PlayStation 4K بطور رسمی توسط سونی تایید شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
ps4_glacier_white1-600x337.jpg

مدیر بخش سرگرمی های سونی آقای اندرو هاوس در مصاحبه ای با Financial Times بطور رسمی وجود این کنسول را تایید کرد.

هاوس از آن با عنوان PS4 High End یاد کرده و خاطرنشان کرد که در E3 حظور نخواهد داشت.

همچنین اضافه کردند که این کنسول قیمتی بسیار بالاتر از 350$ خواهد داشت.

در ادامه ایشان می گویند این نسخه از کنسول پابه پای کنسول قبلی و مکملی برای آن در نظر گرفته شده است. ما هر دو کنسول را تا پایان عمر این نسل بطور همزمان فروخته و ساپورت خواهیم کرد.

این کنسول از قابلیت اجرای Ultra HD یا همان 4K برخوردار است.

تحلیل یوروگیمر رو نمی دونم خوندید یا نه. ولی سونی از همون اول که برند پلی استیشن رو کلید زد غیر از این که هدف ورود به یه بازار جدید و سرمایه گذاری در مقوله رو به رشد ویدیوگیم تلاش داشت که بقیه دیویژن هاش رو هم تقویت کنه. پلی استیشن 1 فرمت CD رو ، PS2 فرمت DVD و PS3 فرمت بلوری رو 3 نسل پیروز جنگ فرمت ها کردن. در اواسط نسل قبل سونی یه وصله پینه نه زیاد محکم و بدون پشتوانه آنچنان قوی اومد قابلیت 3D رو هم همینجور جا بندازه تا بتونه فروش 3D Display هاش رو هم از این طریق نجومی کنه. ولی خب کلا تو اون برحه تکنولوژی 3 بعدی برای نمایشگرهای خانگی آنچنان مورد توجه قرار نگرفت و محتوای وسیعی واسش تولید نشد و این قضیه تبدیل به یک مد زودگذر شد و تبش به شدت فروکش کرد.

حالا نظر من اینه که سونی با توجه به اینکه برند پلی استیشنش تو اوج قدرت و محبوبیت می خواد یه کامبک اساسی تو حوزه دیسپلی های خانگی با استفاده از 4K داشته باشه و همون استفاده ای که از کنسول محبوبش تو جنگ فرمت ها کرده بود رو این دفعه تو Display های خانگی به کار بگیره. باید دید Big Picture سونی واقعا اینه یا هدفش همون گسترده کردن برند پلی استیشن؟ اگه مورد اول درست باشه به نظرم هدف مایکرو و سونی از کنسول بین نسلی کاملا متفاوت و دیدشون فرق می کنه ولی از قضا مسیر مشابهی رو انتخاب کردن.

من هیچ کاری به خارجی ها و کشور های پیشرفته و درست ، حسابی ندارم و منظورم من ایرانی فلک زده تو کشور هستش و از دوباره نبود نمایندگی و اومدن یه کنسول جدید و ایرادات کنسول جدید و قیمت فضایی کنسول جدید در بازار ایران و بعد صبر کن تا قیمت ها فروکش کنه و بگرد تو اینترنت که کجا کنسول رو ارزون میفروشن و و و و و و و ..............

یعنی این کار عجیب و غریب سونی تو این نسل بماند و دوستان دیگه همه نوع صحبت کردن درباره این موضوع بعد این مشکلات خرید کنسول در ایران رو هم شما اضافه کنید .........

مثل بچه آدم کنسول خریده بودیم و بهش عادت کرده بودیم و خیالمون راحت بود که تا یه چند سال دیگه کنسول عوض نمیکنیم و بعدش یه باره خبر اومد که بله دوستان ........... یه باره رفت تو پاچمون ...... خیلی شیک و قشنگ ........... عالی ............ خوب ........... من چقدر خوشحالم ............. @-)

و در ضمن اون قشر مرفه و مایه دار هم که عین خیالشون هم نیست با این دوستان هم کاری ندارم و خدا بیشتر بده بهتون و حالش رو ببرین ........... عوضش ما باید جون بکنیم و پول جمع کنیم و کنسول جدید بخریم و دوستان نیان بگن به من که خب نخر !!!!!!! .................. نمیشه نخرید و گیمر باشی و ببیینی کنسول جدید اومده و سخت افزار به مراتب قوی تری داره چه بخوایم و چه نخوایم میریم میخرمیش حالا با هزار بدبختی که شده !!! ..........

