PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
عاقا این گیف چه کوفتی بود:|:|:|
موندم چرا بچ های بازیسنتر توی شب بیشتر توی این تاپیک فعالن تا صبح:|:|
چرا با اعصاب و روان ما بازی میکنید اخههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

آقا من از وقتی P.T بازی کردم با شوکی که بهم وارد کرد هنوز گوشه چشمم میپره :دی نمیدونم تیک عصبی گرفتم! خیر نبینه این کوجیما با اون لیزا که بلارو سرم اوردن :دی
ممکن بود اگه تو یه شرایط دیگه اون اتفاق میوفتاد انقدر شوکه نمیشدم ولی من اصلاً آمادگیشو نداشتم تو اون لحظه!

من اصلا اهل بازی های ترسناک نیستم، حتی خوشم نمیاد تو بازی استرس بگیرم، چون مفتی بود دانلودش کردم.
تا اونجایی رفتم که زنه حمله میکنه، خودتون حساب کنید چی کشیدم...
خانمم کنارم نشسته بود، جوری بهم شوک وارد شد که اشتباهی با مشت کوبیدم تو دهنش!

این دختر عمم تازه یه بچه گیرش اومده . یعنی در حد لالیگا صدای گریه این بچه شبیه خنده بچه توی P.T هست .
نمیدونم چرا میخوام بکشمش :|

میگم بچه ها کسی این گیف رو نداره ؟؟؟؟ یه لینک بدید برای دانلودش ......

به لطف دوست عزیزم پوریا تیزر رو بازی کردم . بازی ریلیز بشه نمی دونم چطور می تونم تمومش کنم ! سر همین تیزر چند بار فریاد کشیدم حالا بماند از اول تا آخر با ترس جلو می رفتم (خیلی خوب می دونید که ترس بازی از چه نوعی هست) . گرافیک خیلی زیبایی داره .
حس می کنم از داخل کمد اتاق که نیمه باز هست یکی من رو می بینه ! در حالی که تو بازی WC بود .

:d

به لطف موتور گرافیکی بازی (Fox Engine) افکت نور و رفلکس نور تاثیر خیلی خوبی در القای ترس دارند و صدای گذاری و صداهای محیط هم همین طور و جدا خیلی جاها رو نمیشه پیشبینی کرد .

اسپویل داستانی

با تشکر از دوست عزیزم سینا جان (Little John) . بعد از این که از طریق روزنه دیوار راهرو داخل WC رو دیدیم , صدایی که از مشاجره بین زن و مرد در WC شنیدیم و احتمالا همون زن و شوهر داستان هستند و بعد از این که زنِ کشته شد , احتمالا برای بچه درون شکم زنِ اتفاقی افتاد که باعث سقط جنین شد . شکم و قسمت پایین شکم روح زنِ آغشته به خون هست که احتمالا مربوط به سقط جنین در داستان می باشد . احتمالا روح زنِ ساخته ذهن و ضمیر ناخودآگاه شخصیت قابل بازی در داستان هست یا حالت متافیزک داره ...

آخرین ویرایش:
به حرفای و جمله های داخل بازی دقت کنید یه چیزایی از داستان سایلنت هیل های قبلی رو میشه توشون دید :| مثلا :
بچه های بی گناهی که کشته شدن و اون جمله که پسره/بچه ـه میگه : بابام هممون رو کشت ولی من برمیگردم،با اسباب بازی های جدیدم :|
اون حرفایی هم که از رادیو شنیده میشد به شدت جالب و f*cked up بودن.
پدری که همه خونوادش رو میکشه و بعد یه شماره عجیب رو تکرار میکنه،و اون جمله های سوئدی :|
a door to a new dimension will open....(معنی 100% دقیق این قسمت نمیدونم این میشه یا نه :d )
در مورد داستان هم به نظرم اگه این کاراکتری که ما کنترل میکنیم هم خونوادش رو کشته باشه داستان به شدت جالب میشه :|

در کل خیلی خیلی تجربه ی خوب و جدیدی بود،خیلی وقت بود یه بازی ترسناک اینطوری بازی نکرده بودم.......
جدا از گرافیک،صداگزاری و ..... دیالوگ های داخل بازی خیلی عجیب بودن،فقط میخوام پیشینه کاراکتر اصلی و داستان بازی رو بدونم.
یعنی اگه خونواده خودشو کشته باشه........ :|

