PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

دوست عزیز دیدی مطلبو نمیخونی و فقط میخوای بگی fifa بهتره و این کلمه رو تو جمله ببینی.یبار دیگه متن اولمو بخون.!! نمیبینی نوشتم که گیم پلیش بدتر از سالهای پیش شده و از fifa عقب افتاده.این جمله معنیش یعنی چی؟ یعنی PES از fifa بهتره؟یعنی دیدنش اینقد سخته؟؟؟:-o

متاسفانه ما ايرانيا يه اخلاقی داريم که فکر ميکنيم هر چی داريم و هر چی ميگيم از بقيه بهتره.خيلی واسمون سخته حقيقتو قبول کنيم.با اينکه هميشه گفتن حقيقت تلخه ، ولی بايد قبولش کرد.
نمیدونم چرا بعضیا زورشون میاد حقیقتو قبول کنن(اشاره به فرد خاصی نیست)
خلاصه بهتره بعضی از بچه ها واقعيتو بگن تا اينکه بخوان دلشونو با دور کردن از حقيقت خوش کنن;)
خدا وکيلی اگه ميومدم ميگفتم فيفا افتضاحه اين حرفارو بم ميزدين؟دیگه خودتون قاضی باشید;)

دوست عزیز دیدی مطلبو نمیخونی و فقط میخوای بگی fifa بهتره و این کلمه رو تو جمله ببینی.یبار دیگه متن اولمو بخون.!! نمیبینی نوشتم که گیم پلیش بدتر از سالهای پیش شده و از fifa عقب افتاده.این جمله معنیش یعنی چی؟ یعنی PES از fifa بهتره؟یعنی دیدنش اینقد سخته؟؟؟:-o

داداش شما نوشتی ميدونين مشکلش چيه که عقب افتاده؟بعد اومدی ازش تعريف کردی.گفتی هر چقدم بد باشه من ميخرمش.اين که شما گفتی يعنی برايه شما گیم پليش مشکلی نداره و هر چقدم بد باشه باز ميخريش.مفهوم صحبتتو درست منتقل نکردی.اصلاً مشکلشو هيچ توضیحی ندادی.من هميشه نظراتو چند بار ميخونم;)

متاسفانه ما ايرانيا يه اخلاقی داريم که فکر ميکنيم هر چی داريم و هر چی ميگيم از بقيه بهتره.خيلی واسمون سخته حقيقتو قبول کنيم.با اينکه هميشه گفتن حقيقت تلخه ، ولی بايد قبولش کرد.
نمیدونم چرا بعضیا زورشون میاد حقیقتو قبول کنن(اشاره به فرد خاصی نیست)
خلاصه بهتره بعضی از بچه ها واقعيتو بگن تا اينکه بخوان دلشونو با دور کردن از حقيقت خوش کنن;)
خدا وکيلی اگه ميومدم ميگفتم فيفا افتضاحه اين حرفارو بم ميزدين؟دیگه خودتون قاضی باشید;)
دوست عزیز همش داری یه حرفو تکرار میکنی ( حقیقت حقیقت ) looooooooool
تو که عشقه فیفا هستی برو تو تاپیک خودش نظراتو بده اینجا تاپیک pes هست !
اگه هم نقدی داری بیا بگو تا من و بچه ها هم بفمیم !

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1150910:
دوست عزیز همش داری یه حرفو تکرار میکنی ( حقیقت حقیقت ) looooooooool
تو که عشقه فیفا هستی برو تو تاپیک خودش نظراتو بده اینجا تاپیک pes هست !
اگه هم نقدی داری بیا بگو تا من و بچه ها هم بفمیم !
واسه اینه که اگه همه حقيقتو قبول کنن هيچ وقت مشکلی به وجود نمياد.من که هم از فيفا خوب گفتم هم بد از pes هم خوب گفتم هم بد.من که ميگم هر 2 تا بازي رو دارم و هر 2 رو بازی میکنم.پس از کجا ميگی عشقه فيفا هستم؟آخه چرا يک طرفه قضاوت ميکنين؟همه اينایي که گفتم نقد بود ديگه.جوک که نبود :d يعنی چون تاپيک pes هستش بايد بيام و فقط تعريف کنم؟:-/

اینایی که میگی از جوک هم بدتره :d
من به نظرات احترام میزازم ولی شما تو یه حاله دیگه سیر میکنی فقط یه نمونش رو بت نشون میدم !
شما گفتی که : اوت انداختن اصلاً نميشه بازيکنارو جابجا کرد.دفاع ها عينه مشنگا ايستادن.از 10 تا دروازه خالی يکيش به زور گل ميشه . ;)
واینکه کونامی بلد نیست تغییرات ایجاد کنه !!!!!!!!!!!!!!!!

