PlayStation All-Stars Battle Royale

منم بتا رو گرفتم 8 روز دیگه تموم میشه:دی
میرم بازی میکنم خبرتون میکنم:دی

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 PM ارسال شده بود ----------

اول از همه سرورهاش واقعا بد بودند
کلا 3 دست زدم دوبار با پرنسس 1 بار با رادک
مپها هم عالی بود ولی هرکاراکتریو ورمیداشتم ارور میداد ایندوتا هم بزور موفق شدم باهاشون بازی کنم:دی
احتیاج به یه پلیر دارم که باهاش بازی کنم اینو :دی

تروفی های بازی هم رسیدند داااااغ :d
All-Star Legend - You've Only Done Everything (Platinum)
You have successfully earned all other trophies in the game. Congratulations!
Trial Combatant
Complete a Combat Trial
The Legend
Complete Arcade Mode on Legend
Fundamentals
Complete the Basic Tutorial
Character Mastery
Complete a Combo Tutorial
Showing Off
Show off your Minion during a game
Triple Kill!
Earn a Triple Kill in a match-made online game
Team Sweeper
Earn a Double Kill in a 2v2 match-made online game
We have Overtime! - Working Weekends?
Enter Overtime!
3x OVERTIME!!
Enter 3x AP Overtime!
Champion
Win a Versus Match against a team of three AI opponents
Combo King
Land a 50+ AP Combo in Practice Mode
Combo Virtuoso
Land a 70+ AP Combo in Practice Mode
Ultimate Power
Perform a Level 3 Super Attack
Two for One
Earn a Double Kill with a Level 1 Super Attack
Three for One
Earn a Triple Kill with a Level 1 Super Attack
Friendly Competition
Complete a Versus Match against an online player
Tournament Fighter
Complete an online Ranked Match
First Blood
Earn a Kill in a match-made online game
Victorious!
Win a match-made online game
The God of War
Complete Arcade Mode with Kratos
I Gotta Believe!
Complete Arcade Mode with PaRappa
Cake, please!
Complete Arcade Mode with Fat Princess
Oh Boys and Girls
Complete Arcade Mode with Sweet Tooth
Helghast Commander
Complete Arcade Mode with Radec
Thievius Raccoonus
Complete Arcade Mode with Sly Cooper
Treasure Hunter
Complete Arcade Mode with Nathan Drake
Greatest Conduit
Complete Arcade Mode with Cole
Friend of the People
Complete Arcade Mode with Toro
Monkey Catcher
Complete Arcade Mode with Spike
Intergalactic Heroes
Complete Arcade Mode with Ratchet
Eco Master
Complete Arcade Mode with Jak
Let's Make a Scene
Complete Arcade Mode with Sackboy
Revengeance
Complete Arcade Mode with Raiden
The Iron Fist
Complete Arcade Mode with Heihachi
Mr. Bubbles
Complete Arcade Mode with Big Daddy
Demon Hunter
Complete Arcade Mode with Dante
Demon of Empire City
Complete Arcade Mode with Evil Cole
Heavenly Warrior
Complete Arcade Mode with Nariko
Hero of Gallowmere
Complete Arcade Mode with Sir Daniel
This is Living
Win a match-made online game without dying
I Chose The Impossible
Perform a Level 3 Super with Big Daddy on 'Columbia'
Master of the Ray Sphere
Perform a Level 3 Super with Cole or Evil Cole on 'Alden's Tower'
Interpol HQ Break-In
Perform a Level 3 Super with Sly Cooper on 'Paris'
Kerwan’s Capital City
Perform a Level 3 Super with Ratchet on 'Metropolis'
Ally of Larry Da Vinci
Perform a Level 3 Super with Sackboy on 'Dreamscape'
Calypso’s Wishes
Perform a Level 3 Super with Sweet Tooth on 'Black Rock Stadium'
The Doctor Is In...
Perform a Level 3 Super with Ratchet on 'San Francisco'
Student Becomes the Master
Perform a Level 3 Super with PaRappa on 'Dojo'

