PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
خوب همونطور که میدنید این بازی یه تیزر تعاملی برای معرفی سایلنت هیلز هست حالا Eurogamer یه مقاله منتشر کرده و تیترش اینه که P.T بیشتر از یه تیزره.
تیزر نظر خیلیا رو جلب کرده هنوزم نمیدونیم خودش یه بازی جداست یا فقط به عنوان تیزر منتشر شده و بازم شاهد جنگولک بازیای کوجیما هستیم (:d) ولی اگر یه بازی باشه میشه آینده ی موفقی رو براش در نظر گرفت:
P.T. is more than a teaser - it's a great game in its own right • Eurogamer.net

واقعاً حیف ، کنسولم به PSN وصل نمیشه و نمیتونم دمو رو تجربه کنم:(دمو مدت داره یا چیزی نگفتن در این رابطه؟

اگه اکانتت USه بگو تا بهت لینک بدم از PCبریزی. هر موقع وصل شدی میتونی بریزیش

چطوری په خوشت اومد؟ :دی
آتلست : Outlast یه بازی تو همین ژانر
Stealth : سبک مخفی کاری در بازی ها
المان : ویژگی ، خصوصیت
گیر کردن توی محیط با Entity که شناختی ازش نداری : گیر کردن توی محیطی که ازش شناختی ازش نداری.
Jump scare : یه سری ویژگی که بازی ها و فیلم های این سبک دارن بطوری که اون مخلوقات از ما بهترون توی یه محیط آروم یه طرز یه هویی ظاهر میشن و ایجاد ترس میکنن (چیزی که تو این بازی به بهترین شکل استفاده شده)
البته معنی entity اینجا موجود هست. نه محیط :دی entity به موجودات ناشناخته ای مثل ارواح و جن و ... میگن :دی

FU*K

الان داشتم یکی از ویدیو های بازی رو توی یوتوب میدیدم، اونجایی که اون روح ظاهر میشه بعد یه دفعه سریع میاد سمت آدم قشنگ از رو صندلی پریدم هوا! :|

59151454566653579297.png

اون لینک یوتیوب رو بذار ما هم ببینیم.
تو کدوم دقیقه روحه میاد؟

آقا همون اولای دمو اونجا که دوتا در راهرو قفل میشن بعد در حموم باز میشه چیکار باید کرد ؟ وقتی میرم توی حموم اتفاق خاصی نمیوفته دیگه !

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

با هر روشی رفتم. نمیشه که نمیشه. هیچ راه حل 100% ـی برای ای موضوع نیست برادر. یا شاید هم مال من باگ شده. اصلا رد شدن لیسا از توی بدنتون منجر به مرگتون میشه. چون میفته پشت سرتون و صدای نفس هاش و پاش رو میتونید بشنوید. کافیه برگردید تا بگیرتتون. من بیخیال شدم و رفتم توی یوتیوب نگاه کردم پایانش رو. والا به اندازه کافی دیگه وقت گذاشتم سرش.

با هر روشی رفتم. نمیشه که نمیشه. هیچ راه حل 100% ـی برای ای موضوع نیست برادر. یا شاید هم مال من باگ شده. اصلا رد شدن لیسا از توی بدنتون منجر به مرگتون میشه. چون میفته پشت سرتون و صدای نفس هاش و پاش رو میتونید بشنوید. کافیه برگردید تا بگیرتتون. من بیخیال شدم و رفتم توی یوتیوب نگاه کردم پایانش رو. والا به اندازه کافی دیگه وقت گذاشتم سرش.
فردین یه بار میگیرتت . دفعه دوم که بهوش میای فقط از توی بدنت رد میشه نمیگیرتت .

چطوری په خوشت اومد؟ :دی
آتلست : Outlast یه بازی تو همین ژانر
Stealth : سبک مخفی کاری در بازی ها
المان : ویژگی ، خصوصیت
گیر کردن توی محیط با Entity که شناختی ازش نداری : گیر کردن توی محیطی که ازش شناختی ازش نداری.
Jump scare : یه سری ویژگی که بازی ها و فیلم های این سبک دارن بطوری که اون مخلوقات از ما بهترون توی یه محیط آروم یه طرز یه هویی ظاهر میشن و ایجاد ترس میکنن (چیزی که تو این بازی به بهترین شکل استفاده شده)
از اون نصفه فارسیش خوشم اومد!!:d
کلا چن ساعت گیم پلی داره؟؟(حداکثر)

آقا همون اولای دمو اونجا که دوتا در راهرو قفل میشن بعد در حموم باز میشه چیکار باید کرد ؟ وقتی میرم توی حموم اتفاق خاصی نمیوفته دیگه !

