PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
2jflmkh.jpg

sorry for spam

o91x5y.jpg

ببخشيد اين pes واسه چه ساليه كه عكسش رو گزاشتي ؟!

اولا اينجا تاپيك Pes2011 هستش نه شماره هاي قبلي ...

دوما كسي نگفته Pes ايراد نداره

سوما : همون اولا !...

اين همه داستان گفتيم بعد شما دوباره مياي عكس شماره هاي قبلي رو ميزاري ؟! كارت درسته !!!

دوستانه عزیز بهتره کل کل نکنیم
من واقعا هر شب باید pes بازی کنم ، وسط HR هم حوس pes میکنم و میام بیرون pes میزنم
بازی جدید بیاد شبی 2 ساعت pes بازی میکنم ، چیزی نباشه 5 ساعت pes میرم
از PS1 تا الان ، به جز 2 سالی که خدمت بودم که اونم هر وقت میشد بازی میکردم
ولی وااله به اندازه بعضی از دوستان تعصب به خرج نمیدم
یه کم کوتا بیاین ، رفیق باشید با هم
امید دارم ایندفه pes بیشتر راضیم کنه ، اصلا هم کاری با فیفا ندارم میخواد فیلم سینمایی بشه یا در حد آتاری ، من با بازیه خودم حال میکنم و بس...
تو رو خدا حد اقل یه کم صبر کنید نزدیکه اومدنه بازی کل کل رو شروع کنید
از حالا خیلی زوده

برید شما تو تاپیک فیفا پست بدید اینجارو ول کنید!

واقعا داستان گفتی :-" 2011 انگار قراره چی بدن بیرون اینا؟! همه وعده هاشون سره خرمن هر شمارش پر باگ تر از قبل این شماره 10 که دیگه ته باگ بود مدافع ها اوه اوه در وازبانا رو که دیگه اصلا حرفشو نزن :sick:
حالا قبل بیرون دادنش بیا ببین چه حرفایی این سازندهاش در باره هوش مصنوعیش می زدن
دیگه ادم تعصبم داره به یه بازی حدی اندازه ای داره هرکیم میاد میخواد انتقاد کنه وصلش میکنن به فیفا
اگه انتقادی هم از بازی میشه به خاطر روندیه که در پیش گرفته
حد اقل نصف حرفاشونم اینا عملی کنن ما دیگه چیزی نمی خوایم
یه بار میگن می خوایم به حرف طرفدارا گوش بدیم یه بار میگن این بار دیگه اشکالاشو کامل میکنیم بد میگن این تو بمیری ازون تو بمیریا نیستااااااا این بار دیگه میترکونیم
ولی هر سال ضعیفتر از پارسال:confused:

من از طرفداران PES هستم ولی اینکه الان دیگه بهترین شبیه سازی فوتبال رو ارائه نمیده واضحه!
تو چند سال گذشته موقع انونس بازی، کونامی هر بار گفته the most radical revamp !
خدا کنه امسال دیگه واقعا همینطور بشه.

واقعا داستان گفتی :-" 2011 انگار قراره چی بدن بیرون اینا؟! همه وعده هاشون سره خرمن هر شمارش پر باگ تر از قبل این شماره 10 که دیگه ته باگ بود مدافع ها اوه اوه در وازبانا رو که دیگه اصلا حرفشو نزن :sick:
حالا قبل بیرون دادنش بیا ببین چه حرفایی این سازندهاش در باره هوش مصنوعیش می زدن
دیگه ادم تعصبم داره به یه بازی حدی اندازه ای داره هرکیم میاد میخواد انتقاد کنه وصلش میکنن به فیفا
اگه انتقادی هم از بازی میشه به خاطر روندیه که در پیش گرفته
حد اقل نصف حرفاشونم اینا عملی کنن ما دیگه چیزی نمی خوایم
یه بار میگن می خوایم به حرف طرفدارا گوش بدیم یه بار میگن این بار دیگه اشکالاشو کامل میکنیم بد میگن این تو بمیری ازون تو بمیریا نیستااااااا این بار دیگه میترکونیم
ولی هر سال ضعیفتر از پارسال:confused:

تا حدی با شما موافقم ( با آخره حرفت ) ولی اولاش رو الکی بزرگنمایی کردی
منم الان میتونم 30 تا ایراد از فیزیک و چهره و زمین و توپ و... تو فیفا بگیرم
ولی اینا دلیل بر فاجعه بودن نیست( واسه همین هم هست که نمراتشون تقریبا یکی هست)
فقط pes اگر انیمیشناش مثله فیفا بود دیگه best of the best بود:love:

من از طرفداران PES هستم ولی اینکه الان دیگه بهترین شبیه سازی فوتبال رو ارائه نمیده واضحه!
تو چند سال گذشته موقع انونس بازی، کونامی هر بار گفته the most radical revamp !
خدا کنه امسال دیگه واقعا همینطور بشه.

