PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
چقد کارتونی شده :(

از همون اول هم کارتونی بود مگه نبود؟ تصویر از دور داد میزنه که مصنوعی هست و روحی در اون وجود نداره... انگار اومدن با مداد رنگی نقاشی کشیدن...البته یادمون باشه این بازی شبیه ساز فوتبال مثل فیفا نیست بلکه نسخه arcade و سرگرمی فوتبال هست و توقعی هم بیشتر از این نیست.

از همون اول هم کارتونی بود مگه نبود؟ تصویر از دور داد میزنه که مصنوعی هست و روحی در اون وجود نداره... انگار اومدن با مداد رنگی نقاشی کشیدن...البته یادمون باشه این بازی شبیه ساز فوتبال مثل فیفا نیست بلکه نسخه arcade و سرگرمی فوتبال هست و توقعی هم بیشتر از این نیست.

:)
.......
اگه بخوایم اینجوری بگیم که فیفا هم برای من اینجوریه که مثل عروسکن!
اینم نظر شماست ..
اما کلا که اینطوری هم نیست.. چون حرفت دقیقا کوبوندن بازی بود اونم در حد بالا ..

حالا بیخیال اصلا همون سرگرمی فوتباله اوکی..

اگه PES نقاشیه پس FIFA که خمیر بازیه چی؟:)

خوب شما عکس نیمار رو با مداد رنگی مثل PES بکش فیض ببریم لطفا! اصلا مداد رنگی نه با آب رنگ بکش. اونم نه با رنگ روغن بکش. اصلا رنگ هم نخواستیم طراحی کن. اصلا با کامپیوتر یه نیمار مثل pes طراحی کن!!!
مداد رنگی:|
به شما مقام بازی کوب برتر تعلق میگیرد!

Player ID C.Ronaldo

mediafire
:arrowd:

Playtest PES2015 Winningelevenblog.es 27_08_2014
سلام اقای Romell اقا خداوکیلی دست درد نکنه خدا قوت هم تو تاپیک فیفا هم تو تاپیک پیس زحمت می کشی بهترین عکسا با ویدیو های پیس و فیفا رو می گردی پیدا می کنی و می زاری و مافیض می بریم خواستم ازت تشکر کنم خیلی ممنون خدا قوت

یکی بگه این شوت بود کریس رونالدو زد ؟؟
سانت بود ؟؟
چقدرم شیک رفت تو گل ..به این میگین برگشتن به اوج ؟!
واقعا استیل تو PES یعنی 0
استیل بازیکنا اصلا عادی نیس !!

با دیدن گل رونالدو تو این ویدئو فهمیدم pes به ریشه که هیچ به خاک و کود تو گلدون برگشته!این گل یکی از تکراری ترین مدل گل زدن توی ps2 بود!
ریشه هاش همینه دیگه .. گیم پلی خشک و اینجور گل ها ..
والا طرفدارهای با تعصب pes با اومدن نسخه 14 که اینقدر مزخرف بود باز برگشتن نسخه 13 رو بازی کردن فک کنم امسال هم بهتر باشه همون 13 رو بازی کنید یه وقت به سمت فیفا نیایدا :| شرکت کونامی ناراحت میشه ....
خب دوست عزیز وقتی یه گزینه کامل تر و بهتر هست چرا باید pes بازی کنید.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|
منم از اون فن های با تعصب pes بودم با اومدن نسخه 2011 بعد از یک ماه ازش زده شدم یکی از دوستانم بهم پیشنهاد داد که فیفا 11 بازی کنم از اون موقع تاحالا هم همیشه از این بازی راضی بودم و دیگه به سمت pes نرفتم ...
کلا فیفا بازی کردن با گزارشگری مارتین تایلر یه فاز دیگه داره ....

