PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
دوستان از اونجایی که بحث کمی منحرف شده و زیاد در مورد نسخه 2011 نیست , این تاپیک رو زدم تا اونجا نظرات خودتون رو اعلام کنین. طرفداران بازی و کسانی که طرفدار بازی بودن و الآن نیستن و کسانی که هیچ وقت طرفدارش نبودن میتونن نظرات خودشون رو با احترام به همدیگه بگن.

خوب فكر ميكنم شما تعريف احترام رو درست متوجه نشدي ؟!

ببخشيد توحين از اين بالاتر كه شما pes رو با سونيك مقايسه ميكني؟!...

به نظر من اين دوتا حرف شما كاملا تناقض داره : ميگيد خيلي pes بازي كرديد بعد با تعنه بازي رو با سونيك مقايسه ميكنيد ...

كسي كه pes خيلي بازي كرده حداقل به احترام اون شماره هايي كه خوب بوده همچين مقايسه توهين آميزي نميكنه ... (هنوز هم شك دارم اونجوري كه خودت تعريف كردي Pes باز بوده باشي).

من بحث رو عوض نكردم عزيزم , سعي كردم بحث رو تموم كنم چون اين تاپيك به نظرم ديگه داره اسپم بارون ميشه ...(جالبه كه شما كه ناظم انجمن هم هستي علاقه به دامن زدن به اين اسپم ها داري !!!)

البته معمولا تمام كساني كه مسئوليتي دارن همينجورين , به خلافي كه خودشون علاقه داشته باشن يا سودي از اون ببرن (واضح : خراب كردن جو نسبت به نسخه جديد بازي و يا شايد بسته شدن تاپيك !)

اهميتي نميدن و از دامن زدن به اون خوشحال هم ميشن.
از این به بعد یک کلاس توجیهی میذارم دوستان منظورم بفهمند. مثال سونیک یعنی بازی داره روند نزولی داره. شما خوش باش و همینطور به پست های بی ربطت ادامه بده. شما وقتی یک پست منو درست نتونستی جواب بدی نیازی نیست از کلمه اسپم استفاده کنی.در ثانی به شما ربطی نداره من چه طوری پست میدم و مطمئنا حیطه وظایف خودم از شما بهتر بلدم.
خوشحال شدیم.

شما هم یه حرفائی میزنی آدم میخواد کلش رو بکوبه به دیوار.:biggrin1:برادر من آخه چه ربطی داره.حالا چون اون شماره خوب بوده بیایم اینم ستایش کنیم؟:eek:مثلا چون ایران یه زمانی امپراطوریه عظیمی داشته و دنیا زیر سلطه ما بوده حالا بازم بیایم از وضع فعلیمون تقدیر کنیم.یه حرفایی میزنیا:eek:

عزيزم شما بجاي اينكه سرت رو بكوبي به ديوار تا يه چيزي ديدي نقل نكن , اول يكم روش فكر كن بعدا ...

من نگفتم, به خاطر اينكه شماره هاي قبلي خوب بوده بيايم اين شماره (كه هنوز منتشر نشده )رو ستايش كنيم ,

گفتم كسي كه ادعا ميكنه Pes باز بوده به احترام شماره هاي قبلي به شماره اي كه هنوز نيومده توهين نميكنه (و همچنين پيش داوري)...

دوستان از اونجایی که بحث کمی منحرف شده و زیاد در مورد نسخه 2011 نیست , این تاپیک رو زدم تا اونجا نظرات خودتون رو اعلام کنین. طرفداران بازی و کسانی که طرفدار بازی بودن و الآن نیستن و کسانی که هیچ وقت طرفدارش نبودن میتونن نظرات خودشون رو با احترام به همدیگه بگن.

خيلي خيلي ممنون.

از این به بعد یک کلاس توجیهی میذارم دوستان منظورم بفهمند. مثال سونیک یعنی بازی داره روند نزولی داره. شما خوش باش و همینطور به پست های بی ربطت ادامه بده. شما وقتی یک پست منو درست نتونستی جواب بدی نیازی نیست از کلمه اسپم استفاده کنی.در ثانی به شما ربطی نداره من چه طوری پست میدم و مطمئنا حیطه وظایف خودم از شما بهتر بلدم.
خوشحال شدیم.

بله توجيه ها بسيار هستش براي مثال زيبايي كه زديد !

تا اونجا كه من اطلاع دارم آخرين شماره سونيك اونقدرها بد هم نبود ...

شما تو فهميدن پستهاي من مشكل داري عزيزم , من پست هام بي ربط نيست ...

دوست داشتي چند سال ديگه بيا پستهام رو بخون شايد (البته شايد) متوجه بشي ...

درمورد چند خط داستاني هم كه آخر گفتي : هميشه حقيقت تلخ بوده ...

اگه به ادامه بحث بيخودي كه راه انداختي علاقه داشتي pm بده ...

به اميد موفقيت بيش از پيش PeS (چشم تمام حسودها هم كور!)

آخرین ویرایش:
این اخرین پست من هستش.
تا اونجا كه من اطلاع دارم آخرين شماره سونيك اونقدرها بد هم نبود ...
اره دیگه متوسط نمره 60 از 100 برای X360 , ه 54 از 100 برای PS3 خیلی بالاست. اعتماد به نفس هم خوب چیزی هست.