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

اگه منظورت اونجاست که چراغ قوه رو برمیداره، بعدش تو سینک دستشویی رو نگاه کن

شرح حال خیلی هامون وقتی که در انتظار خنده معروف هستیم! :| :))

کوجیما در اسرع وقت باید خودش رو درمان کنه! بالاخره بعد از مدت ها یک عنوان واقعا ترسناک خلق شد. دستش درد نکنه {خدا شفاـش بده} :دی

بالاخره بعد از سه روز کلنجار رفتن تموم شد#:-s بعد الان تو فکر اینم اولین کسی که تمومش کرده چه لذتی برده! فکر کنید آخر دمویی که اعصابتون رو مچاله کرده برای پاداش بنویسه !SILENT HILL S! NORMAN REEDUS! GUILLERMO DEL TORO! HIDEO KOJIMA
همینجوریشم که میدونستم آخرش به شدت هایپم کرد!
منم زیاد کلنجار رفتم این جوریم تمومش کردم شاید به دردتون خورد!
اول از همه دو تا صدای بچه حتما باید بیاد صدای اول قبل دیدن لیزا دومی هم بعدش. هیچکدومم یه راه خاص نداره من خودم هدفون زدم(حواستون باشه صدای هدفون On باشه نیازی نیست داد بزنید تو هدفون صحبت معمولی هم کافیه من کلش رو حرف زدم. کل عکس رو پیدا کردم و صحنه کشته شدن توسط لیزا هم دیدم.
زمانی که ساعت 0:00 میشه به ساعت نگاه کنید تا صدای روح تموم بشه امکان داره خنده اول بچه رو بشنوید. اگر نشنیدید برید طرف رادیو روش زوم کنید به احتمال زیاد صدای خنده رو میشنوید. بعد باید صبر کنید تا صدا بیاد و لیزا رو ببینید. بعد از دیدن حالا باید دوباره برید سمت تلفن و روش زوم کنید اگه ویبره نخورد برید سمت رادیو رو اون زوم کنید. خلاصه هی ور برید به این دو تا تا صدای خنده ی دوم بیاد! بعدشم که راحته رو تلفن زوم میکنید و زنگ میخوره و ... ( برا من یه بار دسته ویبره خورد از رو زوم خارجش کردم صدای زنگ نیومد:| )
این راهنمای IGN هم خیلی کامل هست
http://www.ign.com/wikis/silent-hills/P.T._Demo_Walkthrough

آخرین ویرایش:
بالاخره بعد از سه روز کلنجار رفتن تموم شد#:-s بعد الان تو فکر اینم اولین کسی که تمومش کرده چه لذتی برده! فکر کنید آخر دمویی که اعصابتون رو مچاله کرده برای پاداش بنویسه !SILENT HILL S! NORMAN REEDUS! GUILLERMO DEL TORO! HIDEO KOJIMA
همینجوریشم که میدونستم آخرش به شدت هایپم کرد!
منم زیاد کلنجار رفتم این جوریم تمومش کردم شاید به دردتون خورد!
اول از همه دو تا صدای بچه حتما باید بیاد صدای اول قبل دیدن لیزا دومی هم بعدش. هیچکدومم یه راه خاص نداره من خودم هدفون زدم(حواستون باشه صدای هدفون On باشه نیازی نیست داد بزنید تو هدفون صحبت معمولی هم کافیه من کلش رو حرف زدم. کل عکس رو پیدا کردم و صحنه کشته شدن توسط لیزا هم دیدم.
زمانی که ساعت 0:00 میشه به ساعت نگاه کنید تا صدای روح تموم بشه امکان داره خنده اول بچه رو بشنوید. اگر نشنیدید برید طرف رادیو روش زوم کنید به احتمال زیاد صدای خنده رو میشنوید. بعد باید صبر کنید تا صدا بیاد و لیزا رو ببینید. بعد از دیدن حالا باید دوباره برید سمت تلفن و روش زوم کنید اگه ویبره نخورد برید سمت رادیو رو اون زوم کنید. خلاصه هی ور برید به این دو تا تا صدای خنده ی دوم بیاد! بعدشم که راحته رو تلفن زوم میکنید و زنگ میخوره و ... ( برا من یه بار دسته ویبره خورد از رو زوم خارجش کردم صدای زنگ نیومد:| )
این راهنمای IGN هم خیلی کامل هست
P.T. Demo Walkthrough - Silent Hills Wiki Guide - IGN
شما آیدی psn ت هم همین darkerfan هست نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or