PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

دوستان عزیز دعوا نکنید هر کسی یک نظری داره و میاد و نظرش رو میگه تا دیگران اگاه بشن بعضی از دوستا اصلا نمیدونن که امسال فیفا روی pc تغییر کرده و بازی
اینو فقط Ea به شما گفته ;)
شما که ميگی تغيرات داشته ، اگه 5 تا تغييره مثبت داشته 10 تا تغييره منفی هم داشته.چرا فقط جنبه های مثبت قضيه رو نگاه ميکنی؟چرا بقیه طرفدارای pes حرف شما رو نمیزنن؟فقط تعداد کمی هستن که میگن خوب شده که اونم از روی تعصبه:d
نه دوسته عزیز این حرفه شما کاملا اشتباه هست !!!!!
فعلا که هر کی تو این تاپیک اومده فقط خواسته بکوبه شما صفحات قبل رو یه نگا بنداز !
امسال pes خیلی علی شده بیشتر مشکلات حل شده اگه میخوای دونه دونه میگم ( بی مشکل هم نیست )

من مقایسه دو تا بازی رو کردم نسبت به pes چهره هاش ضعیف تره! اما از قبل خیلی خیلی بهتر شده! اما یه نگاهی به کاسیاسش بنداز! همین!
من نمیدونم شما در مورد کدوم نسخه از دو بازی صحبت میکنی اگه منظورت نسخه 2011 دو با زی باشه که فیفا رو چهره ها خیلی بهتر کار کرده میشه با عکس مقایسه کرد راستی این رو هم بگم که توی فیفا چهرهها سه بعدی ساخته میشه ولی تو PES بصورت دو بعدی هست.

PES
ضعف ها:
کمبود تنوع تکنیک!
ضعف شدید داوری
فقط دقت شوت بازیکن هایی مثل رونی، جرارد، مسی، دروگبا، و بقیه بازیکن های این تیم قوی ها بالاست! شما دهن خودتونو سرویس کنید به سختی با ون پرسی و فابرگاس و آرشاوین می تونید از راه دور گل بزنید! اینا که در فوتبال واقعی دقت شوت بالایی دارن!
لیسانس نبودن خیلی از تیم ها
عدم وجود لیگ آلمان
جو ضعیف ورزشگاه ها
خوشحالی بعد از گل بی روح
باگ های وحشتناک! شوت میزنی! میخوره به تیرک! مثل تخم مرغ شکسته میفته رو زمین!
استایل بد بازیکن ها موقع دویدم! کمرشون خم میشه!
دوست عزیز در مورد خرفات :
1. امسال و حتی سال پیش هم همچین چیزی نبود !!! ( نمیدونم چرا اینو میگی )
2.حتام امسال pes رو بازی کن چون دیگه از اشتباهات داوری مثل سال پیش وجود نداره !
3.این حرفم اشتبا هست pes یه condition داره ( من با van bomel شوت زدم تو گل هم میره )
4.نداشتن لایسنس تیم های زیاد مشکل قدیمی pes هست ولی امسال با گرقتن جام های جدید و بعضی تیم های جدید این ضعفو تا حدودی جبران کرد !
5.دیگه جو ورزشگا ها نگو که همه pes بازی اینو میدونن جو ورزشگا ها عالیه !
6.خوشحالی و استایل بازیکنا تو pes 2011 واقعا تغییر کرده . خودت بعدا ببینی خوشت میاد .

چهره های pes چرا اینطور شدن؟ انگار با کاغذ ساختن! بابا شماره ی قبل کاکا و دروگبا و رونالدو و مسی رو که میدیدی حال میکردی!!!!!!!!!!!!!!!!!! من گفتم شاید هنوز مثل سال های قبله چهره های pes!

چهره های pes چرا اینطور شدن؟ انگار با کاغذ ساختن! بابا شماره ی قبل کاکا و دروگبا و رونالدو و مسی رو که میدیدی حال میکردی!!!!!!!!!!!!!!!!!! من گفتم شاید هنوز مثل سال های قبله چهره های pes!

