از حرفایي که تو تاپيکه فيفا نوشتی کاملاً معلومه فن pes نيستی
ديگه pes به گرده فيفا هم نميرسه چه برسه که بخواد باش برابری کنه.من هر 2 تا بازی رو سيستمم نصبه ولی pes اينقد مشکل داره که آدم وسطه بازی اعصابش خورد ميشه.فيفا هم مشکل داره ولی اصلاً تأثيره زيادی تو جريانه بازی نداره.تو pes توپو 20 متر ميندازه جلو.برا اوت انداختن اصلاً نميشه بازيکنارو جابجا کرد.دفاع ها عينه مشنگا ايستادن.از 10 تا دروازه خالی يکيش به زور گل ميشه.بازيکن هر چقدرم داغون باشه ديگه ميتونه دروازه خالي رو گل کنه.بازيکنا هم که وقتی خوشحالی ميکنن همه بدنشون ميره تو هم ديگه
الان که دارم فیفا 11 رو بازی میکنم واقعا لذت میبرم.از فیفا 10 هم اصلا راضی نبودم فقط گیم پلیش بهتر شده بود.اینو میگم نیای بگی فن فیفا هستی چون زبونت خیلی درازه اینم تو تاپیک فیفا به همه نشون دادی.
خيلی از بچها ميگن با احترام صحبت کنين با هم ديگه.ولی با هرکسی بايد باش همونطوری رفتار کرد که بات رفتار ميکنه.
مشکلاتی هم که فیفا 11 داشته تو تاپیک خودش نوشتم.يکيش اين بوده که تو بعضی از بازی ها رنگ لباس دارور با يکی از تيما همرنگ بوده.يکی ديگه هم صداي تور دروازس.اين مشکلات اصلاً توي بازی هيچ تأثيری نداره ولی pes همه مشکلاتش تو گیم پلی و اجزاي اصليه بازی هست.کونامی فقط داره ظاهر بازی رو تغيير ميده نه باطنشو.مثله اينه آدم تو مغازش يه خانم خوشکل بياره که مشتری جذب کنه
کونامی حتماً بلد نيست درست برنامه نويسی کنه براي انجام حرکاته صحيح تو بازی وگرنه تا حالا تغیيراتو انجام داده بود.هر چی داشته و نداشته تا همون pes 2008 رو کرده و ديگه چيزي براي ارائه دادن نداره.ولی EA کم کم و پله به پله جلو رفت.فیزیک بازيکنا تو فيفا 11 فوق العاده شده.
اونایي که اينقدر سنگ pes رو به سينه ميزنین يه بار فيفا 11 رو امتحان کنين مطمئن باشين ديگه pes بازی نميکنين.