مچکرم سونی =D>

آخرین ویرایش:
خداییش خسته نشدید ابتدای هر نسل" 2سال 2سالُ خورده ای صبر کنید بعد بازیهای بزرگ وارد بشن یعنی هر نسل تازه ای که میاد از 0 استارت بخوره! اینهمه توی این 3 سال گذشته زجر کشیدید و مدام غر میزدید ریمسترخونه راه انداختن بس نبود! آدم می مونه چی بگه:-?
دوم اینکه این کنسولای قدرتمند سلیقه کسایی مثل من که خواستارش هستند رو هم پوشش میدن(یعنی علاقه ای به بازی کردن با PC ندارن و خواهان کنسولی در سطح PCهای HE یا نزدیک به اونا هستن) که بتونن تجربه خیلی بهتری داشته باشن.در مورد پورت هم وضعیت هر شرکتی از قبل معلومه و نیازی نیست صبر کنیم ببینیم که با ورود PS4 Neo شرکتا وضعیتشون چی میشه.اونایی که قبلا آشغال ساز بودن بازم به ساختن آشغالشون ادامه میدن اونایی هم که عناوین عالی با کمترین مشکلات فنی میساختن و پیش گیمرا شناخته شدن بازم همون روند رو ادامه میدن.
و در آخر انتظار نداشته باشید چیزی که قراره چند برابر قویتر باشه رو بگن خدمت شما 400$:Dممکنه تا 600تا یا شاید حتی بیشتر هم بره و اونایی که میخوان پا به پای PCهای HE روی کنسولها حرکت کنن باید هزینشو هم بپردازن.
محسن شما بیا اینجا لیست بازی های بدردبخور این نسل رو تا اینجا به من بده. چندتا New IP داشتیم؟ در مقایسه با نسل قبل که گنده لات ترین سری بازی ها معرفی شدن؟ یا نسل ششم که کلا New IP بود؟
سه سال گذشته تعداد بازی های بدردبخوری که هر دو طرفداران کنسول های مایکرو و سونی بازی کردن از تعداد انگشت های یک دست فراتر نمیره، کل پتانسیل PS4 و XboxOne همین بود؟
هرچقدر بیاید دلیل بیارید برای من که روز اول این کنسول رو خریدم و قول پشتیبانی طولانی و دیگه حداقل 5 ساله بهم داده شده قانع نمیشم. خودتون رو هم شدید دارید گول میزنید که فکر میکنید اول بازی ها برای کنسول های ابتدایی ساخته میشن و بعد کنسول های میان نسلی.
ناشر ها و سازنده ها قید کنسول هایی که 75 میلیون فروش کرده بودن رو زدن، حالا این 40 میلیون هم روش

نکته ای که وجود داره اینه که اکثر اونایی که تو این نسل کنسول گرفتن بازم این کنسول های جدید رو میگیرن :D نمونه ـش خودم که با وجود مخالفت با این موضوع مجبور بگیرم چون میدونم دو سال دیگه این X1 ـی که دارم به لعنت خدا هم نمی ارزه :D پس به نظرم به جای ناراحت شدن از قضیه، دعا کنید حداقل از نظر قدرت و قیمت تو یه سطح معقول باشه که پولتون هدر ندره :D

اون که همین الانشم الردی به لعنت خدا نمی ارزه:دی

ولی دور از شوخی تا سال آینده اختلاف کیفی بازی ها انقدر زیاد میشه که حداقل گیمرهای حرفه ای که فریم و رزولوشن و مخلص کلام، تجربه یک گرافیک بهتر رو میفهمن، ناگزیر به خرید مجدد خواهند بود. شاید حتی منم علی رغم همه نگاه منفی که به Neo دارم دست آخر برم سمتش. در نتیجه باهات موافقم. باید حداقل امیدوار بود قیمت مناسبی داشته باشن و به این ستم بزرگی که بر ما روا داشتن بی ارزن:دی

فـــــقـــــط می تونم بگم، از صمیم قلبم خوشحالم که PS4 نخریدم و با دو برابر هزینه بیشتر PC رو ارتقا دادم!
مگه اون PS2 و PS3 بدبخت نبودن که با ذلیل ترین سخت افزارها سال ها ساپورت شدن؟ آیا در اون زمان کسی به PS2 و PS3 پشت کرد؟ برای یک گیمر پشتیبانی مهمه، نه قدرت ماورائی کنسولش!
مگه در حال حاضر چند تا گیمر در سراسر جهان تلویزیون و مانیتور 4K دارن!؟ لابد می خوان تلویزیون های 4K رو هم قالب کنن به مردم! از فردا 4K های ارزون قیمت گیمینگ با مدل های مختلف روانه بازار میشه!!! مواردی که هیچ ارتباطی با گیم نداره و فقط هول محور حواشی می چرخه و تنها هدفش خالی کردن جیب ملت با استفاده از حسِ "بهتر طلبی" هست!

هم سونی و هم مایکروسافت دستشون تو یه کاسه ست و قبل از انجام هر حرکتی با هم نشست دارن! این یک مورد برای من یکی ثابت شده ست! این دو تا شرکت با هم تک تک سلول های بازار کنسول رو کنترل می کنن!

به خودت زحمت بده کامل بخونش" اگه بازم نفهمیدی چرا توی این 3 سال بازی درست حسابی ایی نیومده من برات ترجمش میکنم[/QUOTE
دلیل درستی برای نبود بازی انحصاری درست و حسابی وجود نداره با اومدن ps neo هیچ کس از pc gaming نمیاد سمت کنسول گیمینگ که install base زیاد شه یا ثابت بمونه خیلی ها از همین الان قید ps4 رو زدن دارن میرن سمت pc

شما خودت جواب خودتو دادی 3 سال گذشت چه بازی هایی تحویلمون دادن که الان یه کنسول دیگه میدن؟
یه کنسول دیگه نمی دن؛ یعنی می دن(:D)، ولی Backward Compatibility داره و همه قبلیا رو اجرا می کنه. مثل تعویض نسل نیست، ارتقاء نسله بیشتر. کنسول شما هم تا آخر نسل قراره کار کنه.
پ.ن: اون دوستمون فرانتیک.مقدس خیلی جدی گرفته فروم رو، Chill up bro.

