PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
یه جمله قشنگی وجود داره که میگه هنوز هم بهترین نسخه PES از بهترین نسخه FIFA بهتر و لذت بخش تر هست.
من خودم الآن FIFA بازی میکنم ولی جایگاه PES و FIFA در حال حاضر نسبت به قبل از سال 2008 عوض شده که اگر EA در بازی خودش تغییرات انقلابی(تغییرات واقعا بزرگ نه جزیی)ایجاد نکنه KONAMI که به دنبال به دست آوردن موقعیت مجدد خودش هست قطعا میتونه کاری رو که فیفا با PES کرد اینبار اونها با FIFA بکنند چون الآن PES در جایگاه پایین تر قرار داره و هرکاری میکنه تا خودش رو به فیفا برسونه و همین میتونه کونامی رو به کارهای بزرگی وادار کنه در حالی که EA قطعا برای اینکه موقعیت فعلی خودش رو از دست نده دست به عصاتر عمل میکنه...
KONAMI یه مار زخم خورده است پس EA اگر استراتژی قدرتمندی نداشته باشه شک نکنید نسل هشتم رو خواهد باخت...

خیلی ساده دارم توضیح میدم! فیفا خوب میفروشه EA هم خرجش میکنه! pes افتضاح میفروشه کونامی هم نمیتونه خرجش کنه! این قضیه 1 سال 2 سال هم نیست از نسل 6 (ps2) فیفا فاصله گرفت و دیگه pes بهش نرسید! همون pes 6که همه میگن بهترین بود هم تو فروش به فیفا نزدیک نمیشد

ساده ولی اشتباه! EA خرج تبلیغات فیفا میکنه که فیفا خوب میفروشه نه به خاطر فروشش خرج میکنه. کونامی شرکتیه که سرمایه زیادی نمیتونه روی یک بازی بزاره معمولا با بودجه ی کم بازی میسازه (برعکس EA)
اگه فروش نشانه برتریه و چون فیفا فروشش همیشه بیشتر بوده به نظرت بهتر بوده من دیگه حرفی ندارم.

نه ولی میشه فهمید کدومشون تو اوج بودن!

خب پس CoD توو اوجه بقیه بازی ها هم باید بریزی دور، بقیه FPSها باید حالا حالاها جون بکنن به شاهکاری مثل CoD برسن.

آخرین ویرایش:
پس EA اگر استراتژی قدرتمندی نداشته باشه شک نکنید نسل هشتم رو خواهد باخت...

ولی من شک میکنم:d

- - -ویرایش - - -

دوستان سلام

Only PES

ا....وا...سلام ....توهم شیطون ;)کپی برداری تو خونتونه ها ....ای pesی های ناقلا:>

بچه ها اینقدر با اینا کل کل نکنید تعداد صفحات تاپیک pes داره میرسه به فیفا :-o.....این برا ما یه شکست محسوب میشه،میفهمید شکست/:)چون سالیانه ساله که این رکورد دست ماستb-)

آخرین ویرایش:
من امسال دیگه حال و حوصله ترجمه کردن ندارم (به خاطر مسائلی که بعد از عرضه بازی پارسال برام پیش اومد ، ) اولا واقعا در شگفتم که دوستانی پیدا میشن و سری pes رو از اولین شماره ای که عرضه شد دارن میکوبن :| و میگن که هیچ وقت بازی خوبی نبوده و از این حرف ها !!! واقعا باورم نمیشه چه جوری میشه به سری pes خصوصا در زمان های پلی استیشن 1 و 2 رو بخوایم زیر سوال ببریم این بازی در اون زمان ها واقعا یک پادشاه بی رقیب بود هیچ وقت الکی برای چیزی لقب نمیذارن و واقعا به حق در اون زمان ها پیشروی بازی های شبیه ساز ورزشی بود .

