PlayStation 4K بطور رسمی توسط سونی تایید شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
ps4_glacier_white1-600x337.jpg

مدیر بخش سرگرمی های سونی آقای اندرو هاوس در مصاحبه ای با Financial Times بطور رسمی وجود این کنسول را تایید کرد.

هاوس از آن با عنوان PS4 High End یاد کرده و خاطرنشان کرد که در E3 حظور نخواهد داشت.

همچنین اضافه کردند که این کنسول قیمتی بسیار بالاتر از 350$ خواهد داشت.

در ادامه ایشان می گویند این نسخه از کنسول پابه پای کنسول قبلی و مکملی برای آن در نظر گرفته شده است. ما هر دو کنسول را تا پایان عمر این نسل بطور همزمان فروخته و ساپورت خواهیم کرد.

این کنسول از قابلیت اجرای Ultra HD یا همان 4K برخوردار است.

نه اتفاقا چیزی نیست که بخوای به این راحتی کنار بیایم! مگر سیاست وصل شدن به اینترنت به صورت داعم ایکس باکس وان تغییر نکرد؟! اگه قرار باشه ملت با هر سیاست غلطی فورا کنار بیان و واقعیت بدونن که خیلی بد میشد که.
مشکل اینجاست که مطمئن باش این یکی عوض نمیشه. چون من و شما اگر ps4k نخریم از دید سونی چیزی را از دست ندادیم ما از ps4 لدت می بریم.
نکته اینجاست که اینا الان به شایعات پاسخ دادند. یعنی 100% بدون که عوض نمیشه. وگرنه باز هم صبر میکردند تا فیدبک بیشتری بگیرند. شک نکن انالیز فیدبک ها این بوده که این کنسول نیازه. احتمالا افراد زیادی هستند که ps4 نخریدند و سونی به این نتیجه رسیده با ps4k به سمت ps جذب میشند. ما که نمیدونیم چه خبره. شاید تو 5 سال اینده سخت افزار هایی بیاد که وجود ps4k برای رقابت نیاز باشه.

در نتیجه. گرافیک بسیار بهتر. 60 فریم. هوش مصنوعی و بازی های عظیم تر. به نظر من بهترین و مفیدترین فکری که مغزت الان می تونه بکنه این هاست:D
@vivanred
باهان موافقم. در واقع. مجبورم موافق باشم. هیچکی بدش نمیومد که تا 2020 ps4 همچنان بهترین و قوی ترین کنسول بازار باشه. حداقل ماهایی که خریداری کردیم قبلا. ولی خب. واقعیت ایجاب میکنه که الان مثل پست شما فکر کنیم.
یک چیزی که مشخصه. وقتی خریدیمش خوشحالیم که خریدیم.بلاخره کنسول 2017 محسوب می شه تکنولوژی 2017. پس تلاش کنیم که بخریم:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gamer1998y
من نمیدونم چرا همش آپگرید pc رو میکشین وسط خیلیا واسه اینکه وسط نسل دنبال ارتقا سیستم و این دنگ و فنگ بازیا نرن رفتن سراغ کنسول
کنسول گیمینگ یعنی تجربه بازی به طور یکسان تجربه بازی های مولتیپلیر با فریم ریت یکسان نه اینکه یکی bf رو 60 فریم ثابت بازی کنه یکی بین 30 تا 60 فریم اگه قرار به آپگرید بود تو همون ps4 از پورت thunderbolt استفاده میکردن....
بعضی ها هم که کلا دارن با پیسی مقایسه میکنن وضعیت رو ... رو پیسی تنظیمات دست خودته aa-drow distance-lod و..... ولی رو کنسول چی؟

سه ساله یه کنسول موجوده نه دو مدل! چجوری دست گیمر رو باز گذاشتن؟؟؟:D
من از 2013 نگفتم دو مدل ، منظورم ایمان واضحه XONE , PS4 ، مایکرو هم به فکر کنسول قویتره ، پست صفحه قبل علیرضا رو بخون جواب باز گذاشتن دستو داده :D

آقایون خواهشن نخرید :D چی بگم دیگه

• Like
Reactions: IMANOKA
نه اتفاقا چیزی نیست که بخوای به این راحتی کنار بیایم! مگر سیاست وصل شدن به اینترنت به صورت داعم ایکس باکس وان تغییر نکرد؟! اگه قرار باشه ملت با هر سیاست غلطی فورا کنار بیان و واقعیت بدونن که خیلی بد میشد که.

