alizandi123
کاربر سایت
چونکه می دونم تمامی انتظاراتمون برآورده میشه به همین دلیل منم از فرصت استفاده می کنم وانتظاراتم رو از شماره بعدی این بازی می گم :
1-گیم پلی بازی رو بهتر کنن (از هر جهت)
2-فیزیک بازی بهتر بشه(خصوصا" توپ که اصلا" به توپ فوتبال نمی بره توپ این بازی!)
3-هوش مصنوعی بازیکنا خصوصا" دروازه بان پیشرفت کنه
4-گرافیک بازی رو ارتقا بدن (خصوصا" انیمیشنهای فوق پیشرفته!! بازی)
5-لیسانس همه تیمها و لیگهای خصوصا" معتبر دنیا رو اضافه کنن(تو رو خدا حداقل لیسانس کامل لیگ انگلیس به عنوان معتبرترین لیگ فوتبال دنیا رو تو بازی بزارین هر چند که می دونم انتظار بسیار بالاییه)
6-منوهای بازی تغییر کنه وبه سطح بازیهای سال 2011 برسه!
7-آهنگهای مزخرف بازی رو تغییر بدن و4تا آهنگ درست حسابی بزارن
8-داوری بازی رو بهتر کنن
9-ضربات خوفناک پنالتی رو کلا" سبکش رو عوض کنن(ثواب داره به خدا)
10-گزارش بازی رو کامل اگه میشه عوض کنین یا اگه نمی تونین لااقل بدون گزارش بدین بیرون چون اینجوری خیلی بهتره!
دیگه چیزی به فکرم نمی رسه الآن، دوستان در تکمیل این لیست یاری کنن
یه چیزی رو هم در آخر شفاف سازی کنم بنده به هیچ وجه طرفدار متعصب (فن بوی)بازیی نیستم ،من مخلص شرکتی هستم که بازی باکیفیت میسازه و می ده دست مردم وارزش پول (چه اوریجینال وچه غیر اون )و وقتی رو که براش صرف می کنیم داره و بسیار متاسفم که در مورد بازیی که سالها و ساعتها اونو بازی می کردم ولذت می بردم این حرفها رو زدم ولی چاره ای نبود در ضمن به هیچ وجه حرفهام از روی شوخی نبود وکاملا" جدی گفتم.
1-گیم پلی بازی رو بهتر کنن (از هر جهت)
2-فیزیک بازی بهتر بشه(خصوصا" توپ که اصلا" به توپ فوتبال نمی بره توپ این بازی!)
3-هوش مصنوعی بازیکنا خصوصا" دروازه بان پیشرفت کنه
4-گرافیک بازی رو ارتقا بدن (خصوصا" انیمیشنهای فوق پیشرفته!! بازی)
5-لیسانس همه تیمها و لیگهای خصوصا" معتبر دنیا رو اضافه کنن(تو رو خدا حداقل لیسانس کامل لیگ انگلیس به عنوان معتبرترین لیگ فوتبال دنیا رو تو بازی بزارین هر چند که می دونم انتظار بسیار بالاییه)
6-منوهای بازی تغییر کنه وبه سطح بازیهای سال 2011 برسه!
7-آهنگهای مزخرف بازی رو تغییر بدن و4تا آهنگ درست حسابی بزارن
8-داوری بازی رو بهتر کنن
9-ضربات خوفناک پنالتی رو کلا" سبکش رو عوض کنن(ثواب داره به خدا)
10-گزارش بازی رو کامل اگه میشه عوض کنین یا اگه نمی تونین لااقل بدون گزارش بدین بیرون چون اینجوری خیلی بهتره!
دیگه چیزی به فکرم نمی رسه الآن، دوستان در تکمیل این لیست یاری کنن
یه چیزی رو هم در آخر شفاف سازی کنم بنده به هیچ وجه طرفدار متعصب (فن بوی)بازیی نیستم ،من مخلص شرکتی هستم که بازی باکیفیت میسازه و می ده دست مردم وارزش پول (چه اوریجینال وچه غیر اون )و وقتی رو که براش صرف می کنیم داره و بسیار متاسفم که در مورد بازیی که سالها و ساعتها اونو بازی می کردم ولذت می بردم این حرفها رو زدم ولی چاره ای نبود در ضمن به هیچ وجه حرفهام از روی شوخی نبود وکاملا" جدی گفتم.