PlayStation All-Stars Battle Royale

نه اتفاقا از لحاظ کیفیت بافت ها فرق دارن باهم و تا حدودی هم به چشم میاد. مطمئن باش اون 4 گیگ تفاوت حجم یک چیزی هستش! ضمن اینکه رزولوشن بازی روی ویتا هم کمتر هست که البته به خاطر صفحه نمایش کوچکش هست.

تو نسخه ویتا هم برای برداشتن سلاح ها و آیتم هایی که بر روی زمین هست می تونید از تاچ استفاده کنید که خوب به طبع تو نسخه کنسولی این کار رو نمیشه انجام داد.

من منظورم از نظر محتوی هست

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------

اقا چجوری نسخه ps3 بهت نسخه ویتا رو هم میده داخل دیسکش هست یا کد میده باید بری psn بگیری
کد میده

نه کد نمیده! :d دقیق نمیدونم چجوریه ولی کد نیست که بتونی روی یک PSN ID دیگه وارد کنی! :d
اینجوری که نوشته بودن توی Menu PS3 روی بازی مثلث میزنی ، بعد یکی از گزینه ها رو میزنی تا نسخه ی ویتا بره توی لیست دانلود همون اکانت، یا یه چی تو همین مایه ها :-"
---
می خواستم بیام پیشنهاد بدم که بازی رو حتما روی آخرین درجه ی سختی برید! چون خیلی آسونه! :d
اما بعد از بازی کردن با کول(خوب) و جک چنین پیشنهادی نمیدم! :d
فکر کنم من با کریتوس و رایدن خیلی راحت بودم! برای همین آخرین درجه ی سختی هم برام خیلی راحت بود! ولی با این 2تای دیگه اشکم در اومد! :(( کلا با اونایی که از دور میجنگن مشکل دارم! توی بتا هم با رادک هیچکاری نمیتونستم بکنم :d امیدوارم بقیه ی شمشیر به دست ها هم مثل کریتوس و رایدن خوب باشن! :d
2 دست هم آنلاین بازی کردم،خیلی خوب بود! برعکس بتا که به زور میشد بازی کرد اینجا تو 2 ثانیه پیدا میکرد ! :d

2 دست هم آنلاین بازی کردم،خیلی خوب بود! برعکس بتا که به زور میشد بازی کرد اینجا تو 2 ثانیه پیدا میکرد ! :d
تو بتا زود پیدا میکرد منتها حین بازی Connection Issue میداد! اینم همینطوره یا درستش کردند؟
Mode ـهای بازی چجوریاست یه نمه توضیح بده! :دی
میشه کاراکتر ها رو از تو Stage انداخت بیرون؟

من مشکلی نداشتم! هر 2تا بازی خیلی شاد و شنگول و راحت بود :d توی بتا اون چند دستی هم که وارد بازی شده بودم،بعضی وقتا نمیشد سلاح های روی زمین رو برداشت! یعنی قشنگ مشخص بود هیچکی نمیتونه برداره،همه میرفتیم بالای سر سلاح چند ثانیه می ایستادیم اما اتفاقی نمیفتاد :d اینجا از این مشکلاتم دیگه نداشت! :d

فکر کنم 3 تا Mode داشته باشه! (توی آنلاین من فقط Ranked Match سرچ کردم فقط یکی از اینا رو اورد :d )
1.توی یک زمان مشخص(معمولا 3 دقیقه) هرکی تعداد Kill بیشتری گرفت برنده است! البته کمتر هم باید بمیره! هر Kill دو امتیاز مثبت داره،و هر بار که بمیره یک امتیاز منفی! :d
2.هر کس تعداد مشخصی جون داره مثلا 3 تا ! هرکی بیشتر دووم بیاره اون برنده میشه!
3.هرکی زودتر تونست تعداد Kill مشخص شده رو بگیره برنده ـست! :d برعکس حالت بالا :d

البته میتونید با دوستاتون هم به تمرین بپردازید! (به جای تمرین با AI مثلا :d )

من بین اینا اون گزینه ی دوم رو بیشتر دوست دارم! یک هیجان خاصی داره که کی زودتر از بازی شوت میشه بیرون! :d (یک دست خودم و رایدن توی یک گروه VS کول(خوب) و رادک رفتم، خودم نفر اول شوت شدم بیرون :-" =)) اما از نظر امتیاز اول شدم :d )