دلیل درستی برای نبود بازی انحصاری درست و حسابی وجود نداره با اومدن ps neo هیچ کس از pc gaming نمیاد سمت کنسول گیمینگ که install base زیاد شه یا ثابت بمونه خیلی ها از همین الان قید ps4 رو زدن دارن میرن سمت pc
تلاش زیادت قابل تحسین هست مطمن باش اینی که تو ذهنت تجسم کردی هیچ وقت عملی نمیشه

• Like
Reactions: gamer1998y
این کنسول لعنتی هیجی ازش مشخص نیست هنوز اگه بالای ۴۵۰دلار قیمت گذاری بشه موفقعیت ps4رو شاید بدست نیاره

بعدش وقتی دو کمپانی کنسول سازی با هم این کارو کنند احتمال موفقعیت زیاده پس دیکه باید شاهد این اتفاق باشیم

پس بهتر هست تا قیمتش مشخص نشه بعدش وارد ایران نشده با همین ps4خودم لذت ببرم که فکر کنم این کنسول شاید ۳ماهه اول ۲۰۱۷بیاد

• Like
تا وقتی بازارش باشه محصولش هم هست. خود شماها تا همین دیروز سر اینکه فلان بازی 5 تا افت فریم داره رو فلان کنسول سر و کله هم می زدید، همدیگه رو دست می انداختید یا هر بار اعلام می شد بازی جدیدی با 30 فریم اومده همه داد و هوار می زدن که این چه نسل جدیدی هست به درد نمی خوره. از همین الان برید بینید کم کم چطور تاپیک فروش کنسول ها تصاعدی می ره بالا.
اگر مخالفید نخرید، خود من یه تحقیقات میدانی می کنم از همه کسانی که دارن غر می زنن ببینم 6 ماه بعد از اومدن این کنسول ها خریدن یا نه! مطمئنم حداقل نصف کسانی که اینجا مخالفن کنسول رو خواهند خرید. فردا از مثلا Uncharted 5 روی کنسول قویتر پرده برداری می کنن و یه ویدیو مقایسه می ذارن بین دو ورژن کنسول خیلی قشنگ همتون می رید تو صف کنسول رو می خرید میاید اینجا ملق میزنید به به می کنید.
سونی و مایکروسافت هم از پول بدشون نمیاد وقتی ببینن فروش داره دیگه این روال رو خیلی قشنگ ادامه می دن و تو نسل های بعدی هم پیاده می کنن.

Edit: نمونه اش هم این پایین.

آخرین ویرایش:
فـــــقـــــط می تونم بگم، از صمیم قلبم خوشحالم که PS4 نخریدم و با دو برابر هزینه بیشتر PC رو ارتقا دادم!
مگه اون PS2 و PS3 بدبخت نبودن که با ذلیل ترین سخت افزارها سال ها ساپورت شدن؟ آیا در اون زمان کسی به PS2 و PS3 پشت کرد؟ برای یک گیمر پشتیبانی مهمه، نه قدرت ماورائی کنسولش!
مگه در حال حاضر چند تا گیمر در سراسر جهان تلویزیون و مانیتور 4K دارن!؟ لابد می خوان تلویزیون های 4K رو هم قالب کنن به مردم! از فردا 4K های ارزون قیمت گیمینگ با مدل های مختلف روانه بازار میشه!!! مواردی که هیچ ارتباطی با گیم نداره و فقط هول محور حواشی می چرخه و تنها هدفش خالی کردن جیب ملت با استفاده از حسِ "بهتر طلبی" هست!

هم سونی و هم مایکروسافت دستشون تو یه کاسه ست و قبل از انجام هر حرکتی با هم نشست دارن! این یک مورد برای من یکی ثابت شده ست! این دو تا شرکت با هم تک تک سلول های بازار کنسول رو کنترل می کنن!
رستگاریتو تبریک میگم :D اونقدرام خوشحال نباش ، من با 6 برابر هزینه ی بیشتر از شما دارم با PS4 حال میکنمو سوگلیه . اسمشو UH بزاریم بهتره و 100% در کیفیت بصری تفاوت چشمگیری میزاره . حس بهتر ، همیشه طالب داره :D
قسمت آخر منو یاد دیالوگ فیلما انداخت :D قضیه به جنایت هم داره ختم میشه . بیخیال

من امیدوارم یه چیز شریفی بدن بیرون با یه قیمت آبرومند 1000 دلاری که خستگی آدمی از تنش در بره.

آخه تا کی کنسول بازا دنبال جنس ارزون و مفت باید باشن.

الان گرافیک اومده 3000 تومن اونوقت شماها سر 1400 تومن دارین آه و ناله میکنین .

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or