PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

سلام.
یه جوونمردی پیدا میشه که پچها این بازی رو بده.پچهایی که رنگ تیمها و اسامی و لوگو رو درست کنه.راستی پچی هست که این دوربین مزخرف رو درست کنه؟
مرسی.

عزیزجان یه نگاه به این سایتو بکن ببین کارتو راه میندازه
این جوری که نوشته این 7 تا لیگ رو کامل داره
(من خودم PES باز نیستم که بتونم تست کن ببینم خوبه یا نه)​

PESEdit 2011 Patch 3.7

Bundesliga, Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, Primera División, Russian Premier League​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
عزیزجان یه نگاه به این سایتو بکن ببین کاتو راه میندازه
این جوری که نوشته این 7 تا لیگ رو کامل داره
(من خودم PES باز نیستم که بتونم تست کن ببینم خوبه یا نه)

PESEdit 2011 Patch 3.7

Bundesliga, Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, Primera División, Russian Premier League

من تست کردم و خوبه . همه ی لیگ هایی رو هم که گفته کاملا درست شدن ، هم پیراهن و هم لوگوی باشگاه ها و اسامی بازیکنان . Cyberface ها هم خیلی روشون کار شده و بهتر شده . کلا بازی یه کلاس بالاتر رفته .

• Like
Reactions: u.s.a
من تست کردم و خوبه . همه ی لیگ هایی رو هم که گفته کاملا درست شدن ، هم پیراهن و هم لوگوی باشگاه ها و اسامی بازیکنان . Cyberface ها هم خیلی روشون کار شده و بهتر شده . کلا بازی یه کلاس بالاتر رفته .

Installation:
1. Delete the folder “kitserver” from the PES 2011 main directory and also delete the start menu folder “PESEdit 2011 Patch” – skip this if this is the first time you install PESEdit 2011 Patch.
2. Install the patch using install.exe, make sure to choose the directory you installed PES 2011 to.
3. Start the game via pes2011.exe / start menu folder “PESEdit 2011 Patch” / PESEDIT SELECTOR​

FileSonic​

FileServe​

MediaFire​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: LBJ4Ever
PESEdit 2011.jpeg

منبع : http://soft98.ir/game/2901-PESEdit-2011.html

PESEdit 2011 Patch 4.0 + 4.0.1
همواره برای تمامی سری های بازی محبوب Pro Evolution Soccer پس از انتشار رسمی بازی ، افزونه هایی عرضه می شود تا بازی را به جدیدترین نقل و انتقالات ممکن و انجام آخرین تغییرات آپدیت کند. در آخرین نسخه این افزونه ها ، برای بازی بسیار محبوب Pro Evolution Soccer 2011 که چندی پیش منتشر شده ، پچ شماره 4.0 & 4.0.1 این بازی آماده شده که تغییرات بسیار زیادی را در محیط بازی ایجاد کرده است.

توضیحات:

• پس از دانلود و اکسترکت کردن فایل های فشرده ، اگر چنانچه پچ های قبلی بازی را نصب نموده اید ، به محل نصب بازی رفته و فولدر PES 2011/kitserver را به کل پاک کنید. اگر هم از پج های قبلی استفاده نکرده اید ، نیازی به این کار ندارید. حال به نصب پچ بپردازید و محل نصب را ، محل نصب بازی انتخاب کنید.
  • در صورت بروز هرگونه مشکل در اجرای بازی ، می توانید فایل های اصلی img را از بازی اصلی خود که دانلود نموده و یا خریده اید ، در قسمت program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/img کپی کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین نمایید.
  • اگر با مشکل اجرای Insert Disc intro Drive مواجه شدید ، کرک اصلی بازی که همراه بازی دانلودی شما و یا بازی خریداری شده شما می باشد را در محل نصب بازی کپی نمایید و با ان بازی را اجرا نمایید.
  • برای اجرای Master League و یا Become A Legend دقت داشته باشید که از Switch استفاده کنید. تصویر زیر ، راهنمای موضوع می باشد.
switch-pesedit.jpg

• ارور برای مستر لیگ مربوط به PESEDIT Selector که فقط با برنامه NETframwork v4 باز میشه و در بخش SWITCHES باید روی گزینه ی COPA LIBERTADORES قرار بگیره.
  • ارور Close دادن وسط بازی هم مربوط به دو تا فایل d3dx9_37.dll و d3dx9_43.dll که تو C:/windows/System32 کمه.
  • فایل طوری فشرده شده که در صورت ارور هنگام اکسترکت کردن میتونید با گزینه Repair فایل رو ترمیم و به راحتی از حالت فشرده خارج کنید و دیگه نیازی نیست فایل مربوطه رو مجدد دانلود کنید

سلام.

یه آپشن فایل ، یا ترینر برا این بازی میخواستم که کردیت پوینت بده (یا همه چیز هایی که تو اکسترا بازی هست رو باز کنه)

هیچ تغییر دیگه ای نمی خوام ...

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or