PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
من همين نسخه آلماني رو بازی کردم :دی

سرعت بازی خيلی بالا رفته!
پاس کاری خيلی واقعی ولی خيلی سريع کار شده!
گل زدن خيلی سخت شده!
فيزيک بازی زيادی گاهی واقعی ميشه!

در کل اينکه امسال خيلی نسبت به پارسال بهتر شده و همين روند رو ادامه بدن ميتونن دوباره به اوج برگردن!
ای نامرد :d
تغییراتی که گفتی نسبت به دمو بود ؟!

واقعا بازي از هر نظر نسبت به نسخه قبلي بهتر شده ،مخصوصا سيستم پاس دادن كه حتي از فيفا هم بهتر شده.
امسال فیفا 1% به PES نزدیک شده ولی هنوز فاصله زیاده! مخصوصا در انیمیشن های بازی,توپ و چهره بازیکنها که هنوز خیلی کار داره که فیفا به این چیزها دست پیدا کنه!;)

واقعا بازی عالی شده
فقط منتظره انگلیسیش هستم
دیگه میشه گفت یه pes واقعی رو داریم میبینیم>:d<
نمیدونم فقط چرا نقل و انتقالها کلا اعمال نشده تو بازی؟؟؟( فکرکنم این نسخه تست بوده و تو نسخه اصلی باشن)
آقا بی زحمت اسم فیفا رو نیارید چون مثله اینکه فیفا اینجا برای بعضی ها حالته هولوکاست رو داره که نمیشه راجع بهش حرفی زد یا نقدش کرد ، کوچکترین انتقاد مساوی شده با تحدید از طرفه بزرگ و کوچیکه سایت:d با همین بازیه خودمون که امسال همه چیش سر تر از فیفا شده حال کنیم بهتره

امسال فیفا 1% به PES نزدیک شده ولی هنوز فاصله زیاده! مخصوصا در انیمیشن های بازی,توپ و چهره بازیکنها که هنوز خیلی کار داره که فیفا به این چیزها دست پیدا کنه!;)
کلا ea دست از فوتبال ساختن برداره بره گل کوچیک بسازه بهتره ... بد میگم soheill7 جان ؟ این کسایی که به بازی امتیاز 9 به بالا دادن هم پول گرفتن پدر سوخته ها .حرف این شیادین رو باور نکن:)
فوتبالی که مو های هیگواین رو بلند بسازه ارزش خریدن نداره
ولی عوضش ما تو pes بایرن بر میداریم مریم تو استادیوم خانگیش konami stadium بازی میکنیم حالشو میبریم
ولی جدا از شوخی خیلی بی رحمی که اینجور نظر میدی در مورد فیفا [-x[-(

بنظر من هم این نسخه اصلیش نیست
من نسخه ایتالیایش رو گرفتم با رئال که بازی کردم دیدم مارسلو دفاع راست بازی میکنه:-o
هنوز رائول و گوتی هم توی تیم بودن.
ولی واقعا پیشرفتش عالی بوده:x

بنظر من هم این نسخه اصلیش نیست
من نسخه ایتالیایش رو گرفتم با رئال که بازی کردم دیدم مارسلو دفاع راست بازی میکنه:-o
هنوز رائول و گوتی هم توی تیم بودن.
ولی واقعا پیشرفتش عالی بوده:x

منم همینو میگم دیگه
ابراهیموویچ تو بارسلونه هنوز
خبری از اوزیل و خدیرا نیست تو رئال
کلا فکر کنم این نسخه ناقص هست و نسخه ای هست که به سایتها و تستر ها برای تست میدن
احتمالا اصلیه که انگلیسی هم داره بیاد ok هست چون اگر این پال هم باشه باید انگلیسی رو میداشت- ولی کلا خیلی خوب شده>:d<

منم همینو میگم دیگه
ابراهیموویچ تو بارسلونه هنوز
خبری از اوزیل و خدیرا نیست تو رئال
کلا فکر کنم این نسخه ناقص هست و نسخه ای هست که به سایتها و تستر ها برای تست میدن
احتمالا اصلیه که انگلیسی هم داره بیاد ok هست چون اگر این پال هم باشه باید انگلیسی رو میداشت- ولی کلا خیلی خوب شده>:d<
نگین تورو خدا :دی . اگر انتقالاتش درست نباشه من عمرن سمتش برم ! کلی 2010 رو بهم ریختم ! حالا بخوام دوباره همین کارو بکنم دیوونم مگه میرم FIFA 11 میزنم :دی .

فیفا کجا و این کجا. بچه بازی اگه میخوای بیا پرو.خوشم میاد هیچ دلیلی خاصی یا نقد خاصی از pes نمیزارید.حالا انیمیشن ها یا دمو ها اگه این تو بهتره چه توفیقی داره؟ میخوای بازی کنی یا انیمیشن ببینی.فیفا 33 صفحه مطلب. این 14 صفحه. گفتیم یه پاتکی به این تاپیک بزینیم!! ناظم انجمن هم خواهشن تذکر نده به من. چون حق دارم نظرمو بگم ولی 1 بار بیشتر نمیگم تا خلاف نباشه و تاپیک بهم نریزه

نگین تورو خدا :دی . اگر انتقالاتش درست نباشه من عمرن سمتش برم ! کلی 2010 رو بهم ریختم ! حالا بخوام دوباره همین کارو بکنم دیوونم مگه میرم FIFA 11 میزنم :دی .

دوست من الان pes چندین ساله که با ترانسفر بازیکنا مشکل داره دلیلشم هر کی میدونه بگه لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or