خوب ما که از بدو تولد تا حال اهل بازی فوتبال بودیم و کلی هم خاطره دارم
اگر اشتباه نکنم اون اوایل میرفیتم کلوپ با سگا فوتبال 92 میزدیم
بعد از چند وقت که دستگاه خریدیم رفتیم تو خط فوتبال 97 و به طور دیوانه واری باری شب و روز بازی میکردیم
هنوز هم صدای اون فوتبال تو سرم هست و صدای گزارش گر که کلمه ای حرف میزد رو یادمه..! از غیب کردن توپ گرفته تا بازی بدون داور و...
یادمه یک بار دقیقا ثانیه آخر بازی گل زدم که کنسول هنک کرد..:biggrin1:
بعد فوتبال 98 و 99 اومد که تحول خوبی تو فوتبال بود ولی حال 97 رو نمیداد اون موقع یادمه منتخب جهان رو میگرفتیم کارلوس رو میبردیم حمله پیش رونالدو و گل بارون میکردیم
فوتبال 2000 و 2001 که اومد دیگه دوره PS1 تموم شده بود و رفته بودیم تو PS2 خوب دیگه یک تحول فوق عظیم با PES که شب تا صبح فوتبال میزدیم جمعه ها هم تو کلوپ شرطی بود و نابغه های فوتبال جمع میشدیم نفری 500 تومن میدادیم مسابقه شرطی میزدیم منم که همیشه لیورپول بودم
این قضیه تا سال 2005 ادامه داشت تا اینکه PES 05 , 06 اومد که برای خودشون سلطنت میکردن منم که دیگه کمتر کلوپ میرفتم و تو خونه با فک و فامیل بازی میکردیم.
بهترین خاطره من از 06 مستر لیگش بود که دیگه تعریف نکنم بهتره (روزی 40 تایی بازی میکردم)
تو این گیری ویری یکی دو بار FIFA رو بر روی PC بازی کردم که اصلا بهم حال نداد پاکش کردم و همچنین فیفا 07 و 08 رو برای PS2 خریدم که باز هم متاسفانه نتونستم بازی کنم
بعد همین روال ما روی PS2 ادامه داشت تا سال 2008 که XBOX 360 رو تو کلوپ دیدم و رفتم PES 08 بازی کردم چون خیلی با PES 08 پلی 2 فرق داشت زیاد نتونستم خوب بازی کنم و به نظر من خیلی کند تر بود البته همین مشکل هم وقتی PES 2000 بر روی PS2 اومد هم پیش آمده بود یعنی یک جورایی بازی خیلی کند تر شده بود خلاصه به عشق PES رفتیم XBOX 360 خریدم ولی الان خیلی کمتر فوتبال بازی میکنم چون اصلا وقت ندارم
پارسال هم رفتم FIFA 08 و 09 رو خریدم و کلی هم تمرین کردم که تو لایو با دوستان بازی کنیم ولی اصلا نتونستم و از لیگ انصراف دادم
به نظر من PES 08 , 09 ,10 هیچ مشکلی ندارن و هر سال هم دارن کامل تر میشن فقط یکمی آزادی عمل توش کمتر شده نسبت به PES 06 و نمیشه زیاد توش مانور دادو این گیمر های قدیمی این بازی رو اذیت میکنه
حالا چرا این همه نوشتم نمیدونم:biggrin1: