PlayStation 4K بطور رسمی توسط سونی تایید شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
ps4_glacier_white1-600x337.jpg

مدیر بخش سرگرمی های سونی آقای اندرو هاوس در مصاحبه ای با Financial Times بطور رسمی وجود این کنسول را تایید کرد.

هاوس از آن با عنوان PS4 High End یاد کرده و خاطرنشان کرد که در E3 حظور نخواهد داشت.

همچنین اضافه کردند که این کنسول قیمتی بسیار بالاتر از 350$ خواهد داشت.

در ادامه ایشان می گویند این نسخه از کنسول پابه پای کنسول قبلی و مکملی برای آن در نظر گرفته شده است. ما هر دو کنسول را تا پایان عمر این نسل بطور همزمان فروخته و ساپورت خواهیم کرد.

این کنسول از قابلیت اجرای Ultra HD یا همان 4K برخوردار است.

من گفتم تمام اینها نوشته این دو سایته و خودشون هم یک ساعت پیش نوشتن
و به گفته خودشون از توسعه دهنده ها
این دو مرجع به اندازه کافی معتبرن
که حتی اگه بی اطلاع باشم
نتونم به این دو منبع اکتفا نکنم
بله اونا معتبرن منتها همچين حرفايي نزدن برداشت شماست كه غلطه

بر طبق دو تا مقاله یورو گیمر و polygon
این نکات مهمه:
1.بر طبق گفته polygon باید سازنده ها دو نسخه از بازی رو بسازند یکی برای قدیمی و دومی برای neo
برای اونایی که انحصاری سونی هست مشکلی نیست ولی ایا سازنده های مولتی پلتفرم راضی میشن یه همچین وقتی رو بزارن،اوایل فروش neo که بالا نیست میتونه اونا رو راضی کنه یا نه،مگر اینکه عین pc بکنن و یه پورت دیمی بزنن و بگن سیستمهاشون بالاست و نیاز به بهینه سازی نداره
2.بازم بر طبق polygon کنسول مایکروسافت هم در دو مدل عرضه میشه یکی slim و دیگری 4 برابر قویتر از xone
اگر اینطور باشه و سونی هم همین رویه رو داشته باشه باید انتظار یه کنسول 600-700 دلاری داشته باشند کنسول بازا
3.بر طبقه گفته یورو گیمر از نظر نرخ فریم ریت یکسانه و رزولوشن تفاوت میکنه و یعنی کنسول جدید هم 30 فریم هست
و طبق گفته سونی اونا از ساپورت تلویزیون 4k حرف زد نه گیم 4k
قویترین گرافیک فعلی 1080،بعضی بازیها رو در رزولوشن 4k در حدود 30-35 فریم جواب میده
پس مطمئنن رزولوشن 4k مد نظر نیست در گیم
با توجه به استفاده از amd و قیمت مناسب rx480 احتمالا از این نوع استفاده میکنن
باید منتظر apu جدید amd برای دو کنسول باشیم
اینی که سایتها تعریف کردن ، اگه اینجور باشه که کنسول الانمون هم همین کارارو انجام میده :D
4k هم که میگن واسه گیم نیست ! الان دقیقا واسه چی دارن کنسول میدن ؟ :D
اگه صرفا واسه ارتقا گرافیک بازیه ، الان ویتچر روی ps4با کامپیوتر خیلی تفاوت گرافیکی نداره که بخوان واسش کنسول بدن

بازم میگم هر چی هست تقصیره این playstation VR ره :D

تعدادی از دوستان خیلی خوشبینانه به موضوع نگاه می کنند.

Rumor: PS4.5 to have twice as powerful GPU; Deep Down and God of War 4 among launch titles - Gematsu

خبر بالا که زمان انتشاراش بیشتر شبیه یه شایعه عجیب غریب بود، به نظرم الان به شدت معتبر هست. البته از زمان انتشار این شایعه یه سری گزارش دیگه هم منتشر شده که رو یه سری بخش ها این خبر تاکید داشتند.

