PlayStation 4K بطور رسمی توسط سونی تایید شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
ps4_glacier_white1-600x337.jpg

مدیر بخش سرگرمی های سونی آقای اندرو هاوس در مصاحبه ای با Financial Times بطور رسمی وجود این کنسول را تایید کرد.

هاوس از آن با عنوان PS4 High End یاد کرده و خاطرنشان کرد که در E3 حظور نخواهد داشت.

همچنین اضافه کردند که این کنسول قیمتی بسیار بالاتر از 350$ خواهد داشت.

در ادامه ایشان می گویند این نسخه از کنسول پابه پای کنسول قبلی و مکملی برای آن در نظر گرفته شده است. ما هر دو کنسول را تا پایان عمر این نسل بطور همزمان فروخته و ساپورت خواهیم کرد.

این کنسول از قابلیت اجرای Ultra HD یا همان 4K برخوردار است.

بازی هایی که از این به بعد میان منظورم بود. یعنی اینکه بر مبنی سخت افزار کنسول جدید یا PC طراحی بشن، بعد بزنن تو سرش یه پورت بیخود رو برای PS4 فعلی بدن بیرون.

در كوتاه مدت اين اتفاق نمي افته و اتفاقا فكر ميكنم اينكه سوني و احيانا مايكرو بخوان سازنده ها رو به سمت استفاده از سخت افزار جديد سوق بدن خودش چالش بزرگيه. يادمون باشه كنسولاي نسل قبل تا مدتها بعد از ارائه نسل جديد ساپورت ميشدن الان هم ميشن تا حدي

همچنان من عقيدم اينه كه واكنش بچه ها نسبت به اين قضيه يكم تند و غير منطقيه و نگرانيهاشون بيمورد

مساله ی مهم اینجاست که برای کنسول های جدید بالا رفتن رزولیشن و فریم دلیل قانع کننده ای برای خرید نیست .
چه مایکروسافت باشه چه سونی !

در كوتاه مدت اين اتفاق نمي افته و اتفاقا فكر ميكنم اينكه سوني و احيانا مايكرو بخوان سازنده ها رو به سمت استفاده از سخت افزار جديد سوق بدن خودش چالش بزرگيه. يادمون باشه كنسولاي نسل قبل تا مدتها بعد از ارائه نسل جديد ساپورت ميشدن الان هم ميشن تا حدي

همچنان من عقيدم اينه كه واكنش بچه ها نسبت به اين قضيه يكم تند و غير منطقيه و نگرانيهاشون بيمورد

خوب کنسول های بین نسلی داره قاعده بازی رو بهم میریزن. طبیعی هست که واکنش ها منفی باشه. البته از اولین لحظه که شایعه Neo امد تو سومین پست گفتم این قضیه برای خود سونی ضرری نداره. برای کسایی که از این به بعد میخوان کنسول بخرن هم همینطور. چون حق انتخاب دارن و بسته به پولی که دارن میتونن کنسول مورد نظر رو خریداری کنن. اما برای ما نه. همه ما، چه کسایی که مثلا مثل من همون اول کار کنسول خریدن و چه کسایی که به تازگی PS4 گرفتن، فرضشون بر این بوده که طبق سنت همیشگی کنسول ها طول عمر استاندارد خودشون رو دارن و برای بازی کردن نیاز به هزینه مجدد نیست. الان هم شاید واقعا نباشه اما در عمل گرافیک و کیفیت بهتر باعث میشه حس گول خوردن بهشون/بهمون دست بده.

و ترسی که از کیفیت بد احتمالی ورژن PS4 وجود خواهد داشت. به هر صورت اینکه فلسفه کنسول داره به این شکل بهم میریزه اذیت کنندس.

مساله ی مهم اینجاست که برای کنسول های جدید بالا رفتن رزولیشن و فریم دلیل قانع کننده ای برای خرید نیست .

مساله به اینجا ختم نمیشه. وقتی سونی و مایکرو میان کنسول های قوی تر عرضه میکنن، سازنده ها میتونن بازی هارو بر پایه PC طراحی کنن و حالا چون اختلاف سخت افزار کمتر شده، راحت تر بازی رو برای کنسول ها پورت کنن. در نتیجه کیفیت ورژن Neo و اسکورپیو به PC نزدیک تر میشه. و به همین منوال چیزی که عاید کنسول فعلی خواهد شد، یه پورت ذلیل شده هست. از افکت های گرافیکی زده میشه، فریم میاد پایین، رزولوشن و بدتر از همه بازی محاله به شکل طبیعی و نرمال پالیش بشه. چون سازنده حوصله و وقت و هزینه اضافه برای اینکار نداره. و کیفیت بد نسحه های معمولی رو به کیفیت بهتر ورژن بین نسلی میبخشه. عذر موجهه!

