PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
من که نفهمیدم . برای دریافت پچ ها باید بری تو لایو یا اینکه همینطور که به اینترنت وصلی بری تو بازی تا پیغامش بیاد ؟ اگه بخوایم بریم تو لایو کجاش ؟

من که نفهمیدم . برای دریافت پچ ها باید بری تو لایو یا اینکه همینطور که به اینترنت وصلی بری تو بازی تا پیغامش بیاد ؟ اگه بخوایم بریم تو لایو کجاش ؟
شما وقتی با 360 به اینترنت وصل بشی یعنی رفتی تو لایو.
بازی رو در حالی که به لایو متصل هستید شروع کنید تا اگه اپدیتی داشت، انجام بشه

این احمقانه ترین PES همه این سالها بود...از گیم پلی و گرافیک گرفته تا دیتیل...دوربینو چرا این ریختی کردن خب؟چرا باید اسم بازیکنارو بالای کله شون در جریان بازی تحمل کنیم؟از اسم و لباس و بقیه مشکلات قدیمی هم که بگذریم بی خیال...فک کنم اونجا توی کونامی تمام یک سال گذشته رو به فیفا بازی کردن مشغول بودن دوستان...تنها نکته مثبت چهره بازیکناس که هنوز یه سر و گردن از نسخه EA بالاتره

از اوضا و احوال تاپیک اینجور بر میاد که کار کونامی هم تمومه!!
نمیدونم با این تکنولوژی چرا هنوز یه شبیه ساز فوتبال درست و حسابی وجود نداره! یعنی نمی تونن بسازن؟ من که بعید می دونم!!

سلام

ببخشید مگه واسه xbox اومده بازی ؟

من که از هر کس میپرسم میگه هنوز نیومده که

من از همه چی بازی خوشم اومد به جز اون دوربین وحشتناکش که اومدن مثلا طبیعی کنن زدن بازی رو خراب کردن

موقع ضد حمله دوربین اصلا کاملا جا میمونه

یه چیز ضایع دیگه هم اسم بازیکن ها هستش که بالا سر بازیکنا هست

راستی تو ستینگ بازی میتونی سرعت بازی رو زیاد کنین امتحان کردین ؟

از اوضا و احوال تاپیک اینجور بر میاد که کار کونامی هم تمومه!!
نمیدونم با این تکنولوژی چرا هنوز یه شبیه ساز فوتبال درست و حسابی وجود نداره! یعنی نمی تونن بسازن؟ من که بعید می دونم!!

می تونم بپرسم شبیه ساز فوتبال درست و حسابی نیومده یعنی چی؟

می تونم بپرسم شبیه ساز فوتبال درست و حسابی نیومده یعنی چی؟
یعنی یه شرکت هنوز توان این رو پیدا نکرده که یه فوتبال بدون ایراد بسازه !! این از وضع خراب کونامی و اونم از فیفا که یه مشت لمس و چفت رو گذاشتن تو بازی که انجام سانتر یک محکم با این بازیکن ها به یه ارزو تبدیل می شه !! دروازه بان احمق از هر زاویه ای چیپ بزنن گل می خوره و ... کلا فوتبال درست و حسابی نداریم الان. فیفا از pes بهتره ولی فیفا هم تعطیله !!

یعنی یه شرکت هنوز توان این رو پیدا نکرده که یه فوتبال بدون ایراد بسازه !! این از وضع خراب کونامی و اونم از فیفا که یه مشت لمس و چفت رو گذاشتن تو بازی که انجام سانتر یک محکم با این بازیکن ها به یه ارزو تبدیل می شه !! دروازه بان احمق از هر زاویه ای چیپ بزنن گل می خوره و ... کلا فوتبال درست و حسابی نداریم الان. فیفا از pes بهتره ولی فیفا هم تعطیله !!

مهندس مثله اینکه خیلی دلت پره ها .......!
ولی دروازه بان های FIFA بد نیستن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or