PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
نظرت محترم ولی فکر میکنم داری اشتباه میکنی ، کلا pe sباز نیستی فکر کنم
این نسخه رو باید چندین دست بازی کنی تا یاد بگیری
اکثره سایتها هم همین رو گفتن، که بازی سخت هست و باید تمرین کنید تا دستتون بیاد
ولی انصافا یاد بگیری عالی هست
من هر دو رو دارم هم فیفا11 هم pes2011 و بی طرفانه میتونم بگم pes یه پله امسال بالاتره
تا کی می خوای خودتو گول بزنی ؟ یه خورده برای شخصیت گیمری خودتون احترام قائل بشید و نذارید کونامی به مسخره بگیردتون !! چرا ؟ واقعا چرا تیری هانری و زلاتان هنوز توی بارسا هستند و چرا ؟ واقعا چرا و به کدوم دلیل ، کدوم احمقی الکساندر هلب رو گذاشته تو بارسا !!؟
دیگه جایی برای دفاع از این بازی مزخرف نیست . ترجیح می دم ps2 بخرم و pes 04 بازی کنم و لذت ببرم . ولی این بازی مزخرفو انجام ندم .

خوب بالاخره ماهم چند دستی تجربه کردیم و متاسفانه باید بگم تمام پیش بینیهام درست بود.
اولین چیزی که رو مختون راه میره دوربین شاهکارشه که عین هلیکوپتر اینور اونور میشه.ادم یاد دوربین kane &leanch میوفته.
دومین چیز انیمیشنها و حرکات خشکشه.با اینکه از سال پبش خیلی نرمتر شده ولی بازهم حرکات روباتیک خشک و بی روحه.
ابیدال عین اب خوردن واستون rainbow flick میزنه.تازه اینکه چیزی نیست.ایوانوویچ الکس تری و حتی دروازه بانها هم استاد این حرکات اکروباتیک هستند.
پاسها به طرز فاجعه امیزی مسخره و فانتری شده.وقتی که دکمه پاس رو فشار میدی توپ با سرعت نور به بازیکن مورد نظر میرسه.
هوش مصنوعی با وجود بهبود عالی نسبت به شماره قبلی هنوز در حد انتظار نیست.
شوتها هم یک فاجعه ای دیگر به حساب میان.یه کم امتحان کنید تا به حرفم برسید.
گرافیک بازی انصافا خوب بود ولی طراحی چمن جالب نبود.گزارشگر همون افتضاح همیشگی بود.درکل مشخصه که تلاش کردن فوتبال خوبی بسازن ولی انگار زورشون بیش از این نبوده.در نهایت باید بگم خوشحالم که پرو یه تکونی به خودش داد و امیدوارم سال بعد این تلاشها جواب بده.

به نظر من که Pes دیگه نمیتونه به روزهای اوج خودش برسه.هر سال که میگذره کونامی بیشتر به عنوان محبوبه خودش لطمه میزنه.مشکل بزرگ Pes هم اول نقل و انتقالاته ناقصشه بعدم لیسانس نکردن لیگ انگلیس و المان هستش.

تا کی می خوای خودتو گول بزنی ؟ یه خورده برای شخصیت گیمری خودتون احترام قائل بشید و نذارید کونامی به مسخره بگیردتون !! چرا ؟ واقعا چرا تیری هانری و زلاتان هنوز توی بارسا هستند و چرا ؟ واقعا چرا و به کدوم دلیل ، کدوم احمقی الکساندر هلب رو گذاشته تو بارسا !!؟
دیگه جایی برای دفاع از این بازی مزخرف نیست . ترجیح می دم ps2 بخرم و pes 04 بازی کنم و لذت ببرم . ولی این بازی مزخرفو انجام ندم .