دوست عزیز چرا چیزیو که میدونی میپرسی؟:دی
اسکن کردنه دیگه یعنی اینو نمیدونستی؟:دی
از الان پستم اسپم شدست!:دی

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1151156:
دوست عزیز در مورد خرفات :
1. امسال و حتی سال پیش هم همچین چیزی نبود !!! ( نمیدونم چرا اینو میگی )
2.حتام امسال pes رو بازی کن چون دیگه از اشتباهات داوری مثل سال پیش وجود نداره !
3.این حرفم اشتبا هست pes یه condition داره ( من با van bomel شوت زدم تو گل هم میره )
4.نداشتن لایسنس تیم های زیاد مشکل قدیمی pes هست ولی امسال با گرقتن جام های جدید و بعضی تیم های جدید این ضعفو تا حدودی جبران کرد !
5.دیگه جو ورزشگا ها نگو که همه pes بازی اینو میدونن جو ورزشگا ها عالیه !
6.خوشحالی و استایل بازیکنا تو pes 2011 واقعا تغییر کرده . خودت بعدا ببینی خوشت میاد .
1.کدوم چیز نبود سال های پیش؟
2. این شماره رو تست نکردم!
3. منظور شما از condition? من با مدافع گل زدم! اما تیم هایی مثل بایرن و آرسنال خیلی خیلی شوت هاشوون ضعیف ترن!
4. جام و تیم های جدید لایسنس نبودم تیم های بزرگی مثل آرسنال و منچستر و چلسی رو که هر بار یکیشون فقط لایسنس داره رو جبران نمیکنه! مگر پچ ادیتور ها یه کاری کنه!
5. پیشنهاد می کنم که حتی این فیفا نه! بلکه برید اون فیفا 10 رو بازی کنید! ببینید اگه بازی 1-0 باشه در دقایق پایانی تماشاچی ها چه کار می کنن!
6. این رو تست نکردم!

1.کدوم چیز نبود سال های پیش؟
2. این شماره رو تست نکردم!
3. منظور شما از condition? من با مدافع گل زدم! اما تیم هایی مثل بایرن و آرسنال خیلی خیلی شوت هاشوون ضعیف ترن!
4. جام و تیم های جدید لایسنس نبودم تیم های بزرگی مثل آرسنال و منچستر و چلسی رو که هر بار یکیشون فقط لایسنس داره رو جبران نمیکنه! مگر پچ ادیتور ها یه کاری کنه!
5. پیشنهاد می کنم که حتی این فیفا نه! بلکه برید اون فیفا 10 رو بازی کنید! ببینید اگه بازی 1-0 باشه در دقایق پایانی تماشاچی ها چه کار می کنن!
6. این رو تست نکردم!
1. نبود تنوع در تکنیک !!!!!!! ( خیلی حرفه )
3. وضعت تیم رو خوبه بده که همه اینها رو شوت تاثیر میزاره !!!!!
4.اره باسه تو ولی باسه اسم pes خیلی مهم بود این لایسنس ها
5.هر کی یه دست Fifa 10 کنسول میزنه بعد میشه خدا ( نترس یازی کردم ) !!!! شما هم جو ورزشگاه تو champions league ببین .

5.هر کی یه دست Fifa 10 کنسول میزنه بعد میشه خدا ( نترس یازی کردم ) !!!! شما هم جو ورزشگاه تو champions league ببین .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز! من Fifa 10 pc رو میگم! همون که هیچی نداره! داغونه! اما جوش از pes بهتره به نظره من! تیکه ننداز زود! اول ببین کدوم fifa 10 رو میگم!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز! من Fifa 10 pc رو میگم! همون که هیچی نداره! داغونه! اما جوش از pes بهتره به نظره من! تیکه ننداز زود! اول ببین کدوم fifa 10 رو میگم!

آره خدایی جو ورزشگاه تو فیفا وحشتناکه و هماهنگ با جریان بازی جو ورزشگاه تغییر میکنه ..
227.gif

من خودم سالهاست که pes بازی میکنم اما هیچ وقت هیجانی که تو ورزشگاه های فیفا هست رو تو pes ندیدم ..
من که امسال زدم تو فیفا .. pes که اصلا حال نمیده ..
real09.gif

يكي از نقاط قوت بازي PES امسال به نظر من همين شروع اول بازي است كه واقعا خيلي شبيه به واقعيت شده و انگار بازي داره از تلويزيون پخش مي شه و يكي از نقاط ضعفش بازم به نظر من حركت توپه كه انگار تو زمين خيس داره جابجا مي شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or