ولی در نسل هفتم به خاطر دلایل بسیار زیاد این بازی دچار افولی وحشتناک شد و سری فیفا با برنامه ریزی بی نظیر خودش تونست به اوج برسه و سری pes رو به زیر بکشه ! مثل من و خلیی از دوستان pes بازی قدیمی که به سوی فیفا رفتیم (من از فیفا 08 به سوی این فوتبال رفتم ) انقدر به خاطر تعصبات و علاقه مندی هاتون دیگه نیاین کل همه چیز یک بازی رو زیر سوال ببرین و گذشتش رو به ریشخند بگیرین !!!

درباره pes 2015 من الان میتونم کلی نقد اولیه و پیش نمایش رو ترجمه کنم که البته یکی دو تا هم دارم ولی خب اگه باز بذارم تو این سایت و در آینده هم بازی اومد بیرون و اگه باز هم خوب نبود همه میریزن سرم که چرا گفتی بازی خوبه و دیدی بازم بازی مذخرف از آب در اومد !!! :|

هر چند از امیدواری خیلی زیاد من نسبت به نسخه 2014 نباید گذشت که با عرضه بازی به یاس و نا امیدی تبدیل شد ! :(

فقط میتونم تا اینجای کار به pes باز های قدیمی اینو بگم بازی کد نمایشگاه گیمز کام در بخش گیم پلی هر کسی که بازی کرده چه فیفا باز ها و چه pes باز ها همه از بازی تعریف کردن و گفتن بازی بسیار بسیار به دوران pes 5 و pes 6 شباهت پیدا کرده البته یک بازی مدرن شده به اون سبک و سیاق !

یکی از شگفت انگیز ترین چیزایی که در نمایشگاه امسال گیمر ها دیدن PLAYER ID هستش که امسال در بازی تکمیل شده به طور مثال تونی کروس استایل پاس دادن و حرکت کردن و شوت زدنش دقیقا مثل خودشه و این موضوع درباره توماس مولر و اوزیل و هوملس و خیلی های دیگه صدق میکنه و هر کدومشون انیمیشنی منحصر به خودشون دارن ، از دروازه بان های بازی تعریف شده و از شمای کلی بازی بسیار تعریف کردن خود Asim Tanvir یکی از اعضای قدیمی وینینگ الون بلاگ و فیفا ساکر بلاگ وقتی در نمایشگاه E3 رفت بازی رو تست کرده بود به شدت نا امید شده بود و بازی pes 2015 رو به حالت مسخره pes 2014 HD Remaster معرفی کرده بود !! و واقعا از بازی به شت نا امید شده بود !!!

ولی در کد نمایشگاه گیمز کام asim به شدت غافلگیر شده بود و کاملا متعجب و شگفت زده شده بود و این جمله رو به کار برد :

You know, where it matters. This is where PES 2015 truly excels. Just after one game I could tell the difference compared to the E3 code, it was night and day :arrowd:

میدونید چیه واقعا بازی pes 2015 در نمایشگاه گیمز کام نسبت به مقایسه نسخه کد نمایشگاه E3 برتری محسوسی داشته و من میتونم بگم این تفاوت مثل مقایسه کردن شب با روز هستش !!!

درباره بازی در بخش گرافیک صحبت کرده و گفته کد نمایشگاه E3 واقعا نا امید کننده بود انگاری که یک نسخه به روز شده ورژن ps3 هستش و همون طور که در بالا تر گفته بودم بازی pes 2015 رو به حالت مسخره pes 2014 HD Remaster معرفی کرده بود ولی کد نمایشگاه گیمز کام در کمال ناباوری تغییرت اساسی کرده بود ویک بهبود چشمگیری پیدا کرده !

خلاصه در بخش گرافیک هم از بازی تعریف و تمجید کرده
:arrowd:

(
One of my biggest gripes with the E3 code was that it wasn’t a big enough visual jump from the PS3 to the PS4. The words “PES 2014 HD remaster” were used, something I still stick by when it comes to the E3 code, but I couldn’t say that at all about what was shown at Gamescom. The feedback I provided back then might’ve seemed harsh, but it resulted in a huge improvement in the visual fidelity so I’m more than pleased )

نکته : این گفته های من نیست و به من هیچ ربطی نداره که در آخر بازی بیاد چه خوب باشه و چه بد گفته های شخص دیگست و نه من !

