PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
چونکه می دونم تمامی انتظاراتمون برآورده میشه به همین دلیل منم از فرصت استفاده می کنم وانتظاراتم رو از شماره بعدی این بازی می گم :

1-گیم پلی بازی رو بهتر کنن (از هر جهت)
2-فیزیک بازی بهتر بشه(خصوصا" توپ که اصلا" به توپ فوتبال نمی بره توپ این بازی!)
3-هوش مصنوعی بازیکنا خصوصا" دروازه بان پیشرفت کنه
4-گرافیک بازی رو ارتقا بدن (خصوصا" انیمیشنهای فوق پیشرفته!! بازی)
5-لیسانس همه تیمها و لیگهای خصوصا" معتبر دنیا رو اضافه کنن(تو رو خدا حداقل لیسانس کامل لیگ انگلیس به عنوان معتبرترین لیگ فوتبال دنیا رو تو بازی بزارین هر چند که می دونم انتظار بسیار بالاییه)
6-منوهای بازی تغییر کنه وبه سطح بازیهای سال 2011 برسه!
7-آهنگهای مزخرف بازی رو تغییر بدن و4تا آهنگ درست حسابی بزارن
8-داوری بازی رو بهتر کنن
9-ضربات خوفناک پنالتی رو کلا" سبکش رو عوض کنن(ثواب داره به خدا)
10-گزارش بازی رو کامل اگه میشه عوض کنین یا اگه نمی تونین لااقل بدون گزارش بدین بیرون چون اینجوری خیلی بهتره!
دیگه چیزی به فکرم نمی رسه الآن، دوستان در تکمیل این لیست یاری کنن
یه چیزی رو هم در آخر شفاف سازی کنم بنده به هیچ وجه طرفدار متعصب (فن بوی)بازیی نیستم ،من مخلص شرکتی هستم که بازی باکیفیت میسازه و می ده دست مردم وارزش پول (چه اوریجینال وچه غیر اون )و وقتی رو که براش صرف می کنیم داره و بسیار متاسفم که در مورد بازیی که سالها و ساعتها اونو بازی می کردم ولذت می بردم این حرفها رو زدم ولی چاره ای نبود در ضمن به هیچ وجه حرفهام از روی شوخی نبود وکاملا" جدی گفتم.

چونکه می دونم تمامی انتظاراتمون برآورده میشه به همین دلیل منم از فرصت استفاده می کنم وانتظاراتم رو از شماره بعدی این بازی می گم :

1-گیم پلی بازی رو بهتر کنن (از هر جهت)
3-هوش مصنوعی بازیکنا خصوصا" دروازه بان پیشرفت کنه
4-گرافیک بازی رو ارتقا بدن (خصوصا" انیمیشنهای فوق پیشرفته!! بازی)
5-لیسانس همه تیمها و لیگهای خصوصا" معتبر دنیا رو اضافه کنن(تو رو خدا حداقل لیسانس کامل لیگ انگلیس به عنوان معتبرترین لیگ فوتبال دنیا رو تو بازی بزارین هر چند که می دونم انتظار بسیار بالاییه)
6-منوهای بازی تغییر کنه وبه سطح بازیهای سال 2011 برسه!
7-آهنگهای مزخرف بازی رو تغییر بدن و4تا آهنگ درست حسابی بزارن
8-داوری بازی رو بهتر کنن
9-ضربات خوفناک پنالتی رو کلا" سبکش رو عوض کنن(ثواب داره به خدا)
10-گزارش بازی رو کامل اگه میشه عوض کنین یا اگه نمی تونین لااقل بدون گزارش بدین بیرون چون اینجوری خیلی بهتره!
دیگه چیزی به فکرم نمی رسه الآن، دوستان در تکمیل این لیست یاری کنن
یه چیزی رو هم در آخر شفاف سازی کنم بنده به هیچ وجه طرفدار متعصب (فن بوی)بازیی نیستم ،من مخلص شرکتی هستم که بازی باکیفیت میسازه و می ده دست مردم وارزش پول (چه اوریجینال وچه غیر اون )و وقتی رو که براش صرف می کنیم داره و بسیار متاسفم که در مورد بازیی که سالها و ساعتها اونو بازی می کردم ولذت می بردم این حرفها رو زدم ولی چاره ای نبود در ضمن به هیچ وجه حرفهام از روی شوخی نبود وکاملا" جدی گفتم.

