Pro Evolution Soccer - پیشرفت یا پسرفت ؟

PES های این نسل :

• مجموع رای دهنده‌ها
    170

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
در این 2,3 سال اخیر شاهد بودیم که هر وقت تاپیک جدیدی در مورد PES زده میشه , بحث های زیادی هم در مورد خوب بودن , بد بودن , پیشرفت و پسرفت اون می بینیم. پست هایی که مشکل خاصی نداره ولی بعضی وقتها تاپیک رو از مسیر خودش منحرف میکنه.
دوستان میتونن این بحث ها رو در اینجا بدون کوچکترین توهینی به همدیگه ادامه بدن. پس لطفآ مراعات کنین و روحیه نقد پذیری خودتون رو نشون بدین. (البته بازی رو که ما نساختیم که بخوایم نقدش رو بپذیریم یا نپذیریم !)

نظر خودم : من کلآ رابطه خوبی با بازیهای ورزشی ندارم. فوتبال هم همین طور . البته تا سال 2000 با سری FIFA خیلی حال میکردم ولی بعدش دیگه کلآ زدم کنار . ولی یه برادر دارم که به طرز فجیعی عاشق فوتبال هست و از اولین نسخه های PS1 به یکی از طرفداران فوق تعصبی سری WE و PES تبدیل شد. تقریبآ همه نسخه های PS1 و PS2 (حتی نسخه های دست کاری شده و نسخه هایی مثل J-League و MLS) رو هم تهیه کرده و با لذت انجام داده. ولی وقتی نسل جدید از راه رسید , موضوع این طور نبود ! یکی دو نسخه اول PES رو بازی میکرد و تا جایی که میدیدم لذت قبل رو نمیبرد. وقتی FIFA 09 از راه رسید هم دیگه رسمآ PES رو گذاشت کنار و الآن 360 رو فقط روشن میکنه به خاطر چند دست FIFA بازی کردن. حتی دو نسخه اخیر PES رو هم دیگه نخریده و من برای امتحان خودم خریدم !! ولی دریغ از دو بار بازی کردن اونها ! با شناختی که از برادرم دارم , همین چیزهایی که گفتم دید من رو نسبت به PES های جدید کاملآ مشخص میکنه.
خودمم هر چیزی توی PES های جدید می بینم به جز پیشرفت. انیمیشن ها , گیم پلی , صدای زیبای گزارشگر , تعداد تیم های ملی و باشگاهی و ... هیچ انگیزه ای بهم نداده تا به جای FIFA بازی کردن برم سراغ PES !

نظر خودم : من کلآ رابطه خوبی با بازیهای ورزشی ندارم. فوتبال هم همین طور . البته تا سال 2000 با سری FIFA خیلی حال میکردم ولی بعدش دیگه کلآ زدم کنار . ولی یه برادر دارم که به طرز فجیعی عاشق فوتبال هست و از اولین نسخه های PS1 به یکی از طرفداران فوق تعصبی سری WE و PES تبدیل شد. تقریبآ همه نسخه های PS1 و PS2 (حتی نسخه های دست کاری شده و نسخه هایی مثل J-League و MLS) رو هم تهیه کرده و با لذت انجام داده. ولی وقتی نسل جدید از راه رسید , موضوع این طور نبود ! یکی دو نسخه اول PES رو بازی میکرد و تا جایی که میدیدم لذت قبل رو نمیبرد. وقتی FIFA 09 از راه رسید هم دیگه رسمآ PES رو گذاشت کنار و الآن 360 رو فقط روشن میکنه به خاطر چند دست FIFA بازی کردن. حتی دو نسخه اخیر PES رو هم دیگه نخریده و من برای امتحان خودم خریدم !! ولی دریغ از دو بار بازی کردن اونها ! با شناختی که از برادرم دارم , همین چیزهایی که گفتم دید من رو نسبت به PES های جدید کاملآ مشخص میکنه.
خودمم هر چیزی توی PES های جدید می بینم به جز پیشرفت. انیمیشن ها , گیم پلی , صدای زیبای گزارشگر , تعداد تیم های ملی و باشگاهی و ... هیچ انگیزه ای بهم نداده تا به جای FIFA بازی کردن برم سراغ PES !
تمام اینهایی که گفتی فکر کنم برای اکثریت اتفاق افتاده.عین همین ماجراها برای من هم اتفاق افتاده.

