PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
ویدیو رو دیدم الان به شدت عصبی هستم ....

روح و روانم داغون شده ....

بچه ها اون موجودی که تو سینک دستشویی بود چی بود ؟ جنین بچه ؟ داغون شدم بدرقم

خوب شد که دانلودش نکردم :-s

سر درد بدی گرفتم ....

یه عکس از Lisa جون گرفته بودم یادم رفته بود بذارم :دی
گفتم الان که همه تو فاز عصبی و... رفتن بذارم حال کنید :دی
45158763354448635144.jpg

پ.ن: کولی بازی در نیارید 141 کیلوبایت ـه :دی

یه عکس از Lisa جون گرفته بودم یادم رفته بود بذارم :دی
گفتم الان که همه تو فاز عصبی و... رفتن بذارم حال کنید :دی
45158763354448635144.jpg

پ.ن: کولی بازی در نیارید 141 کیلوبایت ـه :دی

بیاین قبول کنیم بیشتر ترس این بازی بخاطر گرافیک خیلی بالاشه! چون من به شخصه بعد چند دقیقه دیگه احساس نمیکردم بازیه! در نتیجه ترس بیشتر میشد! الان تو همین عکسی که امیر حسین گذاشته به سایه لیزا دقت کنید!! حتی نور ساعت هم باعث سایه شده یعنی دقت به کوچکترین جزئیات که باعث میشه اصلا احساس بازی نکنی

یه راهنمایی بکنین:
اونجایی که یه یخچال از سقب آویزون و در حموم هم بازه چه باید کرد؟:d

کنار تلفن روی دیوار نوشته Hello! هر موقع که به ته سالن برید و بیاید یکی از حرف های Hello به کنار نوشته ای که زیر یخچال روی دیوار نوشته شده اضافه میشه. آخر سر کلمه Hell تشکیل پیدا میکنه و بعدش باید زوم کنید روی جمله تا صدای قفل در رو بشنوید و ادمه بدید.

اقا من فکر میکنم از نظر احساسات به مشکل برخوردم.
چون توی هیچ لحظه ای از این بازی اصلا نمیترسم.خیلی واسم عادیه...:(

حالا به ترسش کاری ندارم( به نظرم اونقدر که سر و صدا به پا شد ترسناک نیست انصافا:d) ولی یه سوال؟ بازی به نظرتون بیشتر شبیه outlast و amnesia و... نیست تا silent hill ؟:confused: البته اهل فن و سایلنت بازها بهتر میتونن نظر بدن ولی من با اینکه یکی دو نسخه از سایلنت هیل رو بازی کردم کمترین شباهتی توش ندیدم:d.
در ضمن دیدگاهم نسبت به بازی هایی که اینجوری میخوان گیمر رو بترسونن اصلا مثبت نیست، به نظرم ساخت چند تا راهرو و قرار دادن افکت های صوتی و تصویری و... و ندادن هیچ وسیله ای که بشه از خودت دفاع کنی ، ممکنه باعث ترس بشه که در این دمو واقعا هم شده، ولی هنر خاصی نیست به نظرم( در قیاس با بازی هایی مثل The evil wiyhin و dead space و.حتی نسخه های قبل حوده silent hill در مدیوم گیم منظورمه):d.

حالا به ترسش کاری ندارم( به نظرم اونقدر که سر و صدا به پا شد ترسناک نیست انصافا:d) ولی یه سوال؟ بازی به نظرتون بیشتر شبیه outlast و amnesia و... نیست تا silent hill ؟:confused: البته اهل فن و سایلنت بازها بهتر میتونن نظر بدن ولی من با اینکه یکی دو نسخه از سایلنت هیل رو بازی کردم کمترین شباهتی توش ندیدم:d.
در ضمن دیدگاهم نسبت به بازی هایی که اینجوری میخوان گیمر رو بترسونن اصلا مثبت نیست، به نظرم ساخت چند تا راهرو و قرار دادن افکت های صوتی و تصویری و... و ندادن هیچ وسیله ای که بشه از خودت دفاع کنی ، ممکنه باعث ترس بشه که در این دمو واقعا هم شده، ولی هنر خاصی نیست به نظرم( در قیاس با بازی هایی مثل The evil wiyhin و dead space و.حتی نسخه های قبل حوده silent hill در مدیوم گیم منظورمه):d.
ولی همین کار بی هنر رو هم تا حالا کسی انجام نداده بود!!

ولی همین کار بی هنر رو هم تا حالا کسی انجام نداده بود!!

اولا که نگفتم بی هنر:d، در قیاس با اون عناوین مذکور ، اونم از نظر خودم ، از لحاظ هنر و قدرت بازیسازی دارای level خیلی پایینتری هست.
ثانیا انجام گرفته قبلا، amnesia رو اگه بازی کرده باشید متوجه عرایضم میشید، یا حتی outlast .
البته به نظرم بازی اصلی یه همچین چیزی نباید باشه، من با توجه به این دمو نظرمو گفتم و باید دید بازیه اصلی چطور میشه، ولی نظرم راجب این دمو و بازی های این سبکی ( pure horror ها) همینه که گفتم:d

کنار تلفن روی دیوار نوشته Hello! هر موقع که به ته سالن برید و بیاید یکی از حرف های Hello به کنار نوشته ای که زیر یخچال روی دیوار نوشته شده اضافه میشه. آخر سر کلمه Hell تشکیل پیدا میکنه و بعدش باید زوم کنید روی جمله تا صدای قفل در رو بشنوید و ادمه بدید.

فردین من کشف کردم که لازم نیست هی بری بیای همونجا کنار تلفن هم اطراف رو نگاه کنی حروف کم میشن ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or