PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
اگر گرافیک مشکل داره بگید ، چون نداره
واقعا گرافیکش بالاست. چهره بازیکن ها خیلی عالی کار شده و جای هیچ اعتراضی باقی نذاشته... :| :|

فقط LooooooooooooooooooooooooooooL =))

آیا کلمه تاکتیک در بازی fifa 2011 معنایی دارد ؟ ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننه
پس نتیجه میگیریم که این بازی مختصص کودکان وبچه های زیر 5 سال است نه تو دوست عزیز :))
خسته نمیشی؟ :) همه حرفهای شما رو قبول دارن عزیز دلم لازم نیست تکرار کنید. ما هممون میدونیم که راست میگید. نه بچه ها؟ :)

pes امسال دیگه خیلی آسون شده برای من که اینجوریه و کامپیوتر در سخت ترین درجه هم فقط دفاع میکنه ولی legendary فیفا رو به همین آسونی ها نمیشه برد مخصوصا با تیم های ضعیف

الان این بازی رو بازی کردم باید بگم نسبت به کذشته بهتر شده و خیلی سعی شده شبیه به فیفا بشه :دی

پاس کاری هاش چرا اینطوریه؟ :دی با پاس هم میتونی گل بزنی :دی بازی انگار داره صحنه آهسته اجرا میشه. بازیکنا خیلی خیلی خونسرد بازی می کنن :دی

الان این بازی رو بازی کردم باید بگم نسبت به کذشته بهتر شده و خیلی سعی شده شبیه به فیفا بشه :دی

پاس کاری هاش چرا اینطوریه؟ :دی با پاس هم میتونی گل بزنی :دی بازی انگار داره صحنه آهسته اجرا میشه. بازیکنا خیلی خیلی خونسرد بازی می کنن :دی
در کل می شه گفت خیلی راحت می شه گل زد

گفتم که اگه دقت کنی اینجا بخش X360 هست نه PS3 و PC ;)
اونا تاپیک جداگانه داره اگه حرفی هست توی بخش خودش بزنید چون همین حرفتون باعث پست های مبنی بر اینکه شما چطور این کارو کردید و هزار مشکل و سوال برای یوزر های دیگه میشه

در این ضمینه حق با شما هست چون نسخه های کنسولی یکسان هست ، به اشتباه این بحث اینجا مطرح شد

------------------------------------------------------------------

دوستانه عزیز قصد ندارید از این کارا دست بردارید؟
کاره قشنگی نیست ، چون همه دوستان فیفا فن هستن و کسی به اسپمهاتون کاری نداره شورش رو در بیارید
یه کم به علاقه و عقیده هم احترام بگذاریم بد نیست
من با اینکه فیفا رو بازی کردم و کلی هم ایراد توش دیدم ، نمیام تو تاپیکش چون میدونم
فایده ای نداره و چون من ازش بدم میاد نه از طرفدارهاش کم میشه و نه اشکالاتش درست میشه

آخرین ویرایش:
RT وLT تو pes چه کارایی میکنن؟من تابحال ازشون استفاده نکردم.توضیح بدید.tnx

دوسته عزیز RT و LT برای خیلی از دریبلهاو کارهای دیگه به کار میان که خیلی زیاد هستن:
شما تو قسمته تمرین برید و commandlist رو نگاه کنید ، مفصل توضیح داده شده
فقط یه نکته اساسی رو بگم که برای پاس دادن اگر میخواید پاستون دقیقتر و بهتر
باشه RT رو نگه دارید

حالا اینجا که مهم نیست از بازی تعریف بشه تا صبح بیاین تعریف کنید ولی تو فروم های خارجی و مخصوصا توی pesgaming این تعریفای از سر لجبازی باعث میشه بازی هر سال افت کنه
یه عده که چون از اول گفتن pes و نمیخوان حرفشون عوض کنن(بعضی ها هدف از بازی رو که تفریح کردنه از یاد بردن) هر بازی که کونامی بیرون بده همون براشون میشه معیار خوب بودن مثلا بعضی ها به این فیزیک افتضاح توپ میگن عالیه یا میگن شوت خوبه یا اونا تا حالا شوت ندیدن یا شوت واقعی اونیه که کونامی درست میکنه و فوتبال واقعی باید شبیه اون باشه وگرنه مشکل فوتباله که شوتاش طبیعی نیست و... به هرحال به نظر من یکی از عوامل افت این بازی تعریف بیخود از بازی توی فروم های معتبر خارجیه
اینو باید بگم که فوتبال بدون شوت و پاس درست حسابی فوتبال نمیشه که بعضی دوستان گفتن غیر از این دوتا بقیش خوبه دیگه چی از فوتبال میمونه؟
pes از نظر ابعاد زمین و نسبت اندازه بازیکنا به توپ و زمین و دوربین(که امسال مشکل داره) و از نظر پخش شدن و حرکت بازیکنا توی زمین از فیفا سرتره ولی ایراداتش قابل چشم پوشی نیستند (و توهین به طرفداران این بازی محسوب میشه) در حالی که در فیفا مشکلات قابل چشم پوشی هستند
اینو توی بخش pc نوشته بودم که اینجا هم گذاشتم فرقشون فیفای کنسوله که تازه بهتر از pc هم هست

خب بازی دست منم رسید بازی خوبی هست:dولی پاسش بعضی وقتا خیلی بیخود عمل میکنه دوربینش سخته عادت کنی بهش
اچیومنت هاش هم که کپی پارسال!!! هیچ فرقی نکرده زحمت عوض کردنش رو به خودشون ندادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or