E3 کجاش باحال بود؟تو E3 که بچه ها بازی کردن خیلی باحال بود کهخیلی حال میده
فقط این همه بازی داره میاد کی پول داره
راستی تو کنفرانس 4 نفری بازی کردن
2 تاشون ویتا داشتن
واقعا میشه اینطوری هم بازی کرد؟
من تا قبل E3 خیلی جذب بازی شده بودم ولی به خاطر اون نووبی که برداشت تو کنفرانس زنده با اون همه بیننده کریتوس کبیر رو با منفی 2 امتیاز آخر کرد از بازی زده شدم :d البته درسته بازی فانه ولی نباید تو این کنفرانس چنین میکردن! کریتوس رو اصلا نباید بر میداشتن! :d درش شکی نیست :dفن بوی هستیا !!!
اون نوبی هم که کریتوس رو انتخاب کرده بود رو ببینمش با منفی 2 امتیاز میفرستمش اون دنیا :dE3 کجاش باحال بود؟من تا قبل E3 خیلی جذب بازی شده بودم ولی به خاطر اون نووبی که برداشت تو کنفرانس زنده با اون همه بیننده کریتوس کبیر رو با منفی 2 امتیاز آخر کرد از بازی زده شدم :d البته درسته بازی فانه ولی نباید تو این کنفرانس چنین میکردن! کریتوس رو اصلا نباید بر میداشتن! :d
آره اونجوری هم میشه بازی کرد! جزو نکات مثبتشه! :d
یعنی به خاطر کتک خوردن کریتوس از بازی زده شدی؟ وگرنه خود بازی مشکلی نداره گرافیک و گیم پلی اش؟E3 کجاش باحال بود؟من تا قبل E3 خیلی جذب بازی شده بودم ولی به خاطر اون نووبی که برداشت تو کنفرانس زنده با اون همه بیننده کریتوس کبیر رو با منفی 2 امتیاز آخر کرد از بازی زده شدم :d البته درسته بازی فانه ولی نباید تو این کنفرانس چنین میکردن! کریتوس رو اصلا نباید بر میداشتن! :d
آره اونجوری هم میشه بازی کرد! جزو نکات مثبتشه
مثلا توی گیم پلی که نشون دادن نیت و بیگ ددی رو نشون میدادن شاید مثلا الان هایپ میشدم :d
البته خودش تنهایی که عمرا تو بازی نیست و جک هم باید باهاش باشه،ولی ما شانس نداریم

در مورد این توضیح میدید که به چی اشاره داره ؟ :dچهارمی از همه جالب تره. یه نفر نوشته اگه عکس رو برعکس کنین ، عبارت La Li Lu Le Lo مشخص میشه که در کمال تعجب ، درست میگه !!یعنی یه کاراکتر از MGS مطمئنآ به زودی اعلام میشه. حالا یا Solid Snake یا Big Boss .![]()
مثل اینکه مربوط به Comic-Con هستن ولی شاید تعداد شخصیت ها 4 تا نباشن و مثلآ 2،3 تا باشن !راستی آریا این 4 کاراکتر قراره توی Comic-Con معرفی بشن ؟
این La Li Lu Le Lo یه جورایی کد رمز The Patriots توی MGS هست و برای همین اون عکسه حتمآ یه ربطی به MGS داره !در مورد این توضیح میدید که به چی اشاره داره ؟ :d