فقط ببینین بعضی از شما دوستان با من پارسال چی کار کردین که از ترجمه کردن پیش نمایش ها میترسم براتون بذارم !!!

در ضمن دوستانی که گیم پلی ویدئو های هر دو بازی چه فیفا و چه pes رو از یوتیوب میبینین به درد لای جرز هم نمیخوره اگه گیم پلی ویدئوی 60 فرم دیدین میتونین دانلود کنین و ارزشش رو داره ببینین چون بیشتر ویدئوی های یوتیوب 30 فرم هستن و حتی پایین تر هستن به همین سو کیفیت انیمیشن های بازی به شدت پاین میاد و بد نشون داده میشه و همچنین سرعت بازی هم زیاد نشون داده میشه این مشکل رو دوستان هم در فروم فیفا و هم در این فروم بارها و بارها گفتن که ای وای سرعت فیفا زیاده و انیمیشن ها بد و همچنین در این فروم هم این داستان بوده که البته یقین دارم این داستان و صحبت ها باز ادامه خواهد داشت !!!

درباره مشکلات pes 2015 بیشتر تور دروزاه بوده که ایراد گرفته شده ازش و همچنین سیاه شدن تصویر که مثلا توپ میره اوت سریع تصویر قطع میشه و دروزاه بان میخواد بازی رو شروع کنه که در این بخش بازی کاملا نسل قبلی هستش و بازی حالت زنده و پویا در این حالت نداره ولی از بخش گرافیک بازی تعریف شده ولی بیشترین بخشی که خیلی خیلی ازش تمجید شده بخش گیم پلی بازی بوده که گفته شده pes 2015 پس از سال ها سر در گمی راه خودش رودر این بخش پیدا کرده !

به هر حال بازی بیاد وببنیم که چی میشه فعلا بازی اول من مثل خیلی های دیگه فیفا 15 هستش (اونایی هم که با تمامی این تفاصیل هنوز که هنوزه pes بازی میکنن احترامشون واجبه
:x) و بدون درنگ میخرمش و بازی pes 2015 هم باید عرضه بشه و ببینیم که چه اتفاقی خواهد افتاد ..........

پاینده باشید ...........

آخرین ویرایش:
یعنی چی؟ :| خودت نتونی بزنی کی میتونه بزنه؟ کافیه غلقشو بلد باشی، اون خطم اجباریه چون باید اولش با غلقش آشنا شی، اگه بازی کرده باشی میفهمی که خودش بعد یه مدت خطو به صورت اتوماتیک حذف میکنه
عزیز من چرا خودتو میزنی به اون راه...؟:|
خب وقتی فلش باشه طبیعتا ضربه زدن راحت تره...عقل سالم هم میگه ک راه راحت تر رو انتخاب کنی...
کی گفته خط به صورت اتوماتیک حذف میشه...؟
من خودم تا سال 2022 مستر لیگو رفتم تا خودت برنداری نمیره...

نه ولی میشه فهمید کدومشون تو اوج بود.................X رو بگیری تند تند L2 بزنی؟

معلومه کلا فیفا نمیزدی فقط خواستی بکوبی! من تک تک فیفا هارو بازی کردم اینی که میگی رو ندیدم شاید تو NHL بوده باشه!
همون داخل سالن فیفا 98 میارزید به کل pes!! بازم تکرار میکنم pes هیچوقت اوجی نداشت سلیقه شما هم اصلا تو این قضیه دخیل نیست! موفقیت یه بازی از فروششه! نه از سلیقه شما!

