PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
بازی به طرز وحشتناکی ترسناکه :| برای بار دوم این هیولائه غافلگیرم کرد :| !
نکته ! سایه شخصیتتون رو دیوار که میوفته دقت کنید ... سرشو عین زامبی ها و ... هی تند تند تکون میده ! خیلی نافرمه :|

البته اون سایه اون روح زنه هست که پشت سر کارکتر اصلی همینجوری به طرز وحشتناکی راه میاد و صداش هم وحشتناک تر میاد :| و بعضی وقتها که برمیگردی یدفعه میگیرت !! :|

تو معما آخر ، تو آینه دستشویی معلومه

البته اون سایه اون روح زنه هست که پشت سر کارکتر اصلی همینجوری به طرز وحشتناکی راه میاد و صداش هم وحشتناک تر میاد :| و بعضی وقتها که برمیگردی یدفعه میگیرت !! :|

تو معما آخر ، تو آینه دستشویی معلومه
همیشه تو آینه دستشویی هست :دی بعضی وقت ها فقط می‌ره استراحت دوباره برمی‌گرده :دی

@Abolfazl3007
@Nathan Drake
خودتون قشنگ در جریان بودید دیشب چطوری ترسیدم :| !
--
بهترین گرافیکیو که تاحالا دیدم داره :دی ! چراغ قوه میندازی تو آیینه نور انعکاس پیدا میکنه رو دیوار ، خاک رو تابلو عکس ها پیداست ، پوست موز - ته سیگار - سوسک ها ... خیلی خوب ساختن ! دیگه بازی اصلی چجوری میخواد باشه !

کل دمو یه طرف، این تیکه تابلوها یه طرف:

jit9budzrzn0tdr1867a.jpg

من توی ویدئو داشتم سکته میزدم، چه برسه به اینکه آدم خودش بازی کنه! :|

دیشب یه دختره داشت استریم میکرد در توییچ :d بنده خدا داشت معما حل میکرد یکدفعه برگشت یه روحه بهش حمله کرد =)) :| نزدیک بود دسته رو پرت کنه تو tv دختره :)):d

دیشب یه دختره داشت استریم میکرد در توییچ :d بنده خدا داشت معما حل میکرد یکدفعه برگشت یه روحه بهش حمله کرد =)) :| نزدیک بود دسته رو پرت کنه تو tv دختره :)):d

اینم بگو که من بهت دادم لینک و :دی ولی آخرش تموم کرد یه بار دیگه بازی کرد دیگه من حوصله نکردم رفتم :دی یه یارو هم بود گفت 47 بار بازی رو تموم کرده که من یه بارش رو دیدم :دی

آقا خیلی خوب ساختن بازی رو گرافیکشم خیلی خوبه ، اون اول بازی که صدای گریه بچه میاد بعد در دستشویی نیمه باز میشه رفتم دمه در زوم کردم یهو یه پدرسگی ظاهر شد در و بست :| همونجا بود دسترو کوبوندم روتخت رفتم شام بخورم:|:dاصلاً فوق العادس خیلی وقت بود اینطوری نترسیده بودم ، بازی قشنگ رو نِرو آدم راه میره و دونه دونه سلولای عصبی مغز و میپوکونه من یه نیمچه ترسی هم از جاهای باریک دارم که همین مورد ترس بازی رو برام دوچندان کرده :|

رسیدم مرحله آخر ولی جرات نمیکنم بازی کنم.
این بازی استعداد خیلی خوبی برای ریخوندن موهای بدن شما داره
. از وقتی این بازی رو انجام میدم مصرف تیغم خیلی کم شده :d

سلام. دیشب بالاخره ساعت 2/5 نیمه شب دانلود کامل شد. فقط 15 دقیقه با خودم ور می رفتم که بازی رو انجام بدم یا نه . بالاخره شروع کردم( البته همه چیز مهیا ، تلویزیون 50 اینچ+ هدفون+چراغها خاموش و فقط چراغ خواب قرمزه روشن بود + کسی خونه نبود ) چند دقیقه اول به خیر گذشت اما اولین ضربه قلبی بسته شدن درب نیمه باز حمام بود که باعث شد مغزم چند ثانیه هنگ کنه. فکر کردم ادامه بدم یا نه که با هر ضرب و زوری بود خودمو راضی کردم تا بازی رو ادامه بدم اما چشمتون روز بد نبینه اونقدر از ترس داغ بودم و قلبم تند میزد که عرقم در اومد. اما نکته ای که برام جالب بود نمیدونم چرا مبل زیرم خنک بود همون موقع فهمیدم رسما خودمو خراب کردم. حالا تصمیم گرفتم برای امشب حتما از یک زیرانداز ضد اب استفاده کنم تا گرفتاریم کمتر بشه. فقط چیزی رو که تا حالا نفهمیدم اینه که از چه وقت زیرم خنک بود و من حالیم نبوده. امشب بیشتر دقت می کنم.:-s:">
خز بازی هم حدی داره :d
به دل نگیری ها

واقعا graphics engine بازی حرف نداره b-) همین گرافیک واقعگرایانه بازي و جو خفنشه که ترس را به گيمر انتقال میده :>

صدا گذاری بازی بینظیره :)

و این نکته که بازی قابل پیشبینی نیست :-oو آدم واقعا نمی دونه یک لحظه دیگه چه اتفاقی ميوفته :-s>:)

و اینکه خدا را شکر حجمش واقعا کم بود:) من اول که استريما را می دیدم گفتم حتما 10 گيگي هست :d

من که تا اون جایی که همه جا قرمز میشه و تند تند میره رفتم دیگه ولش کردم :d
پدر صاحاب مارو درآورد این lisa misa و اینا . هروقت خودتو آماده میکردی اتفاقی نمیفتاد جایی که اصلا انتظارش رو نداشتی واقعا غافلگیر میشدی
خدا رو شکر اون یارو چشم تیر خورده و اینا رو ندیدیم

خدا پدر سازنده PS4 رو بیامرزه که با یه دکمه راحت میتونی از بازی بیای بیرون و قشنگ Close اش کنی :|
ترکوند مارو.همون اوایل بازی لای در حمومه باز بود ما اومدیم یه دیدی بزنیم حالی کنیم یه بچه ناقص الخلقه لعنتی اومد درو بست :| رسما مردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or