نکته ای که وجود داره اینه که اکثر اونایی که تو این نسل کنسول گرفتن بازم این کنسول های جدید رو میگیرن :دی نمونه ـش خودم که با وجود مخالفت با این موضوع مجبور بگیرم چون میدونم دو سال دیگه این X1 ـی که دارم به لعنت خدا هم نمی ارزه :دی پس به نظرم به جای ناراحت شدن از قضیه، دعا کنید حداقل از نظر قدرت و قیمت تو یه سطح معقول باشه که پولتون هدر ندره :دی

نوید جان همه میخرن مطمن باش بحث اینه دستگاه را کی اب کنیم

به نظرم کلا عجله نکنید چون دقیقا نمیدونیم چی میشه و قطعا اینجوریم نیست که تا های اند اومد پلی۴ از رده خارج شه
فعلا باید صبر کرد و از همین پلی۴ لذت برد :D

خوب کنسول های بین نسلی داره قاعده بازی رو بهم میریزن. طبیعی هست که واکنش ها منفی باشه. البته از اولین لحظه که شایعه Neo امد تو سومین پست گفتم این قضیه برای خود سونی ضرری نداره. برای کسایی که از این به بعد میخوان کنسول بخرن هم همینطور. چون حق انتخاب دارن و بسته به پولی که دارن میتونن کنسول مورد نظر رو خریداری کنن. اما برای ما نه. همه ما، چه کسایی که مثلا مثل من همون اول کار کنسول خریدن و چه کسایی که به تازگی PS4 گرفتن، فرضشون بر این بوده که طبق سنت همیشگی کنسول ها طول عمر استاندارد خودشون رو دارن و برای بازی کردن نیاز به هزینه مجدد نیست. الان هم شاید واقعا نباشه اما در عمل گرافیک و کیفیت بهتر باعث میشه حس گول خوردن بهشون/بهمون دست بده.

و ترسی که از کیفیت بد احتمالی ورژن PS4 وجود خواهد داشت. به هر صورت اینکه فلسفه کنسول داره به این شکل بهم میریزه اذیت کنندس.

مساله به اینجا ختم نمیشه. وقتی سونی و مایکرو میان کنسول های قوی تر عرضه میکنن، سازنده ها میتونن بازی هارو بر پایه PC طراحی کنن و حالا چون اختلاف سخت افزار کمتر شده، راحت تر بازی رو برای کنسول ها پورت کنن. در نتیجه کیفیت ورژن Neo و اسکورپیو به PC نزدیک تر میشه. و به همین منوال چیزی که عاید کنسول فعلی خواهد شد، یه پورت ذلیل شده هست. از افکت های گرافیکی زده میشه، فریم میاد پایین، رزولوشن و بدتر از همه بازی محاله به شکل طبیعی و نرمال پالیش بشه. چون سازنده حوصله و وقت و هزینه اضافه برای اینکار نداره. و کیفیت بد نسحه های معمولی رو به کیفیت بهتر ورژن بین نسلی میبخشه. عذر موجهه!
ماکان برام سواله مثلا 400 دلار برای یک کنسول با عمر مثلا 4 سال کمه؟
الان گوشی های تلفن همراه سالیانه آپدیت می شوند کسی چیزی می گه؟چرا باید از این حرکت استقبال نکرد؟یادت باشه xbox هم تقریبا عمر کوتاهی داشت.حتی ps2 افسانه ای هم عمر طولانی نداشت.این نسل هفت بود که افراد و بد عادت کرد.مگرنه عمر 3 سال یا 4 سال برای یک تکنولوژی به نظرم عمر مناسبی هست.
البته احتمالا عمر کنسول همون 4 سال می شه و این neo هم می ره برای وسطای سال آینده یا آخر سال بعد.اینجوری دیگه واقعا به نظرم عمر خیلی مناسبی برای یک کنسول بازی هست.

• Like
Reactions: Cloud Strife
این e3 باید تکلیف رو معلوم میکردن .. از طرفی کنسول های جدید اینده نا مشخصی دارن و معلوم هم نیست بازی ها با چه کیفیتی روشون عرضه شه ... شرکت های بازی سازی برای ساختن بازی با کیفیت ps4 هم زیرش زاییدن و هی از هزینه بالای بازی های aaa شکایت دارن .. چه برسه کیفیتی اولترا اچ دی ...و براورده کردن توقعات با اون سخت افزار ... و تا مدتی هم که لید پلتفرم همین ps4ه ... و تا بیاد دور بیفته دست این جدیده ... کنسول جدیدتر میاد ... واقعا این کنسول های جدید خیلی نا مطمین تر از چیزی که هستن که فکرمیکنیم ... از طرفی وقتی هم بیان باید ۶ ماه تا یک سال صبر کرد قیمت های تخیلی فروشنده های دندون گرد و طمع کار ایرانی بخوابه ...
از طرفی تجربه vr با گنسول فعلی غیر ممکنه ... اینها تکلیفشون با خودشون معلوم نیست ...

