PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
من با ممد کاملا مخالفم اخه تو فوتبال میفهی ؟ :d

با دیدن این تریلر 8 دقیقه ای بد جور به کنامی امید وار شدم و بیشتر از همه منتظر این بازیم

درسته فیفا 10 عالی بود ولی چون دروازه بان های بی مغزی داشت قابل بازی نبود world cup هم مثل فیفا 10
در کل ما امسال صاحب فوتبال نبودیم

pes 10 هم که فاجعه بود :))

بکشیم سمت pure بهتره :">
بزنم تو اون مخت چرمنگ:dتو مطمئنی دیدی؟:dاخه چرمنگ جان این چی داشت:dمگه سانترشو ندیدی؟پاسشو ندیدی؟حرکتهارو ندیدی؟مسی رو ندیدی؟کدوم پیشرفت؟من همین تریلرو به 4نفره دیگه نشون دادم هر 4تاشونم 10برابر بیشتر از من فحش نثارش کردن.به قول رفیقم که گفت اخیییی...بنده خداها عقب موندن:))
میگم چیزه...حالت خوبه عزیزم؟:d

مشکلش هم اینه که نمیتونه درست تقلید کنه. به شکلی بد تقلید میکنه. مثلا تو PES 2010 قسمت Custom Tactics فیفا رو تقلید کردن ولی اصلا در حد و اندازه فیفا نبود و حتی 10 درصد کارایی اونرو هم نداشت. حالا اینا به کنار این انیمیشن ها واقعا مسخرند. هر سال از اول انیمیشن میسازن از سال قبل مسخره تر و مصنوعی تر میشه. همین انیمیشن دویدن که واقعا خیلی مسخرست. انیمیشن دروازه بانها هم خیلی مصنوعیه. خیلی سریعه واکنشاشون. تور دروازه (فرمش) هم قبلا نسبتا خوب بود ولی الان به نظرم خیلی بد تر شده.
یک بحث خیلی قدیمی و مسخره شده بحث این تقلید ، اصلا هم دوست ندارم زیاد در موردش صحبت کنم چون حال و حوصله بحث کردن ندارم . فقط بازم برای بار 100000 می گم . کسی که فقط 2 زار سواد گیمینگ داشته باشه و سابقشم بیشتر از یک نسل باشه . خیلی راحت می تونه تشخیص بده کدوم بازی خودشو به کدوم بازی نزدیک کرده و تقلید داشته ! pes که اینهمه ساله تغییر نکرده و دوستان هم همین موضوع رو کردن پیراهن عثمان! موندم چه جوری از فیفا تقلید کرده که برخی دوستان چنین تشخیص های زیبایی می دن !!
مگه سانترشو ندیدی؟
صد درصد سانتر های بازی به سانتر های بسیار اصولی و زیبا و سیمولیشن فیفا ، که حالت تند و سریع در اون وجود نداره !! و مثل ضربات سوباسا اونقدر کات می گیره که به اوت می ره ، نخواهد رسید !! پاس کاری ها هم همینطور !!
یه بچه دو ساله هم می تونه تشخیص بده سرعت پاسکاری و به طور کلی سرعت گیم پلی بازی pes به مراتب بالاتر از فیفا هست .

یه بچه دو ساله هم می تونه تشخیص بده سرعت پاسکاری و به طور کلی سرعت گیم پلی بازی pes به مراتب بالاتر از فیفا هست
اون که 100%.یه بازیه کاملا فانتزی و ارکید باید هم اینگونه باشه.
وقتی بازی اومد و چيز درست حسابی هم بود شديداً رو سياهی ميمونه به بعضيا!
صدرا به خدا من حاضرم خفن روسیاه بشم و ضایع بشم ولی کونامی یه چیزه درست حسابی بده دست مردم.

دوست عزیز من خودم تا قبل از دیدن اون تریلر امید زیادی به این نسخه داشتم ولی وقتی اون تریلر 8دقیقه ای رو دیدم انقدر عصبی شدم که هرچی فحش بود نثار کونامی کردم.پیشنهاد میکنم شما هم بدون توجه به تبلیغات دروغین کونامی که هرسال وعدشو میده اون دمو رو ببینی که به فاجعه بودن این نسخه ایمان بیاری.حقیقت اینه که این نسخه فاجعه ای دیگر از کونامی هست و مطمئنم اگر فن متعصب و چشم بستهء پرو نباشید با دیدن اون تریلر حرفهای منو کامل قبول میکنید.

میشه بگی رو چه حسابی اینطوری نظر میدی؟ کجاش مشکل داشت که اینطوری داری بازی رو میکوبی..؟
دلیلی ، مدرکی چیزی رو هوا که نمیشه نظر داد.