من سونيك باز نيستم , تا اونجايي كه من يادمه بين 8 تا 8.5 بود ,

نميدونم اين رو از كجا آوردي !...
اقای محترم اشتباه کردی قبول کن دیگه دفعه بعدی انقدر روی اشتباهت پافشاری کنی اخطار میگری.
من نمی دونم شما که اعتراف می کنی سونیک باز نیستی چه طوری انقدر روی حرفات هم تاکید می کنی.
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/sonicunleashed?q=sonic unleashed
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/sonicunleashed?q=sonic unleashed

اقای محترم اشتباه کردی قبول کن دیگه دفعه بعدی انقدر روی اشتباهت پافشاری کنی اخطار میگری.
من نمی دونم شما که اعتراف می کنی سونیک باز نیستی چه طوری انقدر روی حرفات هم تاکید می کنی.
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/sonicunleashed?q=sonic unleashed
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/sonicunleashed?q=sonic unleashed

متاسفانه حق با شماست ! من راي هاي gamer ها تو ذهنم مونده بود ...

----------

ويرايش : من روي چيزي كه اطلاعاتم كامل نباشه پافشاري نميكنم , والا نميدونم شما از كدوم حرف من برداشت پافشاري كردي ؟!!

من حتي وقتي گفتم بين 8 و 8.5 امتيازش بوده با يقين نگفتم ...

در آخر هم لطفا پيرزن رو از تاكسي خالي نترسون !....

پايان !

آخرین ویرایش:
یه زمانی فیفا 08 بازی میکردیم حس میکردیم داریم تانک تکون میدیم.و همش از pes تعریف میکردیم که چقدر حرکت بازیکنا نرم هست.ولی بدمصب این شمارش دیگه روی فیفا 08 رو هم سفید کرده.از زمانی که دکمه پاس رو میزنی یارو هی با خودش فکر میکنه(خدایا من چپ پا بودم یا راست پا.با کدوم پام باید پاس بدم.چپ؟راست؟آهان یادم اومد راست پا بودم.:biggrin1:واقعا نمیدونم چرا اینجوریش کردن.
خوب معمولا اگه PES باز باشی و زیاد بازی کرده باشی متوجه میشی که زمانی که در حال دویدن هستی مخصوصا اینکه دویدن رو با یه چرخش 360 درجه شروع کرده باشی یا یه پاس سریع دریافت کرده باشی.....هر بازیکنی تو اون موقعیت نمی تونه سریع پاس بده.مثلا پاتو و روبینیو راحت تر می تونن نسبت به فیلیپ ملو پاس بدن.که این قضیه واسه کسایی که دیگه حرفه ای بازی میکنن دستشون اومده.ولی واسه یه عده جا نیافتاده و با واسشون جدیده،اونایی که تفریحی بازی میکنه یا از این فیفا بازا هستند که میرن دو دست PES میزنن و میان تو تاپیک PES و اون چیزی رو که بلد نیستن و یا واسشون تازگی داشته رو بعنوان باگ تو سر بازی میزنن.
متاسفانه در مورد این دو فوتبال کمتر میشه نقدی رو خالی از تعصب پیدا کرد.اکثر با عینک بدبینی میرن سراغ بازی مقابل.دیگه هر چیزی رو بعنوان باگ و ...مطرح میکنن.معمولا به جایی نمیرسه.
امسال هم که هر دو تا خوب فروختن و طرفدارای هر دو بازی هم کم نیستند.همین PES 2010 ناسلامتی توی آخرین گزارش کونامی توی 31 دسامبر حدود 7.81 میلیون نسخه فروخته بود.تازه اونم با این امتیاز های پایین و نداشتن لایسنس خیلی از لیگ ها و.....در صورتی که رفیق متعصب من میگفت امسال PES نابود میشه و شکست بسیار سختی میخوره،حتی به 1 میلیون فروش هم نمیرسه.Fifa هم که زودتر اومده و همه با دیدن دموی PES و امتیاز های دریافتی میرن سمت FIFA و از اینجور حرفا...
آمار فروش2010 PES و FIFA 10
سلام،
قبلاً هم خدمت چندتا از دوستان عرض کردم که آمار فروش بازی ها معمولاً سه ماه به سه ماه توسط شرکت سازنده به روز رسانی میشه،آمار بازی های مورد نظر شما هم تقریباً از سه ماه پیش تا بحال(زمان انتشار گزارش مالی شرکت های مختلف)آپدیت نشده.
تو آخرین گزارش مالی Konami(اگه اشتباه نکنم منتهی به 31 دسامبر که در صفحات قبلیه همین تاپیک موجود هست)اعلام شد PES 2010 و نسخه ی ژاپنی/آسیاییش(Winning Eleven 2010)تا تاریخ ذکر شده 7.82 میلیون نسخه فروش داشته و FIFA 10 هم در آخرین گزارش مالی Electronic Arts(بازم منتهی به 31 دسامبر)اعلام شد 9.7 میلیون نسخه فروش رفته.
به هر حال از نظر کسی که PES بازی می کنه امیدوارم این فوتبال روز به روز بهتر بشه.

خواهش میکنم یه کم برای خودتون احترام قائل بشید و این بحث ها رو تموم کنید
آقای آریا ( دایناسور ) هم اینجا رو معرفی کرد که برید و بگید آنچه دله تنگتون میخواد

امیدوارم تو این نسخه فکری برا داوری افتضاحش بکنن
گزارش بازی هم دیالوگ هاش خیلی کمه
اون هیجان PES های نسل قبل رو هم بهش برگردونن
همینا رو درست کنن بقیه پیشکش:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or