PlayStation All-Stars Battle Royale

تو E3 که بچه ها بازی کردن خیلی باحال بود که:دی خیلی حال میده
فقط این همه بازی داره میاد کی پول داره :(
راستی تو کنفرانس 4 نفری بازی کردن
2 تاشون ویتا داشتن
واقعا میشه اینطوری هم بازی کرد؟

تو E3 که بچه ها بازی کردن خیلی باحال بود که:دی خیلی حال میده
فقط این همه بازی داره میاد کی پول داره :(
راستی تو کنفرانس 4 نفری بازی کردن
2 تاشون ویتا داشتن
واقعا میشه اینطوری هم بازی کرد؟
E3 کجاش باحال بود؟ :| من تا قبل E3 خیلی جذب بازی شده بودم ولی به خاطر اون نووبی که برداشت تو کنفرانس زنده با اون همه بیننده کریتوس کبیر رو با منفی 2 امتیاز آخر کرد از بازی زده شدم :d البته درسته بازی فانه ولی نباید تو این کنفرانس چنین میکردن! کریتوس رو اصلا نباید بر میداشتن! :d
آره اونجوری هم میشه بازی کرد! جزو نکات مثبتشه! :d

فن بوی هستیا !!!
درش شکی نیست :d
ولی خداییش به عنوان یکی از خفن ترین نماینده های PS ، و کریتوس با اون همه ابهتش،جلوی کل دنیا تحقیرش کردن خیلی حرکت چرتی بود! من سونی رو به خاطر اینکارش نمیبخشم :(( اون نوبی هم که کریتوس رو انتخاب کرده بود رو ببینمش با منفی 2 امتیاز میفرستمش اون دنیا :d

آخرین ویرایش:
E3 کجاش باحال بود؟ :| من تا قبل E3 خیلی جذب بازی شده بودم ولی به خاطر اون نووبی که برداشت تو کنفرانس زنده با اون همه بیننده کریتوس کبیر رو با منفی 2 امتیاز آخر کرد از بازی زده شدم :d البته درسته بازی فانه ولی نباید تو این کنفرانس چنین میکردن! کریتوس رو اصلا نباید بر میداشتن! :d
آره اونجوری هم میشه بازی کرد! جزو نکات مثبتشه! :d

فن بوی هستیا !!!

-

زیباست ولی نمی دونم سخته یا آسونه بازیش ! لگ که نباید شاهد باشیم درسته ؟!

آره اونجوری هم میشه بازی کرد! جزو نکات مثبتشه
یعنی به خاطر کتک خوردن کریتوس از بازی زده شدی؟ وگرنه خود بازی مشکلی نداره گرافیک و گیم پلی اش؟:دی

نه گیم پلی و گرافیکش که خیلی فانه :d با کتک خوردن کریتوس هم به طور عادی مشکلی ندارم :d ولی توی E3 ! کلا نمایش E3ـش خیلی نکته منفی بود! هم از این نظر ، هم از نظر اینکه گیم پلی تکراری نشون دادن و آخر کار تازه یادشون اومد شخصیت جدید معرفی کنند :| مثلا توی گیم پلی که نشون دادن نیت و بیگ ددی رو نشون میدادن شاید مثلا الان هایپ میشدم :d

نمی دونم میشه به این استناد کرد یا نه ولی صدا گذار کول :

کول مک گراث نباشه ،
PlayStation All-Stars Battle Royale

استارز رو باید حذف کنیم اون موقع
biggrin1.gif
!
اوه اوه صاحابش اومد دی

آخرین ویرایش:
4 تا Hint در مورد کاراکترهای بازی داده شده که باید از روی این ها حدس بزنین چه کاراکترهایی میخواد معرفی بشه :

93731926397762179090.jpg

62398142566470774600.jpg

31289737906151542579.jpg

11055213097995428695.jpg

نظرات ملت در Neogaf در نوع خودش جالبه ! :دی
عکس اولی رو میگن اشاره به Crash داره ! رنگش هم واقعآ شبیه هست ! :دی
18953236898787732073.png

عکس دومی هم به نظرم درست میگن و میتونه Ratchet & Clank باشه.
18231723121480130200.jpg

سومی رو حدس خیلی خوبی نزدن ولی یکی گفته The End از MGS3 هست !!
چهارمی از همه جالب تره. یه نفر نوشته اگه عکس رو برعکس کنین ، عبارت La Li Lu Le Lo مشخص میشه که در کمال تعجب ، درست میگه !! :دی یعنی یه کاراکتر از MGS مطمئنآ به زودی اعلام میشه. حالا یا Solid Snake یا Big Boss .
کلآ در حال حاضر ملت بیشتر از همه منتظر Crash هستن. واقعآ هم یکی از بزرگ ترین نمادهای PlayStation بوده و 100% سازنده های بازی دنبالش هستن. فقط می مونه Activision که حق استفاده ازش رو بده.

اینا هم از کوجیما یاد گرفتنا :d ولی خوبه! از اینکه یکهویی معرفی بشن شخصیت ها بیشتر حال میده :d

این عکس اولی به دکستر هم شبیه:-s البته خودش تنهایی که عمرا تو بازی نیست و جک هم باید باهاش باشه،ولی ما شانس نداریم:((

اسنیک یا بیگ باس هم که 100% تو بازی هستن! این یارو دوبلر Cole لو داده بود :d ( + نیت که معرفی شد البته :d )
نمیشه رایدن هم باشه ؟ :-"

راستی آریا این 4 کاراکتر قراره توی Comic-Con معرفی بشن ؟

چهارمی از همه جالب تره. یه نفر نوشته اگه عکس رو برعکس کنین ، عبارت La Li Lu Le Lo مشخص میشه که در کمال تعجب ، درست میگه !!
biggrin1.gif
یعنی یه کاراکتر از MGS مطمئنآ به زودی اعلام میشه. حالا یا Solid Snake یا Big Boss .
در مورد این توضیح میدید که به چی اشاره داره ؟ :d

آخرین ویرایش:
آريا مارو بدجوري به فكر انداختي:d

اولي كه احتمال زياد همون Crash هست دومي كه 150% همون Ratchet & Clank هست آخري هم كه MGS هست ولي سومي چي هست:-/:d

Jak & Daxter و Ratchet & Clank که بودنشون توی بازی حتمی هست و امکان نداره نباشن ! مدرک از این بهتر که لوکیشن های هر دو توی بازی وجود داره ولی خودشون توش دیده نمیشن ؟! :دی فقط می مونه Crash و Spyro که نبودنشون توی بازی خیلی ناراحت کننده میشه ، مخصوصآ Crash.

راستی آریا این 4 کاراکتر قراره توی Comic-Con معرفی بشن ؟
مثل اینکه مربوط به Comic-Con هستن ولی شاید تعداد شخصیت ها 4 تا نباشن و مثلآ 2،3 تا باشن ! :دی یعنی بعضی از عکس ها مشترک باشه.

در مورد این توضیح میدید که به چی اشاره داره ؟ :d
این La Li Lu Le Lo یه جورایی کد رمز The Patriots توی MGS هست و برای همین اون عکسه حتمآ یه ربطی به MGS داره ! :دی فقط باید منتظر بمونیم ببینیم کاراکترش کی هست. به نظرم Big Boss باشه جالب تره ، Solid Snake قبلآ توی SSBB بوده ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or