PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
سلام
یکی از دوستان گفته فیزیکه توپ افتضاح هست ؟!!
جالبه که تا الان همه بالاتفاق قبول داشتن فیزیکه توپه PES یکی از نقاطه قوتش هست
ولی از نظره ایشون افتضاح شده!
بگذریم ، چند تا از دوستان از دوربین ایراد گرفتن ، من تا الان مشکلی با دوربین نداشتم!
من PES باز هستم و همیشه به دوربینه PES عادت داشتم ، تو این نسخه تفاوتی احساس نمیکنم
جز اوله بازی که دوربین پایینه و مثله بعضی مسابقاته اروپایی میره بالا؟
میشه بگید اشکاله دوربینش چی هست؟ هر چی دقت میکنم متوجه نمیشم;)

آخرین ویرایش:
سلام
یکی از دوستان گفته فیزیکه توپ افتضاح هست ؟!!
جالبه که تا الان همه بالاتفاق قبول داشتن فیزیکه توپه PES یکی از نقاته قوتش هست
ولی از نظره ایشون افتضاح شده!
بگذریم ، چند تا از دوستان از دوربین ایراد گرفتن ، من تا الان مشکلی با دوربین نداشتم!
من PES باز هستم و همیشه به دوربینه PES عادت داشتم ، تو این نسخه تفاوتی احساس نمیکنم
جز اوله بازی که دوربین پایینه و مثله بعضی مسابقاته اروپایی میره بالا؟
میشه بگید اشکاله دوربینش چی هست؟ هر چی دقت میکنم متوجه نمیشم;)
یکی از مشکلاته بزرگه دوریبن اینه که وقتی که میخوای ضد حمله کنی دوربین جا میمونه.من نمیدونم دوریبن Pes 2010 چه مشکلی داشت که تو این نسخه از این دوربین مسخره استفاده کرده کونامی.

از اونجایی که فیزیک توپ توی pes خیلی خوب شده بگیم تا تیمها با توپ تنبل کم باد بازی کنن تا توپ فوتبال هم شبیه توپ این بازی بشه و ما از یک بازی طبیعی لذت ببریم
اینم یه باگ یا سوتی یا .. نمیدونم بهش چی بگم
http://41902.20upload.net/files/sh5/12868289351.avi
فیزیک توپ هم توش عالیه شبیه توپیه که توی یه توپ دارم غل غلیه هست ولی فرقش اینه که میزم زمین هوا نمیره

دوستان گویا یک پچ هم برای 360 اومده
من نسخه 360 رو ندارم چون دستگاهم UC هست
از اینجا میتونید دانلودش کنید
لطفا هر کس تست کرد ، نتیجش رو به دیگران هم خبر بده
موفق باشید

سلام روی لایو که هیچ اپدیتی نیومده
این اپدیت بالاییم دانلود کردم چجوری باید ریخت؟
بعد extract یه سری چیزای اضافم داره
کلا یه توضیح میدید

من رفتم تو قسمت extra content اونجا یه data pack بود زدم برا اپدیت بعد فقط یه سری تریلر اومد خواهشا بگید چه جوریه؟اخه من گذاشتم بعد از اپدیت کلا بازی کنم ممنون.

دوستان این پچ رسمی رو کسی دانلود کرده ؟تو قسمت Extra نوشته New data pack ولی وقتی میزنی دانلود فقط 2 تا تریلر و دموی بازی هست واسه دانلود از آپدیت خبری نیست مگه قرار نبود 12 اکتبر آپدیت بزارن:-/

من این پچ daymos elite رو با فلش ریختم با توجه به حجمش خوبه لیاس تیم هارو درست میکنه البته بعضی تیم ها نوشته روی لباس ندارند ولی رنگ لباسا درست شده و اسم و پرچم لیگ انگلیس و لیگ هایی که لیسانس نبودن هم درست شده ولی نتقل و انتقالاتش کامل نیست ولی زلاتان تو میلانه و چندتا بازیکن دیگه هم جابه جاشدن
یه پچ دیگه هم اومده که 1.2 گیگه حدودا ولی اونو باید روی ایمیج بازی اعمال کرد ولی پچش خیلی کامله
اینم آدرسش
http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-patch-xbox-360-v1-by-vince-nantes.html

آخرین ویرایش:
من بالاخره پچ رسمی خود کونامی رو دانلود کردم اکانت لایو تون حتما باید ماله اروپا باشه تا پچ رو بشه دانلود کرد اونای که اکانت آمریکا دارند و با دانلود پچ مشکل دارند یه اکانت اروپا بسازن حله لینک دانلودش هم که بشه با usb به دستگاه انتقال داد اومده فایل زیر رو باید با برنامه USBXTAF توی Content بعد در داخل فولدر 0000000000000000 قرار بدید.

http://rapidshare.com/files/424867559/PES2011360DataUpdate.rar
http://www.megaupload.com/?d=VQ635EHO

من این پچ daymos elite رو با فلش ریختم با توجه به حجمش خوبه لیاس تیم هارو درست میکنه البته بعضی تیم ها نوشته روی لباس ندارند ولی رنگ لباسا درست شده و اسم و پرچم لیگ انگلیس و لیگ هایی که لیسانس نبودن هم درست شده
شما پچ daymoso تو کدوم قسمت فلش ریخنید ؟
بعد با DLC خود بازی که جفتشون نصب باشه مشکلی نداره ؟

شما پچ daymoso تو کدوم قسمت فلش ریخنید ؟
بعد با DLC خود بازی که جفتشون نصب باشه مشکلی نداره ؟
تو این مسیر کپی کردم content/E00001A948D5B3F8/4B4E081D/00000001
نمیدونم با dlc کا میکنه یا، dlc توی قسمت extra content میاد ولی لینک دانلودش نیست و چندتا تریلر و دموی بازی لینکشون هست با فلشم میریزم کارنمیکنه البته این پچو پاک کردم بازم نشد و به این پچ ربطی نداشت کسایی که با فلش این dlc رو ریختن یه توضیحی اگه ممکنه بدن

دوستان کسی هست پنالتی زدن رو خوب بلد باشه چون فقط میتونم مستقیم رو گل کنم هر جوری جهت میدم بیرون میرنه حتی با بهترین بازیکنان. جهت رو کم هم میگیرم یا بیرون میزنه یا وسط:( اگر وارد هستین یک توضیحی لطف کنید بزارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or