بنظر من رنج و ناراحتی شما از چیز دیگریست:D ترجیح میدم وارد معقوله ی pc vs console نشم دوست عزیز.
مسیله اینه که اون موقع سونی مثل مثل ناجی بر خلاف این جریان عمل کرد و ناشر های بزرگ مثل اکتیویژن و یوبی سافت و 2k طرف سونی رو گرفتن و مایکرو و ea تنها موندن و برنامه هاشون شکست خورد و مجبور به تغییر موضع شدن ... ولی الان کل صنعت و هم مایکرو هم سونی همچین چیزی رو با هم در برنامه قرار دادن و الترناتیوی وجود نداره و این برنامه اجرایی میشه و اینده کنسول گیمینگ هم هست و این روند ادامه داره و شاید الان شاکی باشید .. ولی در اینده تاثیر مثبتش رو میبینید

من از 2013 نگفتم دو مدل ، منظورم ایمان واضحه XONE , PS4 ، مایکرو هم به فکر کنسول قویتره ، پست صفحه قبل علیرضا رو بخون جواب باز گذاشتن دستو داده :D

آقایون خواهشن نخرید :D چی بگم دیگه
همه میخرن گلم یکی زودتر یکی دیرتر مطمئن باش:D

• Like
Reactions: amirone
نمیدونم شاید نگاه من اشتباه باشه اما من به شخصه نه ناراحت هستم نه خوشحال نه زورم میگیره .

من یک دستگاه خریدم باهاش بازی کنم زمانی که در بازار بود دو انتخاب داشتم که یکی انتخاب کردم حالا بعد 3 سال از خرید کنسول میگزره و قراره یک کنسول جدید بیاد که قویتر باشه قرار نیست کنسول من بره تو آشغالی که این مورد اصلا مشخص نیست میشه من کنسولم نگه دارم بازی های 4K بره اون کسی که میخواد بخره من الان نه TV 4K دارم نه میخوام یه همچین خرجی کنم .

کسی هم روی سر من اسلحه نزاشته که برم کنسول جدید بخرم حتی اگه بازی انحصاری هم براش معرفی بشه بازم حق انتخاب با منه میتونم بخرم میتونم نخرم من اگه کیفیت بیشتر میخوام میرم میخرم دقیقا مثل طرفدار های PC که آقا میخواد بازی 60 فریم با فول آپشن بازی کنه میره4k برای 1080GTX میخره و میندازه روی PC حالش میبره یکی هم مثل من براش همین که بازی 1080 و 30 فریم اجرا باشه کافیه کارت قدیمیش نگه میداره و اصلا توجهی نمیکنه چی امده چی نیومده شاید یکم دلش بخواد بره جدیده بگیره اما اجباری نه از طرف بازیساز ها هستش نه از طرف دستگاه که آقا ترو خدا بیا 4K بازی کن .

نمیدونم ملت میرن موبایل میخرن میدونن فردا یک موبایل بهتر معرفی میشه اما هیچ کدام این مسخره بازی های شما ها رو ندارن .

بد بخت ها نمیدونن به ساز کدومتون برقصن انهایی که کیفیت بیشتر میخوان یا انهای که مثل شما یک چیزی میخرن نمیخوان کس دیگه ای چیز بهتر ازشون داشته باشه .

من کنسول 3 سال خریدم به اندازه پولی که دادم بهم حال داده حالا یا میتونم یا میخوام عوض کنم یا نه مگه همه دنیا نشستن ببینن چی جدید میاد قدیمی نخرن یا اینکه با امدن جدیدیه صداشون بره هوا اگه اینجوری باشه کسی که آخر نسل پیش کنسول خریده و بعدش یک دفعه شایعه های نسل جدید شروع شده باید بیاد اینجا یقه جر بده .

مشکل اینجاست که مطمئن باش این یکی عوض نمیشه. چون من و شما اگر ps4k نخریم از دید سونی چیزی را از دست ندادیم ما از ps4 لدت می بریم.
نکته اینجاست که اینا الان به شایعات پاسخ دادند. یعنی 100% بدون که عوض نمیشه. وگرنه باز هم صبر میکردند تا فیدبک بیشتری بگیرند. شک نکن انالیز فیدبک ها این بوده که این کنسول نیازه. احتمالا افراد زیادی هستند که ps4 نخریدند و سونی به این نتیجه رسیده با ps4k به سمت ps جذب میشند. ما که نمیدونیم چه خبره. شاید تو 5 سال اینده سخت افزار هایی بیاد که وجود ps4k برای رقابت نیاز باشه.

