PlayStation All-Stars Battle Royale

مثل اینکه داره کم کم اولین DLC بازی نزدیک میشه و کارکترها هم که مجانی خدا رو شکر:دی امیدوارم Stage رو هم روش مجانی بدن بهمون:دی

مثل اینکه داره کم کم اولین DLC بازی نزدیک میشه و کارکترها هم که مجانی خدا رو شکر:دی امیدوارم Stage رو هم روش مجانی بدن بهمون:دی
پستم شد آخرین پست صفحه ی قبل:-" ، ولی همینطور که امیدوار هستی اعلام کردن که این Stage هم با اون 2تا کاراکتر توی یک پک میباشد و کلا حال مینماییم دیگه :d >:)

مگه قراره این dlcمجانی باشه؟

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

ویرایش:پست امیر رو تازه خوندم

مگه قراره این dlcمجانی باشه؟

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

ویرایش:پست امیر رو تازه خوندم

تا اونجا که اطلاعات دارم به مدت 2 هفته بعد از انتشارش بله مجانی هست ولی بعد از اون دو هفته پولی میشه

بوی شماره ی دوم بازی به مشام میخوره!
الان نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت! :d یا اصلا نظری نداشته باشم! شماره ی دوم از این نظر خوبه که گیم پلی پیشرفت میکنه و کاراکترهای بهتر و شاید حتی بازی نسل بعد! ، از اون طرف یعنی میخواد بازی رو هرساله یا یک سال در میون بکنه ؟ به نظرم بازی های این سبکی به خاطر تک بودنشون خوبه! همین که کاراکترهای انحصاری دور هم جمع شدن یک چیز تازه ایه و نسخه ی بعدی با فاصله ی کم به نظرم جذابیتش رو کم میکنه! :| البته شاید همینطور که یکی از حدس های IGN هست،مربوط به DLC های آینده باشه! (فکر نمیکنم :d )
به هر حال سونی و Superbot آگهی شغلی دادن برای 2 نفر در 2 ضمینه ی Art Director و Game Designer/Implementer ! همینطور توی متن خبر گفته شده که توی متن اصلی(لول به جمله بندی هام :d ) اینطور اومده که :
Both job listings note that SuperBot is an “exclusive developer” for PlayStation and has “recently released [its] first title.” Both positions are full time.
ممکنه در آینده Superbot هم مثل LBP به خانواده ی PS بپیونده ؟ :-"
و اینکه گفته شده پروژه ـشون مثل ASBR هست! :d پس فکر نکنم IP جدیدی بخوان بسازن! از همون حالتای بالاست بالاخره :d
همین دیگه :d شما بگید الان من چخ احساسی داشته باشم :d خودم به نتیجه ای نرسیدم :d

----
حالا که پست دادم شایعه ای که چند روز پیش خوندم رو هم بگم! :d شایعه در مورد یکی از DLCهای آینده ی بازی هست،که قراره مرحله ای از Gravity Rush باشه،مثل اینکه یک مجله ای با سازنده های بازی مصاحبه کرده و یکی از اونا گفته مرحله ی مورد علاقم ، مرحله ی Gravity Rush هست و این چیزا! :d یعنی لو دادن ؟ :-" توی جواب های بلاگ هایی که میزنند اصلا هیچی لو نمیدن! تنها جوابشون Never say never هست :| هرچی میپرسن که آیا این مرحله/کاراکتر قراره بین DLCها باشه یا نه،همین جمله رو تحویل میدن! :d (فقط در مورد کراش این رو نگفتن! آخه چرا ؟؟؟؟ :(( )

بین DLCهایی که فردا روی Store میان اینا به چشم خوردن :

PlayStation All Stars Battle Royale

• PlayStation All-Stars Battle Royale Bad Dudes Costumes ($4.99)
  • PlayStation All-Stars Battle Royale Classic Pack Costumes ($4.99)
  • PlayStation All-Stars Battle Royale Fun Pack Costume ($4.99)
  • PlayStation All-Stars Battle Royale Heroes Pack Costumes ($4.99)
  • PlayStation All-Stars Battle Royale Super Pack Costumes ($14.99)
البته هنوز عکسی ازشون در دسترس نیست ! :d و البته این لیست همینطور که از قسمت هم مشخصه مربوط میشه به آمریکا،اروپا هنوز آپدیت فردا رو نزده! ولی احتمالا اونجا هم خواهد بود! :d

ویرایش: مثل اینکه همون لباس های پیش خرید میباشند! :d

Last edited by a moderator:

