IGN هم بازی رو نقد کرد!
امتیاز عالی : 9
از گیمپلی بازی خیلی تعریف کرده! همچنین گرافیک!
PES الان بهتر شده ولی هنوز مشکل داره که بزرگترینش لیسانس نداشتن خیلی از تیمهاست که هنوز آزار دهندست! خود IGN هم به همین نبود لیسانس تیمها اعتراض کرده و نمره خوبی نداده! اما در عوض به گرافیک و گیمپلی امتیاز خوبی داده که واقعا به جاست! هرکسی که دمو رو بازی کرده باشه متوجه میشه! و مهمترین چیز در یک بازی فوتبال همین گیمپلی و گرافیک هستش نه چیزهای دیگه! هرکسی که الان توی فیفا داره با رئال مادرید بازی میکنه و یدفعه میبینه هیگواین با پشت مو میاد تو زمین کلی تو ذوقش میخوره و خیلی از چهرهای محبوب که افتضاح طراحی شدن! زمین بازی تو PES بزرگتره و فضاها بیشتره اما تو فیفا کوچیکه و همه مثل بازیه راگبی دارن دنبال توپ میدون!! تور دروازه ها هم که مثل سیم خارداره ولی در عوض توی PES عالیه توپ بازی هم که تازه امسال فیفا فهمید که باید یخورده سنگینش کنه بازیم تقلید از PES! این بحث پول گرفتن و نمره دادن هم با عقل جور در نمیاد و بی اساسه به نظر من اونی که پول میده فیفاست نه Pes چون EA هواشو داره! و همیشه IGN امتیازهای خوب و به جایی میده و جوگیر نمیشه!نسخه xbox 360 و ps3 از سایت ign نمره 9 گرفته ولی از مطبوعات و بازدیدکنندگان 8 و 7.4 گرفته در gamespot هم از کارشناسان 7.7 گرفته
معلومه که به ign پول دادن تا این نمره رو بده اگه از خود تیم سازنده بازی هم سوال کنن روشون نمیشه 9 بدن به بازی
به نظر من pes 6 و شماره های قبلیش مخصوصا 4 که تنها فوتبالی بود که سانتر توی ضربات آزاد عالی کار شده بود در زمان خودش حقش 9 بود 2008 و 2009 هم خوب بودن 8 تا 8.5 حقشون بود، pes 2010 هم با ارفاق 6 و 2011 به خاطر اضافه شدن تکنیکها و نرم شدن مجدد دریبل بعد از یکسال 7
خود سازندگان این بازی هم میدونند که بازی چند ساله ضعیف شده، چرا؟چون اگه دقت کرده باشین روی ps1 این بازی بعد از we 3 یا همون 99 تقریباشکلو حفظ کرد و تغییرات جزیی داشت توی ps2 و کامپیوتر در نسخه های pes 3 تا 6 بازهم بازی هر سال کمی تغییر پیدا میکرد ولی بعد از به اصطلاح nextgen شدن بازی هر سال تغییراتی خیلی زیادی رو میبینیم که نشون میده که خودشون هم راضی نیستد وگرنه همون نسخه 2008 رو مثل فیفا و نسخه های قبلی خودشون کم کم اشکالاتشو برطرف میکردن
نسخه xbox 360 و ps3 از سایت ign نمره 9 گرفته ولی از مطبوعات و بازدیدکنندگان 8 و 7.4 گرفته در gamespot هم از کارشناسان 7.7 گرفته
معلومه که به ign پول دادن تا این نمره رو بده اگه از خود تیم سازنده بازی هم سوال کنن روشون نمیشه 9 بدن به بازی
به نظر من pes 6 و شماره های قبلیش مخصوصا 4 که تنها فوتبالی بود که سانتر توی ضربات آزاد عالی کار شده بود در زمان خودش حقش 9 بود 2008 و 2009 هم خوب بودن 8 تا 8.5 حقشون بود، pes 2010 هم با ارفاق 6 و 2011 به خاطر اضافه شدن تکنیکها و نرم شدن مجدد دریبل بعد از یکسال 7
