Ἁlireza
کاربر سایت
اگه خارج از ایران آشنا داری بگو برات بیارن !دوستان جای رو میشناسد که پک PlayStation Move Starter Bundle با قیمت مناسب بده؟؟؟
اگه خارج از ایران آشنا داری بگو برات بیارن !دوستان جای رو میشناسد که پک PlayStation Move Starter Bundle با قیمت مناسب بده؟؟؟
تا اونجا که اطلاع دارم توی هیچکدوم از باندل ها وجود نداره...دوستان تو کدوم از پک ها بازی tumble توش هست؟ و یا اینکه حتما بازی رو از psn باید خرید؟
میشه بازی کرد ولی منو رو نمیشه حرکت داد باهاش !برای move دستگاه باید حتما آپدیت باشه؟با همون فیرموری که هک میشه یعنی 3.41 هم میشه بازی کرد؟
PS Move فرمور 3.41 هم ساپورت میکنه ولی واسه اجرای بازیهای جدید نیاز به 3.50 داره...برای move دستگاه باید حتما آپدیت باشه؟با همون فیرموری که هک میشه یعنی 3.41 هم میشه بازی کرد؟
ممنون.PS Move فرمور 3.41 هم ساپورت میکنه ولی واسه اجرای بازیهای جدید نیاز به 3.50 داره...
البته اگه کسی که کنسولش رو هک کرده باشه میتونه با تغییر فایل Param بازیهای Move اونایی رو که نیاز به 3.50 دارن رو روی 3.41 اجرا کنن...
اکثر بازیهای Move هم تا اینجا قابل بازی بودن ولی آخریشون که The Fight بوده تا حالا کسی نتونسته اجرا کنه....
با برنامهPS3 SFO Editor که حجم زیادی هم نداره البته....ممنون.
این فایل Param چی هست و چگونه باید تغییر بدیم و به چی باید تغییر بدیم؟
این بازی the fight با تغییر فایل param هم اجرا نمیشه؟
نه من آخرین دفعه هفته پیش رفتم نبود !پک Move به صورت جدا ( بدون دوربین و بدون بازی ) رو تو ایران دیده ؟
پک Move به صورت جدا ( بدون دوربین و بدون بازی ) رو تو ایران دیده ؟