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1150931:
اینایی که میگی از جوک هم بدتره :d
من به نظرات احترام میزازم ولی شما تو یه حاله دیگه سیر میکنی فقط یه نمونش رو بت نشون میدم !
شما گفتی که : اوت انداختن اصلاً نميشه بازيکنارو جابجا کرد.دفاع ها عينه مشنگا ايستادن.از 10 تا دروازه خالی يکيش به زور گل ميشه . ;)
واینکه کونامی بلد نیست تغییرات ایجاد کنه !!!!!!!!!!!!!!!!

يعنی ميگی دارم از خودم حرف ميزنم :d حتماً ديدم که دارم ميگم.اگه ميخواست تغيرات ايجاد کنه تا حالا اين کارو کرده بود.شايدم پول نداره ميخواد پول جمع کنه ورژنای بعديشو بهتر کنه :d مثله EA که تا 2010 جونمون رو به لبمون رسوند و فقط پول کشید از کاربراش:d

يعنی ميگی دارم از خودم حرف ميزنم :d حتماً ديدم که دارم ميگم.اگه ميخواست تغيرات ايجاد کنه تا حالا اين کارو کرده بود.شايدم پول نداره ميخواد پول جمع کنه ورژنای بعديشو بهتر کنه :d مثله EA که تا 2010 جونمون رو به لبمون رسوند و فقط پول کشید از کاربراش:d
دوست خوب شاید شما یه دست کوچیک بازی کردی ( احتمالا بازیت اوت هم نداشته )
ما که نمیگیم fifa خوب نیست ( فیفا عالی ) ما نمیتونیم باش ارتباط برقرار کنیم .
هیشکی هم نمیگه pes بی مشکله ولی نسبت به 10 همش تغییراته !!!!!!!

اگه میخواین باهم بحث کنید اینجا جاش نیست.بهم pm بدید.اجازه بدید دوستانی که میان اینجا بجای کلکل سر این دو بازی دوتا مطلب در مورد بازی مربوطه (PES) دستگیرشون بشه تا بحث در مورد فیفا.یکم رعایت کنید لطفا

دوستان عزیز دعوا نکنید هر کسی یک نظری داره و میاد و نظرش رو میگه تا دیگران اگاه بشن بعضی از دوستا اصلا نمیدونن که امسال فیفا روی pc تغییر کرده و باید اگاه بشن و انتخاب درست داشه باشن به نظر من فقط تغییرات کافی نیست باید تغییرات درست و حساب شده انجام بشه نه اینکه بخوان بازی رو طبیعی تر کنن بجای شوت زدن زیر توپ زدن بیارن:d به نظر من pes امسال و همینطور ساله های پیش فقط و فقط واسه ی طرفدارای سه اتیشش ساخته شده اونایی که میگن ما با Pes بزرگ شدیم ولی فیفا برای تمام دوستداران شبیه ساز فوتبال ساخته شده یه چیزی بگم من خودم فن فیفا هست ولی pes هم بازی میکنم و راستش رو بخواین من pes 6 رو هم قبول ندارم ولی همیشه انتخاب درست کردم من فیفا رو تا 09 ترجیح میدادم ولی سال پیش pes10 بازی کردم با اون همه مشکلش ولی امسا بازم فیفا بازی میکنم و فکر مکنم بهتره به نظر خودم البته بگما من pes8 رو هم به fifa8 ترجیح دادم خولاصه فن هر کدوم هستید سعی کنید درست انتخاب کنید زیادم به این دوسنمون گیر ندید یکی از همین طرفدارای pes چند روز پیش اومد و تو تاپیک fifa11 کلی به بازی و دوستان توهین کرد توهین به معنای واقعی نه این توهینی که شما میگید میتونید برید ببینید

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1150965:
دوست خوب شاید شما یه دست کوچیک بازی کردی ( احتمالا بازیت اوت هم نداشته )
ما که نمیگیم fifa خوب نیست ( فیفا عالی ) ما نمیتونیم باش ارتباط برقرار کنیم .
هیشکی هم نمیگه pes بی مشکله ولی نسبت به 10 همش تغییراته !!!!!!!

اتفاقاً pes 2010 رو از فيفا 10 فکر کنم بيشتر بازی کردم. از pes 2009 هم خيلی خوشم اومد ولی گذشته ها گذشته بحثه ما روی فيفا 11 و pes 11 هستش:d شما هم میتونی همچنان سوار پیکان بشی کسی به کاری مجبورتون نکرده:d
شما که ميگی تغيرات داشته ، اگه 5 تا تغييره مثبت داشته 10 تا تغييره منفی هم داشته.چرا فقط جنبه های مثبت قضيه رو نگاه ميکنی؟چرا بقیه طرفدارای pes حرف شما رو نمیزنن؟فقط تعداد کمی هستن که میگن خوب شده که اونم از روی تعصبه:d
بيا تو تاپيک فيفا ببين يکی از فن هاي pes چقدر از فيفا 11 بد گفته.در حالیکه فيفا 11 تا حالا بهترين فيفاي pc بوده