حرفتون کاملا درسته ولی من فکر میکنم کونامی عمدا اینطوری فوتبال میسازه چون اگه بخواد تغییر سبک بده و یه فوتبال تقریبا ریل بسازه میشه گفت بازار ژاپن رو کاملا از دست میده و عمده فروش این بازی هم در ژاپن هست و متاسفانه ژاپنیها چیزهای فضایی به شدت دوس دارن.

فكر كنم اين پست شماست تو صفحه اول ؟! من ميگم اينجور حرف ها درست نيست ...
در هر صورت من نه تناقضی تو حرفهام دیدم نه بی احترامی به سلیقه ای و نه اینکه شما چه طوری به این نتیجه رسیدی که من PES باز نیستم. البته عوض کردن بحث و قبول نکردن اشتباهات توی این سایت یک چیز معمولی هست.

فیفا 10 کلی باگ داشت کسی اومد اونجا شلوغ کنه و بازی رو خراب کنه یکم شعور هم خوب چیزیه

این سایت همه نمره پرستند و خیلی به هایپ اهمیت میدن اگر PES نمره بالای 9 بگیره همه میان میگن ناف ما رو با PES بریدن.

فیفا 10 کلی باگ داشت ولی باگهاش لطمه ای به بازی نمیزد
فیفا 10 اولین فیفایی بود که بعد از 2006 بازی کردم . فوق العاده بود برای منی که از ps1 پرو بازی میکردم تا همین سال پیش که کنسول نداشتم بازم به نظرم پرو خیلی زیباتر بود.ولی امسال کلا قضیه فرق کرد من خودم هنوز pes2009 رو رو pc دارم ولی 2010 رو که ریختم بعد از یک هفته پاک کردم .
این سایت همه نمره پرستند و خیلی به هایپ اهمیت میدن اگر PES نمره بالای 9 بگیره همه میان میگن ناف ما رو با PES بریدن.
شما همچین همه همه میکنید انگار واقعا کل بچه ها و خودتون اینجوری هستید.جه ربطی به نمره داره ؟ بیشتر کسایی که از ps1 فوتبال بازی میکردند با pes یا winning eleven بزرگ شدن . خیلیا هم موافقن سال پیش pes واقعا کم اورده بود و نیاز به یه تحول اساسی داره . الان این نظر اشتباه ؟ درکل همچین قول هایی رو پارسال بهمون دادن . ولی عملی نشد و نتیجه نداد . انشاا... امسال پایه قولشون بمونن . من هم دوست دارم pes امسال پر قدرت ظاهر بشه . نا امید هم نیستم بالاخره هر دو بازیرو واسه 360 میگیرم . بهترین رو واسه انلاین واسه ps3 میگیرم . ولی واقعا باید pes2011 یک تحول اساسی تو سری pes ایجاد کنه

فیفا 10 کلی باگ داشت کسی اومد اونجا شلوغ کنه و بازی رو خراب کنه یکم شعور هم خوب چیزیه

بهتره یک سر به تاپیک FIFA 10 بزنی ، ملت مینالید از گل باگ ، دروازه بان مشنگ !
خود من تو تاپیک World Cup زیروبم بازی رو کشیدم بیرون تمام اشکالاتش رو گفتم ... اونم دمو !

پس نگو که از فیفا ایراد نمیگیرید ... خود من (و چند تا از بچه ها) هر چی تو 2 تا بازی ببینیم میگیم.

این تاپیک مال طرفدارا و علاقه مندان pes نمیدونم چرا به بعضی از دوستان زود بر می خوره :confused:
طرفدار pes بودن این نیست که هرچی انداختن جولومون بگیم به به دستشون درد نکنه

تا پیک بازی مربوط به همه دوستانه چه اونایی که خوششون نیومده چه اونایی که خششون اومده از بازی!
یکی از بازی انتقاد میکنه نظر خودشو میگه اونوقت چه طور میشه؟
اینطوری میشه انتقاد=فیفا :-"
حالا فقط یه عده خاصی تو دنیا باقی موندن که فقط اونا پرو رو میشناسن بقیه هم که حرفای اونا رو قبول نداشته باشن معاندن(فیفایین):p نباید حرف بزنن چرا؟! چون بازی خراب میشه
اخه!!!:smile:

بهتره یک سر به تاپیک FIFA 10 بزنی ، ملت مینالید از گل باگ ، دروازه بان مشنگ !
خود من تو تاپیک World Cup زیروبم بازی رو کشیدم بیرون تمام اشکالاتش رو گفتم ... اونم دمو !

پس نگو که از فیفا ایراد نمیگیرید ... خود من (و چند تا از بچه ها) هر چی تو 2 تا بازی ببینیم میگیم.