اون که 100%.یه بازیه کاملا فانتزی و ارکید باید هم اینگونه باشه.
باز شروع شد آخه سرعت بالا چه ربطی به فانتزی بودن داره؟ تو خودت بازيای برزيل قديم که يه سره توپ با سرعت ميچرخيد تو زمين بيشتر ميپسندی يا بازيای اسپانيا که 300 تا پاس پشت هم ميدن؟
سرعت بالا=هيجان بالا تر و يه بازی به هيجان نياز داره!

u s a جان میشه بجای کلی گویی که همه ی پستات رو مخصوصا تو این تاپیک شامل میشه و بی تعارفش نشانه ی اینه که مشخصا چیز خاصی برای گفتن نداری و فقط میخوای بازی رو بکوبی بگی با کجای اون تریلر 8 دقیقه ای مشکل داشتی ؟ از شماره جدید، فیچر هاش، ساختار کلی و جدیدش و همون تریلر هاش چی دیدی و دقیقا با کجاش حال نمیکنی الان ؟
این شماره جدید به طور کلی engine ـش بازنویسی شده که راحت داره داد میزنه این تغییر توی تریلر ها. سیستم دفاعی و تاکتیکالی بازی کاملا یه چیز جدید رو معرفی میکنه که با اطمینان میتونم بگم سال بعد فیفا هم ازش استفاده میکنه -همین میزان pressure و پوزشن بندی جدید-

حالا شما به عنوان یه همه فن حریف حداقل بیا روشن کن مشکلت با انیمیشن های متفاوته، ساختار گرافیکیه یا استایل جدید گیمپلی ؟

مشکل من با سانتر پودولسکی بود که با پای راست عین هلو سانتر کرد=))
مشکل من با انیمیشنهای مزخرفش بود.چهارتا انیمیشن اضافه کردن الباقی همون قدیمیها بود.
هنوز وقتی داور مثلا خطا میگیره بازیکن همون عکس العملی رو نشون میده که تو شماره های قبلی ازش میدیدیم.حرکت بازیکنها کاملا مصنوعی و خشک هست.و به قولی تیکه تیکه هست.
در ضمن آقای کوروش انقدر از تاکتیکها و اینجور چیزا حرف نزن.چون من در این مورد حرفی نزدم.
هرچند وقتی بازی بیاد معلوم میشه چقدر کارآمد هست!!!!!!!!!!
صحبت من در مورد گیم پلی و انیمیشن ها هست.اگر واقعا اون تریلر رو دیده بودید انقدر از این بازی تعریف نمیکردید.
ممد خداییش fifa 10 سرطان نبود ؟ :d
ابله حداقل برو اون امضات رو عوض کن:d

بچه ها بیاید پای میز مذاکره و جلوی کاربرای بازیسنتر و رسانه ها مردونه راجع به مسائل PES و FIFA و ... و البته مسائل جهان و... با هم صحبت کنیم...:d

به نظر من به خاطر گيم پلي نرم و راحت بازي هم كه شده هيچ كدوم از طرفدارها نميتونن از بازي دل بكنن و برن سمت بازيهاي ديگه(!)
فقط اميدوارم قسمت انلاين بازي رو بهتر كنند تا مثل نسخه قبل مشكل نداشته باشيم.

من تریلر های First look و e3 را دیدم چیز جدیدی به غیر از به قول خودشون 1000 حرکت جدید ندیدم چرا یه چیزی دیدم دروازه بان ها فقط قشنگ می پریدند باسه گل خوردن هیچ چیز جالب دیگری ندیدم
بر عکس تریلر personality + فیفا را که دیدم جالب بود به جای حرکت جدید عکس العمل های جالبی را گذاشته بود با اون دروازه بانه که کلی حال کردم :d

نمیدونم تا الان دوستانی که از سانتر تو pes ایراد میگیرن یه کم به نحوه سانتر و ... تو فیفا دقت کردن؟!!!
اصلا استیل بازیکن موقع کرنر رو دیدید؟ این یعنی چی؟ حالا پودولسکی با پای راست خوب سانتر کرده که کرده کدوم بازیکن رو دیدید استیله کرنر زدنش مثل فیفا باشه؟
ضربه کاشته همینطور !! حرکاته فیفا آرکید تره یا pes?? اون کارایی که بازیکنها تو فیفا میشه باهاشون کرد که از آرکید هم گذشته و تبدیل به فوتبال شاوولین شده
یه توپ داشت اوت میشد همچین مسی مثل هلیکوپتر ( بالگرد :d ) از اوت توپ رو پاس داد که ....
در کل فقط یه نکته رو میگم اونم اینه که فیفا فقط با نزدیک کردنه خودش به سبک pes اخیرا تونست یه کم خودش رو مطرح کنه ، یادتون نره;)

در کل فقط یه نکته رو میگم اونم اینه که فیفا فقط با نزدیک کردنه خودش به سبک pes اخیرا تونست یه کم خودش رو مطرح کنه ، یادتون نره;)
جالب بود !!! درسته سانترها مشکل داشت ولی کجای استیل ضربه ازاد زدن مشکل داشت ؟ بعدشم گیم پلی شبیه ساز گونه-ی فیفا چه ربطی به گیم پلی ارکید pes داره !!! pes یک زمانی خدای فوتبال بود تا pes6 که هنوزم میگم کاری رو با بازیِ فوتبال کرد که تو نسل جدید به اون شدت هنوز اتفاق نیفتاده . ولی تو نسل جدید فیفا راهش رو از pes جدا کرد و به شبیه ساز رو اورد .
منظورتون رو از اخیرا متوجه نمیشم . اخیرا یعنی از fifa2007 به اینور . درضمن منظورتون از یکم مطرح کنه هم متوجه نمیشم . فیفا الان اونقدر مطرح شده که pes به هر دری میزنه تا بتونه بازهم مثل چندسال پیش سلطان بازیِ فوتبال بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or