اگه میخواین باهم بحث کنید اینجا جاش نیست.بهم pm بدید.اجازه بدید دوستانی که میان اینجا بجای کلکل سر این دو بازی دوتا مطلب در مورد بازی مربوطه (PES) دستگیرشون بشه تا بحث در مورد فیفا.یکم رعایت کنید لطفا

داداش بحث تنها در مورد فيفا نيست.داريم از مشکلات و خوبي هاي هر 2 تا بازی ميگيم.اينجا بحث نکنيم پس کجا بحث کنيم :dکل کل هم نيست فقط يه بحثه دوستانس :d;;):>

PES

PES
ببینید دوستان! من خودم از طرفدارای pes بودم! از شماره 3 که عکس کولینا روش بود تا 2010 رو بازی کردم! اما هنوز وقت نکردم دمو این جدیدرو تست کنم! هیچ کس هم به اندازه من برای pes پچ و استادیوم و چهره و لباس دانلود نکرده! شماره های اولش واقعا فوق العاده بودن! اما از شماره 6 بود فکر کنم! دقیقا یادم نیست! که آدریانو خیلی قوی بود! با قدرت بدنی همرو میزد دیگه بازی افت کرد! بعد از او تغییر کلی بازی که دیگه واقعا خراب کرد! حالا من ضعف های این اواخرشو میگم! هرچند من شماره جدیدشو ندیدم! اما از کلیپ هاش فهمیدم تقریبا همونه!

ویزگی های خوب:
گرافیک و کار روی چهره بازیکن ها!
استادیوم و چمن خوب
ادیت کردن آسون از طریق پچ های متنوع

ضعف ها:
کمبود تنوع تکنیک!
ضعف شدید داوری
من فقط با آرسنال بازی می کنم! اما به جز چند تا تیم مثل چلسی، بارسلونا و رئال و اینتر و منچستر بقیه تیم ها خیلی خیلی ضعیفن! یعنی وقتی آرسنال با چلسی بازی میکنه! کافیه بدن دروگبا به گالاس بخوره! از 6 متری پرتش میکنه اونور! دروگبا قوی هست اما نه اینطوری دیگه! کلیه بازیکن های این چند تیم قوی در نبرد های تک به تک آرسنالی ها رو شکست میدن! اصلا نمیشه دریبلشون زد! کافیه بدنشون به بدنت بخوره! شما اگه با یکی هم سطحتون بازی کنید! شما آرسنال و وردارید و اون چلسی یا بارسلونا! واقعا باید خدا به دادتون برسه تا ببرید! در pes قوی بودن تیم در بردن خیلی مهمه!
فقط دقت شوت بازیکن هایی مثل رونی، جرارد، مسی، دروگبا، و بقیه بازیکن های این تیم قوی ها بالاست! شما دهن خودتونو سرویس کنید به سختی با ون پرسی و فابرگاس و آرشاوین می تونید از راه دور گل بزنید! اینا که در فوتبال واقعی دقت شوت بالایی دارن!
لیسانس نبودن خیلی از تیم ها
عدم وجود لیگ آلمان
جو ضعیف ورزشگاه ها
خوشحالی بعد از گل بی روح
باگ های وحشتناک! شوت میزنی! میخوره به تیرک! مثل تخم مرغ شکسته میفته رو زمین!
استایل بد بازیکن ها موقع دویدم! کمرشون خم میشه!

آخرین ویرایش:
fifa

FIFA
ضعف ها:
چهره سازی تقریبا ضعیف!
گرافیک پایین تر از pes! البته روی pc که با ابعاد 1680*1050 بازی کردم واقعا گرافیگش عالی بود تازه بیشتر از این هم میشه با ابعاد بالاتر! اما روی کنسول اینطوری نیست!
ادیت سخت! که البته نیازی نداره!
تو این چند سال البته ورژن pc قبل از nex gen شدن خیلی ضعف داشت! مثل شوت های از راه دور که میرفت تو گل و زیر توپ زدن ها که مهاجم تک به تک بشه! و .... اما دیگه اینطوری نیست! کنسولش که همیشه خوب بوده!

نقاط قوت:
تکنیک های فوق العاده متنوع
داوری عالی
قدرت بدنی، سرعت و تکنیک همه به وضوح قابل لمس هستن! و شما به خاطر توانایی هاتون میبرید نه به خاطره قدرت تیمتون! یعنی با تیمی مثل تاتنهام میتونید چلسی رو شکست بدید اگه به تیمتون عادت داشته باشین و تواناییهاشو بدونید!
بازیکن هایی مثل ون پرسی و آرشاوینو و کلا بازیکن هایی جز بازیکن های بارسا و رئال و چلسی و این تیم ها ، هم شوت های خوبی دارن!
وجود تمامی لیگ های دنیا
جو عالی ورزشگاه
خوشحالی های متنوع
دروازه بان های خوب
آنلاین خیلی خوب!
و ...
تازه همه میدونیم که روی کنسول ویژگی های بیشتری هم داره!
البته اینا نظرات منه! امیدوارم طرفداران pes نیان منو بکوبن! نظر خودتونو بدین! مرسی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or