در مورده ترنسفرها حق با شماست
ولی با یه پچ که میده حل میشه
در مورده گول زدن و شخصیته گیمیری هم اتفاقا من برعکس فکر میکنم
چون احساس میکنم فیفا درخوره این انتقادها باشه;)
خوب بالاخره ماهم چند دستی تجربه کردیم و متاسفانه باید بگم تمام پیش بینیهام درست بود.
اولین چیزی که رو مختون راه میره دوربین شاهکارشه که عین هلیکوپتر اینور اونور میشه.ادم یاد دوربین kane &leanch میوفته.
دومین چیز انیمیشنها و حرکات خشکشه.با اینکه از سال پبش خیلی نرمتر شده ولی بازهم حرکات روباتیک خشک و بی روحه.
ابیدال عین اب خوردن واستون rainbow flick میزنه.تازه اینکه چیزی نیست.ایوانوویچ الکس تری و حتی دروازه بانها هم استاد این حرکات اکروباتیک هستند.
پاسها به طرز فاجعه امیزی مسخره و فانتری شده.وقتی که دکمه پاس رو فشار میدی توپ با سرعت نور به بازیکن مورد نظر میرسه.
هوش مصنوعی با وجود بهبود عالی نسبت به شماره قبلی هنوز در حد انتظار نیست.
شوتها هم یک فاجعه ای دیگر به حساب میان.یه کم امتحان کنید تا به حرفم برسید.
گرافیک بازی انصافا خوب بود ولی طراحی چمن جالب نبود.گزارشگر همون افتضاح همیشگی بود.درکل مشخصه که تلاش کردن فوتبال خوبی بسازن ولی انگار زورشون بیش از این نبوده.در نهایت باید بگم خوشحالم که پرو یه تکونی به خودش داد و امیدوارم سال بعد این تلاشها جواب بده.

به نظره من که بازی خیلی خیلی خوب شده
90% از ایرادهای شما بی مورد هست ، که با توجه به سابقه ذهنی که از شما دارم
توقع دیگه ای هم نداشتم
ایرادهای اصلیه بازی یکی گزارشگر هست که همه میدونیم
یکی خطا ها هست که داور بیخودی خطا میگیره ، بر عکس قبلی که فقط در صورته
مرگه بازیکن خطا میگرفت
یه مقدار هم تو آنلاین میگن مشگل داره
البته یک نکته دیگه رو هم بگم ، بازی سخت شده و باید حد اقل چند ساعتی بازی کنید
تا دستتون بیاد دقیقا چجوری پاس بدید و ....

در کل جریانه علف و بزی هست خوشتون نمیاد بازی نکنید:d

در مورده ترنسفرها حق با شماست
ولی با یه پچ که میده حل میشه
در مورده گول زدن و شخصیته گیمیری هم اتفاقا من برعکس فکر میکنم
چون احساس میکنم فیفا درخوره این انتقادها باشه;)

به نظره من که بازی خیلی خیلی خوب شده
90% از ایرادهای شما بی مورد هست ، که با توجه به سابقه ذهنی که از شما دارم
توقع دیگه ای هم نداشتم
ایرادهای اصلیه بازی یکی گزارشگر هست که همه میدونیم
یکی خطا ها هست که داور بیخودی خطا میگیره ، بر عکس قبلی که فقط در صورته
مرگه بازیکن خطا میگرفت
یه مقدار هم تو آنلاین میگن مشگل داره
البته یک نکته دیگه رو هم بگم ، بازی سخت شده و باید حد اقل چند ساعتی بازی کنید
تا دستتون بیاد دقیقا چجوری پاس بدید و ....

در کل جریانه علف و بزی هست خوشتون نمیاد بازی نکنید:d
عزیز من اینجا هر کسی میتونه نظر خودش رو بده و لازم نکرده شما بیای وکیل وصی این بازی بشی اینا نظرات شخصی افراده وشما هم نمیتونی عوضش کنی به نظر منم پیشرفت کرده اما همون افتضاح قبلی هست اون از گزارشگرش که از بس افتضاح گزارش میکنه ادم خوابش میگره اونم از باگایی که پاس دهی بازی داره و رو اعصاب رژه میره مثلا همین پاسای سریعش واقعا رو اعصابه یا بازیکن توپ میخوره به پاش برمیگرده یا به توپم میرسه نمیتونه شوت کنه تازه این مربوط به نسخه PC بازی هست هنوز کنسول رو بازی نکردم تا به عمق فاجعه پی ببرم حالا باز بیا پای بازی رقیب رو وسط بکش و بگو FIFA لایق این انتقاداته مارو شاد کن!

