PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
دوستان من بازيو از طريق كامپيوتر دانلود مردم بعد منتقل كردم به ps ، الان ميخوام بزنم اجرا شه ارور ميده:
cannot start the application
cannot connect to the server to verify the license
به psn هم وصل هستم!
مشكل چيه؟؟

دوستان من بازيو از طريق كامپيوتر دانلود مردم بعد منتقل كردم به ps ، الان ميخوام بزنم اجرا شه ارور ميده:
cannot start the application
cannot connect to the server to verify the license
به psn هم وصل هستم!
مشكل چيه؟؟
برو تو Setting بخش PSN و گزینه Restore Licence رو بزن

کسی نمیدونه جای تیکه های قاب عکس دقیقا کجاس؟!!
پایین میزی که روش ساعته - پشت گلدون کنار ساعت - کنار خرس عروسکی رو زمین - بعد از حموم برگردید و رو سقف سمت چپ بالا - رو پله های چوبی آخر اتاق - منوی استارت (و به احتمال زیاد میدونید که برای گرفتن عکس باید زوم کنید. )
شما آیدی psn ت هم همین darkerfan هست نه؟
dark_erfan چطور؟!:-/

پایین میزی که روش ساعته - پشت گلدون کنار ساعت - کنار خرس عروسکی رو زمین - بعد از حموم برگردید و رو سقف سمت چپ بالا - رو پله های چوبی آخر اتاق - منوی استارت (و به احتمال زیاد میدونید که برای گرفتن عکس باید زوم کنید. )

dark_erfan چطور؟!:-/
تو PSN جزو فرند هام هستی

بالاخره من هم موفق شدم تمومش کنم. هیچ کودوم از روش ها هم جواب نداد آخر سر همرو با هم قاطی کردم یه چیزی در آوردم رد شدم. روش من به این صورت بود.

منتظر شدم ساعت 0:00 بشه و صدای ناقوس بیاد. بعد اصلا تکون خوردم تا صدای روح بره. 10 قدم به سمت دستشویی رفتم تا صدای اولین خنده بیاد. بعدش منتظر بودم تا صدای لیسا بیاد. صدای لیسا 4-5 تا منطقه داره. از هر کودوم که اومد برید به دنبال منبع صدا و زوم کنید روش. پیشنهاد میکنم دوربین رو پایین بگیرید تا لیسا رو مستقیم نبینید تا اگر سر راهتون بود، نیاد بره تو بدنتون. چون هر دفعه رفت تو بدنم نتونستم بازی رو تموم کنم و راه میفتاد پشت سرم تا بگیره منو. منابع صدایی که تا حالا کشف کردن: آینه داخل دستشویی(که میتونید لیسا رو از تو آینه ببینید)، ساعت، رادیو، تلفن، پشت پنجره ها. خلاصه از هر کودوم از اینا صدا اومد برید روش زوم کنید و از داخل میکروفون لیسا رو صدا بزنید، مثل Hello Lisa... (البته این رو مطمئن نیستم و چون فقط توی IGN خونده بودم انجام دادم تا همه کار کرده باشم.) اول برای من از آینه اومد، بعدش از طرف پنجره اومد، آخر سر هم سر تلفن اومد که زوم کرده بودم و صدای خنده بچه 2 بار پشت سر هم اومد. و بعدش بدون اینکه دستم ویبره بخوره، تلفن زنگ زد.

آقا من هر کار کردم ساعت رو 23:59 مونده بود:(کلی گشت و گذار کردم دهنم صاف شد استرس لامصب گرفته بود که الان یکی میاد:dولی هرچی ساعت رو نگاه کردم 23:59 مونده بود! کلی رو رادیو و ساعت و .. زوم کردم.برمیگشتم گفتم الان یکی میاد:d
کی 00:00 میشه؟
این لیزا کیه؟؟:d:d

آقا من هر کار کردم ساعت رو 23:59 مونده بود:(کلی گشت و گذار کردم دهنم صاف شد استرس لامصب گرفته بود که الان یکی میاد:dولی هرچی ساعت رو نگاه کردم 23:59 مونده بود! کلی رو رادیو و ساعت و .. زوم کردم.برمیگشتم گفتم الان یکی میاد:d
کی 00:00 میشه؟
این لیزا کیه؟؟:d:d
اول باید مراحل رو رد کنی، ساعت تو لوپ آخر 0:00 میشه نه همون اوایل.

دقت کردین اونجا که توی راهرو کنار در یک چیزی از بالا سرتون میفته میشکنه کی بالا داره نگاهتون میکنه؟ :d برید قشنگ نگاه کنید

سلام. دیشب بالاخره ساعت 2/5 نیمه شب دانلود کامل شد. فقط 15 دقیقه با خودم ور می رفتم که بازی رو انجام بدم یا نه . بالاخره شروع کردم( البته همه چیز مهیا ، تلویزیون 50 اینچ+ هدفون+چراغها خاموش و فقط چراغ خواب قرمزه روشن بود + کسی خونه نبود ) چند دقیقه اول به خیر گذشت اما اولین ضربه قلبی بسته شدن درب نیمه باز حمام بود که باعث شد مغزم چند ثانیه هنگ کنه. فکر کردم ادامه بدم یا نه که با هر ضرب و زوری بود خودمو راضی کردم تا بازی رو ادامه بدم اما چشمتون روز بد نبینه اونقدر از ترس داغ بودم و قلبم تند میزد که عرقم در اومد. اما نکته ای که برام جالب بود نمیدونم چرا مبل زیرم خنک بود همون موقع فهمیدم رسما خودمو خراب کردم. حالا تصمیم گرفتم برای امشب حتما از یک زیرانداز ضد اب استفاده کنم تا گرفتاریم کمتر بشه. فقط چیزی رو که تا حالا نفهمیدم اینه که از چه وقت زیرم خنک بود و من حالیم نبوده. امشب بیشتر دقت می کنم.:-s:">

بازی به طرز وحشتناکی ترسناکه :| برای بار دوم این هیولائه غافلگیرم کرد :| !
نکته ! سایه شخصیتتون رو دیوار که میوفته دقت کنید ... سرشو عین زامبی ها و ... هی تند تند تکون میده ! خیلی نافرمه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or