یعنی یه شرکت هنوز توان این رو پیدا نکرده که یه فوتبال بدون ایراد بسازه !! این از وضع خراب کونامی و اونم از فیفا که یه مشت لمس و چفت رو گذاشتن تو بازی که انجام سانتر یک محکم با این بازیکن ها به یه ارزو تبدیل می شه !! دروازه بان احمق از هر زاویه ای چیپ بزنن گل می خوره و ... کلا فوتبال درست و حسابی نداریم الان. فیفا از pes بهتره ولی فیفا هم تعطیله !!
من نمیدونم وقتی 90% کاربرای این سایت میگن بازی بد شده و پر مشکل هست شما چه اصراری داری یک تنه بگی بازی خیلی خوبه و حتی از فیفا 11 بهتره :-o:-o:-o جالب اینجاست اکثر فنهای PES هم میگن بازی مسخره شده !این بازی از هر نظر خوب هست ، نمیدونم مشگلتون باهاش تو چی هست؟
اگر میگید سرعتش زیاده میشه کمش کرد تا -2 کم میشه ، اگر کمه زیاد میشه
اگر گرافیک مشکل داره بگید ، چون نداره - اگر میگید سخت شده و پاسها به بازیکن
نمیرسه که 2 ساعت تمرین کنید کلی هم با سختیش حال خواهید کرد
فقط از اون حالته آرکید در اومده و دیگه نمیشه راحت تیکی تاکا کرد
اگر هم کلا PES باز نیستید و میخواید حال طرفدارهاش رو بگیرید که اون بحثی جدا داره
چون من و خیلی از دوستام داریم کلی باهاش حال میکنیم و اهمیتی برامون نداره
البته چند تا ایراده بزرگ هم داره که یکیش گزارشگر هست - انیمیشنها ماله 4 سال پیش هستن
و با اینکه چند تایی اضافه شده ولی هنوز همون قدیمی ها base کار رو تشکیل میدن
لایسنس نبودن و نبود بوندسلیگا و عدم اعماله ترنسفر ها هم که خیلی زجر آوره
که این خط آخر رو با یه پچ که فنهای خارجی ساخته بودن به کل درست کردم هم تیمها همه با لوگو شدن
هم بوندسلیگا اومد و هم اسامیه تمام تیمهای ملی درست شد
یا حق
من نمیدونم وقتی 90% کاربرای این سایت میگن بازی بد شده و پر مشکل هست شما چه اصراری داری یک تنه بگی بازی خیلی خوبه و حتی از فیفا 11 بهتره :-o:-o:-o جالب اینجاست اکثر فنهای PES هم میگن بازی مسخره شده !![]()
اون وقت این پچ رو چجوری روی نسخه X360 ریختین ؟ چون اگه بالا رو نگاه کنید اینجا ترد این بازی نسخه 360 هست نه PC !!این بازی از هر نظر خوب هست ، نمیدونم مشگلتون باهاش تو چی هست؟
اگر هم کلا PES باز نیستید و میخواید حال طرفدارهاش رو بگیرید که اون بحثی جدا داره
البته چند تا ایراده بزرگ هم داره که یکیش گزارشگر هست - انیمیشنها ماله 4 سال پیش هستن
که این خط آخر رو با یه پچ که فنهای خارجی ساخته بودن به کل درست کردم هم تیمها همه با لوگو شدن
یا حق
دوسته عزیز رو نسخه ps3 استفاده کردماون وقت این پچ رو چجوری روی نسخه X360 ریختین ؟ چون اگه بالا رو نگاه کنید اینجا ترد این بازی نسخه 360 هست نه PC !!
این بازی از هر نظر خوب هست ، نمیدونم مشگلتون باهاش تو چی هست؟
:-* قربونه این همه پیشرفت
میگم که لامصب هر شماره بدن واسه بعضیا بهترین میشه![]()
میشه بپرسم با ایکس باکستون چجوری پچ وارد کردید؟چنین چیزی امکان نداره.پچ فقط واسه ی pc می باشد.این بازی از هر نظر خوب هست ، نمیدونم مشگلتون باهاش تو چی هست؟
یا حق
ولی من هنوزم متعجبم که شما این بازی رو از کجا اوردین رو 360
از نظر منم گفتم بازی خیلی قشنگ شده فقط این دوربینش و اسم بازیکن ها رو اعصابه
گفتم که اگه دقت کنی اینجا بخش X360 هست نه PS3 و PCدوسته عزیز رو نسخه ps3 استفاده کردم
چیزه خاصی هم نیست save data هستش
نمیدونم رو 360 هم بشه یا نه ولی آپدیته خوده کونامی که تا
چند روز دیگه میاد 100% برای 360 هم هست![]()