PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
با 2-3 تا درو پنجره ملت گورخیدن:d

با این فکر بازی رو دانلود کردم و چشمتون روز بد نبینه تو نیم ساعت 2-3 تا عربده جانانه کشیدم(جیغ مال بچه هاست:d) خواستم نفس عمیق بشم بازی رو ادامه بدم وسط نفس کشیدن زنه پیداش شد و یه سکته ناقصی زدم.تنها بازی هستش که میترسم چک پوینهاش رو برم:-ss

دوستان من از فیلم و بازی ترسناک بدم میاد و حتی از نظر من بازی THE LAST OF US یکم ترسناکه!!!!!
به نظرتون اینو بازی کنم چی میشه؟؟؟:-/:d

ببین 2-3 روزه خل شدم و دارم فیلمهای داعش رو میبینم ولی الان جرعت نمیکنم بازی رو تموم کنم.
اگه تو بازی میشد از آینه بغل استفاده کرد خیلی خوب میشد:d
در ضمن من از اون حموم زودی پریدم بیرون و عکسها رو هم ور نداشتم الان تکلیف چیه؟؟

خوب همونطور که میدنید این بازی یه تیزر تعاملی برای معرفی سایلنت هیلز هست حالا Eurogamer یه مقاله منتشر کرده و تیترش اینه که P.T بیشتر از یه تیزره.
تیزر نظر خیلیا رو جلب کرده هنوزم نمیدونیم خودش یه بازی جداست یا فقط به عنوان تیزر منتشر شده و بازم شاهد جنگولک بازیای کوجیما هستیم (:d) ولی اگر یه بازی باشه میشه آینده ی موفقی رو براش در نظر گرفت:
P.T. is more than a teaser - it's a great game in its own right • Eurogamer.net

واقعاً حیف ، کنسولم به PSN وصل نمیشه و نمیتونم دمو رو تجربه کنم:(دمو مدت داره یا چیزی نگفتن در این رابطه؟

ببین 2-3 روزه خل شدم و دارم فیلمهای داعش رو میبینم ولی الان جرعت نمیکنم بازی رو تموم کنم.
اگه تو بازی میشد از آینه بغل استفاده کرد خیلی خوب میشد:d
در ضمن من از اون حموم زودی پریدم بیرون و عکسها رو هم ور نداشتم الان تکلیف چیه؟؟
تو حموم عکسی وجود نداره

عاقا این بازی چه کوفتیه؟
دموشو دانلود کردم بعدش توی راهرو یه خونه بودم سرمو برگردونم مث این دختره تو جن گیر اومد جلو چشش داد زد منم درجا از بازی اومدم بیرون پاکش کردم:|:|:|
حیف اینترنت ک واس این دمو دادم:|:|

- - -ویرایش - - -

دوستان من از فیلم و بازی ترسناک بدم میاد و حتی از نظر من بازی THE LAST OF US یکم ترسناکه!!!!!
به نظرتون اینو بازی کنم چی میشه؟؟؟:-/:d
ملکوتی میشی :دی

اقا من یه کم که جلو رفتم چراغ قوه گرفتم بعدش از بازی اومدم بیرون بعد چن ساعت دوباره اومدم بازی کنم از ادامه بازی اومد اما دیگه چراغ قوه ندارم چیکار کنم الان ؟

اقا من یه کم که جلو رفتم چراغ قوه گرفتم بعدش از بازی اومدم بیرون بعد چن ساعت دوباره اومدم بازی کنم از ادامه بازی اومد اما دیگه چراغ قوه ندارم چیکار کنم الان ؟
بازی از اول اومده آخه بازیش در کل خیلی کوتاهه اون تابلوه رو باید کامل کنی و بعدش فرار کنی که اون تیکه آخرش خیلی ترسناک و سخته خودم شخصا 4 ساعت بیشتر شد سر قسمت آخرش بودم :|
از اول برو و چراغ قوه رو بردار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or