REX versus RAY
Perform a Level 3 Super with Raiden on 'Franzea'
The Peak Point Helmet Blues
Perform a Level 3 Super with Spike on 'Time Station'
Samos’ Sacred Site
Perform a Level 3 Super with Jak on 'Sandover Village'
Sic Parvis Magna
Perform a Level 3 Super with Nathan Drake on 'Stowaways'
Autarch of Helghan

Perform a Level 3 Super with Radec on 'Invasion'
Palace of the Underworld
Perform a Level 3 Super with Kratos on 'Hades'

برای اطلاع از برنز و نقره یا طلا بودن هر یک از تروفی ها به اینجا مراجعه کنید :d
منبع 1 - منبع 2 - منبع 3

اولی که توییتر بازیه بعید بدونم چیز میز فیک بزاره :d اگه هم فیک باشه ( که نیست:d ) منو ببخشین هدف اطلاع رسانیه :d

از طراحی تروفی هاش که من خیلی خوشم اومد! مخصوصا تروفی های بخش داستانی که نشونه ای ازشون توی تروفی هست :d

اگه 1% هم قرار بود بازی رو بگیرم ، بعد از دانلود کردن بتا پشیمون شدم ! :دی 3 روز هست که هی میرم توی بازی و تست میکنم ولی خبری نمیشه و وصل نمیشه. کلاً توی این 3 روز 2 بار وارد بازی شد که هر 2 بار هم کاراکتر من خشکش زده بود و تکون نمیخورد ! ولی انصافاً این آهنگ منوهای بازی خیلی زیبا و جالب هست و برای همچین سبکی خیلی مناسبه. تنها قسمت بازی که میتونم راجع بهش نظر بدم ! :دی
-----------------
اینجا در مورد یکی از ایده های اولیه بازی نوشته که خیلی جالب بوده. به جای اینکه یه Fighting به سبک SSB باشه ، کلاً یه چیز دیگه بوده و حالت Capture the Flag با کاراکترهای سونی داشته. دو تا تیم 4 نفره با هم رقابت میکردن و هر کاراکتر هم توانایی های مخصوص خودش رو داشته و کلاس بندی میشدن. مثلاً Parappa the Rapper سرعت بیشتری داشته ، Sweet Tooth بازیکن دفاعی بوده و Kratos هم وسط میدون رو میگرفته و نقش مهاجم وسط رو داشته ! :دی اون طوری حداقل با SSB متفاوت بود ! :دی

یک عدد خبر باربط-بی ربط :-" :d

یک سری از بازی هایی که کاراکترهاشون توی ASBR حضور دارن توی PS Store (اروپا) تخفیف خوردن! :d تخفیف خفنی هم خوردن :-" :d
PlayStation All-Stars Battle Royale Themed Sale Hits PSN - PlayStation 3 News At PS3Trophies.org

میخواستم DLC های وان پیس رو بگیرم ولی فکر کنم به خاطر جک کالکشن بی خیالش میشم:|
---
همین الان یک چیزی دیدم توی بلاگ اروپا! :d

آریا اون اوایل که بازی معرفی شده بود عکس یک سری گذاشته بود که فکر کنم قرار بود بشه یکی از نشانه های PS !
حالا نمیدونم قضیه چیه ولی توی بلاگ اروپا عکسش رو گذاشتن :-"
83652043663733268286.jpg

یک دونه تریلر هم گذاشتن ولی خودم هنوز ندیدم :-" :d

[video=youtube;BsfKJJFFDJ4]http://www.youtube.com/watch?v=BsfKJJFFDJ4&feature=player_embedded[/video]​

ویرایش:
این تریلر رو از دست ندین! واقعا قشنگ بود :x و اینجوری که آخر تریلر نشون داد،فکر کنم این "سَر" باس آخر باشه :-" (باز هم طبق پیش بینی آریا :d )