تو شایعه های معتبری که در مورد Neo منتشر شده، اکثرا رو این موضوع تاکید داشتند که بازی ها رو این کنسول با 4K واقعی اجرا نمی شند، بلکه از رزولوشن پایین تر، به 4K ارتقا پیدا می کنند. نکته دیگه اینه که گفته شده دیو کیت کنسول جدید به سازنده ها ارسال شده و سازنده ها بازی ها آیندشون رو به صورت مستقیم بر اساس سخت افزار قدرتمند می سازند. احتمال زیادی برای صحت این شایعه وجود داره، شما در نظر بگیرید ناشری مثل وارنر که 12 تا دیوونه (اگر اشتباه نکنم) رو اواخر انتشار مامور به پورت آرکام نایت رو PC میکنه، حالا حاضر بشه بازی های آیندشو رو 6 پلتفرم بسازه (کنسول های سونی، مایکروسافت، نینتندو و PC)، این خیال باطل هست! بازی باید رو پلتفرم هایی که سخت افزارشون با پلتفرم ها دیگه مشابه هست ساخته بشه رو بقیه پورت میشه، با توجه به اینکه کنسول های ارتقا یافته باید بتونند تو شرایط فعلی گیمرها رو بکشونند سمت خودشون، احتمال زیادی هست که لید پلتفرم آینده باشند! یه پورت ناقص با رزولوشن بالاتر و چهار تا تکسچر بیشتر نمی تونه کسی رو راضی به خرید کنسول های جدید کنه. تو همین شایعه گفته شده بازی های رو PS4 عرضه می شند اما با پرفورمنس قربانی شده.

در کل این تصمیم احمقانه رو همه چیز تاثیر میزاره، سازنده هایی که تا حالا رقبت عرضه پورت درست رو سه پلتفرم رو نداشتند، برای کار رو 6 پلتفرم فاجعه به بار میارند (موسس بایوویر هم اشاره کرد که این موضوع به دغدغه سازنده ها تبدیل میشه)، این بین خیلی از پلتفرم ها قربانی می شند، نه فقط PS4.

آخرین ویرایش:
بله اونا معتبرن منتها همچين حرفايي نزدن برداشت شماست كه غلطه
شما برداشت و ترجمه خودتونو از دو متن بالا بگید تا ما مستفیض بشیم

اینی که سایتها تعریف کردن ، اگه اینجور باشه که کنسول الانمون هم همین کارارو انجام میده :D
4k هم که میگن واسه گیم نیست ! الان دقیقا واسه چی دارن کنسول میدن ؟ :D
اگه صرفا واسه ارتقا گرافیک بازیه ، الان ویتچر روی ps4با کامپیوتر خیلی تفاوت گرافیکی نداره که بخوان واسش کنسول بدن

بازم میگم هر چی هست تقصیره این playstation VR ره :D
باور کن من نمیدونم
من نوشته دو سایت رو ترجمه کردم
بدون تغییر و تفسیر
دلیلش اینه که احتمالا یکی همونه که گفتی
و دیگری رزولوشن 2k هست
بقیه میگن ولی رزولوشن 4k برای گیم به نظرم هنوز زوده
تفاوت گرافیک از یه حدی به بعد خیلی به چشم نمیاد
وقتی به چشم میاد ضعف زیاد کنسول در برابر pc
که بحث مودینگ پیش میاد
کنسولا زیر مودها از بین میرن
و عامل دیگه پول،عامل مهمتر از این سراغ داری

• Like
Reactions: xxxmah
دوستان کنسول گیمر من.
به جای اینکه به حرف های امثال دوست بالایی توجه کنید که هدفش فقط ناراحت کردن بیشتر شماست و هیچ اطلاعات مفیدی بهتون نمیده جز اینکه عقده خالی کنه...با کنسول جدید قوی تر کنار بیاید. گرافیک بهتر. هوش مصنوعی بهتر. تریلر هایی که فیک بودن دیگه فیک نیستند. پس انداز کنید
فکر کن دغدغه یارو اینه که یه عده خوشبینن. چیزی که همه تلاش میکنند براش برای اینها غیر قابل درکه. فقر فرهنگیه دیگه.
:D
کلا اصلا وارد چرایی این نوع سیاست غلط و اشتباهش نشیم،بذاریمش کنار ولی تو خودت، خود تو ... زورت نمیگیره!؟

