PlayStation All-Stars Battle Royale

مثل اینکه وضع استدیو سازنده بازی ( Superbot ) زیاد خوب نیست ! یعنی بازی اینقدر بد فروخته ؟

46655899422880223254.jpg

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: quotearea"] SCEA can confirm that SuperBot Entertainment did make a reduction in their workforce today. The studio and SCEA remain committed to supporting PlayStation All-Stars Battle Royale post launch, including developing the title’s forthcoming DLC releases in the coming months. The first character pack (including Kat from Gravity Rush and Emmett Graves from Starhawk) will be available for download on February 12 and will be free for the first two weeks. We’ll be sharing news of additional upcoming content soon.”
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
PlayStation All-Stars Developer Superbot Hit by Layoffs - IGN

مثل اینکه وضع استدیو سازنده بازی ( Superbot ) زیاد خوب نیست ! یعنی بازی اینقدر بد فروخته ؟

46655899422880223254.jpg

PlayStation All-Stars Developer Superbot Hit by Layoffs - IGN
من اصلاً اسمی ازش توی لیست های فروش ندیدم ! یعنی همون هفته های اول هم فکر کنم به سختی توی 40 تای اول قرار گرفته بود و اون آخرها بود.
کلاً اشتباه بزرگی کردن که بازی رو انقدر شبیه SSB درآوردن و منتقدها هم به نظرم حق داشتن که به این دلیل ازش ایراد بگیرن. IP جدیدی که امتیازات جالبی نداشته باشه هم فروشش زیاد خوب نمیشه ! :دی
خودم که بازیش نکردم ولی مثلاً توی Neogaf که میشه گفت یک فروم حرفه ای هست ، اونایی که بازی کردن خیلی از خود گیم پلی و مکانیزم های بازی تعریف میکردن و میگفتن هسته اصلی بازی خیلی عالیه. ولی Presentation و شکل و شمایل بازی و منوها و ... اصلاً جالب نیست و یه حالت آماتوری داره.
به نظرم الآن که فروش خاصی نداشته و بعیده در ادامه هم بفروشه ، سونی میتونه یه کار دیگه بکنه. بازی رو روی تمام کنسول های PS3 و Vita قرار بده و همراه هر کنسول یه نسخه از این هم باشه. هم بازی ای هست که از کاراکترهای سونی تشکیل شده و مناسب این کار هست ، هم این طوری ملت بیشتر با بازی آشنا میشن و شاید خوششون بیاد و نسخه بعدی با رفع مشکلات این نسخه بتونه فروش بهتری داشته باشه.

:-s:-s:-s
توی PSN Store همچین اوضاعش بد نبوده... ماه نوامبر 5ـم بود(20 نوامبر عرضه شد) و دسامبر هم 4ـم بود... البته بازار دیجیتال خیلی خیلی کوچیک تره :-" و این آمار هم فقط مربوط به آمریکاست :d
November 2012 PSN Top Sellers: The Walking Dead Goes Out With A Bang – PlayStation Blog
December 2012 PSN Top Sellers: Journey Reclaims The Top Spot – PlayStation Blog

من خودم با بازی خیلی حال کردم! بسیار لذت بخش و فان بود! تنها ایرادی که میتونم بهش بگیرم سرورهای داغونشه:|

آریا،ایده ای که دادی هم خوبه! :-" و میتونه راهی باشه برای محبوب تر کردن این عنوان! و انشاالله بهتر شدنش در آینده... :d

واقعا مضخرف ترین منو ای که تو عمرم دیدم واسه همین بازی بود فقط کم مونده شبا کابوسش رو ببینم خیلی خیلی خشک بی روح و زشت هست ولی خود گیم پلی واقعا زیباست الان هم که Emmet قراره بیاد دیگه عشق و صفاست:d

DLCـی که در راه است،یک تروفی نقره هم داره :
The Heavenly Goddess
Perform a Level 3 Super with Nariko on 'Fearless'

فکر کنم این مرحله پولی باشه:-"

ویرایش:
Superbot قبلا گفته بود که DLCهای بعدی توی March معرفی میشن، توی ویکی زده که شایعه شده کاراکترهای بعدی Tomba از بازی !Tomba و Kutaro از Puppeteer هستند، Stage بعدی هم مربوط به Gravity Rush هست.

کوتارو رو خیلی دوست دارم،اما به نظرم کاراکترهای مهمتری میتونه توی بازی باشه! یعنی واقعا قرار نیست به این زودیا کسی از FF به بازی اضافه بشه؟؟؟
اون یارو Tomba هم باهاش آشنایی ندارم، ولی عکس های طرف رو که دیدم... امیدوارم این شابعه حقیقت نداشته باشه! :-"

آخرین ویرایش:
توی بلاگ آسیای PS تایید شده که یک سری Minion در راه است! (به جای این چیزا برید کاراکترای جدید و خفن که خاطرخواه زیاد دارن رو طراحی کنید برای بازی:(( )
البته هنوز تاریخی گفته نشده! فقط لیست رو دادن :d