عزیزم منظور PES بازها بود که نمیان تو تاپیک فیفا
مثلا من خودم که PES باز هستم و هیچ وقت نمیام تو تاپیک فیفا از PES تعریف کنم و به فیفا گیر بدم این ها رو باید دوستان درک کنند که تو این چند ساله درک نکردن

مثلا همین نوید از اون فیفا بازهای خفنه ولی هی میاد اینجا رویه اعصاب من راه میره :biggrin1:

این تاپیک مال طرفدارا و علاقه مندان pes نمیدونم چرا به بعضی از دوستان زود بر می خوره :confused:

تا پیک بازی مربوط به همه دوستانه چه اونایی که خوششون نیومده چه اونایی که خششون اومده از بازی!
یکی از بازی انتقاد میکنه نظر خودشو میگه اونوقت چه طور میشه؟
اینطوری میشه انتقاد=فیفا :-"
حالا فقط یه عده خاصی تو دنیا باقی موندن که فقط اونا پرو رو میشناسن بقیه هم که حرفای اونا رو قبول نداشته باشن معاندن(فیفایین):p نباید حرف بزنن چرا؟! چون بازی خراب میشه
اخه!!!:smile:

منظورم من فیفا باز ها هستن که کلا دو دست هم PES بازی نکردن و فقط برای خراب کردن بازی میان نظر میدن
وقتی طرف کلی از PES بد میگه و آخرش میاد میگه هیچی فیفا نمیشه خوب معلومه دیگه قضیه چی هست

در هر صورت من نه تناقضی تو حرفهام دیدم نه بی احترامی به سلیقه ای و نه اینکه شما چه طوری به این نتیجه رسیدی که من PES باز نیستم. البته عوض کردن بحث و قبول نکردن اشتباهات توی این سایت یک چیز معمولی هست.

خوب فكر ميكنم شما تعريف احترام رو درست متوجه نشدي ؟!

ببخشيد توحين از اين بالاتر كه شما pes رو با سونيك مقايسه ميكني؟!...

به نظر من اين دوتا حرف شما كاملا تناقض داره : ميگيد خيلي pes بازي كرديد بعد با تعنه بازي رو با سونيك مقايسه ميكنيد ...

كسي كه pes خيلي بازي كرده حداقل به احترام اون شماره هايي كه خوب بوده همچين مقايسه توهين آميزي نميكنه ... (هنوز هم شك دارم اونجوري كه خودت تعريف كردي Pes باز بوده باشي).

من بحث رو عوض نكردم عزيزم , سعي كردم بحث رو تموم كنم چون اين تاپيك به نظرم ديگه داره اسپم بارون ميشه ...(جالبه كه شما كه ناظم انجمن هم هستي علاقه به دامن زدن به اين اسپم ها داري !!!)

البته معمولا تمام كساني كه مسئوليتي دارن همينجورين , به خلافي كه خودشون علاقه داشته باشن يا سودي از اون ببرن (واضح : خراب كردن جو نسبت به نسخه جديد بازي و يا شايد بسته شدن تاپيك !)

اهميتي نميدن و از دامن زدن به اون خوشحال هم ميشن.

آخرین ویرایش:
تصمیم دارم این جملت رو بدم طلا سازی که با طلا بنویسنش.:biggrin1:دمت گرم.واقعا عالی گفتی.
منظورم من فیفا باز ها هستن که کلا دو دست هم PES بازی نکردن و فقط برای خراب کردن بازی میان نظر میدن
وقتی طرف کلی از PES بد میگه و آخرش میاد میگه هیچی فیفا نمیشه خوب معلومه دیگه قضیه چی هست
قبول دارم بعضیها این کارو میکنن.ولی واقعا تعدادشون کمه.تو هم یجورائی به همه بدبین شدی.:biggrin1:اکثر بچه های ایرانی تقریبا 80 درصدشون با pes فوتبال رو شروع کردن.و اونو خیلی بیشتر از فیفا بازی کردن.خیلیهایی هم که دارن میان ازش ایراد میگیرن چون از بازیکنای قدیمی بودن-و واقعا دوست دارن pes به اون امپراطوریه سابقش برگرده.خود من فقط دارم دعا میکنم pes این شمارش مثل همون سالها بشه.چون واقعا اون گیم پلی pes خیلی شیرین تر و بهتره.ولی متاسفانه تو این چندساله خیلی ازش دورشدن.یه زمانی فیفا 08 بازی میکردیم حس میکردیم داریم تانک تکون میدیم.و همش از pes تعریف میکردیم که چقدر حرکت بازیکنا نرم هست.ولی بدمصب این شمارش دیگه روی فیفا 08 رو هم سفید کرده.از زمانی که دکمه پاس رو میزنی یارو هی با خودش فکر میکنه(خدایا من چپ پا بودم یا راست پا.با کدوم پام باید پاس بدم.چپ؟راست؟آهان یادم اومد راست پا بودم.:biggrin1:واقعا نمیدونم چرا اینجوریش کردن.
كسي كه pes خيلي بازي كرده حداقل به احترام اون شماره هايي كه خوب بوده همچين مقايسه توهين آميزي نميكن
شما هم یه حرفائی میزنی آدم میخواد کلش رو بکوبه به دیوار.:biggrin1:برادر من آخه چه ربطی داره.حالا چون اون شماره خوب بوده بیایم اینم ستایش کنیم؟:eek:مثلا چون ایران یه زمانی امپراطوریه عظیمی داشته و دنیا زیر سلطه ما بوده حالا بازم بیایم از وضع فعلیمون تقدیر کنیم.یه حرفایی میزنیا:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or