PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
نمیدونم تا الان دوستانی که از سانتر تو pes ایراد میگیرن یه کم به نحوه سانتر و ... تو فیفا دقت کردن؟!!!
اصلا استیل بازیکن موقع کرنر رو دیدید؟ این یعنی چی؟ حالا پودولسکی با پای راست خوب سانتر کرده که کرده کدوم بازیکن رو دیدید استیله کرنر زدنش مثل فیفا باشه؟
ضربه کاشته همینطور !! حرکاته فیفا آرکید تره یا pes?? اون کارایی که بازیکنها تو فیفا میشه باهاشون کرد که از آرکید هم گذشته و تبدیل به فوتبال شاوولین شده
یه توپ داشت اوت میشد همچین مسی مثل هلیکوپتر ( بالگرد :d ) از اوت توپ رو پاس داد که ....
در کل فقط یه نکته رو میگم اونم اینه که فیفا فقط با نزدیک کردنه خودش به سبک pes اخیرا تونست یه کم خودش رو مطرح کنه ، یادتون نره;)
شما دوست عزیز خیلی زیادی تعصب داری و اصلا دیگه لازم نمیبینم با شما بحث کنم.عالم وادم هرچی بگن شما حرف خودتو میزنی.

ببینید دوستان من سعی میکنم اون تریلر کذایی رو مقداریشو اینجا برازم تا هرکی امیدی به این تبلیغات دروغین کونامی داره ناامید بشه

نمیدونم تا الان دوستانی که از سانتر تو pes ایراد میگیرن یه کم به نحوه سانتر و ... تو فیفا دقت کردن؟!!!
اصلا استیل بازیکن موقع کرنر رو دیدید؟ این یعنی چی؟ حالا پودولسکی با پای راست خوب سانتر کرده که کرده کدوم بازیکن رو دیدید استیله کرنر زدنش مثل فیفا باشه؟
ضربه کاشته همینطور !! حرکاته فیفا آرکید تره یا pes?? اون کارایی که بازیکنها تو فیفا میشه باهاشون کرد که از آرکید هم گذشته و تبدیل به فوتبال شاوولین شده
یه توپ داشت اوت میشد همچین مسی مثل هلیکوپتر ( بالگرد :d ) از اوت توپ رو پاس داد که ....
در کل فقط یه نکته رو میگم اونم اینه که فیفا فقط با نزدیک کردنه خودش به سبک pes اخیرا تونست یه کم خودش رو مطرح کنه ، یادتون نره;)
سلام
سانترا مشکل داره درست اما این جمله اخرتون یه جوری بود منی که اصلا تو بحثی شرکت نمیکنم وادار به نقل قول کردنه پستتون کرد البته هرکسی نظری داره اما به عنوان کسی که همیشه فوتبال بازی میکنه میگم من اصلا نتونستم تو این نسل دست به pes بزنم همش حس میکنم توپش مربعه یه جوریه بازیش
اما این تریلری که از بازی 2011 گذاشتن دیدم واقعا بهتر شده کلا گرچه با پاسکاریش و توپش مشکل دارم اما میشه حس کرد که حسابی به بازی یه دستی کشیدن و روونتر شده امسال حتمی هم این میگیرم هم فیفارو اما باید صادق بود برای بازی و کلکل با دوستان حتمی فیفا میزنیم چون واقعا به استیل بازیش عادت کردیم
pes میگرم چون واقعا تو این نسل این اولین فوتباله درست درمونیه که زده کونامی البته تا لیسانس نکنه باشگاها رو فایده نداره مثلا منکه طرفدار بایرن مونیخم تویه pes لیسانس نیست که باعث میشه حتی برای گذروندن وقتمم از pes استفاده نکنم

این بازی از همه نظر عالیه فقط خدا کنه یه دستی به داوری بازی بکشن که واقعا افتضاحه و اگه امتیاز تیم آرسنال هم بخرن که دیگه..... Oops! :x

یه سوال داشتم.تو PES 2011 تو لیگ انگلیس امتیاز همه تیم هارو خریدن یا اینکه مثل قبل فقط امتیاز 2 تا تیم خریدن؟:-/
باید بیاد تا ببینیم ولی بعید میدونم خریده باشن....(الان همه اسم تیمهایی که روشون(بجای اسم اصلی) دیگرو حفظ شدن:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or