PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
PES 2010 یک افتضاح به تمام معنا بود من خودم طرفدار دو اتیشه PES هستم.
واقعا کونامی شورشو دراورده با این بازی. به مسخره گرفته مارو...
اون از اون داور که باید جفت پا بری تو بازیکن حریف تا خطا بگیره اون از اون دروازه بانها که به جای اینکه توپو تو زمین مشت کنن مشت میکنن تو کرنر یا از همه جالبتر اینکه اتوئو یه تنه به پویول بزنه پویول از استادیوم پرت میشه بیرون.
به جای اینکه بیان اینارو درست کنن میان...)x

امیدوارم این شماره مشکل فیزیک که تو شماره قبل بود رو حل کرده باشن (مثله استپ کردن توپ مثلا یه سانت میفرستادی بازیکن میخواست استپ کنه انگار توپ با سرعت 100 کیلومتر خورده به دیواره بتونی از بازیکن فاصله میگرفت ) یه دستی به باگای بازی بکشن هوش مصنوعی رو بهتر کنن دو باره میتونن دله طرفداراشونو به دست بیارن >:d<
ولی ما که چشمون اب نمیخوره :-s ببینیم اخر اینا چیکار میکنن #:-s

PES2011 First Look

files_hotTopics__pes11%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

همانطور که میدانید در سالهای اخیر سری بازی های Pro Evolution Soccer تنوانست آنطور که باید خوب ظاهر شوند و در مقابل رقیب دیرینه خود یعنی FIFA حرفی برای گفتن نداشت ؛ به عبارتی شکوه و عظمت سری PES در سه سال اخیر به طور کلی از بین رفت .
این بدان معنا نیست که Konami هیچ تلاشی برای رفع مشکلات بازی نکرده و پس از گذشت چند سال هیچ پیشرفتی در بازی صورت نگرفته است . در PES2010 شاهد تغییرات نسبتا اساسی و جالبی بودیم ؛ در بازی پیشرفت های چشمگیری نسبت به نسخه های پیشین دیده میشد ولی در مجموع هسته ی کلی بازی کاملا حفظ شده و تغییری نکرده است . هسته ای که پس از 9 سال استفاده ، مشکلات اساسی و جدی در آن دیده میشود . در مقابل FIFA قرار داشت که هر ساله با پیشرفت های چند پله ای رقیبش را نا امید میکرد . امسال کونامی با با ایجاد تغییرات اساسی در هسته ی بازی ، هدفی جز کسب رضایت طرفداران قدیمی و شکست رقیب دیرینه اش ندارد ...
(مطلب کامل را می‌توانید در صفحه اصلی سایت بخوانید.)

ممنون
من مطمئن هستم که امسال این بازی پیشرفتی خواهد کرد که همه منتظرش بودیم
با اینکه هر چی به فیفا نگاه میکنم چیزه خاصی نمیبینم ، ولی چون همه چشمشون به چند تا انیمیشن و .. هست ، اینبار اونها هم لذت کافی رو خواهند برد
نمیدونم چرا هیچ کس به مشکلات فیفا مثل توپ بی وزن ، چمن بد ، فیزیک ضعیف و ... اشاره ای نداره
و فقط به کم بود انیمیشن و ... تو pes زوم میشه

با اینکه هر چی به فیفا نگاه میکنم چیزه خاصی نمیبینم ، ولی چون همه چشمشون به چند تا انیمیشن و .. هست ، اینبار اونها هم لذت کافی رو خواهند برد
نمیدونم چرا هیچ کس به مشکلات فیفا مثل توپ بی وزن ، چمن بد ، فیزیک ضعیف و ... اشاره ای نداره
با توپ بی وزن که گفتی موافقم . و جزو یکی دوتا برتری هایی هست که pes داره . که البته از نظر طراحیه توپ فیفا فوق العاده سرتر هستش .
از نظر فیزیک فیفا فوق العادست . نسبت به pes خیلی قویتر رو فیزیک کار شده . فقط بعضی جاها زیاده روی کرده .
چمن هم باز نسبت به pes خیلی بهتره مخصوصا نسخه-ی world cup
خوبیه فیفا اینه که وقتی بازی میکنیم از نظر گیم پلی دستمون خیلی بازتر هستش . وسعت گیم پلی بازی چندین برابر pes هستش . هوش مصنوعی بازی خیلی خوب کار شده . که از این نظر بازهم نسبت به pes برتری محسوسی داره . مشکل اصلی pes این هستش که نه کاملا آرکید هستش ( مثل شاهکار pes6 ) نه واقعی (real ) یچیزی بین این دوتاست . تو این 2 سال برتری فیفا غیر قابل انکارِ . pes نیاز به یک نحول بزرگ داره . که تو فیفا تو این نسل این تحول ایجاد شد . ولی هنوز تو pes این تحول ایجاد نشده . به امید اینکه یه شاهکار دیگه مثل pes6 از konami ببینیم

اين حالتي كه توپ بي وزن هست خيلي خوبه.چون تو نسخه هاي قبلي اين حالت رو برداشته بودند.من تريلرشو ديدم سيستم پاس ها هم خيلي بهتر شده.در كل بازي اگر ليسانس تمام تيم ها رو بخره عالي ميشه.;)

این ویدئو رو حتما ببینید. قسمتهایی از دو بازی آلمان-هلند و آرژانتین-پرتغال توی PES2011 هست. توش یه سری از تغییرات بازی نشون داده میشه. به نظر گیم پلی بازی بهتر شده اما قسمت تنظیمات و تاکتیکها تغییرات خیلی جالبی داشتن. کلا شدیدا امیدوار کننده است! امیدوارم بازی نهایی از اینم بهتر باشه.

من که عاشق همیشگی PES هستم ولی از وقتی بایرن را نگذاشت دیگه بازی نکردم به جز تک و توک با دوستم مستر لیگ می رفتیم که خیلی حال می داد.
امیدوارم تیم بایرن را بگذاره.

خوب منم چندتا ویدئو ازش دیدم.
طبق معمول داوری افتضاح هست! همین بازی شروع شد خطا کردن که داور اصلا براش مهم نبود!
هوش مصنوعی و سیستم پاس دهی حرفی برای گفتن نداره!
دویدن بازیکنا هم که اصلا بویی از سیمولیشن نبرده و کاملا آرکید هست!
کلا امیدی به این نسخه هم نیست!
بدتر از نسخه قبلی نشه بهتر هم نمیشه مطمئنا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or