آخرین ویرایش:
کلا اصلا وارد چرایی این نوع سیاست غلط و اشتباهش نشیم،بذاریمش کنار ولی تو خودت، خود تو ... زورت نمیگیره؟
چرا الانم میبینی خوبم دیگه رد دادم:D. ولی بیشتر از اینکه زورم بگیره واقعیت می بینم. حالا که رسمی شد. بیا حال کنیم باهاش. گرافیکش ظاهرا خیلی خوف میشه
---
چند مین پیش گفتم متاسفم برای دوستانی که:
خوشحالند.
از خوش بینی شما بیزارند.
به جای اینکه از مزایای محصول جدید حرف بزنند فقط انرژی منفی میدن.
کلا فقط میتونند نیمه خالی لیوان را ببینند.
---
الان باید اضافه کنم متاسفم برای ناظم pc gamer که طبق معمول فقط پست های امثال من را پاک میکنه.
---
کنسول جدید قوی تر یعنی گیم های عظیم تر. یعنی دنیاهای بزرگ تر. یعنی گرافیک بسیار بیشتر. یعنی 60 فریم. یعنیدغدغه گرافیک بازی را نداشته باشیم. پیشنهاد می کنم به جای اینکه مثل دوستانی که مشخصند نیمه خالی لیوان را ببینید. نیمه پر لیوان را ببینید. بله بین 1 2 میلیون ضرر می کنیم اکثرمون احتمالا:D فدای سرمون دیگه چه کنیم؟ نیمه پر را ببینیم. و روزگار را بدتر از این که هست نکنیم.

آخرین ویرایش:
کلا اصلا وارد چرایی این نوع سیاست غلط و اشتباهش نشیم،بذاریمش کنار ولی تو خودت، خود تو ... زورت نمیگیره؟
خود شما ، زورت نمیگیره هرسال یا هر ماه یه قطعه جدید معرفی بشه ؟ کلی هزینه برا pc دادی ولی هر دفعه که ارتقا میدی(آره تا مدتی طولانی راحتی ولی قطعه ی قدرتمندتر از قطعه ی شما اومده) پشت بندش یه معرفی جدید ، اگه پیشرفت خوبه چرا واسه کنسول بده ؟ اگه گرونه چرا خیلیا ارتقا میدن ؟ سرشون درد میکنه از نظر شما ؟ حداقل این ارتقا کامله (قطعات نه قطعه) . اگه زوره فکر کنید وجود نداره و نرخ فریمو گرافیکو و و و .. مقایسه نکنید .

از نظر من حرفای کاربران زوره که فکر میکنن همه چی فول آپشنو ارزون از همون اول باید تقدیمشون بشه . بازار رقابته ، موقع معرفیشه مایکرو هم همین کارو داره میکنه ، میتونستن 2013 معرفی کنن تا جفتشون بخورن زمین . دست گیمرو باز گذاشتن هر کس با توجه به جیبش انتخاب کنه .

پ ن : دلواپسان هم نگران با مغز زمین خوردنش نباشن .

حتی اگه افزایش رزولوشن وجود داشته باشه در اجرای بازی‌ها روی Neo، بعد از 1080p رزولوشن 2K وجود داره، نه 4K (که به نظرم اینم بعیده، چون گرافیک فقط رزولوشن نیست. 1080p با 60 فریم و گرافیک غنی‌تر خیلی نتیجه بهتره داره تا افزایش رزولوشن خالی) علت این همه تبلیغ 4K روی PC به خاطر سیاست‌های بازاریابی سازنده های GPU روی PC هست (به خصوص Nvidia) که خیلی خیلی زود بود نسبت به سخت‌افزار موجود در بازار. مسلما یه کنسول تو محدوده قیمت 600~800 دلار قدرت لازم برای 4K@30fps رو نداره. سونی هم که کاملا تضمین کرده که بازی باید روی هر دو پلتفرم بی نقص باشه، و اگه یه بازی روی هر کدوم از دو پلتفرم ایراد داشته باشه، باید بر طرف بشه. مسلما سونی اجازه نمیده این 40 و خرده ای میلیونی که تا الان PS4 رو گرفتند ناراضی بشن از وضعیت. مسئله این لیدپلتفرم هم که بعضی ها میگن خیلی عجیبه. Neo هم از همون معماری استفاده میکنه، فقط قویتره. تنها کاری که سازنده باید بکنه اینه که بعد از ساخت بازی برای PS4 اصلی، کیفیت بصری بهتری به نسخه Neo بده. هیچ محتوای انحصاری برای Neo هم عرضه نمیشه. چه برسه به یه بازی کامل انحصاری!