آخرین ویرایش:
آریا اون اوایل که بازی معرفی شده بود عکس یک سری گذاشته بود که فکر کنم قرار بود بشه یکی از نشانه های PS !
حالا نمیدونم قضیه چیه ولی توی بلاگ اروپا عکسش رو گذاشتن :-"
83652043663733268286.jpg

پس بالاخره غول آخر بازی همونی شد که خیلی ها دوست داشتن ببیننش ! :دی یعنی Polygon Man !!!
این انتخاب Polygon Man برای غول آخر ، انتخاب فوق العاده ای بود ! از این جهت که این بنده خدا قرار بوده Mascot (نماد) سونی برای PS1 باشه و مثلاً قدرت PS1 رو توی نمایش های این کنسول در غرب نشون بده. ولی کمی قبل از شروع تبلیغات ، Ken Kutaragi معروف میاد و میگه آقا این چیه طراحی کردین و سریع حذفش کنین و این حرفا ! :دی خلاصه Polygon Man از صحنه تبلیغات PS1 حذف میشه و به فراموشی سپرده میشه ! ولی الآن توی Battle Royale میتونه انتقام این سال ها رو از همه کاراکترهای سونی بگیره ! lol
اینم طراحی Polygon Man در سال 95 و خداحافظی مظلومانه اون ! :دی
q3ats.jpg

کلاً این Superbot در بعضی زمینه ها خیلی خوب عمل کرد. از این غول آخر بگیر تا طراحی مراحل که حالت ترکیبی داره و خیلی از قدرت های رده 3 کاراکترها که واقعاً جالب هستن و ... ، خود کاراکترها و مراحل هم خیلی خوب انتخاب شدن (فقط نبود Crash و Spyro خیلی ناراحت کننده هست که اونم ربطی به سونی نداره و بعیده تلاش خودشون رو برای گرفتن اونا نکرده باشن) فقط می مونه بزرگ ترین ویژگی بازی که تقلیدی بودنش هست ! :دی توی اولین نسخه احتمالاً این تقلیدی بودن خیلی به ضررش تموم میشه (حداقل از دید منتقدها) و من بعید میدونم میانگین بالایی بدست بیاره (شاید یه چیزی حدود 80 ، شاید هم پایین تر ! احتمالش زیاده که خیلی از سایت ها به بهانه همین قضیه بهش خیلی کم امتیاز بدن) ، ولی اگه فروش خوبی بکنه میتونه توی نسخه های بعدی یه سری تغییرات بده و به یکی از سری بازی های خوب سونی تبدیل بشه.

تریلر هم همون طور که امیرحسین گفت خیلی زیباست ! البته این بازی که کلاً توی بازیسنتر طرفدار زیادی نداره ولی تریلرش رو حتماً ببینین ! :دی تیکه Sackboy و Little Sister ! =))

پس بالاخره غول آخر بازی همونی شد که خیلی ها دوست داشتن ببیننش ! :دی یعنی Polygon Man !!!
این انتخاب Polygon Man برای غول آخر ، انتخاب فوق العاده ای بود ! از این جهت که این بنده خدا قرار بوده Mascot (نماد) سونی برای PS1 باشه و مثلاً قدرت PS1 رو توی نمایش های این کنسول در غرب نشون بده. ولی کمی قبل از شروع تبلیغات ، Ken Kutaragi معروف میاد و میگه آقا این چیه طراحی کردین و سریع حذفش کنین و این حرفا ! :دی خلاصه Polygon Man از صحنه تبلیغات PS1 حذف میشه و به فراموشی سپرده میشه ! ولی الآن توی Battle Royale میتونه انتقام این سال ها رو از همه کاراکترهای سونی بگیره ! lol
اینم طراحی Polygon Man در سال 95 و خداحافظی مظلومانه اون ! :دی
q3ats.jpg