خود سازندگان این بازی هم میدونند که بازی چند ساله ضعیف شده، چرا؟چون اگه دقت کرده باشین روی ps1 این بازی بعد از we 3 یا همون 99 تقریباشکلو حفظ کرد و تغییرات جزیی داشت توی ps2 و کامپیوتر در نسخه های pes 3 تا 6 بازهم بازی هر سال کمی تغییر پیدا میکرد ولی بعد از به اصطلاح nextgen شدن بازی هر سال تغییراتی خیلی زیادی رو میبینیم که نشون میده که خودشون هم راضی نیستد وگرنه همون نسخه 2008 رو مثل فیفا و نسخه های قبلی خودشون کم کم اشکالاتشو برطرف میکردن
تا اونجا که حافظه من یاری میکنه همیشه مرسوم بوده EA پول میداده به سایتها که یکی دو نمره به فیفا ارفاق کنن:dنسخه xbox 360 و ps3 از سایت ign نمره 9 گرفته ولی از مطبوعات و بازدیدکنندگان 8 و 7.4 گرفته در gamespot هم از کارشناسان 7.7 گرفته
مگه میشه تو ایکس باکس کیت سرور و آپدیت کنی؟معمولا با اپدیت درست میشه + بوت - توپ - کیت و از اینجور چیزا
چهره ها رو باهاتون موافقم ولی وزن توپ در pes 11 افتضاح شده .بیشتر شبیه توپ پلاستیکی شده.من pes باز بودم از بچگی ولی امسال pes واسم جالب نبود.PES الان بهتر شده ولی هنوز مشکل داره که بزرگترینش لیسانس نداشتن خیلی از تیمهاست که هنوز آزار دهندست! خود IGN هم به همین نبود لیسانس تیمها اعتراض کرده و نمره خوبی نداده! اما در عوض به گرافیک و گیمپلی امتیاز خوبی داده که واقعا به جاست! هرکسی که دمو رو بازی کرده باشه متوجه میشه! و مهمترین چیز در یک بازی فوتبال همین گیمپلی و گرافیک هستش نه چیزهای دیگه! هرکسی که الان توی فیفا داره با رئال مادرید بازی میکنه و یدفعه میبینه هیگواین با پشت مو میاد تو زمین کلی تو ذوقش میخوره و خیلی از چهرهای محبوب که افتضاح طراحی شدن! زمین بازی تو PES بزرگتره و فضاها بیشتره اما تو فیفا کوچیکه و همه مثل بازیه راگبی دارن دنبال توپ میدون!! تور دروازه ها هم که مثل سیم خارداره ولی در عوض توی PES عالیه توپ بازی هم که تازه امسال فیفا فهمید که باید یخورده سنگینش کنه بازیم تقلید از PES! این بحث پول گرفتن و نمره دادن هم با عقل جور در نمیاد و بی اساسه به نظر من اونی که پول میده فیفاست نه Pes چون EA هواشو داره! و همیشه IGN امتیازهای خوب و به جایی میده و جوگیر نمیشه!![]()
نه منظورم از کیت لباس بودمگه میشه تو ایکس باکس کیت سرور و آپدیت کنی؟
تا اونجا که حافظه من یاری میکنه همیشه مرسوم بوده EA پول میداده به سایتها که یکی دو نمره به فیفا ارفاق کنن:d
عزیزم از فیفا 7 به اینور خیلی شبیه به pes شده واسه همین کم کم پیشرفت کرده- pes چی کار کنه که پیشرفت کنه؟ البته در اینکه pes هم یه کم شبیه فیفا شده شکی نیست ولی نه اینقدر - خدایی شما بدونه دیدنه شماره و لباسه بازیکن تو فیفا میتونی هیچ کدوم رو تشخیص بدی؟ تازه امسال کلی هم پیشرفت کرده![]()
همون که شما میگی هم مگه میشه تو ایکس باکس ؟نه منظورم از کیت لباس بود
نه.فقط مخصوص Pc هستش.همون که شما میگی هم مگه میشه تو ایکس باکس ؟
IGN هم بازی رو نقد کرد!
امتیاز عالی : 9
از گیمپلی بازی خیلی تعریف کرده! همچنین گرافیک!