دوست من نمیدونم دوران فیفا 99 شما چند سالت بود ولی با یه کلید آرنج... جفتک ..... تنه غیر فنی... و انواع خطاها رو داشت که داور هم عمدتا اخراج میکرد... تو عناوین دیگشم بود ولی 99 رو قشنگ یادمه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

نه ولی میشه فهمید کدومشون تو اوج بودن!

:| توهم میزنی

توهم !!! اصلا علنا تا نسل 7 هیچ خلاقیتی تو فوتبالا نبود! خلاصه میشد به master league مسخره pes!

یعنی چی من متوجه نمیشم؟ قراره با 5 تا دکمه هد بزنی؟ مثلا X رو بگیری تند تند L2 بزنی؟

معلومه کلا فیفا نمیزدی فقط خواستی بکوبی! من تک تک فیفا هارو بازی کردم اینی که میگی رو ندیدم شاید تو NHL بوده باشه!
همون داخل سالن فیفا 98 میارزید به کل pes!! بازم تکرار میکنم pes هیچوقت اوجی نداشت سلیقه شما هم اصلا تو این قضیه دخیل نیست! موفقیت یه بازی از فروششه! نه از سلیقه شما!
ممد باور کن توی فیفا2004 اصلا هد نمیزد خدایی گیم پلی اش نابود بود فیفا از سال 2010 زد روی دست pes و بهتر شد خدایی pes 06 عالی بود از نظر گیم پلی
الانم مشکل pes پوله نمیتونن رقابت کنن چون پول ea رو ندارن

دوست من نمیدونم دوران فیفا 99 شما چند سالت بود ولی با یه کلید آرنج... جفتک ..... تنه غیر فنی... و انواع خطاها رو داشت که داور هم عمدتا اخراج میکرد... تو عناوین دیگشم بود ولی 99 رو قشنگ یادمه

منم یادمه اره داشت ، ولی عهده قرقره میرزا چه ربطی به الان داره واقعا ؟ ۱۵ سال قبل چیکار به الان داره , ی موقع pes 2006 سروری می‌کرد که گذشت...
دکمه چه ربطی به کش داره?

عزیز من چرا خودتو میزنی به اون راه...؟:|
خب وقتی فلش باشه طبیعتا ضربه زدن راحت تره...عقل سالم هم میگه ک راه راحت تر رو انتخاب کنی...
کی گفته خط به صورت اتوماتیک حذف میشه...؟
من خودم تا سال 2022 مستر لیگو رفتم تا خودت برنداری نمیره...
اولا که درست صحبت کن.
دوما اگه با اون فلش راحته خب شما با فلش بزن چه مشکلی داره؟ اگه میگین حریف میبینه توو دو نفره ورش دار که حریف نبینه
سوما برای من که روو PS3 میزدم بعد یه مدت خودش ورداشت ولی من رفتم دوباره درستش کردم

منم یادمه اره داشت ، ولی عهده قرقره میرزا چه ربطی به الان داره واقعا ؟ ۱۵ سال قبل چیکار به الان داره , ی موقع pes 2006 سروری می‌کرد که گذشت...
دکمه چه ربطی به کش داره?
من تک تک فیفا هارو بازی کردم اینی که میگی رو ندیدم شاید تو NHL بوده باشه!

آخرین ویرایش:
اولا که درست صحبت کن.
دوما اگه با اون فلش راحته خب شما با فلش بزن چه مشکلی داره؟ اگه میگین حریف میبینه توو دو نفره ورش دار که حریف نبینه
سوما برای من که روو PS3 میزدم بعد یه مدت خودش ورداشت ولی من رفتم دوباره درستش کردم
عزیز من لطفا پست ها رو با دقت بخون...بحث من اینه که اون فلش ها مسخره بازیه بعد الکی ور میداری نقل قول میکنی...منظور من از اینکه خودت نمیتونی بزنی اینه که مشکل میشه زد نه اینکه کس دیگه بزنه:|
متاسفانه هممون ادعای زبان انگلیسیمون میشه ولی دو زار ادبیات فارسی بلد نیستیم...8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or