تو شماره 2010به جای اینکه بیان باگ بازی رو کم کنن رفتن مثلا نواوری کنن زدن اون منوهای تعویضو سیستم چیدن بی نقصشو خراب کردن :confused:
انگار اصلا بازی رو قبل بیرون دادن تست نکردن همین طور داغ داغ انداختن بیرون
اخه دروازبان پشت به زمین بازی میکنه موقع حمله حریف؟!!:eek:
مدافها هم که شاسکول تر از همیشه فقط می رقصن واسه خودشون;)
فقط بازی رو کند کردن به طور ناشیانه تا دیگه گندش بیشتر ازین در نیاد واقعا زحمت کشیدن!
کاریم به فیفا ندارم چون با هاش حال نمیکنم

ممنون ازاین تاپیک که ایجاد کردید
حد اقل اگر دیدیم پسته جدیدی تو تاپیکه PES2011 زده شده میتونیم کمی امیدوار باشیم که
در مورده بازیه و چنگ طرفدارهای FIFA نیست
در مورده نظره برادرتون هم ، من کلا به نظره همه احترام میگذارم ولی نظره من با ایشون و کسایی که اینطور فکر میکنن مخالف هست
چون چیزی که من تو این عنوان میبینم مخصوصا تو شماره آخر خیلی با فیفا فرق داره
درسته فیفا انیمیشنهاش خیلی قشنگه و گزارشگرش رو هم به شخصه بیشتر میپسندم و چند تا چیزه دیگه
تا الان همه شماره هاش رو هم خریدم ، ولی حتی 1 دست هم نتونستم کامل بازی کنم
شاید به من حال نمیده ، چون احساس میکنم جای توپ فوتبال توپ دو لایه هست و یا انگار لباس بازیکنها به تنشون تتو شده ،دوربینش زیادی تکون میخوره فیزیک بازی جالب نیست ، عینه ناروتو یا tekken یا .. باید چند تا دکمه رو کمبو کنی تا یه دریبل بزنی ( که تو فوتبال با این سرعت و دقته بازی عملا خیلی سخته )
در کل لذتی که در PES هست در فیفا نیست:biggrin1:
منتظره نظراته مخالف ( به شدت) با این نظره خودم هستم ، ولی خدایی انصاف رو هم رعایت کنید و قبول کنید یه سری واقعیت ها رو;)

به نظر من یکی از دلایل محبوبیت PES سرعت قابل قبول بود که وقتی با تکنیکای فوتبالی همراه میشد هیجان ولذت غیر قابل وصفی رو به به بازیکن القا میکرد
که تو نسل جدید از بین رفت
کلا به نظر من از بعد PES6 دیگه بازی اون لذت همیشگی رو نداشت

خوب ما که از بدو تولد تا حال اهل بازی فوتبال بودیم و کلی هم خاطره دارم

اگر اشتباه نکنم اون اوایل میرفیتم کلوپ با سگا فوتبال 92 میزدیم
Ultimate%20Soccer%20in%20game.bmp

بعد از چند وقت که دستگاه خریدیم رفتیم تو خط فوتبال 97 و به طور دیوانه واری باری شب و روز بازی میکردیم
هنوز هم صدای اون فوتبال تو سرم هست و صدای گزارش گر که کلمه ای حرف میزد رو یادمه..! از غیب کردن توپ گرفته تا بازی بدون داور و...
یادمه یک بار دقیقا ثانیه آخر بازی گل زدم که کنسول هنک کرد..:biggrin1:

بعد فوتبال 98 و 99 اومد که تحول خوبی تو فوتبال بود ولی حال 97 رو نمیداد اون موقع یادمه منتخب جهان رو میگرفتیم کارلوس رو میبردیم حمله پیش رونالدو و گل بارون میکردیم

فوتبال 2000 و 2001 که اومد دیگه دوره PS1 تموم شده بود و رفته بودیم تو PS2 خوب دیگه یک تحول فوق عظیم با PES که شب تا صبح فوتبال میزدیم جمعه ها هم تو کلوپ شرطی بود و نابغه های فوتبال جمع میشدیم نفری 500 تومن میدادیم مسابقه شرطی میزدیم منم که همیشه لیورپول بودم