در نتیجه. گرافیک بسیار بهتر. 60 فریم. هوش مصنوعی و بازی های عظیم تر. به نظر من بهترین و مفیدترین فکری که مغزت الان می تونه بکنه این هاست:D
@vivanred
باهان موافقم. در واقع. مجبورم موافق باشم. هیچکی بدش نمیومد که تا 2020 ps4 همچنان بهترین و قوی ترین کنسول بازار باشه. حداقل ماهایی که خریداری کردیم قبلا. ولی خب. واقعیت ایجاب میکنه که الان مثل پست شما فکر کنیم.
یک چیزی که مشخصه. وقتی خریدیمش خوشحالیم که خریدیم.بلاخره کنسول 2017 محسوب می شه تکنولوژی 2017. پس تلاش کنیم که بخریم:D

مسیله اینه که اون موقع سونی مثل مثل ناجی بر خلاف این جریان عمل کرد و ناشر های بزرگ مثل اکتیویژن و یوبی سافت و 2k طرف سونی رو گرفتن و مایکرو و ea تنها موندن و برنامه هاشون شکست خورد و مجبور به تغییر موضع شدن ... ولی الان کل صنعت و هم مایکرو هم سونی همچین چیزی رو با هم در برنامه قرار دادن و الترناتیوی وجود نداره و این برنامه اجرایی میشه و اینده کنسول گیمینگ هم هست و این روند ادامه داره و شاید الان شاکی باشید .. ولی در اینده تاثیر مثبتش رو میبینید
ببینید رفقا من تحلیل خاصی ندارم که بخوام شما را مجاب کنم که حتما اشتباه فکر میکنید و من هم نمیگم قراره با اعتراض چیزی تغییر کنه ولی مطمعنا وقتی از این روند استقبال بشه، نسل بعد شرکتی یک کنسول کامل رو میکنه 3 4 تا و هرکدوم رو با یه برچسبی میده بازار غیر از اون بازی ها هم تحت تاثیری تنوع کنسولی و سخت افزار مطمعنا قرار میگیرند که بالاتر بهش اشاره کردن.این نسل هم بنظر من مشکل بازی ها سخت افزار ضعیف نبوده مثلا فکر میکنید با کنسول بهتر میتونید تجربه ی بهتری از بازی ها مثل دویژن داشته باشید؟! گیم پلی و طراحی مرحلش فرق میکنه؟ یا داستانش؟ پی سی و گوشی های موبایل قضیه اش فرق میکنه. شمایی که کنسول خریدی فقط باهاش بازی میکنی و نمیتونی استفاده ای دیگه ازش ببری و معقولش متفاوته. بنظر من که این سیاست اشتباهه و اگه از این سیاست استقبال نشه شاید نسل بعد شاهد چند کنسولی نباشیم.حالا شما ازادی هرطور دوست داری فکر کنی

اسمش سادست.نظام کثیف سرمایه داری.که میگه خون مردم رو به هر شکلی که میتونی بمک.
طبق معمول هم عوام الناس در این راه بهترین کمک رو به این نظام جهانی میکنن.
خیلی راحت تمام گیمرها با تحریم این کنسول میتونن سرمایه داری رو نقره داغ کنن.ولی حیف که همچین اتفاقی نمیفته

لید پلتفرم بازیهای اینده قطعا کنسولهای جدید هستند و یه پورت ضعیف برای کنسولهای فعلی میدن . شما برید تریلر هاریزون چند روز پیش رو نگاه کنید اصلا تابلو بود که ps4 نمیتونه همچین گرافیکی رو اجرا کنه !
در مورد ساپورت کنسولهای فعلی هم اره ساپورت میکنن ولی یه پورت ضعیف و مسخره براش میدن مثل وقتی که تازه کنسولهای جدید اومده بود و برای نسل قبل هم بازی میدادن !
اما در مورد کنسول جدید سونی با مشخصاتی که چند وقت پیش منتشر شد به جرات میگم نمیتونه 4k native بده و نهایت اپسکیل باشه و اگر بخواد native بده باید .کنسول قدرتمند تری باشه مثلا بیاد یه 1080ti بزاره توش که اینجوری با باقی قطعات کنسول قیمتش نزدیک 1000 دلار میشه !
باید منتظر بود و دید مایکروسافت چه کنسولی میده چون فیل اسپنسر گفته بود کنسول بعدی ما نسل بعدیه نه بین نسلی .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

