PlayStation All-Stars Battle Royale

گفتم اطلاعاتم غلط بوده برای همین پست رو پاک کردم :-" خوب اگر درست میشه میتونی برش گردونی؟ :-"
اون رنگ آبی هم یکی از Skinهای GOW III بود که فکر کنم اول فقط برای آمریکا و کدهایی که از 7eleven میگرفتن بود :d البته بعدا روی Store هم اومد! :d
اون رنگ سوم(روسونری :d ) هم ترکونده همه رو که! 16 امتیاز! مثل اینکه هر Kill دو امتیاز مثبت و هر Death یک امتیاز منفیه! :d
فقط چرا BOCـش اونجوری شده ؟ :d
منم بتا میخوام :(( حالا شانس نداریم که هفته ی دیگه که من دسترسیم به PSN قطع میشه بتا رو برای بقیه ی پلاس ها میزارن:|

فکر کنم 12 نفری که تا الان مشخص شدن توی بتا هستن! :d
---
یک شایعه ی جدید!
شخصی عکسی که در زیر میبینید رو گذاشته و گفته که منبعش دوستِ دوستشه ! و گفته معتبره :d (یعنی عمرا :d )
توی این عکس 4 تا از شخصیت ها که معرفی شدن! اما 8 نفر دیگه هستن!
1. Raiden از سری MGS
2. Dante از DmC (توجه شود که m کوچیک یعنی ساخته ی NT دیگه :-" )
3. Ratchet از R&C
4.Sackboy از LBP
5.Spike از Ape Escape
6.Sir Daniel Fortesque از MediEvil
7.Nariko از Heavenly Sword
8.Evil Cole (عجب!!! ) از Infamous

من همچنان 1% هم فکر نمیکنم این عکس راست باشه :d

ولی علاوه بر عکس بالا، چند عکس دیگه هم گزاشته که Stage های جدید رو نشون میدن! و اونا قابل باورتر هستن! :d

مشکل اون کاراکترها عکسش نیستا ، مثلا میگیم اسم ها رو بهش گفته این خودش اومده عکس ازشون گذاشته که فقط بگه اینا منظورش هستن! :d مشکل اینه که فکر نمیکنم مثلا دانته ی DmC توی بازی باشه! بازیی که هنوز منتشر نشده! یا مثلا Cole شیطانی جدا باشه! :d یا رچت تنها باشه! :d
نمیدونم...شایدم راست بود! :d البته من از حضور رایدن شدیدا استقبال میکنم >:)

پ.ن:کراش و اسپایرو :((

آخرین ویرایش:
البته امیر کول احتمالش هست دی چون توی رو نمایی فقط با لباس سفید نشون دادنش دی اگر با لباس زرد بود میشد بگی خوب و بد در حد یه اسکین هست ولی چون یهو با لباس سفید (خوب) نشون دادن بعید نیست بدش جدا باشه دی ولی دانته ی DmC !!!!!!!! اگر حقیقت داشته باشه من خودم بازی رو به رگبار میبندم !!!! خود کپکام میاد از دانته ی DMC 3 استفاده می کنه اونوقت اینا چی فکریدن پیش خودشون !!!! خدایی حقیقت داشته باشه عصمتشون رو به باد میدم دی

Stage ها که خیلی طبیعی به نظر میرسه ! البته این روزا ملت استعداد زیادی توی ساختن عکس های Fake پیدا کردن ! :دی
کاراکترها هم اکثرشون احتمال زیادی برای حضور توی بازی دارن ولی Dante جدید ... :|
Raiden هم از نظر نوع گیم پلی میتونه تنوع خوبی به بازی بده. یعنی توی کاراکترهایی که تا الآن معرفی شدن ، یه تعدادی خیلی شبیه Snake هستن از نظر گیم پلی ولی کمتر کسی مثل Raiden هست. از اون طرف بیشتر طرفدارای MGS دوست دارن Solid Snake یا Big Boss رو توی بازی ببینن ! :دی حالا هنوز هم تآیید نشده که کسی از MGS توی بازی هست و ما انقدر بحث می کنیم ! :-" :دی
فقط اون Cole سیاه به نظرم زیادیه ! یعنی جای یه کاراکتر جدید رو اشغال میکنه. البته شاید هم گیم پلی و قابلیت هاش کاملآ با Cole معمولی متفاوت باشه و ارزشش رو داشته باشه.