کلاً این Superbot در بعضی زمینه ها خیلی خوب عمل کرد. از این غول آخر بگیر تا طراحی مراحل که حالت ترکیبی داره و خیلی از قدرت های رده 3 کاراکترها که واقعاً جالب هستن و ... ، خود کاراکترها و مراحل هم خیلی خوب انتخاب شدن (فقط نبود Crash و Spyro خیلی ناراحت کننده هست که اونم ربطی به سونی نداره و بعیده تلاش خودشون رو برای گرفتن اونا نکرده باشن) فقط می مونه بزرگ ترین ویژگی بازی که تقلیدی بودنش هست ! :دی توی اولین نسخه احتمالاً این تقلیدی بودن خیلی به ضررش تموم میشه (حداقل از دید منتقدها) و من بعید میدونم میانگین بالایی بدست بیاره (شاید یه چیزی حدود 80 ، شاید هم پایین تر ! احتمالش زیاده که خیلی از سایت ها به بهانه همین قضیه بهش خیلی کم امتیاز بدن) ، ولی اگه فروش خوبی بکنه میتونه توی نسخه های بعدی یه سری تغییرات بده و به یکی از سری بازی های خوب سونی تبدیل بشه.

تریلر هم همون طور که امیرحسین گفت خیلی زیباست ! البته این بازی که کلاً توی بازیسنتر طرفدار زیادی نداره ولی تریلرش رو حتماً ببینین ! :دی تیکه Sackboy و Little Sister ! =))

البته همين الانم شرايط برد رو 180 درجه نسبت به SSB عوض كردن، در مورد كراش و اسپايرو با وجود اويل بودن اكتي شايد به عنوان DLC بيان.

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

دوستان غول اخر ssb هم polygon
بود....یعنی این سونی داره با تقلیداش میترکونه.جالب اینجاس که رنگ بندی هم همونه!:|=))
خیلی سخت بود حدود 60 تا از اینا رو باید میترکوندی!
این بازی حرفی در مقابل ssbb نداره ولی خوب سرگرمی خوبیه;):|

من که این بتاش رو خودم رو کشتم نتونستم بازی کنم . هی پرتم میکرد بیرون و ارور میداد ... همون موقع کیلزون و آنچارتد رو آنلاین امتحان کردم مشکلی نداشتم ... اینم اگه قراره مثل Twisted Metal باشه وضع آنلاینش که یک عده کلا نتونن بازی کنن یعنی باید فاتحش رو خوند . بعد 2 روز که ریلیز میشه صدای ملت در میاد و تو نت هم بالا فاصله میپیچه و رو فروشش تاثیر میزاره . همونطوری که مشکلات سرور تو TM رو فروشش تاثیر گذاشت و 1000 بار دیوید جفی تو توئیترش گفت فردا درست میشه سرور ها :دی

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

دوستان غول اخر ssb هم polygon
بود....یعنی این سونی داره با تقلیداش میترکونه.جالب اینجاس که رنگ بندی هم همونه!:|=))
خیلی سخت بود حدود 60 تا از اینا رو باید میترکوندی!
این بازی حرفی در مقابل ssbb نداره ولی خوب سرگرمی خوبیه;):|

آقای نینتندو فن بوی :دی شما اصلاً دقت کردی این Polygon Man کی بوده و چی بوده ؟ :دی
پ.ن : آریا بیا که باز گویا سونی با ماشین زمان اومده Polygon Man رو با خودش برده سال 95 :دی

اولین DLCهای بازی معرفی شدن! :| (منم مثل همین شکلک شدم!) اما به صورت Free! :d (بعدشم مثل این یکی نیشم باز شد :d )
البته فقط برای 2 هفته! :d
این 2 نفر کیا بیدن؟ Kat از بازی Gravity Rush (چرا با دیدن این تریلر قبلی نگفتیم" اِ پس این چرا نیستش؟مگه این تایید نشده بود؟ " ) و Emmat از Starhawk ! :d

پیشنهاد من : اگر مثل من تو شکید که این رو بخرید یا نه،بردارید این 2تا DLC رو دانلود کنید،شاید روزی روزگاری بازی رو هم گرفتید:-" :d

PlayStation All-Stars Battle Royale DLC: Kat and Emmett to join the fight (for free!) – PlayStation.Blog.Europe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or