@stanley

دقیقا منم از همین می ترسم که وارد فروشگاه اینترنتی بشی و 4 مدل کنسول جلوت باشه اونم از یک پلتفرم :|:-w
به همین دلیل. حالا که داستان واقعی شد. امیدوارم چه این نسل چه نسل های بعدی :
فقط 2 مدل کنسول وجود داشته باشه.
همینطور که اندرو(mfb):D اشاره کرده مدلی بین نسلی یا به عبارتی psx.5 ها به معنای واقعی های اند باشند. تفاوت به چشم بیاد. و یک فاصله حفظ شه. و تحت هیچ عنوان فاصله بین این 2 کنسول زیادتر نشه در حین یک نسل. این اخری از همه مهم تره.
---
بماند که 2020 فروشگا ها اختمالا اینطوریه:
ps4. ps4 slim. ps4 super slim. ps4k. ps4k slim.
ps4k super slim هم بعید نیست:|
فارغ از رزولوشن امیدوارم پسوند k صرفا رمز باشه. یک اسم پلی استیشنی روش بزارند. نمیخوام هر دفعه که اسمشو میارم یاد سیستم های pc بیفتم:|/:)

اسمش سادست.*** کثیف *****.که میگه *** مردم رو به هر شکلی که میتونی بمک.
طبق معمول هم عوام الناس در این راه بهترین کمک رو به این ****جهانی میکنن.
خیلی راحت تمام گیمرها با تحریم این کنسول میتونن سرمایه داری رو نقره داغ کنن.ولی حیف که همچین اتفاقی نمیفته
یا ابولفضل:D

آخرین ویرایش:
عزیز شوروی با اون عظمتش جلوی نظام سرمایه داری پودر شد اونوقت شما می خوای با نخریدن کنسول های بازی کاپیتالیسم رو از بین ببری؟:D

عزیز شوروی با اون عظمتش جلوی نظام سرمایه داری پودر شد اونوقت شما می خوای با نخریدن کنسول های بازی کاپیتالیسم رو از بین ببری؟:D
بحث شوروی که جداست و از حوصله اینجا خارج.
من نگفتم با نخریدن کنسول کاپیتالیسم رو از بین ببریم.اون یک مثال بود فقط.مردم به راحتی میتونن جلوی سرمایه داری بایستن.ولی مردم خودشون دوس دارن برده این نظام باشن.حرف من اینه.

رفیق گواردیولا .. راهکارهای مارکس اعظم و رفیق کیم جونگ اون در این باره چیه تا ما این برنامه های مقاومتی رو مقابل امپریالیسم عملیاتی و اجرایی کنیم ... بیخی بابا

• Like
Reactions: IMANOKA
یه نکته ای که از نظر من خیلی مهمه قیمت جناب های اند هست. اگه مثلا دور و ور همین 400 دلار بود و همه بازی هارو حداقل 60 فریم و 1080 نیتیو اجرا میکرد، یه چیزی اما اگه بخواد 500 دلار یا بالاتر قیمت بخوره باید واقعا یه گرافیک خیلی بهتر ارایه بده که ارزش خرید داشته باشه. این وسط تکلیف بازی ها چی میشه؟ من فکر میکنم بازی های جدید از دم مطابق با PC های قدرتمند و کنسول های بین نسلی طراحی میشن و دست آخر یه پورت درب و داغون گیر ما میاد. این خیلی بده. خیلی.

یه نکته ای که از نظر من خیلی مهمه قیمت جناب های اند هست. اگه مثلا دور و ور همین 400 دلار بود و همه بازی هارو حداقل 60 فریم و 1080 نیتیو اجرا میکرد، یه چیزی اما اگه بخواد 500 دلار یا بالاتر قیمت بخوره باید واقعا یه گرافیک خیلی بهتر ارایه بده که ارزش خرید داشته باشه. این وسط تکلیف بازی ها چی میشه؟ من فکر میکنم بازی های جدید از دم مطابق با PC های قدرتمند و کنسول های بین نسلی طراحی میشن و دست آخر یه پورت درب و داغون گیر ما میاد. این خیلی بده. خیلی.

گفتن بازی ها با یه پچ اوکی میشن برای های اند :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or