چرا الانم میبینی خوبم دیگه رد دادم:D. ولی بیشتر از اینکه زورم بگیره واقعیت می بینم. حالا که رسمی شد. بیا حال کنیم باهاش. گرافیکش ظاهرا خیلی خوف میشه
نه اتفاقا چیزی نیست که بخوای به این راحتی کنار بیایم! مگر سیاست وصل شدن به اینترنت به صورت داعم ایکس باکس وان تغییر نکرد؟! اگه قرار باشه ملت با هر سیاست غلطی فورا کنار بیان و واقعیت بدونن که خیلی بد میشد که.
خود شما ، زورت نمیگیره هرسال یا هر ماه یه قطعه جدید معرفی بشه ؟ کلی هزینه برا pc دادی ولی هر دفعه که ارتقا میدی(آره تا مدتی طولانی راحتی ولی قطعه ی قدرتمندتر از قطعه ی شما اومده) پشت بندش یه معرفی جدید ، اگه پیشرفت خوبه چرا واسه کنسول بده ؟ اگه گرونه چرا خیلیا ارتقا میدن ؟ سرشون درد میکنه از نظر شما ؟ حداقل این ارتقا کامله (قطعات نه قطعه) . اگه زوره فکر کنید وجود نداره و نرخ فریمو گرافیکو و و و .. مقایسه نکنید .

از نظر من حرفای کاربران زوره که فکر میکنن همه چی فول آپشنو ارزون از همون اول باید تقدیمشون بشه . بازار رقابته ، موقع معرفیشه مایکرو هم همین کارو داره میکنه ، میتونستن 2013 معرفی کنن تا جفتشون بخورن زمین . دست گیمرو باز گذاشتن هر کس با توجه به جیبش انتخاب کنه .

پ ن : دلواپسان هم نگران با مغز زمین خوردنش نباشن .

بنظر من رنج و ناراحتی شما از چیز دیگریست:D ترجیح میدم وارد معقوله ی pc vs console نشم دوست عزیز.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
کلا اصلا وارد چرایی این نوع سیاست غلط و اشتباهش نشیم،بذاریمش کنار ولی تو خودت، خود تو ... زورت نمیگیره!؟
نمیدونم شاید نگاه من اشتباه باشه اما من به شخصه نه ناراحت هستم نه خوشحال نه زورم میگیره .

من یک دستگاه خریدم باهاش بازی کنم زمانی که در بازار بود دو انتخاب داشتم که یکی انتخاب کردم حالا بعد 3 سال از خرید کنسول میگزره و قراره یک کنسول جدید بیاد که قویتر باشه قرار نیست کنسول من بره تو آشغالی که این مورد اصلا مشخص نیست میشه من کنسولم نگه دارم بازی های 4K بره اون کسی که میخواد بخره من الان نه TV 4K دارم نه میخوام یه همچین خرجی کنم .

کسی هم روی سر من اسلحه نزاشته که برم کنسول جدید بخرم حتی اگه بازی انحصاری هم براش معرفی بشه بازم حق انتخاب با منه میتونم بخرم میتونم نخرم من اگه کیفیت بیشتر میخوام میرم میخرم دقیقا مثل طرفدار های PC که آقا میخواد بازی 60 فریم با فول آپشن بازی کنه میره4k برای 1080GTX میخره و میندازه روی PC حالش میبره یکی هم مثل من براش همین که بازی 1080 و 30 فریم اجرا باشه کافیه کارت قدیمیش نگه میداره و اصلا توجهی نمیکنه چی امده چی نیومده شاید یکم دلش بخواد بره جدیده بگیره اما اجباری نه از طرف بازیساز ها هستش نه از طرف دستگاه که آقا ترو خدا بیا 4K بازی کن .

نمیدونم ملت میرن موبایل میخرن میدونن فردا یک موبایل بهتر معرفی میشه اما هیچ کدام این مسخره بازی های شما ها رو ندارن .

بد بخت ها نمیدونن به ساز کدومتون برقصن انهایی که کیفیت بیشتر میخوان یا انهای که مثل شما یک چیزی میخرن نمیخوان کس دیگه ای چیز بهتر ازشون داشته باشه .

من کنسول 3 سال خریدم به اندازه پولی که دادم بهم حال داده حالا یا میتونم یا میخوام عوض کنم یا نه مگه همه دنیا نشستن ببینن چی جدید میاد قدیمی نخرن یا اینکه با امدن جدیدیه صداشون بره هوا اگه اینجوری باشه کسی که آخر نسل پیش کنسول خریده و بعدش یک دفعه شایعه های نسل جدید شروع شده باید بیاد اینجا یقه جر بده .

بازار رقابته ، موقع معرفیشه مایکرو هم همین کارو داره میکنه ، میتونستن 2013 معرفی کنن تا جفتشون بخورن زمین . دست گیمرو باز گذاشتن هر کس با توجه به جیبش انتخاب کنه .
سه ساله یه کنسول موجوده نه دو مدل! چجوری دست گیمر رو باز گذاشتن؟؟؟:دی

• Like
Reactions: Barcelona FC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or