رو کجا بزارم . منبع

DSC04239--article_image.jpg

DSC04258--article_image.jpg

• Like
Reactions: Scαrface
سلام
بچه یه آمار دقیق از تمام پک هایی که تو بازار هست به علاوه قیمت بهم بدین . در ضمن من جداگونه اش هم پیدا میشه؟چون من Eye رو دارم.

ميگم من يه مانيتور 21 اينچي تو اتاق دارم به نظرتون move حال ميده روي اين مانيتور؟در ضمن اگه ميشه دوستان يه ليست از بازيهايي كه move پشتيباني ميكنه قرار بدن(چه اونايي كه اومده چه اونايي كه قراره بياد)

ميگم من يه مانيتور 21 اينچي تو اتاق دارم به نظرتون move حال ميده روي اين مانيتور؟در ضمن اگه ميشه دوستان يه ليست از بازيهايي كه move پشتيباني ميكنه قرار بدن(چه اونايي كه اومده چه اونايي كه قراره بياد)
خب بستگی به خودت داره ولی خب اون لذت تصویری رو که روی اینچای بالاتر داری مطمئنن نداری خو :ی
یه لیست نسبتا کامل:

من الان تلویزیون 27 اینچ دارم بد نیست ولی با 46 اینچ هم امتحان کردم ، مسلما هرچی بزرگتر باشه حالش بیشتره ... ولی میتونی بازی کنی با اونم !

دوستان سوال منم هست..............
فعلا تنها پکی که منتشر شده Starter Pack هست که شامل PS Move,PS Eye و Starter Disc هستش....
واسه اینکه خودم هم دنبال تکیش بودم خیلی پرس و جو کردم و هنوز بطور رسمی Sony خود این Move هارو جدا برای فروش نذاشته(البته مطمئن نیستم ولی خب از چند نفر شنیدم)...
البته میتونی تکی هم پیدا کنی ولی مطمئنن از روی پک برمیدارن...

فعلا تنها پکی که منتشر شده Starter Pack هست که شامل PS Move,PS Eye و Starter Disc هستش....
واسه اینکه خودم هم دنبال تکیش بودم خیلی پرس و جو کردم و هنوز بطور رسمی Sony خود این Move هارو جدا برای فروش نذاشته(البته مطمئن نیستم ولی خب از چند نفر شنیدم)...
البته میتونی تکی هم پیدا کنی ولی مطمئنن از روی پک برمیدارن...

پس باید Sport Champion یا بقیه بازیارو جدا بخری؟ رو هیچ پکی نیست؟ که باندل باشه؟ قیمتم اگه کسی داره ممنون میشم بگید............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or