شوت کردن هم میشه هم نه! :d یعنی اگر بتونید بندازیدشون بیرون،دوباره میان تو زمین ولی یکم از امتیاز هاشون برای قدرتی کم میشه و چند ثانیه ای سرشون گیج میره و میتونید به فناشون بدید! ولی با توجه به اینکه بازی 2 پرشه ( از مصدر پریدن :d ) داره احتمال بیرون شوت شدن حدود 10%ـه!
یک چیزی که عجیبه اینه که توی چیزای باز کردنی،همونقدر که از کاراکترها و بازی هایی که ازشون اومدن چیز میز هست، از سری رسیستنس هم هست! اما دریغ از یک نماینده :-s

من که خیلی دودلم سر گرفتن این بازی راستی منوهاش چه شکلیه؟مثه بتا زشته؟
اون بتایی که من بازی کردم تا استارت میزدیم میرفت تو صفحه ی انتخاب کاراکتر :d برای همین نمیتونم این مورد رو جواب بدم! ولی طراحی خاصی نداره :-"(احتمالا همین هم بوده توی بتا :d )

دوتا سوال دیگه! دوربین تو Battleـهای 2VS2 نزدیک تر میشه! چون صفحه ویتا کوچیک ـه اگه دوربین دور باشه کاراکتر ها هر کدوم اندازه پشه اند.
Story Mode کاراکتر ها Cut-scene ریل تایم هم داره؟

دوتا سوال دیگه! دوربین تو Battleـهای 2VS2 نزدیک تر میشه! چون صفحه ویتا کوچیک ـه اگه دوربین دور باشه کاراکتر ها هر کدوم اندازه پشه اند.
Story Mode کاراکتر ها Cut-scene ریل تایم هم داره؟​
دروبین بستگی به کاراکتر ها داره! اگر به هم نزدیک باشن،زوم میکنه روشون! اگر دور بشن،مسلما دوربین هم میره دورتر تا همه توی صفحه باشن :d البته در مورد ویتا نمیدونم چطوریه،ولی احتمالا فرقی با PS3 نداشته باشه! :d
نه داستان به صورت تصویری روایت میشه! اول و آخر بازی چندتا عکس نشون میده! یک چیزی مثل بخش Arcade این MK آخری! :d
اون وسط هم هرکسی با دشمن اصلیش، 4-5 تا جمله رد و بدل میکنه! :d (مثل Tekken 5 که کاراکتر قبل از مبارزه با یکی از حریف ها چندتا جمله رد و بدل میکردن :d مثلا کینگ با اون دختر سرخ پوسته :-" بقیه ی نسخه ها رو یادم نیست :d )

---
علاوه بر رسیستنس من الان یک چیزی یادم اومد! :d اون اوایل که تازه بازی معرفی شده بود،صدا پیشه ی کول گفته بود خیلی خوشحالم که دارم با صداپیشه های نیت و اسنیک (اسمشون رو گفته بود :-" ) همکاری میکنم! ولی حالا که بازی اومده هیچ خبری از اسنیک نیست!
یعنی بعدا نظرشون عوض شده و رایدن رو جایگزین اسنیک کردن ؟ :d

من فکر میکردم Minion کاراکتر Raiden شاید Snake باشه ولی انگار یکی به نام Sam هست. (کیه این ؟!)
کلاً این Minion ها قضیه ـشون چیه امیرحسین ؟! :دی
Sackboy چطوره ؟! :دی

من فکر میکردم Minion کاراکتر Raiden شاید Snake باشه ولی انگار یکی به نام Sam هست. (کیه این ؟!)
کلاً این Minion ها قضیه ـشون چیه امیرحسین ؟! :دی
Sackboy چطوره ؟! :دی
منم هستم با اجازه:دی

این minionها کلا نقش خاصی ندارند:دی از منوی بازی میری تو profile و برای هر کارکتر رو که باز کرده باشی انتخاب می کنی. مثلا من برای کریتوس رو انتخاب کردم که آتنا بود. بعد تو بازی وقتی مولتی کیل انجام میدی اینا میان رو صفحه خوشحالی می کنند:دی

Sackboy هم خوبه سلام میرسونه:دی برعکس اون چیزی که من فکر می کردم خیلی هم ضعیف نیست و خوبه

همینطور که برهان هم گفت میان تشویقت میکنند! :d
این Sam هم فکر کنم یکی از باس های MGR:R هستش! همونی که توی تریلر پارسال VGA هم حضور داشت! و تا حدودی هم شبیه Vamp بود :d (البته Vamp خیلی خفن تر و خوشتیپ تر بود:d )

الانم برم با 2 نفر دیگه بازی کنم :-" :d احتمالا ناریکو و اسلای خواهند بود! :d

راستی یک سری سؤال در مورد DLCهای ASBR پرسیده بودن که به بعضی هاشون جواب داده شده بود! بد نیست اینجا هم بزارمشون :d
فقط اول یک نکته رو بگم که توی خبر معرفی DLCها حواسم بهش نبود! این 2تا DLC قراره اوایل 2013 بیان،یعنی یکی دو ماه دیگه! پس اون قضیه ای که گفتم اینا از بازی یک چیزی رو کم کردن و ... منتفیه :d معذرت خواهی میکنم از سازنده ها :d

پررنگ ها سؤالات یا درخواست ملته،کمرنگ ها جواب :d
On the topic of DLC, I hope that you fine folks at SuperBot don’t stop with just additional characters!
I’d love to see some more fantastic stages, as well as costumes, and maybe even game modes.