خوب من توهم نزده بودم دیشب و اون دوست محترم داخل رادیو :d سوئدی صحبت میکرده :d :
https://www.you tube.com/watch?v=n1jZ2MJRCjs
زیر نویس انگلیسی رو انتخاب کنید.این متنش هست :
Close your eyes.
Let your ears listen, to the radio.
Do you hear my voice?
Can you hear your own soul's scream?
Let us choose
My voice that tells the future
Or your tortured (inaudible)
Well, what do you choose?
You can choose.
Your life, your future.
Wise as you are you might already have discovered it.
Yes, the radio drama from 75 years ago was true.
They are here on our earth and they monitor and see all.
Don't trust anyone. Don't trust them.
They are already controlled by them.
That's the way it has been for 75 years now.
Only our best (inaudible)
You have a right. A right to become one of us.
So, welcome to our world.
Very soon the gates to a new dimension will open.
2-0-4-8-6-3
2-0-4-8-6-3
what the actual f*ck?! :|

آخرین ویرایش:
یک نفر یک روش جدید پیدا کرده برای خنده که چند نفر تست کردن و جواب گرفتن!
روش جدید همونی هست که همه می دونیم، فقط یک نکته کوجیمایی (!!) داره!
1- برید سمت تلفون و صبر کنید تا ساعت 0:00 بشه.
2- Pause کنید. این کار الزامی نیست ولی برای دریافت بهتر فرمان صوتی پیشنهاد می شه. حالا این صدا رو به هدست نزدیک کنید. 10-15 ثانیه صبر کنید برای خنده اول. نکته خاص بازی همین بوده گویا! :دی
3- 10 قدم جرکت کنید و توقف کنید (خنده بعدی).
4- بدون حرکت منتظر خنده بعدی باشید.

خدا می دونه کوجیما چقدر بهمون خندیده! :)):دی

به جرعت می تونم بگم وقتی تو بازی باشی (خصوصا تو این قسمت دمو)، تنها چیزی که اصلا به چشمت نمیاد همین گرافیک فوق العاده بازی هست! ترس و دلهره ای که بهت حاکم می شه عملا اجازه تحلیل گرافیکی بهت نمی ده!:دی

-

لینک صدارو درست کن یه توضیح کاملم بدی ممنون میشم...

توی رادیو اعلام میشه که قبلاََ هم از این دست جنایت ها در این ایالت رخ داده. یکیش مربوط میشه به ماه قبل و دیگری هم مربوط میشه به ماه دسامبر سال قبل, که در اون قاتل با استفاده از اسلحه و ساطور تمام افراد خانوادش رو میکشه. نکته جالب اینه که در همه موارد پدران قاتل بودند. پلیس ایالتی اعلام میکنه که به نظر نمیاد که رشته این قتل های خانگی بهم ارتباطی داشته باشند هرچند ممکنه مواردی مثل شغل, مراقبت از کودکان و دیگر مسائل اجتماعی که خانواده های معمولی باهاش مواجه هستند دلیل این گونه جنایت ها باشه. همسایه ها هم گفتند که روز قبل از جنایت صدای پدر رو شنیدند که یه سری اعداد رو با صدای بلند تکرار میکرده, به طوری که انگار داشته یه جور طلسم رو میخونده!
=====
گویا وقتی راهرو سرخ میشه, اگر به دستشویی برید جنین توی سینک حرفهای جالبی میزنه, میگه:
[LTR]You got fired, so you drowned your sorrows in booze. She had to get a part-time job working a grocery store cash register. Only reason she could earn a wage at all is the manager liked how she looked in a skirt. You remember, right? Exactly ten months back.[/LTR]
========
این رو قبلاََ توی تاپیک سایلنت هیل گفتم, دیدم بد نیست اینجا هم بگم:

داستان P.T یکمی منو یاده داستانی میندازه که توی borley haunted mansion توسط گوینده تعریف میشه.:d (silent hill 3)
?: کمک...کمک...
گوینده: آیا اون صداها رو شنیدی؟
گوینده: یک خانواده چهار نفره در این اتاق تکه تکه شدند.
گوینده: اه! صدای گریه های بچه...
گوینده: قاتل دستگیر شد.
گوینده: میدونی گفت برای چی خانوادش رو به قتل رسونده؟
گوینده: "چون احساس میکردم که باید این کار رو انجام بدم!"
گوینده: به هر حال، دروغ گفتم.
گوینده: همش شوخی بود.
گوینده: فقط میخواستم بترسونمت، همین.
گوینده: حقیقت اینه که فقط یه نفر مُرد, به خاطر خودکشی.

