Heavy rain ,دسته ی Navigation رو لازم داره با R.U.S.E. دیگه نمیدونم چه بازی هایی هست !از قیمت خبر دارین ؟ راستی بازی که 100% navigation بخواد اومده ؟؟
در ضمن یه سوال دیگه این تفنگ که میگن واسه move اومده و قیمتش 60 تومن هست فقط یه نوع داره ؟
البته من r u s e رو با خود dual shok3 هم بازی کردم + moveHeavy rain ,دسته ی Navigation رو لازم داره با R.U.S.E. دیگه نمیدونم چه بازی هایی هست !
اون تفنگه هم که 60 تومنه همون مدل موجوده و عکس هم صفحات قبل بود !
من تاحالا همچین پکی ندیدماین پک move کسی دیده؟ اگه دیدین قیمتش چنده و کجا داره؟ ظاهرا از پکهای دیگه کاملتره.
http://www.gamespot.com/pages/gamespace/download_alt.php?pid=974809&sid=6273132&id=6273132
خب بستگی به خودت داره ولی خب اون لذت تصویری رو که روی اینچای بالاتر داری مطمئنن نداری خو :یميگم من يه مانيتور 21 اينچي تو اتاق دارم به نظرتون move حال ميده روي اين مانيتور؟در ضمن اگه ميشه دوستان يه ليست از بازيهايي كه move پشتيباني ميكنه قرار بدن(چه اونايي كه اومده چه اونايي كه قراره بياد)
من الان تلویزیون 27 اینچ دارم بد نیست ولی با 46 اینچ هم امتحان کردم ، مسلما هرچی بزرگتر باشه حالش بیشتره ... ولی میتونی بازی کنی با اونم !ميگم من يه مانيتور 21 اينچي تو اتاق دارم به نظرتون move حال ميده روي اين مانيتور؟در ضمن اگه ميشه دوستان يه ليست از بازيهايي كه move پشتيباني ميكنه قرار بدن(چه اونايي كه اومده چه اونايي كه قراره بياد)
سلام
بچه یه آمار دقیق از تمام پک هایی که تو بازار هست به علاوه قیمت بهم بدین . در ضمن من جداگونه اش هم پیدا میشه؟
فعلا تنها پکی که منتشر شده Starter Pack هست که شامل PS Move,PS Eye و Starter Disc هستش....دوستان سوال منم هست..............
فعلا تنها پکی که منتشر شده Starter Pack هست که شامل PS Move,PS Eye و Starter Disc هستش....
واسه اینکه خودم هم دنبال تکیش بودم خیلی پرس و جو کردم و هنوز بطور رسمی Sony خود این Move هارو جدا برای فروش نذاشته(البته مطمئن نیستم ولی خب از چند نفر شنیدم)...
البته میتونی تکی هم پیدا کنی ولی مطمئنن از روی پک برمیدارن...