But maybe I’m getting a bit ahead of myself :P As there is already so much content in the retail release alone!

Honestly, that all sounds good, and for the record, we absolutely want to do stage DLC. Hopefully I’ll be back here with more good news on that front soon :)
پس میشه انتظار مراحل جدید هم داشت! خدا کنه مثل همین مراحل متنوع و باحال باشن! :d

Will they come with combat trials related to their character like the on disc characters have?

Yes! In addition to their own story mode, DLC characters will have their own trials and challenges, as well as additional unlockable costume, plus a very cool little thing we like to call their “minion” :) We treat downloadable characters just like the full fledged on-disc characters.
اینم که خبر خیلی خوبیه! خدا رو شکر DLCها یک کاراکتر خشک و خالی نیستن! همین بخش داستانی و لباس اضافه عالیه :d

Another thing, if you want, you can ignore this question, but, is there any chance of Crash Bandicoot being a DLC character?

’d love to see Crash and I’d never say never, but not yet.
:((:((:(( احتمالا هنوز اکتی قبول نکرده! :((

I have a question so the DLC will be from the PS store right ? So even if I didn’t have the game at that time I can still download these 2 characters and when I do get the game I will have them right ?

I am not positive, but I believe this is correct–you can download the characters even without the game (though of course you will need the game to be able to eventually use them).
مثل اینکه همه میتوننداین DLCهای اول رو دانلود کنند! :d پس اگر بازی رو ندارید،بازم بزنید دانلود بشه :d

Did Superbot at any one point attempt to obtain a Square-Enix character for PSASBR?

Square-Enix have great characters and a great place in PS history, but all of our discussions about these things are covered by non-disclosure agreements, so we can’t talk about even whether we’re talking about characters.

در راستای اینکه برعکس سؤال در مورد کراش،اینجا گفتن نمیتونیم چیزی بگیم،پس حدس میزنم قراره در آینده یکی رو معرفی کنند! :d
من خودم وینسنت رو دوست دارم ولی چون مبارزاتش اکثرا با سلاح گرم و از راه دوره،پس بازم به مشکل بر میخورم:(( بعد از این دوست دارم کلود یا سفیروث توی بازی باشن! :d (شخصبت منفی خفن :-" ) حالا 2 ماه دیگه DLCهای بعدی رو معرفی میکنند،و یکهو میبینید که لایتینگ رو معرفی کردن :| (امیدوارم از FF VII باشه! من با هیچکدوم از بقیه ی FFـها آشنایی ندارم :d )

اصلیاش همین بود :d یک سری سؤالات هم خیلی ضایع بود،یک هفته قبل از عرضه ی بازی ملت پرسیدن، آیا ما نسخه ی GOTY هم در آینده خواهیم داشت ؟ :| ملت چقدر عجله دارن :d

مرسی امیر اطلاعات خیلی خوبی بودش دمت گرم:دی

من دوست دارم یکی دو تا کارکتر دیگه از سری MGS بیارن و کلا چند تا شخصیت منفی هم تو بازی قرار بدن اینا همشون مثبت و سوسول هستند:دی البته 2-3 تا منفی داریم اما کلا نسخه سوم MGS شخصیت های خوبی داره برای اضافه شدن یا از تو FF و حتی سری Resistance هم میتونند اضافه کنند. امروز داشتم فکر می کردم الان که رابطه سونی با رولینگ خوب شده ممکنه بتونند بچه های EA و رولینگ رو راضی کنند تا شاهد هری پاتر هم تو این بازی باشیم:))

راستی امیر وقت کردی بیا آنلاین من همه تروفی ها رو گرفتم و فقط ماله 6 تا کارکتر مونده و یک دونه که با دوستتون باید Versus بزنید. البته ماله نسخه ویتا هست اینایی که گفتم. متاسفانه 6 گیگ نسخه PS3 دانلود کردم موقع نصب ارور داد الان دوباره گذاشتم دانلود بشه فعلا 1 گیگ رفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or