به جز موارد 2 و 6 بقیه رو باهات موافقم
چون یکی از نقات قوت PES فیزیکش هست به خصوص توپش که اینو همه فیفا فن ها هم قبول دارن
منو هاش هم که خدایی خیلی بهتر از فیفا هست
دروغ چرا من جزو طرفدارهای سفت سخت این بازی هستم و همه هم میدونن
ولی از حرف حق هم دفاع میکنم ، البته اگر با منطق و مودبانه باشه
موفق باشید

این یکی رو فکر کنم اشتباه گفتی چون یکی از نکات مثبت PES نسبت به فیفا همین توپش هست.

بنده به نظر همه دوستان احترام می گذارم ولی فیزیک توپ در این بازی اصلا" و ابدا" طبیعی نیست و اینو در برخورد توپ با بدن بازیکنها -تیر دروازه و با مقایسه ای معمولی با فوتبال واقعی که تلویزیون نشون می ده میشه متوجه شد (کلا" کار شبیه سازی حرکت و فیزیک توپ تو همچین بازیی کار فوق العاده سخت وپیچیده ایه کاری که فیفا داره به شکل خوبی انجام می ده البته با یه مقدار اغراق)-منوهای بازی هم تنها خاصیت واقعا" خوبشون (به خصوص در مقایسه با بازی FIFA) سریع بودنشه که البته اونم دلیلش واضحه!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز همه مواردی که گفتی درسته.البته چیزهای دیگه ای هم هست که باید درست بشه ولی به نظرت تو یکسال همه این موارد درست میشه؟به نظرت بدون عوض کردن انجین بازی و هزینه کردن برای بازی میشه به این اهداف دست یافت؟من که به شخصه خیلی امید ندارم این شمارم چیز خوبی از اب در بیاد ولی مطمئنم اگر بخوان با همون امکانات سابق و همچنین موتور عهد بوق بخوان کاری کنن نمیتونن ناامیدیه موجود رو برطرف کنن.تازه جدای از این موارد باید به پیشرفت شگرف فیفا هم اشاره داشت.یعنی اگر میخوان طرفداران سابقشون رو برگردونن سمت پرو باید یه چیزی فراتر از فیفا عرضه کنن که باز هم در عرض یکسال فکر نمیکنم همچین کاری ممکن باشه.
در نهایت باید بگم مهمترین کاری که میکنن اینه که بازاره خارج از ژاپن رو هم باید اهمیت بدن تا یه فوتبال فانتزی و fun تحویل ندن.
به شخصه اگه فوتبالشون real باشه اولین شخصی هستم که از این بازی استقبال میکنم.

تو ر خدا چطور میتونید بگید پیشرفت شگرفه فیفا؟
کدوم پیشرفت؟
یا اون فیفا که من دیدم با اونی که شما میگید فرق داره ، یا شما ها خیلی فیفا شیفته اید
من این فیفا وورد کاپ رو گرفتم و خدایی خندم گرفت
یعنی حتی تو گرافیک هم چیزی ندیدم که شماها اینجور براش آسمون ریسمون میبافید
به خدا به غیر از 4 تا انیمیشن هیچ چی نداشت
اون از طراحی بازیکنا که همه عین اردک میدون و بالا پایین میپرن ، لباسشون هم که دیگه نگو ، انگار رو پوستشون نقاشی شده ، شونه ها هم که همه افتاده پایین و ..
واقعا نمیدونم به چیه فیفا مینازید و خوشتون میاد

