PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
من رو ps3 دموش رو امروز بازی کردم
جالب اینه که با ps3 کپیخور ( که البته فرقی نداره )
برای طرفدارهای بایرن میگم که دوتیمی که میشه باهاشون بازی رو تست کرد بارسلون و بایرن هستن
گیم پلی بازی خیلی عوض شده ( من زیاد حال نکردم ) البته یه دست بیشتر بازی نکردم
انیمیشن ها زیاد شدن
داور اشتباه میکنه
پاسها خیلی سریع شدن ، کلا سرعته بازی بالا هست
ولی فکر کنم خوب از آب در بیاد چون تغییرش عمده بوده و تقریبا متمایل به سبک فیفا شده فکر کنم برای من یه کم غریبه بود
ولی در کل پیشرفتها تو همه ضمینه ها از جمله منو و گرافیک و تکنیک ها خیلی مشهود بود تو همین 15 دقیقه ای که بازی کردم

سلام
حالا به نظر من پاسها معرکه شده
توی تمام این سالها باسم این سوال بود که اگه همه بازیکنها به این راحتی به هم پاس بدن که دیگه فوتبال - فوتبال نمیشه
خیلی باید پاس رو با دقت بدی تا به دست یارت برسه
البته توی همه موارد نه دوستا دیگه فکر نکنن نمیتونن پاس کاری کنن
من با بایرن پاسهای فراری میفرستم که خیلی قشنگ از آب در اومده
اگه یه کم ریز بشیم میبینیم دروازبانها خیلی بهتر عمل میکنن
و دفاع اگه یاد بگیری و الکی دنبال حریف نکنی روبروش وایسی خداییش پیشرفت کرده
انیمیشنا زیاد شده
و چیزی که من خیلی خوشم اومد سیستم وقتش هست که میگی از دقیقه X تا y دفاع و دقیقه A تا B حمله ,.....
خلاصه باید صبر کنیم تا نسخه اصلی بیاد تا کامل درکش کنیم

خواهش میکنم ، جون هرکی دوست دارید ،اونایی که طرفداره فیفا یا pes هستن تو تاپیکای رقیب پستای قشنک قشنگ نزنن و اعصاب هم رو خورد نکنن
این رو اینجا میگم تو تاپیکه رقیب هم میگم
تو رو خدا از بازی لذت ببرید و اینقدر هم حاله همو نگیرید
هر کی یه نظری داره ، مثل این میمونه پرسپولیس و استقلال تاپیک داشته باشن ، یکی بره تو تاپیکه اون یکی چرت بگه طرف بهش بر میخوره زورش برسه تهدید به بن میکنه زورشم نرسه حرفهای بیخود میزنه
پس بهتره سر به سره هم نگذاریم تا محیطی آروم و بی دردسر داشته باشیم
البته پیشا پیش خیلی ممنون هستم که گوش نمیکنید

دمو شم بازی کردیم خلاصه کلام سر تا پای بازی رو برادرا شستن رفت پی کارش :)
دیگه نمیدونم چه طوری میشه یه بازی با این اصالتو اینطوری لجن مالش کرد #:-s
باشه نوشه جونه طرفدارای سه اتیشه بازی که اونا قادرن فقط پیشرفتای بازی رو ببینن>:d<
حالشو ببرین !

با دیدن نسخه نهایی این بازی باید بگم امسال هم یه افتضاح دیگه به کلکسیون کونامی اضافه شد.انیمیشنها جون عمشون زیاد شده.بازیکنا مثل عقب مونده ها میدون پاسکاری بهتر شده ولی هنوز غیر واقعی هست.سانتر از جناحین باز هم کاراییه همیشگیشو داره و همینطور ضربه های سری که از شوت قویتره.
من واقعا فکر میکنم اونچیزی که باعث شده این چند ساله پرو عقب بیفته فقط و فقط ضعف تیم برنامه نویسی باشه و نه چیزه دیگه ای چون در این نسخه کاملا مشخه تیم برنامه نویسی خیلی تلاش کرده یه فوتبال طبیعی و شایدم بهتر بگم نزدیک به فیفا درست کنه ولی انگار هرچی زور زده بهتر از این نتونسته ارائه بده.
در کل همونطور که فکر میکردم امسال هم پرو گند زد.

با دیدن نسخه نهایی این بازی باید بگم امسال هم یه افتضاح دیگه به کلکسیون کونامی اضافه شد.انیمیشنها جون عمشون زیاد شده.بازیکنا مثل عقب مونده ها میدون پاسکاری بهتر شده ولی هنوز غیر واقعی هست.سانتر از جناحین باز هم کاراییه همیشگیشو داره و همینطور ضربه های سری که از شوت قویتره.
من واقعا فکر میکنم اونچیزی که باعث شده این چند ساله پرو عقب بیفته فقط و فقط ضعف تیم برنامه نویسی باشه و نه چیزه دیگه ای چون در این نسخه کاملا مشخه تیم برنامه نویسی خیلی تلاش کرده یه فوتبال طبیعی و شایدم بهتر بگم نزدیک به فیفا درست کنه ولی انگار هرچی زور زده بهتر از این نتونسته ارائه بده.

نظرت رو اصلا قبول ندارم و جالب اینجاست که دقیقا دیشب من و دوستم هر دو بازی رو رو ps3ریختیم و پشته سره هم اجرا کردیم ، نظره خودمون به کنار 5-6 تا مشتری ها هم که تو مغازه بودن همه گفتن pes بهتره از فیفا - ولی در هر صورت از شما به غیر از این توقعی نداشتم
اگر میگفتی pes خوب شده شک میکردم که حتما آشغاله;)

شما نگاه خاص و موشکافانت به بازی هایی که ازشون بنا به دلایلی خوشت نمیاد زبانزد خاص وعامه :دی ...
میشد این دیدگاه رو تو ملا عام مطرح نکنی ... !

من همين نسخه ايتاليايی رو بازی کردم :دی

سرعت بازی خيلی بالا رفته!
پاس کاری خيلی واقعی ولی خيلی سريع کار شده!
گل زدن خيلی سخت شده!
فيزيک بازی زيادی گاهی واقعی ميشه!

در کل اينکه امسال خيلی نسبت به پارسال بهتر شده و همين روند رو ادامه بدن ميتونن دوباره به اوج برگردن!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or