با توجه به عكس سمت راست اخري ، كه امير جان گذاشته عملا Locoroco ها هم تاييد شدند و اين يعني عالي هست !!! كساني كه اينا رو بشناسند ميفهمند كه چه موجودات نازنيني هستند !>:d

استفاده از دانته جدید ؟! بازی هنوز نیومده اینا دارن از شخصیتش استفاده میکنند ؟! به نظرم این یکی Fake ـه

از حضور رایدن و ناریکو حمایت میشه ، همچنین Cole شیطونی رو میتونند به عنوان یه کاستوم برای شخصیت Cole در نظر بگیرند ( الکی جا اشغال نکنه :دی ) راستی از RE شخصیتی توی بازی هست ؟! به نظرم Nemesis میتونه گزینه خیلی خوبی باشه :دی

چند مرحله ی دیگه هم لیک شد! (مرحله ی Infamous رو جا انداخته بودم مثل اینکه :d )

---
احسان خوب یک چیزی هم هست! اول اینکه بازی شاده :-" شاید برای همین لباس اصلیش سفیده :d و اینکه حداقل 3تا لباس دیگه هر نفری دارن! پس اونا میتونه مثلا لباس زرد + قرمز باشه!
البته باز یک چیز دیگه هم هست که ممکنه Evil Cole واقعا باشه تو بازی! اونم اینه که این سفیده قدرت یخ داره :-" در صورتی که قرمز قدرت هاش فرق میکنه! :d

---
تا حالا دیدید کد پلاس 1ماهه برای کسی بفرستن ؟؟؟ :d خوب برای دوستم کد پلاس 1ماهه هونگ کونگ فرستاده شده! :d
ما هم رفتیم این بتا رو دانلود کردیم!
300 و خورده ای حجم خودشه ، صد و خورده ای آپدیت داره! :d
توی بازی فقط 6 کاراکتری که اول کار معرفی شدن حضور دارن!
بازی فقط به صورت آنلاین باید بازی بشه! یعنی راه نداره خودمون بازی کنیم! و حتی بیشتر 1نفر با PS3 هم نمیتونه بازی کنه (دسته 2و3 رو که امتحان کردیم توی بازی گزینه ای برای انتخاب کاراکتر نیمد!
الان هم نیم ساعتیه پای بازی هستم ولی تا حالا هرچی سرچ نمودیم بازی یافت نشده :| حتی قابلیت Invite هم نداره بتا !
یعنی کل کاری که با بتا تا الان انجام دادم این بوده! :
رفتم تو بازی،لوگوی ASBR اومد، استارت زدم ، رفتم صفحه انتخاب کاراکتر یکی رو با ضربدر انتخاب کردم،استارت زدم که بازی سرچ کنه، و همینطور صفحه ی سرچ رو نگریستم :d ، بعد چند دیقه ارور میده و میاد صفحه ی انتخاب کاراکتر و این چرخه ادامه دارد! :d
دست گلشون هم درد نکنه :d
در مورد اون 3 رنگی که توی عکس قبل دیدیم هم مثل اینکه نمیشه دستی خودمون انتخاب کنیم! و توی بازی خودش انتخاب میکنه! :d (البته قسمت نشده وصل شیم ببینیم چطوره :d )

هیچی دیگه! اگر تونستم به بازیی راه پیدا کنم توضیحی میدم در موردش :d

@ امیر :
منم از همون نظر گفتم دی
راستی اینا که دارن از بازیهای 3 ـم پارتی (دی) شخصیت میارن یهو شنک رو هم بیارن خیلی به سبک بازی می خوره دی هم مراحلش هم خودش دی
اون مرحله ی کامیون های آنچارتد 3 اگه واقعاً باشه که خداس دی

کوفتت بشه امیر ! :دی فکر کنم با اینترنت های ما مشکل داشته باشه چون توی Neogaf تا دیروز که پست ها رو میخوندم ، ملت بدجوری از سرعت و کیفیت آنلاین راضی هستن ! :دی البته الآن دیدم یکی نوشته که هر کاری میکنه نمیتونه حریف پیدا کنه و شاید سازنده های بازی انتقام leak شدن کاراکترها و محیط ها رو گرفتن ! lol
این رو هم بروبچ با پشتکار Neogaf از روی اون عکس داغون درست کردن !! یعنی نشستن تک تک کاراکترها رو ادیت کردن و اون نوشته ها رو پاک کردن ! :دی

25375745247139968066.jpg

مثلا چجوری Nathan می خواد با sackboy مبارزه کنه ؟ :d

خب چیز بعیدی نیست و یه کم بالانس می خواد از تیم های دیگه ی فایتینگ سازی هم فکر کنم کمک گرفته بودن مثلاً توی UMVC 3 هم همچین چیزی داشتیم که مثلاً یه شخصیت 2 سانتی جلوی یه شخصیت 2 متری قرار بگیره دی با استفاده از تجربه ی بقیه توی این زمینه کار سختی نیست میزون کردن این چیزها دی

• Characters
  • Raiden (Metal Gear Rising: Revengeance)
  • Dante (DMC)
  • Ratchet (Ratchet & Clank)
  • Sackboy (Little Big Planet)
  • Spike (Ape Escape)
  • Sir Dan (MediEvil)
  • Nariko (Heavenly Sword)
  • Evil Cole (Infamous)

• Levels
  • Paris (Sly Cooper)
  • BlackRock Stadium (Twisted Metal)
  • Columbia (Bioshock Infinite)
  • Invasion (Killzone)