PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
حالا به ترسش کاری ندارم( به نظرم اونقدر که سر و صدا به پا شد ترسناک نیست انصافا:d) ولی یه سوال؟ بازی به نظرتون بیشتر شبیه outlast و amnesia و... نیست تا silent hill ؟:confused: البته اهل فن و سایلنت بازها بهتر میتونن نظر بدن ولی من با اینکه یکی دو نسخه از سایلنت هیل رو بازی کردم کمترین شباهتی توش ندیدم:d.
در ضمن دیدگاهم نسبت به بازی هایی که اینجوری میخوان گیمر رو بترسونن اصلا مثبت نیست، به نظرم ساخت چند تا راهرو و قرار دادن افکت های صوتی و تصویری و... و ندادن هیچ وسیله ای که بشه از خودت دفاع کنی ، ممکنه باعث ترس بشه که در این دمو واقعا هم شده، ولی هنر خاصی نیست به نظرم( در قیاس با بازی هایی مثل The evil wiyhin و dead space و.حتی نسخه های قبل حوده silent hill در مدیوم گیم منظورمه):d.
تو سایلنت هیل 4، اول بازی دقیقا همینطوری شروع میشه. یارو توی خونه با دوربین اول شخص گیر کرده.

دوتا صحنه قشنگ .یدم به خودم :D
یک وقتی دختره آمد ، یکی آینه ـه :|
بقیه مدت ترسناک نبود ، ولی بازم هیجان و استرس که بعد چی می خواد بشه داشت !

اولا که نگفتم بی هنر:d، در قیاس با اون عناوین مذکور ، اونم از نظر خودم ، از لحاظ هنر و قدرت بازیسازی دارای level خیلی پایینتری هست.
ثانیا انجام گرفته قبلا، amnesia رو اگه بازی کرده باشید متوجه عرایضم میشید، یا حتی outlast .
البته به نظرم بازی اصلی یه همچین چیزی نباید باشه، من با توجه به این دمو نظرمو گفتم و باید دید بازیه اصلی چطور میشه، ولی نظرم راجب این دمو و بازی های این سبکی ( pure horror ها) همینه که گفتم:d
من نه اینو بازی کردم نه amnesia ونه outlast :">
اما از خیلی ها شنیدم که از outlast بسیار ترسناک تره:>

این بازی از چه انجینی استفاده میکنه؟
شاید با کمی اغماض شبیه ترین بازی ای بود که میدیدم اینقدر به محیط واقعی یه خونه نزدیکه
Fox Engine
_________

radio broadcast translated from Sweden
Close your eyes
Let your ears listen to the radio
Do you hear my voice
Can you hear your own soul scream
Let us choose
My voice fortells the future
Or your tortured -inaudiable
Well, what do you choose
You can choose
Your life. Your future
Wise as you are, you might already have discovered it
Yes, the radio drama from 75 years ago was truth
They are here on our earth and they monitor and see all
Don't trust anyone. Don't trust the police
They are already controlled by them
That's the way it's been for 75 years now
Only our best -inaudible
You are right. A right to become one of us
So welcome to our world
Very soon the gates to a new dimension will open
2-0-4-8-6-3
2-0-4-8-6-3

آخرین ویرایش:
ویدئو های گیم پلی GamerSyde رو دانلود کردم دیدم روانم مغتشش شد ! ترسناک بودن دمو به کنار بازی بشدت رئلستیک ـه انگار داری فیلم تماشا میکنی !

این GIF رو ببینید, فیلم واقعی ـه انگار
UnkemptPlaintiveBubblefish.gif

Fox Engine از نظر گرافیک فوتو رئلیسم خارق العادست !

از شواهد و قراین بر میاد که protagonist بازی یا همون norman reedus یه ویدیو گیمر هست.از مکالمه آخر بازی بر میاد.
جملات بازی بسیار عمیق هست با اینکه معتقدم هیچ تیمی مثل سایلنت تیم نمیتونه این سری رو ادامه بده اما این بازی اگر از مقایسه با سایلنت هیل واقعی بگذره خیلی عظیم خواهد بود.
هر بار که شخصیت به بازی میاد موارد جدیدی تجربه میکنه و هیچ‌چیز نمیتونه تابع قوانینی خاص باشه.
Are you sure the only you is you?
این بهترین جمله بود به نظرم
زاستی دقت کردین اول اول دمو اون دو تا سوسکا دارن با هم کار بد میکنن؟ این هم از اعجاز فاکس انجین..!

در اینکه گرافیکش خارق العاده بود شکی نیست اما بازی کلا تو یه راهرو و محیط کاملا بسته اجرا میشه . پس مسلما با توجه به محیط فوق العاده کوچیکش باید هم همچین جزئیات بالا و خیره کننده ای داشته باشه . هر وقت تونستن تو بازی نهایی همچین گرافیکی رو ارائه بدن تحسین برانگیزه.

یک نفر یک روش جدید پیدا کرده برای خنده که چند نفر تست کردن و جواب گرفتن!
روش جدید همونی هست که همه می دونیم، فقط یک نکته کوجیمایی (!!) داره!
1- برید سمت تلفون و صبر کنید تا ساعت 0:00 بشه.
2- Pause کنید. این کار الزامی نیست ولی برای دریافت بهتر فرمان صوتی پیشنهاد می شه. حالا این صدا رو به هدست نزدیک کنید. 10-15 ثانیه صبر کنید برای خنده اول. نکته خاص بازی همین بوده گویا! :دی
3- 10 قدم جرکت کنید و توقف کنید (خنده بعدی).
4- بدون حرکت منتظر خنده بعدی باشید.

خدا می دونه کوجیما چقدر بهمون خندیده! :)):دی

ویدئو های گیم پلی GamerSyde رو دانلود کردم دیدم روانم مغتشش شد ! ترسناک بودن دمو به کنار بازی بشدت رئلستیک ـه انگار داری فیلم تماشا میکنی !

این GIF رو ببینید, فیلم واقعی ـه انگار
UnkemptPlaintiveBubblefish.gif

Fox Engine از نظر گرافیک فوتو رئلیسم خارق العادست !
به جرعت می تونم بگم وقتی تو بازی باشی (خصوصا تو این قسمت دمو)، تنها چیزی که اصلا به چشمت نمیاد همین گرافیک فوق العاده بازی هست! ترس و دلهره ای که بهت حاکم می شه عملا اجازه تحلیل گرافیکی بهت نمی ده!:دی

-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or