PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
کلا ea دست از فوتبال ساختن برداره بره گل کوچیک بسازه بهتره ... بد میگم soheill7 جان ؟ این کسایی که به بازی امتیاز 9 به بالا دادن هم پول گرفتن پدر سوخته ها .حرف این شیادین رو باور نکن:)
فوتبالی که مو های هیگواین رو بلند بسازه ارزش خریدن نداره
ولی عوضش ما تو pes بایرن بر میداریم مریم تو استادیوم خانگیش konami stadium بازی میکنیم حالشو میبریم
ولی جدا از شوخی خیلی بی رحمی که اینجور نظر میدی در مورد فیفا [-x[-(
اصلا بحث این چیزا نیست! و به نظر من توی این دوتا بازی PES و Fifa امتیاز و نمره و جایزه هایی که بردن مهم نیست! مهم اینه که خودت باهاش حال کنی و لذت ببری! مگه 6 یا 7 سال پیش وقتی همه داشتن PES 4 یا PES 5 رو شب تا صبح بازی میکردن رو PS2 کسی حواسش به امتیازهای بازی بود و میرفت چک میکرد ببینه چه امتیازی گرفته و یا اینو بخره یا فیفا! به هرکسی میگفتی PES یا Fifa سریع میگفت PES و یا Winning Eleven! کسی اصلا احمیت نمیداد به فیفا چون خیلی فوتبالش مسخره بازی بود! حالا یه دو سه ساله که تازه فهمیدن باید مثل PES فوتبال بزنن و اومدن رقابت میکنن در حالی که هنوز خیلی مشکل دارن! فقط یه گزارشگر خوب دارن با یک عالمه تیم لیسانس شده که قول میدم بیشتر طرفدارهای فیفا هم وقت نمیکنن ببینن اون تیمی که توی لیگ دسته دو کره بازی میکنه و لباسش لیسانس داره چطوریه...البته اینا همه نظر منه و نمیخوام چیزی رو به کسی تحمیل کنم ولی دیدن فرقهایی که این دوتا بازی با هم دارن زیاد سخت نیست!;)

گمون کنم وقتی نسخه انگلیسیش بیاد اکثر نقل و انتقالات درست بشه
تا انتشار رسمی بازی هم 20 روز دیگه مونده
بچه ها راستی نسخه ای که شما خریدین اولش تریلر نشون میده؟مال من که نشون نداد!
اخه pes هر سال اول بازی یه تریلر میذاشت.
اگر مال بقیه هم نشون نده به احتمال زیاد به قول دوستمون نسخه تستی بوده که پخش شده.

کسی استیل cris ronaldo رو دیده که چجوری ساختن ؟
من هم قیافه بازیکنها رئال و هم قدرتهاشونم دیدم! همه شبیه خودشون هستن مخصوصا کاسیاس رونالدو و هیگواین (اصلا با فیفا قابل مقایسه نیست! فکر کنم اون داداشه هیگواین باشه تو فیفا!) قدرتهای هیگواین خیلی پیشرفت داشته همچنین رونالدو ولی در کل از روی عکس که خیلی خوبه اما باید بازی کرد تا مطمئن شد! ;)

pes همیشه تو طراحی چهره ها و هیکل ها عالی بوده - امسال هم خیلی بهتر شده
کریس رونالدو که تو 2010 یه کم بی ریخت بود واقعا عالی کار شده
تنها ایراده امسال pes اینه که خیلی شبیه به فیفا شده- البته تو یه سری موارد خاص
اینم بگم من الان فیفا 11 رو هم دارم بازی میکنم که اونم انصافا خوب شده - خیلی شبیه pes شده
کلا امسال 2 تا بازی خیلی به هم شباهت دارن

هر موقع اون سیستم مسخره داور رو درست کردن . و بازی رو هم طوری طراحی نکردن که با یه مسی 10 نفرو دریبل کنی و بزنی تو گل ، دوباره این بازی رو بازی می کنم . در غیر این صورت اعصابمو از سر راه نیاوردم !!

هر موقع اون سیستم مسخره داور رو درست کردن . و بازی رو هم طوری طراحی نکردن که با یه مسی 10 نفرو دریبل کنی و بزنی تو گل ، دوباره این بازی رو بازی می کنم . در غیر این صورت اعصابمو از سر راه نیاوردم !!
الان اگه بتونی با مسی و یا رونالدو 2 نفر بیشتر دریبل کنی شاهکار کردی! چون اون سیستم تو سر توپ زدن مسخره که 4 ,5 رو باهم رو زمین مینداخت رو دیگه نداره!;)

من که بعید میدونم این بازی خوب از اب دراومده باشه ولی این که بایرن رو گذاشتن چون نایب قهرمان اروپا بوده والا ماله این حرفا نیستن چیزی لاسنس کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or