arminbayati
کاربر سایت
من روبینهو رو سرچ کردم تو club نبود
راستی رفتم لایو یه ابدیت 7mb کرد ورجن از 1.00 شد 1.01 ولی تغیری تو بازیکنا نشد
patch انقدر زود نمیاد باید یکی دو هقته دیگه صبر کنیمن روبینهو رو سرچ کردم تو club نبود
12 اکتبر تو اون سایتش زده میادpatch انقدر زود نمیاد باید یکی دو هقته دیگه صبر کنی
شما وقتی با 360 به اینترنت وصل بشی یعنی رفتی تو لایو.من که نفهمیدم . برای دریافت پچ ها باید بری تو لایو یا اینکه همینطور که به اینترنت وصلی بری تو بازی تا پیغامش بیاد ؟ اگه بخوایم بریم تو لایو کجاش ؟
ميشه بدون وصل شدن به نت و در حالت آفلاين پچ رو بريزيم ؟ و اگه ميشه چجوريه ؟
از اوضا و احوال تاپیک اینجور بر میاد که کار کونامی هم تمومه!!
نمیدونم با این تکنولوژی چرا هنوز یه شبیه ساز فوتبال درست و حسابی وجود نداره! یعنی نمی تونن بسازن؟ من که بعید می دونم!!
یعنی یه شرکت هنوز توان این رو پیدا نکرده که یه فوتبال بدون ایراد بسازه !! این از وضع خراب کونامی و اونم از فیفا که یه مشت لمس و چفت رو گذاشتن تو بازی که انجام سانتر یک محکم با این بازیکن ها به یه ارزو تبدیل می شه !! دروازه بان احمق از هر زاویه ای چیپ بزنن گل می خوره و ... کلا فوتبال درست و حسابی نداریم الان. فیفا از pes بهتره ولی فیفا هم تعطیله !!می تونم بپرسم شبیه ساز فوتبال درست و حسابی نیومده یعنی چی؟
یعنی یه شرکت هنوز توان این رو پیدا نکرده که یه فوتبال بدون ایراد بسازه !! این از وضع خراب کونامی و اونم از فیفا که یه مشت لمس و چفت رو گذاشتن تو بازی که انجام سانتر یک محکم با این بازیکن ها به یه ارزو تبدیل می شه !! دروازه بان احمق از هر زاویه ای چیپ بزنن گل می خوره و ... کلا فوتبال درست و حسابی نداریم الان. فیفا از pes بهتره ولی فیفا هم تعطیله !!