гадюка
کاربر سایت
نه.هنوز نیومده.ولی شاید تو این هفته بیاد.مگه بازی اومده که ign بخواد نقد کنه؟!
نه.هنوز نیومده.ولی شاید تو این هفته بیاد.مگه بازی اومده که ign بخواد نقد کنه؟!
نه دوسته من ، چون بازی هنوز ریلیزه رسمی نشده و اینی هم که رو ps3 هست نسخه تست بودهاین بازی مثل اینکه 90% طرفداراشو از دست داده ، چرا هیچ کی تو تاپیک به جز چند نفر پست نمیده ؟
من امسال برای اولین بار pes نگرفتمخیلی ناراحت کنندست چون با خیلی چیزاش حال میکنم و از بچگی همه شماره هاشو بازی کردم ولی از بس نقص داره که برای من مهمترینش اشتباه بودن نام تیم ها و انیمیشن های بد است دیگه نمیخرمش کاشکی این 2 مورد رو درست میکردن او نوقع دیگه حرف نداشت واقعاً عالی میشد
_________
سلام.دوست من شما یه نگاهی به پست هایی که دوستان بازی گرفتن بنداز انوقت متوجه میشی.شما معلوم هست یه چیزی از این pes دیدی که انقدر بد میگی ....شما چرا هرس می خوری خوب خوب تر شده دیگه >>>>
هر چی که باشه از این کارتونی ببخشید فیفا خوبتره واقعا گند زدن به فیفا...منم بازی رو انجام دادم . بدون شک ضعیف ترین و مسخره ترین نسخه سری بازی pes در کل تاریخ همین نسخه هست . متاسفم واسه کونامی که هنوز تیری هانری و زلاتان رو توی بارسلون گذاشته و جالب تر از اون اینه که الکساندر هلب هم برگشته تو بارسا !!!!!!!!!!! این بابا کی دوباره اومد بارسا ما خبر نداریم !!!؟
گیم پلی بازی به شدت خودشو شبیه به رقیبش کرده . سانتر ها کند و به قول معروف real !! پاسکاری وحشتناک سخت !! ( از رقیبش هم سخت تر شده ) گزینه بسیار مسخره Coach mode که می تونید فعالش کنید خودش تعویض کنه و سیستم عوض کنه وسط بازی !! Formation سر درگم کننده ، که برای چند تعویض ساده توی ترکیب باید دو ساعت نقاشی کنی #با توجه به وضعیت فعلی خودمو مسخره کونامی نمی کنم و دیسک این بازی رو هم شکوندم !!
موفق باشید
دوست من با این حرف های مبتکرانه که شما زدی نمیشه افتضاحی که کونامی به بار اوردرو توجیح کرد.منم بازی کردم.10 دقیقه نشد که بازی در اوردمو پرت کردم تو سطل اشغال.گیم پلی بازی تقلیدی محض از فیفا هستش.اونم به شکل افتضاح.هر چی که باشه از این کارتونی ببخشید فیفا خوبتره واقعا گند زدن به فیفا...![]()