عرضه یه کنسول با دوکیفیت متفاوت اتفاق خوبیه و نیاز های هر طیفی رو پوشش میده .. و شدید استقبال میشه ... اما نه به این شکلی که من الان یک ماهه دارم تعریف و تمجید های انچارتد رو میخونم ولی هنوز نمیدونم چه کنسولی برای بازی کردنش باید بخرم

خداییش خسته نشدید ابتدای هر نسل" 2سال 2سالُ خورده ای صبر کنید بعد بازیهای بزرگ وارد بشن یعنی هر نسل تازه ای که میاد از 0 استارت بخوره! اینهمه توی این 3 سال گذشته زجر کشیدید و مدام غر میزدید ریمسترخونه راه انداختن بس نبود! آدم می مونه چی بگه:-?
دوم اینکه این کنسولای قدرتمند سلیقه کسایی مثل من که خواستارش هستند رو هم پوشش میدن(یعنی علاقه ای به بازی کردن با PC ندارن و خواهان کنسولی در سطح PCهای HE یا نزدیک به اونا هستن) که بتونن تجربه خیلی بهتری داشته باشن.در مورد پورت هم وضعیت هر شرکتی از قبل معلومه و نیازی نیست صبر کنیم ببینیم که با ورود PS4 Neo شرکتا وضعیتشون چی میشه.اونایی که قبلا آشغال ساز بودن بازم به ساختن آشغالشون ادامه میدن اونایی هم که عناوین عالی با کمترین مشکلات فنی میساختن و پیش گیمرا شناخته شدن بازم همون روند رو ادامه میدن.
و در آخر انتظار نداشته باشید چیزی که قراره چند برابر قویتر باشه رو بگن خدمت شما 400$:Dممکنه تا 600تا یا شاید حتی بیشتر هم بره و اونایی که میخوان پا به پای PCهای HE روی کنسولها حرکت کنن باید هزینشو هم بپردازن.
شما خودت جواب خودتو دادی 3 سال گذشت چه بازی هایی تحویلمون دادن که الان یه کنسول دیگه میدن؟

دوستان دقت کنن قرار نیست ps4 جدیده جایه اینو بگیره ، این تولید میشه اونم تولید میشه ، پس فکر نکنین کنسولتون پولش باد هوا شده ، نه بعدا با همین پول همین کنسولو میگرفتین . اگر قرار بود ps4 ساپورتش کم شه اسم کنسول بعدی ps5 بود ، برای همین خیالتون راحت سونی تو ساپورت کارش درسته . من که بیشتر از پول ps4 معمولی پول ندارم برا همین بعدا هم اگر میخواستم ps4 بخرم همینی که الان دارم میخریدم. اگر کار کار ساخت با توجه به ps4 انجام شه و بعد به ps4 جدیده با مثلا افزایش aa و سایه زنی و رزولوشن همراه باشه من موافق این سیاستم به شخصه ولی برعکسش فاجعه میشه

ماکان برام سواله مثلا 400 دلار برای یک کنسول با عمر مثلا 4 سال کمه؟
الان گوشی های تلفن همراه سالیانه آپدیت می شوند کسی چیزی می گه؟چرا باید از این حرکت استقبال نکرد؟یادت باشه xbox هم تقریبا عمر کوتاهی داشت.حتی ps2 افسانه ای هم عمر طولانی نداشت.این نسل هفت بود که افراد و بد عادت کرد.مگرنه عمر 3 سال یا 4 سال برای یک تکنولوژی به نظرم عمر مناسبی هست.
البته احتمالا عمر کنسول همون 4 سال می شه و این neo هم می ره برای وسطای سال آینده یا آخر سال بعد.اینجوری دیگه واقعا به نظرم عمر خیلی مناسبی برای یک کنسول بازی هست.

مشکل اینجاست که من PS4 خریدم، سه سال بازی ضعیف و ریمستر بیخود به نافم بستن، الان که تازه با امدن UC4 و دو سه تا بازی دیگه نسل جدید واقعی شروع شده، دارن بهم میگن بسته برو کنسول جدید بخر! اگه حداقل بازی های خوب PS4 مثل UC4 به تعداد انگشت های یه دست میرسید من با این قضیه کنار میومدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or