heavyrain1366
کاربر سایت
نه اتفاقا از لحاظ کیفیت بافت ها فرق دارن باهم و تا حدودی هم به چشم میاد. مطمئن باش اون 4 گیگ تفاوت حجم یک چیزی هستش! ضمن اینکه رزولوشن بازی روی ویتا هم کمتر هست که البته به خاطر صفحه نمایش کوچکش هست.
تو نسخه ویتا هم برای برداشتن سلاح ها و آیتم هایی که بر روی زمین هست می تونید از تاچ استفاده کنید که خوب به طبع تو نسخه کنسولی این کار رو نمیشه انجام داد.
کد میدهاقا چجوری نسخه ps3 بهت نسخه ویتا رو هم میده داخل دیسکش هست یا کد میده باید بری psn بگیری
کلا با اونایی که از دور میجنگن مشکل دارم! توی بتا هم با رادک هیچکاری نمیتونستم بکنم :d امیدوارم بقیه ی شمشیر به دست ها هم مثل کریتوس و رایدن خوب باشن! :d تو بتا زود پیدا میکرد منتها حین بازی Connection Issue میداد! اینم همینطوره یا درستش کردند؟2 دست هم آنلاین بازی کردم،خیلی خوب بود! برعکس بتا که به زور میشد بازی کرد اینجا تو 2 ثانیه پیدا میکرد ! :d
اما از نظر امتیاز اول شدم :d )
اون بتایی که من بازی کردم تا استارت میزدیم میرفت تو صفحه ی انتخاب کاراکتر :d برای همین نمیتونم این مورد رو جواب بدم! ولی طراحی خاصی ندارهمن که خیلی دودلم سر گرفتن این بازی راستی منوهاش چه شکلیه؟مثه بتا زشته؟
(احتمالا همین هم بوده توی بتا :d )دروبین بستگی به کاراکتر ها داره! اگر به هم نزدیک باشن،زوم میکنه روشون! اگر دور بشن،مسلما دوربین هم میره دورتر تا همه توی صفحه باشن :d البته در مورد ویتا نمیدونم چطوریه،ولی احتمالا فرقی با PS3 نداشته باشه! :dدوتا سوال دیگه! دوربین تو Battleـهای 2VS2 نزدیک تر میشه! چون صفحه ویتا کوچیک ـه اگه دوربین دور باشه کاراکتر ها هر کدوم اندازه پشه اند.Story Mode کاراکتر ها Cut-scene ریل تایم هم داره؟
بقیه ی نسخه ها رو یادم نیست :d )
) همکاری میکنم! ولی حالا که بازی اومده هیچ خبری از اسنیک نیست! منم هستم با اجازهمن فکر میکردم Minion کاراکتر Raiden شاید Snake باشه ولی انگار یکی به نام Sam هست. (کیه این ؟!)
کلاً این Minion ها قضیه ـشون چیه امیرحسین ؟!![]()
Sackboy چطوره ؟!![]()
:d احتمالا ناریکو و اسلای خواهند بود! :d پس میشه انتظار مراحل جدید هم داشت! خدا کنه مثل همین مراحل متنوع و باحال باشن! :dOn the topic of DLC, I hope that you fine folks at SuperBot don’t stop with just additional characters!
I’d love to see some more fantastic stages, as well as costumes, and maybe even game modes.
But maybe I’m getting a bit ahead of myself :P As there is already so much content in the retail release alone!
Honestly, that all sounds good, and for the record, we absolutely want to do stage DLC. Hopefully I’ll be back here with more good news on that front soon![]()
اینم که خبر خیلی خوبیه! خدا رو شکر DLCها یک کاراکتر خشک و خالی نیستن! همین بخش داستانی و لباس اضافه عالیه :dWill they come with combat trials related to their character like the on disc characters have?
Yes! In addition to their own story mode, DLC characters will have their own trials and challenges, as well as additional unlockable costume, plus a very cool little thing we like to call their “minion”We treat downloadable characters just like the full fledged on-disc characters.
Another thing, if you want, you can ignore this question, but, is there any chance of Crash Bandicoot being a DLC character?
’d love to see Crash and I’d never say never, but not yet.

احتمالا هنوز اکتی قبول نکرده! 
مثل اینکه همه میتوننداین DLCهای اول رو دانلود کنند! :d پس اگر بازی رو ندارید،بازم بزنید دانلود بشه :dI have a question so the DLC will be from the PS store right ? So even if I didn’t have the game at that time I can still download these 2 characters and when I do get the game I will have them right ?
I am not positive, but I believe this is correct–you can download the characters even without the game (though of course you will need the game to be able to eventually use them).
Did Superbot at any one point attempt to obtain a Square-Enix character for PSASBR?
Square-Enix have great characters and a great place in PS history, but all of our discussions about these things are covered by non-disclosure agreements, so we can’t talk about even whether we’re talking about characters.
بعد از این دوست دارم کلود یا سفیروث توی بازی باشن! :d (شخصبت منفی خفن
) حالا 2 ماه دیگه DLCهای بعدی رو معرفی میکنند،و یکهو میبینید که لایتینگ رو معرفی کردن
(امیدوارم از FF VII باشه! من با هیچکدوم از بقیه ی FFـها آشنایی ندارم :d )
ملت چقدر عجله دارن :d