PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
منم تمومش کردم . داشتم با هدست بازی میکردم . 1 2 جاش سکته رو زدم
خیلی جو سنگینی داشت . صدا گذاریش هم عالی بود . دقیقا همه چیز با هم سازگار بود
خوشمان آمد

من که فقط دور خودم میچرخیدم یعنی از اون پله ها درش میرفتم تو دوباره برمی گشتم سر جام رفتم حموم چراغ قوه بر داشتم من عکسی هم جایی ندیدم فقط زوم میکردم یه پرشی بعضی وقتا میگرفت به یه زبون عجیب یه چیزی مینوشت یکم بعدشم هی رادیو میگفت پشت سرتو نگاه کن ماهم نگاه کردیم جنه پرید کلکمونو کند دوباره از اول اومد منم گفتم
سیکتیر
کی حوصله داره از اول بره!

من که فقط دور خودم میچرخیدم یعنی از اون پله ها درش میرفتم تو دوباره برمی گشتم سر جام رفتم حموم چراغ قوه بر داشتم من عکسی هم جایی ندیدم فقط زوم میکردم یه پرشی بعضی وقتا میگرفت به یه زبون عجیب یه چیزی مینوشت یکم بعدشم هی رادیو میگفت پشت سرتو نگاه کن ماهم نگاه کردیم جنه پرید کلکمونو کند دوباره از اول اومد منم گفتم
سیکتیر
کی حوصله داره از اول بره!
از اول نمیاد که میمیری از تو اون اتاقه respawn میشی

چند تا واکنش با هم ببینیم :d :

ciedvpgdqoa9md1c5iec.gif

uze8m7mxbi1iptrq13ky.gif

kl8z0dtv7ad10fi8fnqz.jpg

خدایی این خارجی ها دیگه خیلی ترسو ــَـن :| :دی
من کلا تو بازی یه صحنه یه لحظه پریدم اون هم سرم رو دادم عقب یهو :دی شوکه شدم یه لحظه :دی اینا می‌پرن هوا و 6 متر می‌رن عقب و... :|

خدایی شما خیلی شجاعیـن :| :d اون دوست عزیـز هم که پست شما رو لایک زده ( T.S :-" ) خودش جرات نمیکنه بازی کنه . :-":d
من در جهت حمایت از گیمر های شجاع ایرانی لایک کردم :-" :d منی که اوتلست بازی نکردم بیام اینو بازی کنم ؟ :d میخوای منو بکشی ؟
yahoo_4.gif

بیا برو بازی کن !
4076.gif
لذتی که در اون ترس نهفته ست قابل وصف نیست .
yahoo_65.gif
yahoo_4.gif
مشکلت با من چیه ؟
4076.gif
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
خدایی این خارجی ها دیگه خیلی ترسو ــَـن :| :دی
من کلا تو بازی یه صحنه یه لحظه پریدم اون هم سرم رو دادم عقب یهو :دی شوکه شدم یه لحظه :دی اینا می‌پرن هوا و 6 متر می‌رن عقب و... :|

ماها از بس شب و روز در حال شوکه شدن هستیم پرش تو کارمون نیست:dولی خداییش بعد فیلم mama این دومین باری بود که اینجوری سه فاز منو میگرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or