از این به بعد یک کلاس توجیهی میذارم دوستان منظورم بفهمند. مثال سونیک یعنی بازی داره روند نزولی داره. شما خوش باش و همینطور به پست های بی ربطت ادامه بده. شما وقتی یک پست منو درست نتونستی جواب بدی نیازی نیست از کلمه اسپم استفاده کنی.در ثانی به شما ربطی نداره من چه طوری پست میدم و مطمئنا حیطه وظایف خودم از شما بهتر بلدم.خوب فكر ميكنم شما تعريف احترام رو درست متوجه نشدي ؟!
ببخشيد توحين از اين بالاتر كه شما pes رو با سونيك مقايسه ميكني؟!...
به نظر من اين دوتا حرف شما كاملا تناقض داره : ميگيد خيلي pes بازي كرديد بعد با تعنه بازي رو با سونيك مقايسه ميكنيد ...
كسي كه pes خيلي بازي كرده حداقل به احترام اون شماره هايي كه خوب بوده همچين مقايسه توهين آميزي نميكنه ... (هنوز هم شك دارم اونجوري كه خودت تعريف كردي Pes باز بوده باشي).
من بحث رو عوض نكردم عزيزم , سعي كردم بحث رو تموم كنم چون اين تاپيك به نظرم ديگه داره اسپم بارون ميشه ...(جالبه كه شما كه ناظم انجمن هم هستي علاقه به دامن زدن به اين اسپم ها داري !!!)
البته معمولا تمام كساني كه مسئوليتي دارن همينجورين , به خلافي كه خودشون علاقه داشته باشن يا سودي از اون ببرن (واضح : خراب كردن جو نسبت به نسخه جديد بازي و يا شايد بسته شدن تاپيك !)
اهميتي نميدن و از دامن زدن به اون خوشحال هم ميشن.
شما هم یه حرفائی میزنی آدم میخواد کلش رو بکوبه به دیوار.:biggrin1:برادر من آخه چه ربطی داره.حالا چون اون شماره خوب بوده بیایم اینم ستایش کنیم؟مثلا چون ایران یه زمانی امپراطوریه عظیمی داشته و دنیا زیر سلطه ما بوده حالا بازم بیایم از وضع فعلیمون تقدیر کنیم.یه حرفایی میزنیا
![]()
از این به بعد یک کلاس توجیهی میذارم دوستان منظورم بفهمند. مثال سونیک یعنی بازی داره روند نزولی داره. شما خوش باش و همینطور به پست های بی ربطت ادامه بده. شما وقتی یک پست منو درست نتونستی جواب بدی نیازی نیست از کلمه اسپم استفاده کنی.در ثانی به شما ربطی نداره من چه طوری پست میدم و مطمئنا حیطه وظایف خودم از شما بهتر بلدم.
خوشحال شدیم.
این اخرین پست من هستش.
اره دیگه متوسط نمره 60 از 100 برای X360 , ه 54 از 100 برای PS3 خیلی بالاست. اعتماد به نفس هم خوب چیزی هست.
اقای محترم اشتباه کردی قبول کن دیگه دفعه بعدی انقدر روی اشتباهت پافشاری کنی اخطار میگری.من سونيك باز نيستم , تا اونجايي كه من يادمه بين 8 تا 8.5 بود ,
نميدونم اين رو از كجا آوردي !...
اقای محترم اشتباه کردی قبول کن دیگه دفعه بعدی انقدر روی اشتباهت پافشاری کنی اخطار میگری.
من نمی دونم شما که اعتراف می کنی سونیک باز نیستی چه طوری انقدر روی حرفات هم تاکید می کنی.
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/sonicunleashed?q=sonic unleashed
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/sonicunleashed?q=sonic unleashed
خوب معمولا اگه PES باز باشی و زیاد بازی کرده باشی متوجه میشی که زمانی که در حال دویدن هستی مخصوصا اینکه دویدن رو با یه چرخش 360 درجه شروع کرده باشی یا یه پاس سریع دریافت کرده باشی.....هر بازیکنی تو اون موقعیت نمی تونه سریع پاس بده.مثلا پاتو و روبینیو راحت تر می تونن نسبت به فیلیپ ملو پاس بدن.که این قضیه واسه کسایی که دیگه حرفه ای بازی میکنن دستشون اومده.ولی واسه یه عده جا نیافتاده و با واسشون جدیده،اونایی که تفریحی بازی میکنه یا از این فیفا بازا هستند که میرن دو دست PES میزنن و میان تو تاپیک PES و اون چیزی رو که بلد نیستن و یا واسشون تازگی داشته رو بعنوان باگ تو سر بازی میزنن.یه زمانی فیفا 08 بازی میکردیم حس میکردیم داریم تانک تکون میدیم.و همش از pes تعریف میکردیم که چقدر حرکت بازیکنا نرم هست.ولی بدمصب این شمارش دیگه روی فیفا 08 رو هم سفید کرده.از زمانی که دکمه پاس رو میزنی یارو هی با خودش فکر میکنه(خدایا من چپ پا بودم یا راست پا.با کدوم پام باید پاس بدم.چپ؟راست؟آهان یادم اومد راست پا بودم.:biggrin1:واقعا نمیدونم چرا اینجوریش کردن.
سلام،
قبلاً هم خدمت چندتا از دوستان عرض کردم که آمار فروش بازی ها معمولاً سه ماه به سه ماه توسط شرکت سازنده به روز رسانی میشه،آمار بازی های مورد نظر شما هم تقریباً از سه ماه پیش تا بحال(زمان انتشار گزارش مالی شرکت های مختلف)آپدیت نشده.
تو آخرین گزارش مالی Konami(اگه اشتباه نکنم منتهی به 31 دسامبر که در صفحات قبلیه همین تاپیک موجود هست)اعلام شد PES 2010 و نسخه ی ژاپنی/آسیاییش(Winning Eleven 2010)تا تاریخ ذکر شده 7.82 میلیون نسخه فروش داشته و FIFA 10 هم در آخرین گزارش مالی Electronic Arts(بازم منتهی به 31 دسامبر)اعلام شد 9.7 میلیون نسخه فروش رفته.