PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
تنها چیزی که خوب بود فقط افکت موشن بلوری:d بود که موقع شادی گل استفاده شده بود که طبیعی تر جلوه میکرد.
کلا خیلی ایراد داشت. مسی سه سوت تک به تک میشد.:(

خدا کنه مشکل داوری حل شده باشه! مشکل داوری به کنار تیم رئال هم این قدر باگ نباشه!!!!!! من موندم رونالدو چند تا بازی با سر گل زده که jump و header از ابراهیم مویچ و آنری بیشتره!!! آنری که توی pes 2010 بوقه!!! messi هم که هنوز زیرش نزدی مصدومه! من توی یک بازی 6 بار رونالدو رو زدم زیرش!!!!! 4 تا اخراجی دادم. یارو رو 6 باز بردن بیرون. تکون نخورد. باز عین ..... برگشت تو زمین. اصلا کلا header jump با pass accuracy توی رئال وحشتناک بالاست!!!! سرعت بازیکن های بارسلونا خیلی کم بود! به جز مسی که یک کم قابل تحمل تره من نمی تونم رد بدم دفاع رئال رو ! سرعتشون از مسی بیشتره.آخه من نمی فهمم کدوم ..... گفته بازی رونالدو از مسی بهتره که این قدر رونالدو رو توی این بازی باگ کردن. بعد نکته جالب دیگه پا به توپ شدن فروارد های رئال بود! توپ از تو پای کاکا و رونالدو کنده نمی شه!!!! من 5 تا بازیکن دفاع گذاشتم هر 5 تا ریختن رو سر رونالدو نمی تونند توپ رو از تو پاش در بیارند. خیلی چیز خنده داریه. ریپلی هم سیو دارم!
این اشکالات آفساید هم که داغون کرده بود. اون از سری قبل که eto باگ بود! سری قبلش هم رونالدینیو.
مشکل دیگه سیو نشدن line up بود! خدا کنه این ها درست بشه

خدا کنه این کونامی ساخت فوتبالو بزاره کنار تا مجبور نباشیم هر سال خدا خدا کنیم و اخرشم یه فوتبال چرند دیگه به خوردمون بدن

خدا کنه این کونامی ساخت فوتبالو بزاره کنار تا مجبور نباشیم هر سال خدا خدا کنیم و اخرشم یه فوتبال چرند دیگه به خوردمون بدن

اینجوری که دیگه میشه کشک !:d باید یه رقیبی باشه که طرفین سعی و تلاش بیشتری کنن تا گیمشون نسبت به هم بهتر باشه و هر شرکت برای نتیجه بهتر نسبت به طرف مقابل مجبور میشه تا جایی که میتونه روی گیم کار کنه و نتیجه هم به طبع به نفع من و شماست:>

واقعا این حرفهای تقلیدی خیلی خنده داره- انگار هر ماشین زیرش چرخ میندازن- از ماشین قبلیش تقلید کرده!

یکسری فن بازیها جدا مسخرست

منم تریلر جدیدو که حدود 8دقیقه بود دیدم.فقط میتونم بگم برای خودم کونامی و طرفدارن این بازی متاسفم.دلتونو صابون نزنید.باز هم یه چرند دیگه از کونامی امسال عرضه میشه.

منم تریلر جدیدو که حدود 8دقیقه بود دیدم.فقط میتونم بگم برای خودم کونامی و طرفدارن این بازی متاسفم.دلتونو صابون نزنید.باز هم یه چرند دیگه از کونامی امسال عرضه میشه.
به به:d
شما منتقد بشی خوبه
بدجور میکوبی:d
حالا شاید اونقدرا هم نباشه:d

شما واسه خودت متأسف باش :دی من ديگه بين اين و فيفا فرقی نميبينم

من با ایشون موافقم چرا که کونامی هرسال داره PES رو بدنام تر می کنه.
مثلا همین PES 2011 کاملا تقلیدی از FIFA هست.
همچنین کونامی هرسال وعده می ده این درست شده اون درست شده و...
از PES 2008 به بعد جز نام PES چیزی باقی نمونده.
PES 2010 رو هم گفتن عالیه عیب نداره اما دیدیم چه ایرادهای فاحشی داره.

مثلا همین PES 2011 کاملا تقلیدی از FIFA هست.
مشکلش هم اینه که نمیتونه درست تقلید کنه. به شکلی بد تقلید میکنه. مثلا تو PES 2010 قسمت Custom Tactics فیفا رو تقلید کردن ولی اصلا در حد و اندازه فیفا نبود و حتی 10 درصد کارایی اونرو هم نداشت. حالا اینا به کنار این انیمیشن ها واقعا مسخرند. هر سال از اول انیمیشن میسازن از سال قبل مسخره تر و مصنوعی تر میشه. همین انیمیشن دویدن که واقعا خیلی مسخرست. انیمیشن دروازه بانها هم خیلی مصنوعیه. خیلی سریعه واکنشاشون. تور دروازه (فرمش) هم قبلا نسبتا خوب بود ولی الان به نظرم خیلی بد تر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or