این قضیه تا سال 2005 ادامه داشت تا اینکه PES 05 , 06 اومد که برای خودشون سلطنت میکردن منم که دیگه کمتر کلوپ میرفتم و تو خونه با فک و فامیل بازی میکردیم.
بهترین خاطره من از 06 مستر لیگش بود که دیگه تعریف نکنم بهتره (روزی 40 تایی بازی میکردم)

تو این گیری ویری یکی دو بار FIFA رو بر روی PC بازی کردم که اصلا بهم حال نداد پاکش کردم و همچنین فیفا 07 و 08 رو برای PS2 خریدم که باز هم متاسفانه نتونستم بازی کنم

بعد همین روال ما روی PS2 ادامه داشت تا سال 2008 که XBOX 360 رو تو کلوپ دیدم و رفتم PES 08 بازی کردم چون خیلی با PES 08 پلی 2 فرق داشت زیاد نتونستم خوب بازی کنم و به نظر من خیلی کند تر بود البته همین مشکل هم وقتی PES 2000 بر روی PS2 اومد هم پیش آمده بود یعنی یک جورایی بازی خیلی کند تر شده بود خلاصه به عشق PES رفتیم XBOX 360 خریدم ولی الان خیلی کمتر فوتبال بازی میکنم چون اصلا وقت ندارم
پارسال هم رفتم FIFA 08 و 09 رو خریدم و کلی هم تمرین کردم که تو لایو با دوستان بازی کنیم ولی اصلا نتونستم و از لیگ انصراف دادم

به نظر من PES 08 , 09 ,10 هیچ مشکلی ندارن و هر سال هم دارن کامل تر میشن فقط یکمی آزادی عمل توش کمتر شده نسبت به PES 06 و نمیشه زیاد توش مانور دادو این گیمر های قدیمی این بازی رو اذیت میکنه

حالا چرا این همه نوشتم نمیدونم:biggrin1:

بعد فوتبال 98 و 99 اومد که تحول خوبی تو فوتبال بود ولی حال 97 رو نمیداد اون موقع یادمه منتخب جهان رو میگرفتیم کارلوس رو میبردیم حمله پیش رونالدو و گل بارون میکردیم
دوبار بالا دوبار پایین چپ راست چپ راست ضربدر دایره! چه شوتهایی میزدن باتیستوتا و پاتریک امبوما! مهدوی کیا هم بود...
وای آقا نمیدونی چه خاطراتی رو با این جمله زنده کردی! به غیر از خاطرات خود بازی یه سری از دوستای اونموقع که دیگه نمیبینمشون و ... (شدیدا احساساتی شدم)
میتونم بگم من با این سری بزرگ شدم!
در مورد موضوع تاپیک هم فقط همینو بگم که سه شماره ی آخر به هیچ وجه مثل بازیهای قبلی برای من اعتیاد آور نبودن!!!

باید چند تا دکمه رو کمبو کنی تا یه دریبل بزنی ( که تو فوتبال با این سرعت و دقته بازی عملا خیلی سخته )
البته اونی که شما میگی دریبل زدن همراه با تکنیک هست و ساده هم میشه دریبل زد یعنی فقط با جهت عوض کردن مثل pes که بیشتر هم من همین کارو میکنم

یادمه از Pes2005 شروع کردم و ول کن این بازی نبودم و هرکی میگفت فیفا حالم بهم میخورد
تا اینکه فیفا و وُرد کاپو زدم و حتی حاظر نیستم دست به Pes بزنم یک بازی که کاملآ پسرفت داشته و یک بازی که کاملآ خشک هست
هیجان در فوتبال حرف اول و آخر را میزنه که فیفا دارای این پتانسیل میباشد ولی PES خیر

مهمترین علت پیشرفت و محبوبیت PES نداشتن یک رقیب قوی بود که وقتی فیفا 09 اومد همه چی رو به نفع خودش تموم کرد
من از سال 2008 به بعد در PES هیجانی ندیدم یه فوتبال خشک و بی روح و متکی به یک بازیکن ستاره
امیدوارم تو شماره های بعدیش موفق باشه

دوستان راستش بازی فوتبال من از زمان میکرو شکل گرفت ، توپ غیب کردن تو سگا رو پشت سر گذاشت ، تو 99 بی رقیب بودم ( بلف نمیزنم ، معمولا تو 5 دقیقه 5-6 گل آوانس میدادم به همه ) و بعد با فوتبال روی کامپیوتر ادامه پیدا کرد .

راستش در مورد فیفا میتونم بگم فیفا بیشتر شبیه یه فوتبال مجازی هست ، نوع بازی و کنترلر های فیفا واقعا برای کسایی که دوران زیادی رو با PS1 و بازیهاش گذروندن ( WINING ELEVEN ها ) عذاب آوره ، یادمه وقتی خواستم تو فیفا 09 دوباره سعی خودم رو بکنم تا بتونم با این نوع سبک بازی خو بگیره ، در مجموع چیزی جز چند بازی کوتاه نصیبم نشد که فقط لذتش در انیمیشن هاش بود و بس !

اما Pes06 چیز دیگه ای بود ، خیلی شبیه WE ها طراحی شده بود ، واسه همین هم واسه دو به دو بازی کردن و دور همنشینی های فوتبالی فوق العاده بود . PES07 رو تجربه نکردم ، ولی 08 بنظرم یک رکود بود ، بازی از سرعت افتاده بود ( مثل WE2000 که بعد از 99 سیستم سرعتی بازی رو دگرگون کرد و مخالف های زیادی داشت ) ، PES09 عالی بود ! یه گام دیگه برای بازگشت به خاطرات و لذت از فوتبال دسته جمعی ، مخصوصا اینکه با کمی تغییر در سرعت بازیکنان راحت میشد یه فوتبال سرعتی ایجاد کرد . PES2010 رو رو ps2 امتحان کردم ، متاسفانه چندان جالب نبود که تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که PS2 متاسفانه قدرت پردازش این بازی رو نداره و واسه همینه که حرکات و rEACTION ها فوق العاده کند نشون میده . Pes2011 امیدوارم بتونه جای تمام کاستی های قبلی رو پر کنه ، مخصوصا اون مشکل آفسایدگیری و از وسط زمین گل خوردن دروازبان رو !

خلاصه اینکه من فک می کنم واسه قدیمی تر ها PES یادآور همون حس سلطه طلبی و نمایش قدرت در Wining Eleven ها رو به همراه داره ، ضمن اینکه نظرات فیفا بازان عزیز هم بسیار محترمه !

منم فوتبال رو با سگا زدم ...
تا الان ...
هیچکدوم مثل سگا جنسیس و PS1 نبودند ...
من نمیدونستم چرا لامصب همش با مکزیک قهرمان جهان میشدم نه هیچ تیم دیگه ای !!! فینال هم همش میخوردم به لهستان :دی (فک کنم 92 بود یا 96 !)
بعد روی PC من FIFA 2005 و FIFA 06 بازی میکردم ...
بعدش زدم تو کار PES 6 و ...
تو PS2 هم فقط PES !
هر وقت هم خواستم FIFA بازی کنم نه تو PS2 نه تو PC تونستم بیشتر از یک بازی خسته کننده بازی کنم ...
فوتبال های جدید AI مزخرفی دارن ! من با پچ و ... بازی میکنم ! PES !
اما اگه کنسول داشتم حتما FIFA را روش تست میزدم ...
بهرحال به نظر منم روند خوبی نداشته ...
بدترینش 2010 بود ... AI مدافعین مسخره !
ولی هر سال امید داریم به سال بعد ! ببینم امسال PES 2011 اون PES قدیمی میشه یا نه ...

آخرین ویرایش:
من فوتبال رو اولین بار از میکرو شروع کردم
ولی به صورت حرفه ای تر از سگا شروع کردم
همیشه هم pes بازی میکردم
ولی تو این چند سال نتونسته اون طوری که باید پیرفت داشته باشه
و زیاد باهاش حال نکردم
هر سال منتظر یه نسخه متحول هستم
ولی این اتفاق که تا حالا نیفتاده

من که اولین فوتبالی که بازی کردم روی سگا بود و بعدشم از 98 تا 2004 روی ps1 بعدش اوفتادم روی کامپیوتر و با FIFA بازی می کردم که اصلا بهم حال نمی داد 2005 06 07 و بعدش PS3 که از 2008 بود تا الن که 2010 هست همش PES بهم حال می ده
روی PSP هم فقط با PES حال می کنم نمی دونم چرا اصلا نمی تونم با FIFA بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or