لعنت بهشون! من دیموس میخوام

(حالا خود بازی رو ببینم میگیرم یا نه، دیموس پیشکش :d )
ولی از طراحی نیت خیلی زورم میگیره! نیت ـشون هم لباس اولش هم اینی که برای پیش خرید گذاشتن جفتشون از U2ـه! ولی مثلا اسلای رو لباس دومش از همین بازی جدیده! میمردن نیت رو هم جدید طراحی میکردن ؟ :d
این Sweet Tooth از نوع استارهاوک هم جالبه! البته فکر کنم توی یکی از نسخه های ویژه ی استارهاوک،یا شایدم برای پیش خریدش این موجود بود! :d با این حساب فکر میکنم از استارهاوک دیگه کسی رو نداشته باشیم تو بازی!
اون 2 نفر هم یکم سخته! سه تا گزینه اصلی داریم! نه 4تا! :d جک ، رچت ، اسنیک ، Cole ! جک رو میتونند اون حالت تاریکش توی Jak III رو بزارن مثلا! (البته ممکنه قدرتیش اون باشه

) رچت هم که انواع و اقسام لباس داره خودش! Cole هم خوب و بد ... ، برای اسنیک هم مثلا ممکنه بیگ باس رو بزارن! :d فکر نکنم از غیر این 4تا کس دیگه ای جزو این علامت سؤالا باشه!
و خبر خوب اینکه توی خود بازی برای همه ی کاراکترها یک سری لباس دیگه هم هست که میشه بازـشون کرد! (یا آزاد کرد یا هرچی) که مسلما خیلی خوبه! :d ولی این پیش خریدا انحصاری هستن ! :d
دومین خبر مربوط به بازی هم تاریخ انتشارش هست!
بازی در تاریخ 23 اکتبر 2012 در آمریکا ، 25ـم در استرالیا و نیوزلند ، 26ـم در انگلیس و ایرلند و بقیه ی جاهای اروپا هم 24ـم منتشر میشه! نسخه ی PS3 و Vita همزمان منتشر میشن! :d
سومین خبر هم اینکه در نمیدونم چه همایشی

، در لاس وگاس امروز 2 کاراکتر دیگه هم معرفی میشن! چند ساعت دیگه صبر کنید! :d
آخرشم گفتن که در آینده خبرهای بیشتری مثل قیمت نسخه های PS3 و Vita رو خواهند گفت! ( PS3 که همون 60 دلاره! :d یعنی میخوان کمتر بدن؟ عمرا :d ویتا هم پیش بینی میکنم 40 دلار باشه :d )
همین دیگه :d
ویرایش :
عواقب خوندن پست از پایین به بالا! :d
مثل اینکه این پیش خرید برای همه ی شخصیت های موجود توی بازی 1 لباس اضافه داره! نه فقط این 8+2تا علامت سؤال! یعنی اون 2تا علامت سؤال نماینده ی بقیه ی کاراکترهای معرفی نشده هستن! :d