PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
پیشنهاد میکنم عنوانه تاپیک رو به چیزی مثل ( وعده گاه فیفا فنها یا pes خیلی بد است یا خاک بر سره کونامی یا ... ) تغییر بدن ، و یه تاپیکه دیگه برای این بازی باز کنن
تا هم ما که این بازی رو دوست داریم به زندگیمون برسیم ، هم این فیفا فنهای عزیز، جایی برای ابراز احساساتشون نسبت به این عنوان و اجداده کونامی داشته باشن

جناب HUSTLER اگه شما با من بودی میخوام بگم که من خودم طرفدار PES هستم ولی خوب وقتی تاپیکی ایجاد میشه بالاخره انتقاد ها هم رد و بدل میشن(حالا من به بقیه کار ندارم که حرف های اضافه میزنن).
من از خدامه PES بهتر شه و ایراداش برطرف بشه.

پیشنهاد میکنم عنوانه تاپیک رو به چیزی مثل ( وعده گاه فیفا فنها یا pes خیلی بد است یا خاک بر سره کونامی یا ... ) تغییر بدن ، و یه تاپیکه دیگه برای این بازی باز کنن
تا هم ما که این بازی رو دوست داریم به زندگیمون برسیم ، هم این فیفا فنهای عزیز، جایی برای ابراز احساساتشون نسبت به این عنوان و اجداده کونامی داشته باشن
اقا توروخدا باز انگ فیفا فنو این حرفارو نچسبون.همه این دوستانی که از نظر شما فبفا فن لقب گرفتن روزگاری به فیفا نگاه هم نمیکردن.اگر کونامی به جای وعده های هرسالش مقداری هم به مشتریاش اهمیت میداد اونوقت شما هم دائم نمیومدی اینجا یا این حرفای تکراری خودتو خالی کتی.شما برو همین تریلرو ببین تا متوجه بشی که بازم پرو همون پروی چرندیه که هرسال دارن وعدشو میدن.البته نمیدونم.شاید شما هر فوتبالیم که کونامی منتشر کنه بازم حال کنی ولی دلیل نداره ما که به اندازه کافی گوشمون از این حرفا پره واکنشی نشون ندیم.
سانترها بسیار افتضاح شدن.حرکات همونجوری روباتیک و پروگونه هست.اصلا انگار اینا حقیقتا نمیخان یه تغییر اساسی بدن.من دیگه واقعا خسته شدم.)x

اقا توروخدا باز انگ فیفا فنو این حرفارو نچسبون.همه این دوستانی که از نظر شما فبفا فن لقب گرفتن روزگاری به فیفا نگاه هم نمیکردن.اگر کونامی به جای وعده های هرسالش مقداری هم به مشتریاش اهمیت میداد اونوقت شما هم دائم نمیومدی اینجا یا این حرفای تکراری خودتو خالی کتی.شما برو همین تریلرو ببین تا متوجه بشی که بازم پرو همون پروی چرندیه که هرسال دارن وعدشو میدن.البته نمیدونم.شاید شما هر فوتبالیم که کونامی منتشر کنه بازم حال کنی ولی دلیل نداره ما که به اندازه کافی گوشمون از این حرفا پره واکنشی نشون ندیم.
سانترها بسیار افتضاح شدن.حرکات همونجوری روباتیک و پروگونه هست.اصلا انگار اینا حقیقتا نمیخان یه تغییر اساسی بدن.من دیگه واقعا خسته شدم.)x
حالا جدا از اون ایرادا تو pes 2010 باید جفت پا می رفتی تو دهن حریف تا داور یه خطایی بگیره یا مثلا اتوئو.هیچکس نمی تونه بگیرش به پویول یه دست بزنه پویول از استادیوم پرت میشه بیرون.
به نظر من fifa از این جور مسائل فاحش نداره که هرسال بهترین فوتبال میشه وگرنه pes قدیم کجا fifa کجا(با عذرخواهی از طرفداران فیفا)

به نظر من pes از شماره ی 6 به بعد که خیلی بازی فوق العاده ای بود تغییر خاصی توی گیم پلی نداشته و شاید به همین دلیله که این چند ساله افت کرده...:-/
حالا یک سوال کلیشه ای:d
آیا الان معلوم شده که امسال لایسانس لیگها و تیمهای مختلف بخصوص لیگ انگلیس را گرفته یا نه؟؟؟

طرفداران قدیمیه pes ! که الان دیگه با این بازی به دلایلی که گفتین حال نمیکنین - از سخنانتون استفاده کردیم !...

من شخصا با گیم پلی pes خیلی راحت ترم و بیشتر حال میکنم ...

من به نظره شما احترام میزارم و بهتون نمیگم فن بوی فیفا - شما طرفداران قدیمیه pes هستید !...

طرفداران قدیمیه pes ! که الان دیگه با این بازی به دلایلی که گفتین حال نمیکنین - از سخنانتون استفاده کردیم !...