عزیز من اینجا هر کسی میتونه نظر خودش رو بده و لازم نکرده شما بیای وکیل وصی این بازی بشی اینا نظرات شخصی افراده وشما هم نمیتونی عوضش کنی به نظر منم پیشرفت کرده اما همون افتضاح قبلی هست اون از گزارشگرش که از بس افتضاح گزارش میکنه ادم خوابش میگره اونم از باگایی که پاس دهی بازی داره و رو اعصاب رژه میره مثلا همین پاسای سریعش واقعا رو اعصابه یا بازیکن توپ میخوره به پاش برمیگرده یا به توپم میرسه نمیتونه شوت کنه تازه این مربوط به نسخه PC بازی هست هنوز کنسول رو بازی نکردم تا به عمق فاجعه پی ببرم حالا باز بیا پای بازی رقیب رو وسط بکش و بگو FIFA لایق این انتقاداته مارو شاد کن!
حاله شما خوبه؟:d
من کی گفتم کی چی بگه یا نگه؟
من که میگم به نظراته شخصی احترام میگذارم ، نظره من هم اینه که فیفا مشکلاتش بیش از این ها هست که pes داره، حالا خودت قضاوت کن من دارم زور میگم یا شما؟
من نظرم رو میگم شما رو شاد کردم و پای رقیب رو وسط کشیدم
شما یه نگاه به تاپیکه فیفا بنداز ، میبینی بیش از اینکه از فیفا بحث بشه دارن pes کشون میکنن ، البته من بدم نمیاد کسی رو شاد کنم به شرطی که شادیه بیش از حد براش مشکلساز نشه;)
نکنه نظره شخصی فقط برای فیفا فنها مجاز هست ؟!!!
همونطور که شما از pes خوشت نمیاد من هم از فیفا خوشم نمیاد، روشن شد؟
مشکلی هم داری دیگه به خودت مربوطه چون منطقی نیست
موفق باشی

بله پچ میده بیرون درست میشه ولی در رابطه با نسخه Pc .برای نسخه کنسولی که پچی وجود نداره دوست عزیز.در مورد گول زنی شخصیت گیمیری هم به نظر من Pes داره اینکارو میکنه که هرسال میاد قول میده که سال بعد تمامه اشکالاتو برطرف میکنیم ولی وقتی نسخه جدید میاد مشکلات که حل نشد هیچ تازه اضافه هم شده.

بله پچ میده بیرون درست میشه ولی در رابطه با نسخه Pc .برای نسخه کنسولی که پچی وجود نداره دوست عزیز.در مورد گول زنی شخصیت گیمیری هم به نظر من Pes داره اینکارو میکنه که هرسال میاد قول میده که سال بعد تمامه اشکالاتو برطرف میکنیم ولی وقتی نسخه جدید میاد مشکلات که حل نشد هیچ تازه اضافه هم شده.

کی گفته برای کنسول پچی نیست . برو سایت pes-patch.com بعد اون بالا از تو منوها وقتی موس رو رو pes 2011 نگه می داری یه منو باز میشه که آخراش pes 2011 xbox هستش . فقط چون هنوز پچی برای سری 11 نیومده دوباره به صفحه اصلی برمیگرده ولی اگه بری قسمت pes 10 می بینی که پج هستش . :d:d:d:d

معمولا چند روز بعد از عرضه ی رسمی بازی پچی میاد که شماره ها و نقل و انتقالات و ... رو درست میکنه. برای همه ی پلتفرم ها. تو خیلی از کشورها هم تو دو سه روز آینده بازی عرضه میشه و احتمالا ظرف یکی دو هفته ی آینده پچ میاد. یه سری پچ ها هم هست که فن ها میسازن و توش مثلا کل لیگ انگلیس رو درست میکنن! البته اونا پچ رسمی نیستن.
اینا چیزایی هست که PES هر ساله داره. چیزی که برای من مهمه اینه که گیم پلی بازی پیشرفتی کرده یا نه؟! امیدوارم بازی رو زودتر بگیرم تا بفهمم.

معمولا چند روز بعد از عرضه ی رسمی بازی پچی میاد که شماره ها و نقل و انتقالات و ... رو درست میکنه. برای همه ی پلتفرم ها. تو خیلی از کشورها هم تو دو سه روز آینده بازی عرضه میشه و احتمالا ظرف یکی دو هفته ی آینده پچ میاد. یه سری پچ ها هم هست که فن ها میسازن و توش مثلا کل لیگ انگلیس رو درست میکنن! البته اونا پچ رسمی نیستن.
اینا چیزایی هست که PES هر ساله داره. چیزی که برای من مهمه اینه که گیم پلی بازی پیشرفتی کرده یا نه؟! امیدوارم بازی رو زودتر بگیرم تا بفهمم.
بهتر شده
راستی این patch چه جورد میشه تهیه کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or