دوست عزیز همه مواردی که گفتی درسته.البته چیزهای دیگه ای هم هست که باید درست بشه ولی به نظرت تو یکسال همه این موارد درست میشه؟به نظرت بدون عوض کردن انجین بازی و هزینه کردن برای بازی میشه به این اهداف دست یافت؟من که به شخصه خیلی امید ندارم این شمارم چیز خوبی از اب در بیاد ولی مطمئنم اگر بخوان با همون امکانات سابق و همچنین موتور عهد بوق بخوان کاری کنن نمیتونن ناامیدیه موجود رو برطرف کنن.تازه جدای از این موارد باید به پیشرفت شگرف فیفا هم اشاره داشت.یعنی اگر میخوان طرفداران سابقشون رو برگردونن سمت پرو باید یه چیزی فراتر از فیفا عرضه کنن که باز هم در عرض یکسال فکر نمیکنم همچین کاری ممکن باشه.
در نهایت باید بگم مهمترین کاری که میکنن اینه که بازاره خارج از ژاپن رو هم باید اهمیت بدن تا یه فوتبال فانتزی و fun تحویل ندن.
به شخصه اگه فوتبالشون real باشه اولین شخصی هستم که از این بازی استقبال میکنم.

100% درست میگین

کدوم پیشرفت؟
یا اون فیفا که من دیدم با اونی که شما میگید فرق داره ، یا شما ها خیلی فیفا شیفته اید
اون از طراحی بازیکنا که همه عین اردک میدون و بالا پایین میپرن ، لباسشون هم که دیگه نگو ، انگار رو پوستشون نقاشی شده ، شونه ها هم که همه افتاده پایین و ..

دوست عزیز جای دیگه ای این حرفارو نزن و فقط دعا کن پرو امسال رو گند نزنه چون اینجوری برای فیفا هم بد میشه و این پیشرفت هرساله فیفا از بین میره چون اگر این رویه ادامه داشته باشه فیفا نیازی نمیبینه بخواد پیشرفت کنه.

کدوم پیشرفت؟
دوست عزیز ما به واقعی بودن فیفا می نازیم . شما با کارتونی که بازی میکنی (pes ) حال کن ! چیکار فیفا داری . به نظر من PES به درد کسایی می خوره که دنبال هیجان کازب هستن !

واقعا از حرفهای طرفدارای فیفا خندم میگیره
و خیلی برام جالبه که کوچکترین مورد و پستی که تو این تاپیک زده میشه رو بهش جواب میدن
همین نشون میده چقدر براشون مهمه اینجا چه خبره
ولی جدی میگم واقعا حالم از این FIFA WC به هم خورد ، نمیدونم چیش رئال هست و
با مزه این که میگید PES کارتونیه

و خیلی برام جالبه که کوچکترین مورد و پستی که تو این تاپیک زده میشه رو بهش جواب میدن
فکر کنم امتیاز ها و نقدهای سایت های معتبر ارزش FIFA WORLD CUP رو نشون بده . و همچنین ارزش FIFA در مقابل PES

کدوم پیشرفت؟

این دوستمون خیلی خستست

دوست من این بازی بزرگ بود و همیشه طرفدارهاش لحظه شماری میکنن تا باز هم بازیه بزرگی باشه.علت اینکه میبینی دوستان اینجا باز هم پست میدن علتش فقط خاطرات خوشیه که با این بازی داشتن و هنوز هم دنبال همون خاطراتن ولی باید با بازی کردن فیفا خاطرات جدیدی رقم بزنن.هیچکس نمیگه شما از پرو بدت بیاد ولی تمام طرفدارهاش متفق القول هستن که این بازی کاملا فانتزی هست و علت اینکه عده کمی هنوز با این بازی حال میکنن میشه گفت تعصب و عادت به گیم پلیش هست.
باز هم میگم.از صمیم قلب دوست دارم کونامی یه بازی در حد نام پرو عرضه کنه.این ارزوی همه دوستان عاشق فوتبال هست.
در مورد فیفا ورلد کاپ هم باید بگم واقعا بهترین واقعیترین و جذابترین فوتبالی بوده که تاحالا عرضه شده و به شخصه فکر نمیکنم به این زودیها کونامی بتونه نزدیک فیفا بشه.

واقعا حظور پر شور فیفا فنها تو این تاپیک جای تعجب داره
آقا من شاید دلم بخواد از این بازی تعریف کنم ، دوسش دارم
نمیدونم چرا فشار بعضیا بالا میره و دسته جمعی اظهار فضل میکنن؟
به خدا فیفا خودش تاپیک داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or