من شخصا با گیم پلی pes خیلی راحت ترم و بیشتر حال میکنم ...

من به نظره شما احترام میزارم و بهتون نمیگم فن بوی فیفا - شما طرفداران قدیمیه pes هستید !...

اتفاقا من من هم با گیم پلی pes بیشتر حال میکنم مخصوصا pes توی ps2 که خیلی حال میده:d:d
ولی میگم تو این چند ساله نوآوری توی این بازی به وجود نیامده و پیشرفت خاصی نداشته و برعکس فیفا رو نگاه کن که توی این چند ساله با تغییراتی که داشته چقدر طرفدار پیدا کرده!!!
:-/:-/

من که عاشق فیفا ام مخصوصا قسمت manager mode‏ البته pes ‎‏ هم میزنم ولی فیفا یه چیزه دیگس بازی انلاینشم ترکونده
ولی امیدوارم ایندفعه خوب دربیاد من وقتی ps2 داشتم با pes‏ حال میکردم pes ps2‎ ‎‏ خیلی حال میداد

بحث چیه الان ؟:دی pes که امسال فوقالعاده شده که !!
نظریه های قشنگ رو هم نمیدونم از کجا میارید ولی کلا ساختار گیمپلی، نوع کنترل توپ و بازیکنان و کلا سیستم تاکتیکال بازی چیز جدایه !
این که توی چند سال اخیر بازی گند زده شکی نیست ولی وقتی میاید میگید:
"شما برو همین تریلرو ببین تا متوجه بشی که بازم پرو همون پروی چرندیه که هرسال دارن وعدشو میدن"
مشخصه یا از جزئیات شمار 11 چیزی نمیدونید و فقط رو هوا دارید یه چی میگید یا کلا به خاطر هایپ فیفا فیفا میکنید و کلا متوجه پیشرفت به شخصه نمیشید !
درکل سلیقه با اطلاعات غلط دادن خیلی فرق داره، رعایت کنید !

نظریه های قشنگ رو هم نمیدونم از کجا میارید ولی کلا ساختار گیمپلی، نوع کنترل توپ و بازیکنان و کلا سیستم تاکتیکال بازی چیز جدایه !
"شما برو همین تریلرو ببین تا متوجه بشی که بازم پرو همون پروی چرندیه که هرسال دارن وعدشو میدن"
مشخصه یا از جزئیات شمار 11 چیزی نمیدونید و فقط رو هوا دارید یه چی میگید یا کلا به خاطر هایپ فیفا فیفا میکنید و کلا متوجه پیشرفت به شخصه نمیشید !
اگه اینطوریه سال قبل هم دیدیم چقدر می گفتن بازی عوض شده فلان شده وقتی اومد بخار ها هم خوابید و اش دهن سوزی هم نبود.
اینم مثل همون.
PES توی یه مردابی افتاده که هرچی بیشتر دست و پا می زنه بیشتر فرو می ره تو مرداب.
باید یه فکر اساسی برای این بازی بشه.

دوست عزیز من خودم تا قبل از دیدن اون تریلر امید زیادی به این نسخه داشتم ولی وقتی اون تریلر 8دقیقه ای رو دیدم انقدر عصبی شدم که هرچی فحش بود نثار کونامی کردم.پیشنهاد میکنم شما هم بدون توجه به تبلیغات دروغین کونامی که هرسال وعدشو میده اون دمو رو ببینی که به فاجعه بودن این نسخه ایمان بیاری.حقیقت اینه که این نسخه فاجعه ای دیگر از کونامی هست و مطمئنم اگر فن متعصب و چشم بستهء پرو نباشید با دیدن اون تریلر حرفهای منو کامل قبول میکنید.

من حرفهای شما رو قبول کردم ( ندید ، در بست ، ... )
بگذارید ما با همین pes بسوزیم و بسازیم شما هم بهتره به تاپیک فیفا 11 برید و برای هم نوشابه گاز دار باز کنید ، دست از سره این کونامی بیچاره هم بر دارید و فحشش ندید.
من نمیدونم چه اصراری دارید بگید فیفا بهتره؟! اونم اینجا ، تو تاپیک pes !!
وااله من فیفاتونم بازی کردم ، جز چند تا زلم زیمبو چیزی ندیدم
تازه همین فیفا که سنگش رو به سینه میزنید از وقتی که کمی گیم پلیه مسخرش رو به pes نزدیک کرد یه کم قابل بازی شد ، وگرنه که هنوزم ....

من با ممد کاملا مخالفم اخه تو فوتبال میفهی ؟ :d

با دیدن این تریلر 8 دقیقه ای بد جور به کنامی امید وار شدم و بیشتر از همه منتظر این بازیم

درسته فیفا 10 عالی بود ولی چون دروازه بان های بی مغزی داشت قابل بازی نبود world cup هم مثل فیفا 10
در کل ما امسال صاحب فوتبال نبودیم

pes 10 هم که فاجعه بود :))

بکشیم سمت pure بهتره :">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or