واقعا متاسفم واسه همه حتی خودم امین جون داره زحمت میکشه همه زو راهنمایی میکنه بعد همه میان میگن این خمیر بازی این نمیدونم چیه بابا یکم احترام بزاریذد واسه هم زشت بخدا .من تریلر های بازی رو دیذم واقعا خوب شده یکی از اونا استایل عالی بازیکناس میدونم الان یه سریا میان میگن کی گفته فیفا اینه فیفا اونه به اون دسته از دوستان بگم مه ادعا فیفا میکنن بدونن اون موقع شما نمیدونستید التیمیت چیه ما تو فیفا یازده بازی میکردیم نمیدونستن کریشن ستتر چیه ما تو فیفا ۱۲ لیگ برتر رو ساختیم .بازم متاسفم ما هنونایین که اگه دستگاه کپی شه میگیم این چیه بدرد نمیخوره حرامه حق شرکت ها خورده میشه نه داداش داره حق خودت خورده میشه حرام اون پراید شیش ملیونی که دارن بهت میدن ۲۲ ملیون حرام اون برنج ۱۰ تومنی که ۶۰ تومن میخری ما همینیم وعوض نمیشیم

به جان خودم من موندم بعضی از دوستانی که میان این جا نظر میدن اصلا از نقاط ضعف دو فوتبال فیفا و pes خبر دارن ؟؟؟!!! یا فقط میخوان بیان بازی رو به هر نحوی که شده ترول کنن !!! واقعا برام جالبه !

یعنی منظورم اینه که هر کدومشون در یه بخشی در بیشتر سال ها یه مشکلاتی داشتن مثلا در باره مدلینگ و استایل بازیکن ها سری FIFA همیشه مشکل داشته و داره این الان مدلینگ یکی از بازیکن های فیفا 15 هستش که امثال اومدن کمی بهترش کنن زدن یه جاهایی رو بدترش کردن !!! الان بازیکن ها در فیفا 15 سرشونه هاشون کمی دیگه زیاده بزرگ طراحی شده به طور نمونه مثال این عکس پایین الان در فروم های فیفا در سایت های خارجی طرفدار های فیفا از مدلینگ فیفا در این چند سال در کل راضی نیستن یعنی در مدل سازی فیزیکی بازیکن ها از pes ضعیف تر هستش ! این یه فکته فیفا در هر زمینه ای از pes قوی تر باشه در بخش مدلینگ از pes ضعیف تر هستش !

40203764742078418514.jpg

27750143033597668068.jpg

به همین سو الان در فروم های pes از تور دروازه بازی دارن گله میکنن و یه سری چیز های دیگه ولی الان دوستان به خودشون یه زحمتی بدن و برن فروم های خارجی هیچ کسی پیدا نمیشه از مدلینک بدنی و فیزیکی pes ایراد بگیره (منظورم چهره نیست ، منظورم طراحی مدلینگ فیزیکی بازیکن ها هستش )

یعنی اگه میخواین گیر بدین به بازی بدین هیچ اشکالی هم نداره ولی به قسمت هایی گیر بدین که واقعا مشکل داره مثل تور دروازه و سیاه شدن زود هنگام تصویر در بازی پس از خطا و اوت شدن توپ و ...... که در این بخش بازی نسل قبلی به نظر میرسه .

هم در تاپیک فیفا و هم pes من کلی عکس گذاشتم به راحتی میتونین عکس ها رو در بخش مدلینگ با هم مقایسه کنین ، همین صفحه قبل من عکس هایی از pes گذاشتم واقعا در این بخش pes عالی عمل کرده ، حالا نمیگم بی نقص هستش ولی در بخش مدلینگ به راحتی بازی نمره بسیار قابل قبولی دریافت میکنه !

- - -ویرایش - - -

الان در مقایسه این دو بازیکن مثل تیاگو سیلوا و نیمار در بخش مدلینگ ببینین چقدر با هم فرق دارن در قسمت پا ها حتی پا های نیمار نسبت به سیلوا پرانتزی تر هستش و دست ها و استایل بدنی دو بازیکن چقدر با هم فرق داره حتی در قسمت باسن هم دو بازیکن با هم فرق دارن .....

95050957995709709599.jpg

58897204961794943003.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or