توی P.T پدر خانواده خودش رو هم حلق آویز میکنه.

22577312870240428850.jpg

آخرین ویرایش:
به حرفای و جمله های داخل بازی دقت کنید یه چیزایی از داستان سایلنت هیل های قبلی رو میشه توشون دید :| مثلا :
بچه های بی گناهی که کشته شدن و اون جمله که پسره/بچه ـه میگه : بابام هممون رو کشت ولی من برمیگردم،با اسباب بازی های جدیدم :|
اون حرفایی هم که از رادیو شنیده میشد به شدت جالب و f*cked up بودن.
پدری که همه خونوادش رو میکشه و بعد یه شماره عجیب رو تکرار میکنه،و اون جمله های سوئدی :|
a new dimension will open....(معنی 100% دقیق این قسمت نمیدونم این میشه یا نه :d )
در مورد داستان هم به نظرم اگه این کاراکتری که ما کنترل میکنیم هم خونوادش رو کشته باشه داستان به شدت جالب میشه :|

در کل خیلی خیلی تجربه ی خوب و جدیدی بود،خیلی وقت بود یه بازی ترسناک اینطوری بازی نکرده بودم.......
جدا از گرافیک،صداگزاری و ..... دیالوگ های داخل بازی خیلی عجیب بودن،فقط میخوام پیشینه کاراکتر اصلی و داستان بازی رو بدونم.
یعنی اگه خونواده خودشو کشته باشه........ :|

اول بازی یه چیزایی در مورد این که زنش کشته شده میگه، از قضا حامله هم بوده.
احتمالا اون زنه و اون جنین ناقص، زن و بچه خودش هستند!

منکه نتونستم این دمو P.T. بازی کنم ولی ویدیوهاشو دانلود کردم واقعا ترسناک بود یه حس عجیب ترس و استرس داشتم که شبیهشو تا حالا نداشتم.
یه چور ترسیه که تو فکرت بوجود میاد دفعه های اول که تو راهروها راه میره هیچ اتفاقی نمیفته ولی لحظه به لحظش میترسی.گرافیک این دمو خیلی قوی بود جزییات رو یه راهروی L مانند این باشه بازی بنظرم شاهکاره.صداگذاریشم خفنه افراد سازنده این دمو دیوونن :دی
من اون لحظه ای که در باز میشه و صدای بچه میاد یا اونجایی که دختره وایستاده و لحظه به لحظه قدش بلند تر میشه و آخرش که دختره بهت حمله میکنه و زندانیت میکنه از ترس ترکیدم :دی
بدجور منتظر SILENT HILLS باید بمونیم فکر نکنم تا پاییز 2016 خبری از بازی بشه.بازیگر the Walking Dead نقش اصلی بازیه خیلی حال کردم.

یک نفر یک روش جدید پیدا کرده برای خنده که چند نفر تست کردن و جواب گرفتن!
روش جدید همونی هست که همه می دونیم، فقط یک نکته کوجیمایی (!!) داره!
1- برید سمت تلفون و صبر کنید تا ساعت 0:00 بشه.
2- Pause کنید. این کار الزامی نیست ولی برای دریافت بهتر فرمان صوتی پیشنهاد می شه. حالا این صدا رو به هدست نزدیک کنید. 10-15 ثانیه صبر کنید برای خنده اول. نکته خاص بازی همین بوده گویا! :دی
3- 10 قدم جرکت کنید و توقف کنید (خنده بعدی).
4- بدون حرکت منتظر خنده بعدی باشید.

خدا می دونه کوجیما چقدر بهمون خندیده! :)):دی

تایید میشه و برای من کار کرد ولی برای بارهای قبل من بدون میکروفون تمومش کردم و به شکل کاملا اتفاقی! پس راه حل های دیگه ای هست

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or