بالاخره مرحمت فرمودن و تاریخ عرضه ی DLC رو اعلام کردن!
کاراکترها 12ـم ماه فبریه توی آمریکا و 13ـم توی اروپا منتشر میگردند! :d
اما به نظر میرسه اون مرحله ی Heavenly Sword/WipEout رایگان نیست! البته اینطور به نظر میومد... ببینیم تا بعد چی میگن! (و فکر کنم با اون کاراکترها منتشر نمیشند! چون فقط گفته بود ماه دیگه میاد! توی اون تاریخ به این مرحله اشاره نکرده بود! :d )
در مورد تروفی و اینا هم چیزی نگفتن! فقط اشاره کردن که بخش داستانی و لباس اضافه و Trailها برای این 2 نفر هم موجود است! :d

از هرکدوم هم یک دونه تریلر گذاشته بودن و پیشنهاد میکنم که نبینید:-" چون هر 3 قدرتیشون رو نشون دادن :-"
به نظرم Kat خیلی خفن و سریع و اینا میومد! و خوب هم کومبو میزد! برعکس Emmett Graves کُند به نظر میومد! منم که به خودی خود با کاراکترهای تفنگی توی این بازی مشکل دارم! پس فکر کنم با اینم به مشکل میخورم! :d
علاوه بر اینا، Kat خیلی کاوایی میزد :x

یادتون نره که این DLCها 2 هفته ی اول Free هستند! :d

در مورد کاراکترهای جدید برای DLCهای آینده هم گفتند توی ماه March منتظر اطلاعات جدید باشید!
خدایا خداوندا... Crash و Spyro رو بر ما نازل بفرما ! :((

الطاییر یا انزیو رو بذاری عالی میشه ! سوپر سه هم میتونه مثلا ااطاییر بین یه عده قایم شه هر کی نزدیکش شه بکشه:دی
نیت خیلی کنترلش بد بود....

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

الطاییر یا انزیو رو بذاری عالی میشه ! سوپر سه هم میتونه مثلا ااطاییر بین یه عده قایم شه هر کی نزدیکش شه بکشه:دی
نیت خیلی کنترلش بد بود....

من واقعا در عجبم با این روابط نزدیکی که سونی و یوبی دارن و هر سال AC نمایشی هم توی کنفرانس سونی داره و یک سری ماموریت انحصاری و ... چرا از AC هیچکی تو بازی نیست!!!
البته این چیزا در مورد FF هم تا حدودی صادقه! این همه بازی از FF بعد هیچ خبری از این بازی نیست؟عجب!!! اینجا که دیگه اکتی پول پرست نیست که! البته سازنده ها گفته بودن رابطه ی نزدیکی دارن با SE ولی نمیتونند فعلا چیزی بگن...==> DLC بعدی :-"
البته شانس Joel رو هم کم نمیبینم برای DLC ! :d :-"

اتفاقا من با نیت نسبت به بقیه ی تفنگ به دست ها راحت تر بودم! :d بقیشون اصلا نمیشه باهاشون باز کرد! خیلی خیلی سخته! :-s

من واقعا در عجبم با این روابط نزدیکی که سونی و یوبی دارن و هر سال AC نمایشی هم توی کنفرانس سونی داره و یک سری ماموریت انحصاری و ... چرا از AC هیچکی تو بازی نیست!!!
البته این چیزا در مورد FF هم تا حدودی صادقه! این همه بازی از FF بعد هیچ خبری از این بازی نیست؟عجب!!! اینجا که دیگه اکتی پول پرست نیست که! البته سازنده ها گفته بودن رابطه ی نزدیکی دارن با SE ولی نمیتونند فعلا چیزی بگن...==> DLC بعدی :-"
البته شانس Joel رو هم کم نمیبینم برای DLC ! :d :-"

اتفاقا من با نیت نسبت به بقیه ی تفنگ به دست ها راحت تر بودم! :d بقیشون اصلا نمیشه باهاشون باز کرد! خیلی خیلی سخته! :-s

خب بعد از عرضه تلو جوئل هم میاد!
حتی فکر میکنم جودی هم بعد ها بیاد

بابا لنگ درازم ترکیب خوبیو ایجاد میکنه:دی سوپر سه هم جودی ابوت و نشون میده که نامه مینویسه همه میت کن :دی
بیشوخی سوپر 3 کرش یه مونبودا(:دی)دورش بیاد همه رو میزنه اگه غیر از این بود:دی
Blackburnشخصیت بتل 3 هم عالی میشه:,دی
وسط بازی جت و ماشین و تانک سوار میشیم:دی دی

بابا لنگ درازم ترکیب خوبیو ایجاد میکنه:دی سوپر سه هم جودی ابوت و نشون میده که نامه مینویسه همه میت کن :دی
بیشوخی سوپر 3 کرش یه مونبودا(:دی)دورش بیاد همه رو میزنه اگه غیر از این بود:دی
Blackburnشخصیت بتل 3 هم عالی میشه:,دی
وسط بازی جت و ماشین و تانک سوار میشیم:دی دی

بابا من جودیه استاد کیج رو میگم!
ولی اونم بدک نیست:d

واسه کراش هم اون موندوبا نبود:d
اورتگا بود به گمانم !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or