[TABLE="class: article-table, width: 0"]
[TR]
[TH="bgcolor: #BEDAF3, align: left"]Minion[/TH]
[TH="bgcolor: #BEDAF3, align: left"]Character[/TH]
[TH="bgcolor: #BEDAF3, align: left"]Franchise[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Ashelin[/TD]
[TD]Jak and Daxter[/TD]
[TD]Jak and Daxter[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buzz[/TD]
[TD]N/A[/TD]
[TD]Buzz![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Carmelita[/TD]
[TD]Sly Cooper[/TD]
[TD]Sly Cooper[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Colossus of Rhodes[/TD]
[TD]Kratos[/TD]
[TD]God of War[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elena[/TD]
[TD]Nathan Drake[/TD]
[TD]Uncharted[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eucadian Soldier[/TD]
[TD]N/A[/TD]
[TD]Warhawk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kuro[/TD]
[TD]Toro[/TD]
[TD]Together Everywhere![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lil[/TD]
[TD]N/A[/TD]
[TD]Escape Plan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Logan Graves[/TD]
[TD]Emmett Graves[/TD]
[TD]Starhawk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lucy Kuo[/TD]
[TD]Cole MacGrath[/TD]
[TD]InFamous[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mr. Grimm[/TD]
[TD]Sweet Tooth[/TD]
[TD]Twisted Metal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ninja[/TD]
[TD]Fat Princess[/TD]
[TD]Fat Princess[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pirate[/TD]
[TD]Fat Princess[/TD]
[TD]Fat Princess[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Polyphemus[/TD]
[TD]Kratos[/TD]
[TD]God of War[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rico[/TD]
[TD]Colonel Radec[/TD]
[TD]Killzone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzuki[/TD]
[TD]N/A[/TD]
[TD]Hot Shots Golf[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]The Professor[/TD]
[TD]Spike[/TD]
[TD]Ape Escape[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Visari[/TD]
[TD]Colonel Radec[/TD]
[TD]Killzone[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

و مثل اینکه توی آسیا حتی عرضه هم شده!
What's on PSN This Week - 29th January - PlayStation Blog - Asia | Hong Kong
البته اینجا قیمتی نزده که ببینیم حدودا چقدره! ولی به نظرم زیاد خواهد بود :-"
و اینکه ... Elena ...:((:x:((

آقا این سرورهای بازی چه مرگشه الان فقط تروفی های آنلاین نسخه PS3 مونده که پلاتش کنم اما join نمیشه به هیچ مسابقه ای! چیزی شده؟:دی

در ضمن منتظر انتشار DLCها هم هستیم. به به:دی

من که فقط همون یک تروفی آنلاین رو میخوام! هرکاری هم میکنم نمیشه! :(( کلا ناامید شدم از پلات بازی به این آسونی! :d (البته بین تروفی های آنلاین منظورم همون یکی بود! وگرنه چند تروفی دیگه هنوز مونده! :d )

DLC ها هم پس فردا میان! :x انتظارات برای Kat کم کم به پایان میرسه! :d

امیر من نمیدونم چرا Join نمیشه! تو کدوم تروفی رو می خوای؟:دی همونی که به دوست و اینا نیاز داری؟ اگه آره بده من برات میگیرم با ویتای خودم:دی تو هم بیا برای من رو بگیر! از این حرصم میگیره که نیم ساعت هم تروفی های آنلاینش وقت نمیگیره اما من الان 2 روزه لنگ وصل شدن به سرورهای بازی هستم!

انقد بدم مياد از تروفي هاي انلاين!:d
خودم سر U2 به خاطر اپديت دو گيگي بازي نتونستم تا مدت ها پلاتش كنم!:d
تروفي انلاين بايد با اپديت بياد و جزو پلات حساب نشه!
كه هركي ازينجور مشكلات داشت بتونه پلات كنه!:d

یکی از بچه ها میگفت که اگر با یوزر دومی که توی لیست دوستاتون باشه،دسته ی دوم رو روشن کنید میتونید اون تروفی مربوطه رو بگیرید! :d
من الان دسته ـم دست دوستمه! اونم مسافرته! :(( شانسم نداریم خداییش! :d
---
خوب DLCها امروز بالاخره میان! :x کاراکترها دانلودشون برای 2 هفته مجانیه! پس بشتابید! :d
گفته شده بعد از اینکه این 2 هفته تموم شد، هر کاراکتر 5 دلار میباشد! :| (یکم زیاد نیست برای یک کاراکتر؟ حالا درسته بخش داستانی و Minion و لباس دوم و مخلفات داره ولی بازم 5 دلار ... :d )
+ Stage جدید که ترکیبی از Heavenly Sword و WipEout بود هم 2 دلار میباشد! (این 2 هفته هم مجانی نیست! کلا 2 دلاره! )

خداکنه لباس دوم Kat رو Raven بزارن! :x توی لباس های پیشخرید جای Cole و کریتوس دیدیم که کاراکتر دیگه ای گذاشته بودن! اگر ایندفعه هم اینجوری باشه عالیه! :d (ولی فکر میکنم آخرش به یکی از همون لباس های DLC خود GR ختم میشه! :d )

ویرایش:
این رو یادم رفت بگم! :d این مرحله ی جدید رو میتونید توی بخش ranked online matches بازی کنید! اما اگر میخواید آفلاین بازی کنید باید بخریدش! ( + احتمالا برای تروفی هم باید خریداری بشه! :d )

آخرین ویرایش:
یا خدا نزدیک 550 مگ برای بازی اپدیت اومده چه خبره؟این کاراکتر ها هم با اپدیت اضافه میشن یا باید از استور گرفتشون
جالبه نسخه ویتا اپدیتش 800وخوردی مگ هست:-b دنیا برعکس شده!:d
18 تا Minion برای خرید اضافه میشه و 2 تا هم به رایگان اضافه میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or